merhaba kızlar geçmişi okumadan direk cevap yazıyorum,bebek iyi ,1400 grm olmuş...30 haftalıkız fakat ben erken doğurabilirmişim bu nedenle bana akciğer iğnesi uygulanıyor ve de günde 2 kez magnezyuma ek olarak günde 4 kez nidilat erken doğumu geciktirici ilaç verdi... kesşnlikle kendimi yormamam gerektiğini hatta mğmkünse taşınmayı iptal etmemei söyledi bede mümkün olmadığını söyleyince o zaman bebek kesin gelir dedi.. ve bu nedenle akciğer iğnesi uygulanıyor....bu arad tetanozda olacağım yarın sabah...sevgiler
tam doğum zamanı yaklaşmışken bu taşınma işi çoğumuzun başında ne yazık ki. dün akşam eşim işten geldi seninle bişey konuşmam lazım dedi. dün işyerinin sendikadan bir mühendis gelmiş kendisine bir teklifte bulunmuş, istanbuldaki santrale geçici görevle biri alınacakmış (3 aylık) eğer istersen sen git gidince de görev süreni özelleştirmeye kadar uzatmak için oranın genel müdürü ile anlaşırsın falan demiş. bana sordu ne yapalım geçeyim mi diye şaşkın şaşkın baktım bi yandan gitsek iyi ama orada evin tadilatı sonra taşınması derken çok aceleye gelecek herşey ve hiçbişey istediğim gibi olmayacak bu durumda. aslında oradaki ev hazır olsaydı düşünmeden tamam gidelim derdim ama kayınvalidemler oturuyolar ve bir yıldır boşaltmalarını bekliyoruz tadilat için. ya tamma kiracılar insanın halinden anlamaz ama insanın kendi anne babası da bu u yaparsa o zaman ne denir hiç bilemiyorum bu duruma. eşime bir yıldır kızıyorum ya konuş boşaltsınlar da biz ne zaman taşınacaksak hazır dursun diye ama yok adam konuşamıyo ben konuşsam gelin çok biliyo olucak. offf gece uykularım kaçtı düşünmekten zaten napcaz biz bilmiorum. eşime dedim yok teklifi kabul etme özelleştirmeye kadar bekleyelim de bari aceleye gelmesin hiçbişey dedim.
ah canım sendemi taşınma telaşı içine gireceksin şimdi taşınırsan dediğin gibi herşey aceleye gelicek eşinin ailesi keşke boşatsaymış zamanında tadilatın hazır olur hemen geçerdin sende neyse istediğimiz gibi herşey olmuyo bazen ne bebeğini riske atma sende sonra geçe eğer mümkünse canım
kıslarr öncelıkle gönulıremcım bebegının ıyı olması guzel bı haber ama erken gelmesı olmasa keske eger erken rıskın varsa sımdı hemen tasın sen cok fazla uzatmadan mesela belkı o zaman bsıey olmaz hem yardım edenlerınde var sana annenede soyle gerekırse bı kadın falan tut bı gunde halledın ama ıste mutfak yapılcak o bu falan var oda sorun sımdı kardelencım bencede sen acele etme yacvas yavas ınsallah herey ıstedıgınız gıbı olurbend edaha yenı uyandım ılk defa kahvaltı yapmadan once gırdım mısafırım gelcek ve ben haşa yatakdayım yemek falan yapmadım daha :)
yapma zaten bişey hasta numarası yap ölüyorum ben de fazla durmadan çekip gitsinler :) ben çok fenayım sanırım en olsam asla ilgilenmez uğraşmazdım şlu durumda kaynana keyfi için. acele etmek istemiyorum zaten canım belki taşınma işi kışa bile kalabilir ama umurumda değil eartık eşim halletsin ben düşünmüycem sonrasını.
