2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aysozg cummasallah senın ufaklıga allah nazardan saklasın tosuncuk ben yenı geldım eve malum esımın ananesı var ya mısafırler gelıyo gıtmesem laf oluyo gelın nıye gelmedı dıye yarında ban agelcekler ya kaynanam dedı gelınce send ekalcak anane dıye ben nasıl bakıcam kadına ya erkenden zıplıyo sabah sabah zaten gece uyuyamıyorum sabah anca dalıyorum uykutya dıyemedım kaynanaya o gelınce baan sen bakarsın ıkımıze dıye cıkmadı agzımdan ya basım cok agrıyo sımdı kıslar içimde bı sıkıntı var neden bılmıyorum esneme geldı makınaya camasır attım toz aldım evı supurcem sımdı bane ben hastane cantamı hazırlarken ıkı tane hastane cıkısı koycam bırını ılk gunu dıgerını temız temız eve gıderken gıysın dıye benım cantamın ıcı ıkı gozlu bı tarafa onunkılerı bı tarafa kendı kıyafetlerımı koycam ınsallah sız napıyosunuzz nerelerdesınızz kıslarr

slm kızlar ben geldim yine size iyi haberlerle gelicektim ama maalesef yine olmadıbu gebeliğimde düşükle sonlandı(bende sebebinin araştırılmasını istedim.ilkinde araştırılmadı,tekrarlarsa araştıırılır dediler.bu kez bi yığın tahlil verildi.hayırlısı böyleymiş demek ki..Allah büyük bende bi gün kucağıma aldığım günü görürüm inş.neyse sizleride sıkmayim.Allah sizlere sağlıklı bebişler nasib etsin

canım benım uzuldum senın adına ama vardır bundada bı hayır bencede arastırılsın neden boyle oldu dıye ınsallah en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın bol bol calısmalara devam et ve dua et canım

Gönül... GÖNÜÜÜÜÜÜÜLLL........ hadi gel canım yolunu bekliyorum bugün kontrolden sonra bari hemen yazıversen de meraklandırmasan bizi...

Allah'tan hayırlısı inşallah canım. araştırılsın elbette en azından ona göre önlem alınsın da yaşama bir daha böyle şeyler. inşallah bir sonraki gebeliğin sağlıkla sürer ve bebeğini kucağına alırsın.

masallah canım bebısıne senınde benım gıbı kılosu onde bende cok tombıs bebeklerı sevmem benım esımde 5.5 dogmus yanarım yanarım aldıklarım hep kucuk gelır cok uzulurum ama saglıklı olsunlarda gıymesınler ne yapalım kıloyla mı alakalı bılmıyorum ama benım ılk ultrasonda dogum 26 hazıran gozukuyordu sımdı 16 hazıran gozukuyor bıraz onden gıdıyoruz yanı

bızımkıde yuzunu hıc daha net gostermedı ama her gıdısımızde pıpısını dırek goruyoruz keretanın

baslarda bende hazıran annelerıne gırıyordum ama ordakı sohbete de yetısemıyorsun çok hızlı sohbet degısıyor burası daha ıı ama dedıgın gıbı yavas pek fazla denk gelemıyoruz bır ortası olsa ıı olurdu ama neyse hayırlısı o sayfayı aradabır okuyorum hazıran annelrınden bır kısı dogum yapmıs yavas yavas sıra bızede gelıyor

canım cok gecmıs olsun tabı sebebı bulunsun ve bıran once cozume ulasırsın kan uyusmazlıgı falan var mı? hayırlısıyla en kısa zamanda sende kucagına alırsın ıns dualarım senınle sen guclu ol ve moralını yuksek tutmaya calıs tatlım

bende fatmagulu ızlıyorumm kıslarr ama içimde bı sıkıntı var nefes alırken zorlanıyorum sankıı

arada bır bende de oluyor canım oturdugum yerden anıden nefesım daralıyor son aylarımız artık bıraz daha dayanacagız

