2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım göremesen bile korkacak bişey yok bayramdan sonra yine gidersin... ben 5+5 de göremedim mesela gören de var görmeyen de... herkeste farklı oluyo gelişim..

Bayram burnumdan gelir benim zaman... :26: Aman ne yapıyım şimdiden kötü olasılığı niye düşünüyorsam...? Kısmet... Buraya kadar güzel oldu bundan sonra neden kötü olsun değil mi?

Bayram burnumdan gelir benim zaman... :26: Aman ne yapıyım şimdiden kötü olasılığı niye düşünüyorsam...? Kısmet... Buraya kadar güzel oldu bundan sonra neden kötü olsun değil mi?

ama sen böyle yaparsan olmaz ki canım, kötü şeyler getirme aklına Allah'ın izni ile herşey çok güzel olacak niye hemen kötü düşünüyorsun inşallah bayramdan önce görürsün ama göremezsen alttan baktır kesin görürsün için rahat eder ben öyle yapacağım mesela pazartesi günü :)

merhaba bende şuan 6+3 günlük hamileyim yani 7 haftanın içindeyim cumartesi doktora gittim ilk kontrolümdü karından baktı ve keseyi gördük kesenin içindede minnacık mercimek kadar bişey ve halka şeklinde yolk kesesi çok güzeldi çokkk herşey yolunda dedi doktor bu cumarteside allah izin ederse kalp atışları için gidicem hiç bulantım yok çok şükür çokk çokk rahatım sadece karnımda iğne gibi batmalar oluyoo

bu arada boyum 1,70 kilom 57,5 bakalım nasıl geçecek hamilelik tek sıkıntım yumurtaya alerjim var hazır kek bile yiyemiyorum ama olsun bol süt içiyorum balık çok yiyorum hamsi özellikle büyük balıklar hamilelikte pek tavsiye edilmiyoo içindeki civa oranı yüksek olduğu için hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah

çokda endişelenmemek lazım aslındaa içimiz rahat olsun allaha emanet bebişlerimiz

canım ilk 3-5 tane msjda mesajın altındaki mQ yu işaretliyosun ,en sonuncudada alıntı yap ı işaretliyosun ,hepsini alıyo cevap bölümüne ,tek tek altlarına gelip yazıyosun ...:92:

sansee cim çok teşekkürler güzel haberlerini bekliyoruz inş :)

günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım mide bulantısı kasık-bel ağrısı, gazlı durumlar, göğüs şişkinliği, halsizlik ne durumdasınız benim kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyor ara ara bunun dışında bir şikayetim yok çok şükür dün akşam bayağı koyu muhabbet dönmüş burda kıskandım vallahi herkes yaşını kilosunu boyunu yazmış ben de yazayım bari
27 yaşındayım 1 yıl 7 aylık evliyim 1,60 boy ve 56kg 'ım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

çok şanslısın canım yaaa MAŞALLAH aynı bizim tarihlerimiz ama ben cumartesi günü göremedim mesela... benim adetimin bir hafta kadar geciktiği zamanlar da olurdu belki yumurtlamam bir hafta geçtir onu da tam bilemiyorum işte....

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
LeYLa_21, bluebottle, denizkao, Kardelen3, mistrall, sinembrs

slm kızlar...nasılsınız bakalım...benim kontrolum cuma günü olacak nasipse...

efsuncum hayırlı olsun öncelikle tatlım...bende cuma günü gidip kan tahlili ve doktora muayene olacam..keseye bakacak sanırım..çubuk testlerle çift çizgiyi gördüm...iki gündür biraz bulantım var oda çok su içiyorum ondan sanırım...Rabbim keseyi görmeyi banada nasip etsin inşallah...dualarınızı bekliyorum kızlar...

