canım face adını ver bana seni bulayım.sen beni bulamazsın gizliyim çünkü..
sana özelden msj atıyorum canım..aynen bende gizliyim neyse sorun değil
aynen bende gizliyim neyse sorun değil
slm kızlar ben geldim yine size iyi haberlerle gelicektim ama maalesef yine olmadıbu gebeliğimde düşükle sonlandı (bende sebebinin araştırılmasını istedim.ilkinde araştırılmadı,tekrarlarsa araştıırılır dediler.bu kez bi yığın tahlil verildi.hayırlısı böyleymiş demek ki..Allah büyük bende bi gün kucağıma aldığım günü görürüm inş.neyse sizleride sıkmayim.Allah sizlere sağlıklı bebişler nasib etsin
slm kızlar ben geldim yine size iyi haberlerle gelicektim ama maalesef yine olmadıbu gebeliğimde düşükle sonlandı (bende sebebinin araştırılmasını istedim.ilkinde araştırılmadı,tekrarlarsa araştıırılır dediler.bu kez bi yığın tahlil verildi.hayırlısı böyleymiş demek ki..Allah büyük bende bi gün kucağıma aldığım günü görürüm inş.neyse sizleride sıkmayim.Allah sizlere sağlıklı bebişler nasib etsin
kızlar günaydınn..nerdesiniz yahu bakın ben doktordan geldim bile.kızım çok iyi sağlıklı teyzeleri Rabbime şükürler olsunki.boyumuz 44cm olmuş.kilomuzda 2 kilo 76 gram.maşallah gayet normal dedi doktor.artık 2 haftada 1 çağırıyor.36.haftaya kadar 2 haftada 1,sonra sıklaşacak dedi.ama bugün kızım hiç poz vermedi resimsiz döndük.çok hareketli doktora bile baktırmadı kendini.çok sıvı almama rağmen idrarım çok koyu dedim hem idrar tahlili hem de idrar kültürü alalım o zaman dedi.bir de kızlar benim akıntım var artık onu söyledim dayanamdım bir de netten araştırdığım kadarıyla tehlikeli olabiliyormuş.şeffaf değil beyaz renkte hafif kıvamlı ama kokusuz.yinede ondan da kültür örneği aldı ve şimdiden fitil verdi vajinal fitil hiç sevmem:)içeriğinde etkisi yok ancak hamile ve emziren bayanlarda kullanılması önerilmez yazıyor ama doktorum verdiğine göre kullanayım değilmi kızlar.işte böyle.öğleden sonrada gönül gidecek doktora bakalım ona ne diyecek..
kızlar facedeki grubumuzu beğendinizmi iyi oldu değilmi.hem doğumdan sonrada iletişimimizi kesmemiş oluruz.daha düzenleyecğim.üyeler resim falan paylaşsın lütfen.bilgileri paylaşalım.üye olmayan arkadaşlar lütfen sizde face gelin ve gruba üye olunn..
melihacım kaynananı tınlama en güzel günlerimizi stresle geçirmeyelim.elinden geldiği kadar uzak dur yeter.canın iş yapmak istiyorsa yap yoksa kılını oynatma.mecbur değilsin.
valla kızlar pes hiç girmemişsiniz yazmamışsınız bende diyorum ayy kaç sayfa ilerlemiştir şimdi diye bi girdim şok tek sayfa ilerlememiş.ben de komşudaydım ama yinede az da olsa yazdım.gönül yok meliha yok kardelen 1 kere yazmış.kızlaarr haziran 2011 annelerine bi gelin okumaya yetişemiyosun düşünün artık.aynı zamanda açılan 2 topik ama onlar 8000lerde nerdeyse.biz tembeliz valla.millet işten bile yazıyor onlarda..
