canım göremesen bile korkacak bişey yok bayramdan sonra yine gidersin... ben 5+5 de göremedim mesela gören de var görmeyen de... herkeste farklı oluyo gelişim..
Bayram burnumdan gelir benim zaman... :26: Aman ne yapıyım şimdiden kötü olasılığı niye düşünüyorsam...?Kısmet... Buraya kadar güzel oldu bundan sonra neden kötü olsun değil mi?
canım ilk 3-5 tane msjda mesajın altındaki mQ yu işaretliyosun ,en sonuncudada alıntı yap ı işaretliyosun ,hepsini alıyo cevap bölümüne ,tek tek altlarına gelip yazıyosun ...:92:
merhaba bende şuan 6+3 günlük hamileyim yani 7 haftanın içindeyim cumartesi doktora gittim ilk kontrolümdü karından baktı ve keseyi gördük kesenin içindede minnacık mercimek kadar bişey ve halka şeklinde yolk kesesi çok güzeldi çokkk herşey yolunda dedi doktor bu cumarteside allah izin ederse kalp atışları için gidicem hiç bulantım yok çok şükür çokk çokk rahatım sadece karnımda iğne gibi batmalar oluyoo
bu arada boyum 1,70 kilom 57,5 bakalım nasıl geçecek hamilelik tek sıkıntım yumurtaya alerjim var hazır kek bile yiyemiyorum ama olsun bol süt içiyorum balık çok yiyorum hamsi özellikle büyük balıklar hamilelikte pek tavsiye edilmiyoo içindeki civa oranı yüksek olduğu için hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah
merhaba bende şuan 6+3 günlük hamileyim yani 7 haftanın içindeyim cumartesi doktora gittim ilk kontrolümdü karından baktı ve keseyi gördük kesenin içindede minnacık mercimek kadar bişey ve halka şeklinde yolk kesesi çok güzeldi çokkk herşey yolunda dedi doktor bu cumarteside allah izin ederse kalp atışları için gidicem hiç bulantım yok çok şükür çokk çokk rahatım sadece karnımda iğne gibi batmalar oluyoo
bu arada boyum 1,70 kilom 57,5 bakalım nasıl geçecek hamilelik tek sıkıntım yumurtaya alerjim var hazır kek bile yiyemiyorum ama olsun bol süt içiyorum balık çok yiyorum hamsi özellikle büyük balıklar hamilelikte pek tavsiye edilmiyoo içindeki civa oranı yüksek olduğu için hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah
günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım mide bulantısı kasık-bel ağrısı, gazlı durumlar, göğüs şişkinliği, halsizlik ne durumdasınızbenim kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyor ara ara bunun dışında bir şikayetim yok çok şükür dün akşam bayağı koyu muhabbet dönmüş burda kıskandım vallahi herkes yaşını kilosunu boyunu yazmış ben de yazayım bari
27 yaşındayım 1 yıl 7 aylık evliyim 1,60 boy ve 56kg 'ım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
merhaba kızlar..bende yeni hamilelerdenim. Ama henüz doktora gitmedim. Kanım pazar günü 318 çıktı. 3 haftalık falan hamile olmam gerekiyo sanırım.ama nette biraz araştırdım son sat tarihine göre hesaplanıyomuş hamilelik günü öylemi.. Sizlere doktor nasıl hesap etti yardımcı olurmusunuz banada
kızlar en fazla ne tüketmemiz gerek...ne yiyip içmeliyiz acaba...yazarsanız sevinirim..benim ilk hamileliğim biraz acemiyim bu konuda....
merhaba kızlar..bende yeni hamilelerdenim. Ama henüz doktora gitmedim. Kanım pazar günü 318 çıktı. 3 haftalık falan hamile olmam gerekiyo sanırım.ama nette biraz araştırdım son sat tarihine göre hesaplanıyomuş hamilelik günü öylemi.. Sizlere doktor nasıl hesap etti yardımcı olurmusunuz banada
günaydın canımcımm... benim de çok nadir kasık ağrım ve bel ağrım oluyo ve karnımda epey şişkinlik var, onun dışında bir şikayetim yok...
kızlar en fazla ne tüketmemiz gerek...ne yiyip içmeliyiz acaba...yazarsanız sevinirim..benim ilk hamileliğim biraz acemiyim bu konuda....
herşeyden eşit yemelisin yani bir şeye daha çok ağırlık vermemelisinmide bulantısına karşı da yemeklerle beraber çok su içmemeye çalış sonrasında içersin. mideni çok yemekle doldurma sık sık atıştır ama miden de boş kalmasın çok tatlı, yağlı baharatlı şeyler yememeye çalış inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirirsin Son adet tarihin neydi? Allah hepimize yardımcı olsun yavrularımızı bize bağışlasın sağsalim alalım kucaklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?