merhaba kızlar..bende yeni hamilelerdenim. Ama henüz doktora gitmedim. Kanım pazar günü 318 çıktı. 3 haftalık falan hamile olmam gerekiyo sanırım.ama nette biraz araştırdım son sat tarihine göre hesaplanıyomuş hamilelik günü öylemi.. Sizlere doktor nasıl hesap etti yardımcı olurmusunuz banada

günaydın canımcımm... benim de çok nadir kasık ağrım ve bel ağrım oluyo ve karnımda epey şişkinlik var, onun dışında bir şikayetim yok...

kızlar en fazla ne tüketmemiz gerek...ne yiyip içmeliyiz acaba...yazarsanız sevinirim..benim ilk hamileliğim biraz acemiyim bu konuda....

slm canım...benimde arada kasık ağrım oluyor...bende cuma gidecem doktora..kanda baktırmadım daha cuma bakılacak nasipse...bende merak ediyorum nasıl hesaplandığını...:26:

kızlar en fazla ne tüketmemiz gerek...ne yiyip içmeliyiz acaba...yazarsanız sevinirim..benim ilk hamileliğim biraz acemiyim bu konuda....

herşeyden eşit yemelisin yani bir şeye daha çok ağırlık vermemelisin mide bulantısına karşı da yemeklerle beraber çok su içmemeye çalış sonrasında içersin. mideni çok yemekle doldurma sık sık atıştır ama miden de boş kalmasın çok tatlı, yağlı baharatlı şeyler yememeye çalış inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirirsin Son adet tarihin neydi? Allah hepimize yardımcı olsun yavrularımızı bize bağışlasın sağsalim alalım kucaklarımıza

canım genelde son adet tarihine göre hesaplanıyor ama bezı durumlarda bebeğin gelişimine göre daha az çıtığı da oluyo benim bir arkadaşım sat a göre 11 haftalık ancak doktor 8 haftalık oldupunu söylemiş... problem değilmiş bu geç yumurtlama olduğundan kaynaklanıyormuş... doktor zaten kese görününce veya kan değerine göre söylüyor haftasını...

ayy hamile olmana çok sevindim mistrall diğer topiklerden biliyorum seni son adet tarihin neydi ona göre hesaplanıyor bebeğin haftası ama geç döllenme yani yumurtlama olduysa doktor kesenin büyüklüğüne göre haftasını söylüyor inşallah doktora gittiğinde bebişin kesesini gösterir sana çok güzel bir duygu cumartesi kese görünebilir heralde kan değerine göre

bana doktorun söylediklerini sana aktarayım canım, haftada iki gün kırmızı et, bir gün de balık eti ye dedi... kırmızı eti öyle mangal yap yarım kilo ye demiyorum azar azar yemeklere kat dedi. sonra gün içerisinde sık sık meyve ye süt iç, süt ürünleri tüket peynir yoğurt vs. yumurta ye ama iyi pişmiş olacak çiğ kalmamalı... yeşil sebzeler çok faydalı, asitli içeceklerden uzak dur, günde en az 10 bardak su iç kasık ve bel ağrılarını azaltır dedi... çay ve kahveden de uzak durmalısın mümkün olduğunca... tabi ki sigara yasak :)

amin tatlım inşallah rahat bir hamilelik geçiririz hepimiz...benim son adet tarihim 9 ekimdi canım...pazartesi çubuk test yaptım çift çizgi çıktı...çok mutlu oldum...inşallah sonuna kadar böyle güzel gider... ben kaç günlük hamile oluyorum bu durumda canım..ayın 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum...bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim kızlar...

merhaba kızlar, biz de bugün 6+1 olduk inş. cuma günü kontrolüm var kalp atışlarını görmek için. ancak malesef lekelenme sorunu yaşıyorum arada. progestan kullanıyorum baya yüksek dozda. istirahat verdi doktor 2 haftadır evdeyim. pazartesi günü acile gitmek durumunda kaldım kanama oldu. ama devam etmedi. bebeğim de büyümeye devam ediyormuş doktor baktı. hayırlısı olsun moralimi bozmamaya gayret gösteriyorum neticede sağlam olacaksa hayırlı olacaksa olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…