ay cok sınırlıyım ya dun dıyokı ssana oglen gelıcez dıyo yemeklerı koydum aradım ne zaman gelceksınız ıste dun yegenınde kaldı bızım burda oturuyo dıyo yegenım yalnız sımdı kocası aksam gelcekmıs bız bugun burdayız gelemıyoruz sana hem baska yere cagırdılar bızı oraya gıderız belkı dedım yegenının basınımı beklıyosun o hrgun yalnız dedım sınırlendım te dun aksamdan hazırladım tatlımı falan esıme dedım daha gelın demıycem gelmesınler dedım sınırden heryerım tıtrıyo yanı o derece oldum yıne
ne anlayışsız ya kusura bakma canım ama nereliydi bunlar benimkide biri ona geldiği zaman yanında olmamızı istiyor ne kahvaltıları biter ne gelenleri gidenleri hele görümcem karşıda oturuyo hafta sonu gelince hanfendiye göre plan yapıyoruz benimde eşim ailesine çok düşkün hayır demeyi hiçbilmez bana hayır der amaaman içimiz sıkılıyo bunları düşününce
merhaba kızlar geçmişi okumadan direk cevap yazıyorum,bebek iyi ,1400 grm olmuş...30 haftalıkız fakat ben erken doğurabilirmişim bu nedenle bana akciğer iğnesi uygulanıyor ve de günde 2 kez magnezyuma ek olarak günde 4 kez nidilat erken doğumu geciktirici ilaç verdi... kesşnlikle kendimi yormamam gerektiğini hatta mğmkünse taşınmayı iptal etmemei söyledi bede mümkün olmadığını söyleyince o zaman bebek kesin gelir dedi.. ve bu nedenle akciğer iğnesi uygulanıyor....bu arad tetanozda olacağım yarın sabah...sevgiler
günaydın kızlar.şu havalar düzelmedi gitti yaa.ev boyandığından beri hiç bi iş yapmadım.göçebe gibi duruyor ev.ayy ne yapayım kadın pazartesi gelecek.biz kabasını aldık eşimle ama salonun mobilyalarını yerleştirmedik.boyam çok güzel oldu ama dün eşime dedim lcd tvyi astığımız duvara duvar kağıdı yaptırmak istiyorum dedim.o da olur git yarın kendin hallaet o zaman dedi.birazdan çıkıp duvar kağıtcılarını gezicem.hemen bugün uygulamalarını istiycem en geç yarın yapın diyecem.pazartesinden önce bitmesi lazım.zaten tek duvar.çıkmışken salon aksesuarlarınada bakıcam sıkıldım eskilerden.
off gönülcüğüme üzüldüm yaa.kızlar birlik olup gönüle çok dua gönderelim de azra bebişimiz azıcık daha beklesin.doğmasın.arkadaşımız da evine taşınsın..
hadi kızlar bol bol yazın.bende gelince size takılırım.kendinize iyi bakın ..
tam doğum zamanı yaklaşmışken bu taşınma işi çoğumuzun başında ne yazık ki. dün akşam eşim işten geldi seninle bişey konuşmam lazım dedi. dün işyerinin sendikadan bir mühendis gelmiş kendisine bir teklifte bulunmuş, istanbuldaki santrale geçici görevle biri alınacakmış (3 aylık) eğer istersen sen git gidince de görev süreni özelleştirmeye kadar uzatmak için oranın genel müdürü ile anlaşırsın falan demiş. bana sordu ne yapalım geçeyim mi diye şaşkın şaşkın baktım bi yandan gitsek iyi ama orada evin tadilatı sonra taşınması derken çok aceleye gelecek herşey ve hiçbişey istediğim gibi olmayacak bu durumda. aslında oradaki ev hazır olsaydı düşünmeden tamam gidelim derdim ama kayınvalidemler oturuyolar ve bir yıldır boşaltmalarını bekliyoruz tadilat için. ya tamma kiracılar insanın halinden anlamaz ama insanın kendi anne babası da bu u yaparsa o zaman ne denir hiç bilemiyorum bu duruma. eşime bir yıldır kızıyorum ya konuş boşaltsınlar da biz ne zaman taşınacaksak hazır dursun diye ama yok adam konuşamıyo ben konuşsam gelin çok biliyo olucak. offf gece uykularım kaçtı düşünmekten zaten napcaz biz bilmiorum. eşime dedim yok teklifi kabul etme özelleştirmeye kadar bekleyelim de bari aceleye gelmesin hiçbişey dedim.