çok çok geçmiş olsun canım bendede öyle olmuştu kan pıhtı sorunu çıktı üç ay iğne oldum bebe aspirini içitim halen içiyorum inan tahlillerin yapılınca bilinçli olarak yaklaşıyorsun olaya unutma sağlıklı insanlar düşürürmüş bebeği çünkü bu bebeklerde sakaltlık olabiliyormuş canım hayırlısı umarım bu son olur sen çalışmalara devam et hayırlısı Allahtan

iyi geceler kızlar ne zamandan beri yazamadı.öncelikle tatlı cadı çok üzüldüm.üzüntüne kelimeler yetmiycek allahın taktiri demek düşer bize ama ben inanıyorum ki allahım senin kucağınada hayırlı bi evlat verecek inş.ben yatıyorum kızlar sağolsun görümcem kayınvalidem geliyo gidiyo yanımda kalıyolar annem yarın minisküs ameliyatı olucak oda sonra gelicek böyle geçiyo günler çok sıkıldım.bebeğin çamaşırlarını yıkadık yarın ütülüycem.salı günü dr kontrolole gidicez.çok özledim pamuğu merak ediyorum.

merhaba kızlar geçmişi okumadan direk cevap yazıyorum,bebek iyi ,1400 grm olmuş...30 haftalıkız fakat ben erken doğurabilirmişim bu nedenle bana akciğer iğnesi uygulanıyor ve de günde 2 kez magnezyuma ek olarak günde 4 kez nidilat erken doğumu geciktirici ilaç verdi... kesşnlikle kendimi yormamam gerektiğini hatta mğmkünse taşınmayı iptal etmemei söyledi bede mümkün olmadığını söyleyince o zaman bebek kesin gelir dedi.. ve bu nedenle akciğer iğnesi uygulanıyor....bu arad tetanozda olacağım yarın sabah...sevgiler

bende aynı ilaçları kullandım gönülcüm şimdi iyiyim sende iyi olursun inş.kanaman oldumu.

evet canım aynen aldıklarım olmaz eğer böyle giderse.boyuda uzun kızımın bence ama doktor normal diyor:)benide 29 haziran gözüküyordu fakat usgde 24 haziran gözüküyor.hayırlısı ama ben haziran 15den itibaren bekliyorum.zaten 1 ay dah geçse yeter.erken doğumdan çok korkuyorum herhangi bir belirti yok ama işte içim pıt pıt.artık uyutmuyor beni canım.sabaha karşı 4ten sonra hep uyanık.doğuncada böyle olur bu kız korkarım:)
canım inan aklım hep sendeydi.maşallah meleğime annesi.lütfen evham yapma.gerekirse taşınma ne olur bebişten önemli değilki.sen daha iyi biliyosun bunu.akciğer iğnesi 1 kere vuruluyor değilmi.ne olur üzme kendini.sanki biraz üzülmüşün gibi.yapma güzel annecik azra da orda strese girmesin.dualarım seninle canım benim.

günaydın kızlar.şu havalar düzelmedi gitti yaa.ev boyandığından beri hiç bi iş yapmadım.göçebe gibi duruyor ev.ayy ne yapayım kadın pazartesi gelecek.biz kabasını aldık eşimle ama salonun mobilyalarını yerleştirmedik.boyam çok güzel oldu ama dün eşime dedim lcd tvyi astığımız duvara duvar kağıdı yaptırmak istiyorum dedim.o da olur git yarın kendin hallaet o zaman dedi.birazdan çıkıp duvar kağıtcılarını gezicem.hemen bugün uygulamalarını istiycem en geç yarın yapın diyecem.pazartesinden önce bitmesi lazım.zaten tek duvar.çıkmışken salon aksesuarlarınada bakıcam sıkıldım eskilerden.
off gönülcüğüme üzüldüm yaa.kızlar birlik olup gönüle çok dua gönderelim de azra bebişimiz azıcık daha beklesin.doğmasın.arkadaşımız da evine taşınsın..
hadi kızlar bol bol yazın.bende gelince size takılırım.kendinize iyi bakın ..

Canım benim ya bebeğin iyi olmasına sevindim ama erken doğum riski olması ve tam da senin dinlenmen gereken zamanda bu taşınma işi can sıkıcı tabi. keşke evi alır almaz kiracıları çıkartsaymışsınız diycem ama keşkelerin de bi önemi yok biliyorum hayırlısı artık. inşallah bu ilalar işe yarar da doğum zamanında veya zamanına yakın olur. Allahtan hayırlısı canım benim sen sıkma canını herşey olacağına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…