bende fatmagulu ızlıyorumm kıslarr ama içimde bı sıkıntı var nefes alırken zorlanıyorum sankıı
masallah canım bebısıne senınde benım gıbı kılosu onde bende cok tombıs bebeklerı sevmem benım esımde 5.5 dogmus yanarım yanarım aldıklarım hep kucuk gelır cok uzulurum ama saglıklı olsunlarda gıymesınler ne yapalım kıloyla mı alakalı bılmıyorum ama benım ılk ultrasonda dogum 26 hazıran gozukuyordu sımdı 16 hazıran gozukuyor bıraz onden gıdıyoruz yanı
bızımkıde yuzunu hıc daha net gostermedı ama her gıdısımızde pıpısını dırek goruyoruz keretanın[/QUOT
oh masallah canım onde gıdıyo senınkı ne guzel belkı once sen kavusursun kerataya bak sen utanmaza sımdıden baslamıs pipi gostermeye :) aman saglıklı olsunda canım neresını gosterırse bakarız bız oraya :)
merhaba kızlar geçmişi okumadan direk cevap yazıyorum,bebek iyi ,1400 grm olmuş...30 haftalıkız fakat ben erken doğurabilirmişim bu nedenle bana akciğer iğnesi uygulanıyor ve de günde 2 kez magnezyuma ek olarak günde 4 kez nidilat erken doğumu geciktirici ilaç verdi... kesşnlikle kendimi yormamam gerektiğini hatta mğmkünse taşınmayı iptal etmemei söyledi bede mümkün olmadığını söyleyince o zaman bebek kesin gelir dedi.. ve bu nedenle akciğer iğnesi uygulanıyor....bu arad tetanozda olacağım yarın sabah...sevgiler
evet canım aynen aldıklarım olmaz eğer böyle giderse.boyuda uzun kızımın bence ama doktor normal diyor:)benide 29 haziran gözüküyordu fakat usgde 24 haziran gözüküyor.hayırlısı ama ben haziran 15den itibaren bekliyorum.zaten 1 ay dah geçse yeter.erken doğumdan çok korkuyorum herhangi bir belirti yok ama işte içim pıt pıt.artık uyutmuyor beni canım.sabaha karşı 4ten sonra hep uyanık.doğuncada böyle olur bu kız korkarım:)masallah canım bebısıne senınde benım gıbı kılosu onde bende cok tombıs bebeklerı sevmem benım esımde 5.5 dogmus yanarım yanarım aldıklarım hep kucuk gelır cok uzulurum ama saglıklı olsunlarda gıymesınler ne yapalım kıloyla mı alakalı bılmıyorum ama benım ılk ultrasonda dogum 26 hazıran gozukuyordu sımdı 16 hazıran gozukuyor bıraz onden gıdıyoruz yanı
bızımkıde yuzunu hıc daha net gostermedı ama her gıdısımızde pıpısını dırek goruyoruz keretanın
canım inan aklım hep sendeydi.maşallah meleğime annesi.lütfen evham yapma.gerekirse taşınma ne olur bebişten önemli değilki.sen daha iyi biliyosun bunu.akciğer iğnesi 1 kere vuruluyor değilmi.ne olur üzme kendini.sanki biraz üzülmüşün gibi.yapma güzel annecik azra da orda strese girmesin.dualarım seninle canım benim.merhaba kızlar geçmişi okumadan direk cevap yazıyorum,bebek iyi ,1400 grm olmuş...30 haftalıkız fakat ben erken doğurabilirmişim bu nedenle bana akciğer iğnesi uygulanıyor ve de günde 2 kez magnezyuma ek olarak günde 4 kez nidilat erken doğumu geciktirici ilaç verdi... kesşnlikle kendimi yormamam gerektiğini hatta mğmkünse taşınmayı iptal etmemei söyledi bede mümkün olmadığını söyleyince o zaman bebek kesin gelir dedi.. ve bu nedenle akciğer iğnesi uygulanıyor....bu arad tetanozda olacağım yarın sabah...sevgiler
merhaba kızlar geçmişi okumadan direk cevap yazıyorum,bebek iyi ,1400 grm olmuş...30 haftalıkız fakat ben erken doğurabilirmişim bu nedenle bana akciğer iğnesi uygulanıyor ve de günde 2 kez magnezyuma ek olarak günde 4 kez nidilat erken doğumu geciktirici ilaç verdi... kesşnlikle kendimi yormamam gerektiğini hatta mğmkünse taşınmayı iptal etmemei söyledi bede mümkün olmadığını söyleyince o zaman bebek kesin gelir dedi.. ve bu nedenle akciğer iğnesi uygulanıyor....bu arad tetanozda olacağım yarın sabah...sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?