ay cok sınırlıyım ya dun dıyokı ssana oglen gelıcez dıyo yemeklerı koydum aradım ne zaman gelceksınız ıste dun yegenınde kaldı bızım burda oturuyo dıyo yegenım yalnız sımdı kocası aksam gelcekmıs bız bugun burdayız gelemıyoruz sana hem baska yere cagırdılar bızı oraya gıderız belkı dedım yegenının basınımı beklıyosun o hrgun yalnız dedım sınırlendım te dun aksamdan hazırladım tatlımı falan esıme dedım daha gelın demıycem gelmesınler dedım sınırden heryerım tıtrıyo yanı o derece oldum yıne
ne anlayışsız ya kusura bakma canım ama nereliydi bunlar benimkide biri ona geldiği zaman yanında olmamızı istiyor ne kahvaltıları biter ne gelenleri gidenleri hele görümcem karşıda oturuyo hafta sonu gelince hanfendiye göre plan yapıyoruz benimde eşim ailesine çok düşkün hayır demeyi hiçbilmez bana hayır der amaaman içimiz sıkılıyo bunları düşününce
herkese günaydın kızlar bugun esımı ugurladıktan sonra 11.30 a kadar uyumusum bu tatıl bana cok ıı geldı sımdıden bol bol uyuyayımda bebıs olunca ararım bugunlerı yalnız evde yıyıp yıyıp kılo almaktan korkuyorum penguen gıbı yurumeye basladım zaten..
canım ben derimki kabul etmeyin.ya eşin anlaşamaz da geri gönderirlerse.o zaman ne yağpacaksın.işi garantiye almadam kıpırdama yerinden derim hele de bu halinle.ayy evi sen aldın kaynananmı oturuyor yani..delirirdim ben var yaa.iyi sabretmişin canım.neyse yazın söyleyin çıksınlar sende içine sine sine yaptır evini.sonra da taşınırsınız.hem o zamana kadar iş durumuda belli olur eşinin.bebiş de ele avuca gelmiş olur.kaynanalar oyy oyytam doğum zamanı yaklaşmışken bu taşınma işi çoğumuzun başında ne yazık ki. dün akşam eşim işten geldi seninle bişey konuşmam lazım dedi. dün işyerinin sendikadan bir mühendis gelmiş kendisine bir teklifte bulunmuş, istanbuldaki santrale geçici görevle biri alınacakmış (3 aylık) eğer istersen sen git gidince de görev süreni özelleştirmeye kadar uzatmak için oranın genel müdürü ile anlaşırsın falan demiş. bana sordu ne yapalım geçeyim mi diye şaşkın şaşkın baktım bi yandan gitsek iyi ama orada evin tadilatı sonra taşınması derken çok aceleye gelecek herşey ve hiçbişey istediğim gibi olmayacak bu durumda. aslında oradaki ev hazır olsaydı düşünmeden tamam gidelim derdim ama kayınvalidemler oturuyolar ve bir yıldır boşaltmalarını bekliyoruz tadilat için. ya tamma kiracılar insanın halinden anlamaz ama insanın kendi anne babası da bu u yaparsa o zaman ne denir hiç bilemiyorum bu duruma. eşime bir yıldır kızıyorum ya konuş boşaltsınlar da biz ne zaman taşınacaksak hazır dursun diye ama yok adam konuşamıyo ben konuşsam gelin çok biliyo olucak. offf gece uykularım kaçtı düşünmekten zaten napcaz biz bilmiorum. eşime dedim yok teklifi kabul etme özelleştirmeye kadar bekleyelim de bari aceleye gelmesin hiçbişey dedim.
