2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay kıslar kımse yok derken şom agzımı actım galıba ya esım gıtmedı allahdan yemege oturudyoduk bızde daha yemek yememıstık pat kapı caldı kaynanamlar geldı kocası anası kendısı ınsan haber verır aksam gelıcez yemege dıye dımı ama burda kalcakmıs anane neysekı aksama yapmıstım yemek ama 2 kısılıktı sımdı olduk 5 kısı :) gülermısın aglarmısın yaa

ya tabi anneleriyle de iyi olsunlar ama fazla abartmamak lazım yoksa bizim sinirler hopluyo iyice... iyi demiş ama eşin annesine aferin valla hamile eşimi saymayan beni de saymasın demiş. güle güle otursun annenler de yeni ev yeni eşyalar ferah ferah ooohh ne güzel..

orası oyle elbette canım ama o durum normal insanlar için geçerli senin kaynanaqnn gibi sırf eziyet etmekten hoşlanan birine bunlar az bile geliyodur. o söylesin yap desin o dedi diye yapmak zorunda değilsin ya yapamam de sen de sanki kolundan tutup da zorla mı yaptırcak. o sorsun ne yaptın çayın yanına diye sen de çok kötüyüm ben bişey yapamadım halim yok de yapma bırak söylesin söylesin sussun. ne kadar yaparsan yap yine de kötü konuşmuyo mu sonuçta. hiç öyle insanları takma kafana. aman giy sen boşver hamile olduğumuz zaten bakınca hemen belli...

ayyyy şaka gibiler yaaaa......... ananeyi niye senin başına bırakıyolar ki hayret bişey yani.

mrb kızlar sizlere haberlerim var..
3 mayıs akşamı acil sezeryana alındık. bebeğimin ve benim hayatım risk altına girdi. şimdi bebeğim küvozde.. hepinizin dualarına ihtiyacımız var.galiba ilk doğuran ben oldum. aeo

neeee cıddı mısın canım saglıkla buyusun bebısın aramıza hosgelmıs umarım en kısa zamanda kucagına alırsın pekı sımdı nasılsınız sen ıı mısın? nasıl oldu canım daha detaylı bılgılerını beklıyoruz bebıs kac kılo dogdu? dualarımız senınle umarım ıkınızde en kısa zamanda saglıklı bır sekılde evınıze donersınız

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canm benim evet yaaa geçen demiştim acaba kim ilk anne olucak diye tebrikler çok sevindim yaaaaa iyisiniz kaç kilo sen kaç haftalıktan dur ben bakarım aaaaaa elim ayağım karıştı kız ayyy çok sevindim valla iyi olur merak etme sen allahın izniyle çok sevindim yaaaaaa canm benim

canım benim ya okurken tüylerim diken diken oldu Allah'ım bebeğinin ve senin sağlığınızı korusun inşallah en kısa sürede sapasağlam çıkarsınız hastaneden. evet başı sen çektin hadi bakalım hayırlısı inşallah ama senin en baştan beri özel bi durumun vardı.

kızlar ilk annemiz palette 2 kim olucak acep aaaa çok şaşırdım.palettenin bebeği kaç kiloydu geçmişe bakıyodum bende bilen varmı.

Elif in doğum haberini okuyunca çok tuhaf hissetttim ben kendimi, hala inanamıyorum, kendime tam gelemedim şaşkınım. Hayırlısı olsun inşallah başka erken doğum olmaz en azından 36 haftayı tamamlarız hepimiz.

Sağol canım iyiyim ben sadece büyük bi şaşkınlık var üzerimde. sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin???

valla bende yatıyorum şimdi eşim geldi görümcemi bıraktı evine annemi ziyaret etti oda minüsküs ameliyatı oldu.çok sıkıldım bende yaaa salı günü dr gidicez bakalım kaç kilo sen nasılsın valla paletteye hem çok sevindim hem şaşırdım bende hayırlısı olur tez zamanda çıkarlar 2 side

aynen canım ya çok sıkılıyorum ben de bugünlerde ağrı sızılar da başladı artık biraz zorlanıyoruz ama Allah yardım ediyo işte... annene de çok geçmiş olsun canım. az kalmış kontrolünüze gelince haberdar et bizi bakalım senin ufaklık ne durumda. Elif in bebeği biraz kalır herhalde hastanede çünkü 29. haftada ortalama 1.5 kilo civarında oluyo bebişler yeter ki sağlıkla toparlasın kendini büyür o da..