valla o kaynananı alıp yaş sopayla dövesim var.canım çok anlayışsızlar sen de artık yırtık ol onlara karşı bu ne yaa.bu halinle misafir yok bir de annenne sizde kalacakmış,olduuuu cannıımm.ne işi varmış öyle torun evinde hamile olmasan tamam da bu ne yaa.çağırma bir daha gelmek istediklerinde de bahane uydur.ay cok sınırlıyım ya dun dıyokı ssana oglen gelıcez dıyo yemeklerı koydum aradım ne zaman gelceksınız ıste dun yegenınde kaldı bızım burda oturuyo dıyo yegenım yalnız sımdı kocası aksam gelcekmıs bız bugun burdayız gelemıyoruz sana hem baska yere cagırdılar bızı oraya gıderız belkı dedım yegenının basınımı beklıyosun o hrgun yalnız dedım sınırlendım te dun aksamdan hazırladım tatlımı falan esıme dedım daha gelın demıycem gelmesınler dedım sınırden heryerım tıtrıyo yanı o derece oldum yıne
öff kaynanalar öff.benimkide beni arayıp sormuyodu dün eşim epey kızmış annesine.eşimi aramayacaksan beni de arama artık demiş.bi baktım akşam arıyor ama nasıl soğuk konuşuyor bende önemsemedim konuştum normal olarak.eşime demiş aslında kızım gibi çok seviyorum ama yaşadığımız kavgayı unutamıyorum kinciyim inadım ben oğlum demiş.anne eşimde öyle ama bak benim hatırım için o seni aradı sordu demiş.aynen canım tartışmadan önce o kadar çok sık gelirlerdiki bana ve her geldiklerinde en az 10gün kalırlardı şu küslüğün en büyük faydası o oldu gelmeleri azaldı valla:)dün soruyor hazırlıklar bittimi diye sanki çok da umrunda..hangimizin eşi değilki hepsi düşkün.ne anlayışsız ya kusura bakma canım ama nereliydi bunlar benimkide biri ona geldiği zaman yanında olmamızı istiyor ne kahvaltıları biter ne gelenleri gidenleri hele görümcem karşıda oturuyo hafta sonu gelince hanfendiye göre plan yapıyoruz benimde eşim ailesine çok düşkün hayır demeyi hiçbilmez bana hayır der amaaman içimiz sıkılıyo bunları düşününce
valla ben evdeyim ama acıkmadan iyice tek lokma koymuyorum canım hiç istemiyor.aman ye gitsin canım yaa tadını çıkart..herkese günaydın kızlar bugun esımı ugurladıktan sonra 11.30 a kadar uyumusum bu tatıl bana cok ıı geldı sımdıden bol bol uyuyayımda bebıs olunca ararım bugunlerı yalnız evde yıyıp yıyıp kılo almaktan korkuyorum penguen gıbı yurumeye basladım zaten..
canım masallah bebısıne gonulcum dıkkat et kendıne bak surda az kaldı zaten bıraz ıslerını ertele zaten suan ırem var onunla ılgılenmek bıle sna yeter ekstra ıslere hıc gırısme yada yakınların yapacak sen oturacaksın her turlu onlemını al azra bebekte bıraz daha beklesın dualarımız senınle sen ıı dusun hersey ıstedıgın gıbı olacak goreceksın
sen salon aksesuarlarını yenılıyorsun ben daha tamamlayamadım bıle pek kullanmıyoruz bırde burda herkesten uzagız pek gelen gıden olmuyor yakın arkadaslarımızlada oturma odasındayız dıye ertelıyordum ama dogumda benım ve esımın ıs arkadasları gelır bende tamamlamak ıstyrm artık duvar kağıtlarını bende cok sevıyorum cok hos gosteryor ıns ıstedıgın gıbı olur
canım herkesı bır ev telaşı aldı desene aceleye getırmek ıstememekte haklısın canım uykularımız zaten kacık bırde oyle sorunlar cıkınca ııce kafamıza takıyoruz hakkınızda hayırlısı olsun canım bızde ev bakıyoruz ev almak ıstıyrz hepımızı aynı zamanlarda bır ev telası sardı bebekler kısmetlerıyle gelmek ıstyrlar herhalde dun yıne bır ev bakmaya gıttık ama ıcıme sınmedı burası deprem bolgesı oldugu ıcın daha hassas davranıyrz bakalım ne olacak ?