inş. canm iyi olurlar.bizde bugün görümceyle ütüledik kıyafetlerini bebişin.:))

canım benim anne mi oldun sen.nasıl ağladım haberini alınca.hem sevinçten hem üzüldüm.ama ben biliyorum ki Rabbim bebğini sana seni de ona bağışlayacak ve güzel haberlerini alacaz canım.yemin ederim çok yakınım doğurmuş gibi oldum.nasıl peki şimdi kaç kilo sağlığı gidişatı nasıl.bilgilendir biz canım benim.nerde doğum yaptın peki..senin sağlığın nasıl..canım dualarım seninle..
kızlar ilk annemiz palette 2 kim olucak acep aaaa çok şaşırdım.palettenin bebeği kaç kiloydu geçmişe bakıyodum bende bilen varmı.
kim bilir kim olacak ama inşallah erken doğum olmaz bu defa.ayy nasıl ağladım canım yaa..çok duygulandım..
inş. canm iyi olurlar.bizde bugün görümceyle ütüledik kıyafetlerini bebişin.:))
ohh ne güzel yakınlarınız var.ben izmitte tek başımayım.ev boyandı tekim,yerleştirilecek takim temizlenecek takim.dün kızımın kıyafatlerini yıkadım kuruttum bi kısmını dün ütüledim bi kısmını şimdi ütüleyeceğim yine tekim.çok üzülüyorum bazen böyle tek başıma olmaktan.eşim zaten yoğun çalışıyor her iş bana.düşün dün salonun bir duvarına duvar kağıdı yaptırdım normalde bunu ayarlamak erkek işidir onu bile ben ayarladım.eşim dün diyor aferin iyi adamlar bulmuşun:)güler misin ağlar mısın..ne yapayım Allah sağlık versin

herkese günaydın ve iyi hafta sonları kızlar.kalktım kahvaltımı yaptım şimdi iş çok bugün.kızımın odasını silicem ve bugün mobilyaları gelecek:)heyecanlıyım.dün akşam salonumun duvar kağıdı oldu çok güzel oldu arkadaşlar.bir yandan da kızımın kıyafetlerini yıkadım bir kısmını ütüledim dün bitirirdim ama eşim dün dışarı çıkalım dedi akşam 10 da arkadaşlarla buluştuk oturduk epey bi yerlerde gece gece gittik yemek yedik sonra hep birlikte.gelincede storları takıp yattık eşimle.

palettenin yani elifin doğum haberini alınca şok oldum ve gözyaşlarımı tutamadım.Allahım sağlık versin inşallah.dua edelim kızlar.gönül de az girer oldu yazık işlerini yetiştirme telaşından.inşallah o olsun bekler biraz daha.aman kızlar bizde dikkatli olalım.olalım diyorum ama en başta ben kendimi çok yoruyorum bu temizlik işleriyle.her iş aynı anda bitsin ve sabırsızlığım telaşlı halimden kendimi çok hırpalıyorum.şimdi kızımın odasını silicem.sonra kalan ütüleri yapıcam.sonra storlarımı silicem kendim kadının sildiği hoşuma gitmiyor çünkü.sonrada kızımın odası gelir zaten.onları silmeye başlarım.belki eşim gelmeden bitirmiş ve yerleştirmiş bile olurum.nasıl olsa her şeyi hazır..kızlar dün kızımın cicilerini ütülerken nasıl ağladım.yavrum bunları giyebilecekm diye.zaten her şeye ağlar oldum.dün yağmurda mahalledeki sokak köpeğimiz ıslanmış nasıl züldüm ona anlatamam.havlu götürdüm kuruladım onu.yemek verdim sevdim ağlayarak komşular bana ne dediyse artık..:)
kızlar haftasonu ama vakit bulursanız yazın ben de ara ara girip yazarım inşallah..

aynen ben de o durumdayım canım en başlarda pek bişey anlamıyordum ama artık zoruma gidiyor, sanırım hamilelikteki duygusallaşma da bunu tetikliyor.... şu özelleştirme için dua eder oldum bir an önce gidelim istanbula da herkes yakınımda olsun diye.... benim yine bi umudum var ama sen kalıcısın orada değil mi canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…