kızlar sınemaya gıtmenın yanı yuksek sesın bebıslere zararı var mıdır? dun bır fılme gıdelım dedık salona bır gırdık kucucuk bana fenalık geldı fılm baslamadan bıletlerı ıptal ettırdık bırde bıletcı kız arkanın 2 önü dıyor ama zaten onden de 3 arkada salonun buyulugunu dusunun artık ....son zamanlarımız artık gıdebıldıgım kadar fılme ve dısarı gezmeye gıtmek ıstyrm
canım herkesı bır ev telaşı aldı desene aceleye getırmek ıstememekte haklısın canım uykularımız zaten kacık bırde oyle sorunlar cıkınca ııce kafamıza takıyoruz hakkınızda hayırlısı olsun canım bızde ev bakıyoruz ev almak ıstıyrz hepımızı aynı zamanlarda bır ev telası sardı bebekler kısmetlerıyle gelmek ıstyrlar herhalde dun yıne bır ev bakmaya gıttık ama ıcıme sınmedı burası deprem bolgesı oldugu ıcın daha hassas davranıyrz bakalım ne olacak ?
kızlar sınemaya gıtmenın yanı yuksek sesın bebıslere zararı var mıdır? dun bır fılme gıdelım dedık salona bır gırdık kucucuk bana fenalık geldı fılm baslamadan bıletlerı ıptal ettırdık bırde bıletcı kız arkanın 2 önü dıyor ama zaten onden de 3 arkada salonun buyulugunu dusunun artık ....son zamanlarımız artık gıdebıldıgım kadar fılme ve dısarı gezmeye gıtmek ıstyrm
canım ben derimki kabul etmeyin.ya eşin anlaşamaz da geri gönderirlerse.o zaman ne yağpacaksın.işi garantiye almadam kıpırdama yerinden derim hele de bu halinle.ayy evi sen aldın kaynananmı oturuyor yani..delirirdim ben var yaa.iyi sabretmişin canım.neyse yazın söyleyin çıksınlar sende içine sine sine yaptır evini.sonra da taşınırsınız.hem o zamana kadar iş durumuda belli olur eşinin.bebiş de ele avuca gelmiş olur.kaynanalar oyy oyy
haklısın canım acele etmek iyi olmaz bu zamanda... eşim diyo geri gönderme durumu olmaz diye ama belli mi olur ne garantisi var ki. en güzeli özelleştirmeden sonra kesin gideceğimiz yer belli olsun da oraada başlayalım artık yeni hayatımıza. yok canım evi biz almadık bizde anne baba mutlaka evladına ev bırakır eşimin ailesi kendileri yaptırmışlar evi 4 katlı tamamı da kendilerine ait olduğu için istediği dairede oturuyolar. bize ait olan dairedeler şu an alt katta kiracı var üst kat kardeşine ait onlar artık 4. kata çıkacaklar ama acele de etmiyolar 4. katın banyo mutfak kapı yerler falan hazır bi tek mobilyasını alıp çıkacaklar İNŞALLAH... eşime de dim bu kaçırdığımız fırsatı konuş babanla da anlasınlar işin ciddiyetini artık diye ama bilmem konuşur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?