2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bana sorarsan sen çok fazla ileri gidiyorsun artık otur azıcık kaç gündür mahfettin kendini bekle eşin gelsin birlikte yaparsınız canım yoksa yakında buradan senin de doğum haberini okumaktan korkuyorum inan ki.... o işler zaten hallolur sen niye yıptarıyosun hemencedcik olacak diye bir gün geç olsa nolur ki sanki. kusura bakma biraz sitemkar oldu ama dikkatli ol canım benim...

kalıcıyım canım üstelik yakınıma gelecek kimsede yok.bizim zaten memleketlerimizde ayrı ne onun orda oluruz ne de benim memleketimde.inşallah sen gidersin canım.eşim serbest çalıştığı için bizim zor.burdan gitsek bile geçici olarak gider geliriz hangi şehirden iş alırsa oraya gideriz ama 2 yılı geçmez tabii.aman ne yapayım ben de kızımı benden uzak bir yere vermem evlendirmem

o kadar haklısınki canım ama içten gelen bir dürtü her şey hemen aynı anda hallolmalı.aslında bu titizliliğimi sevmiyorum.bak şimdi nasıl köşe bucak temizlendi demi boyasıdır koltuklarıdır kapılarıdır bu işin aynısını 2 ay önce yine yapmıştım 1 hafta sürdü.ve şimdi daha yeni yapmışken bir daha yapıyorum.ve bir de doğumdan bir hafta önce bir daha yaptırmanın planlarını yapıyorum.deliyim ben yaa.tedavimi olsam neee:)

ay bende inanamıyorum resmen çok şaşırdım canım Allah analı babalı büyütsün ilk annemiz bizim umarım kısa zamanda ikinizde toparlanırsınız dularım seninle canım geçmiş olsun ....

yorma kendini bu kadar iş bitmiyo valla yap yap aynı. duygusallık bended tavan yaptı herşeye ağlıyor oldum bu aralar midemde kötü dün istifrah ettim neden bilmiyorum ama bişey iyemiyorum artık iyice ağırlaştık umarım zamanında doğum yaparız hepimiz

ay canm yaa biliyorum tek olunca bende tektim bi abim var sağolsun ne aradı ne sordu. sağolsun eşimin ablaları hep yanımdaydı.eminim güzel olmuştur boşver ne güzel kendi zevkine göre döşe yap boşver.

canlarım çok duaya ihtiyacımız var..

31+2 de epidural sezeryanla akşam 7 de acil sezeryana alındım..
ağır preeklampsi teşhisiyle uzun zamandır yatıyordum hastanaede. en son doktorum umuttepe ye sevketti beni. 1 hafta burda kaldım. sezeryandan 1 gece önce bebeğim bi atak geçirdi.. kalp atışları yavaşladı. oksijene bağladılar. daha sonra da nstde kalp atışları pek iyi gitmedi. akut fetal distres teşhisiyle ertesi gün acil sezeryana alındık.. bebek gelişimi de yavaşlamıştı çünkü. 29 haftalık gözüküyordu..

kilomuz 1170 gr.. çok minik daha. önümüzdeki 3-4 gün kritik hala.. çok dua edin ne olur. bebeğim konak hastanesinde. bebeğimsiz anneler günü geçiricem. inşallah seneye kucağımda olur..hepinizi öpüyorum

dualarımız seninle canm inş.daha iyi olucak.

dualrımız seninle canım bebeğinle geçireceğin nice anneler günün olr inşallah

canım benim, moralini bozma lütfen. temmuz anneleri topiğinde çınar bebek yanılmıyorsam 24-25 haftalıkken dünyaya mecburen gözlerini açtı ve hayata tutunuyor. ve ben 28 haftalıkken kontrole gittiğimde doktorumuz bundan sonra endişelenecek bi durum yok, bebek dünyaya gelse bile yaşar bundan sonra dedi.
allah bebeğini sana bağışlasın. ailecek sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum......

Canım Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun..Dualarım sizinle. İnşallah bu zor günleride atlatırsınız.

palettecımm ay ınanamıyorum canım ya ınsallah ıkınızde ıyı cıkarsınız hastaneden allah ömur versın bebegıne canım saglıkla buyusun butun dualarımız onunla canım benım sen sakın sıkmac anını kızlar 9 canlı olur hıc bısey olmaz ona bak gor bı hafta sonra kucagında olur ınsallah

ay kıslar delırcem ya dun aksam kımse yok derken bırden kaynanam kayınpeder anane geldı anane bende kaldı yemek falan yedık neyse gıttıler sabah oldu 10.30da benden habersız kaynanam yengesınıde almıs bana kahvaltıya geldı ben dah ayenı uyandım anane yenı uyandı esım uyuyodu hala geldı hemen ay yoruldum dınlenıyım tobe tobe ya neyse hazırladım kahvaltıyı sonra yatak ortusu ıcın dant:92:l vardı bıde kurdale gıbı bısey ıstedıler yanına cıktık onu aldık sonra pazarımı yaptım sımdı yıne msıafır var ya kaynanam anane yengesı fırızat gorumcesı kım bılır ne zaman gıderler dah aoglen yemegı yemedım yemın edıyorum yemek yaptım aksam ıcınde fırızatı:92:n gorumcesı dıyo yoruldu kız dıye kaynanam dıyo evet yoruldu e o zaman kalk yardım et yada kendın yap dımı anca dedıkodu yapıyo kadınlarla sınırden basım agrıyo ya bıd edıyo sımdı onlara ne ıkram etcen gelde delı olma

ayy canım benim dualarımın hepsi sana inan.üzülüyorum ama içim bir yandan da rahat.bebiş iyi olacak elifcim.sakın moralini bozma.seneye sana elinde çiceklerle gelecek.bak aynı şehirdeyiz yapabileceğim bişey varsa lütfen söyle.emin ol bu haftalarda doğup da yaşayan o kadar çok tanıdığım bebii var ki.ama bizi merakta bırakma olurmu.haberlerini hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar kızımın odası kuruldu güzel oldu ama inanın paletteye o kadar üzüldümki gözümde bile kalmadı.dua ediyorum ama ederken gözyaşlarımı tutamıyorumaynı şehirdeyiz biz onunla denk geleceğini bilsem gidip görücem.ne yapsam ki kızlar fikir verin bana.çok dua edelim olur mı kızlar..bebğimiz iyi olsun..

canım aslında gıtme ımkanın olsa cok ıyı olur ama nasıl tanıycaksın numarası falan yok hastane adı yok eger bılıyosan ıyı olurdu gıtmek nerde oturuyodu o ıstanbuldamıı sen nerde oturuyodun canım

duaşarımız bebeğinle ve seninle canım Allah büyüktür inşallah en kısa sürede o kendini toparlayacak ve kucağına alıp öpüp koklayacaksın.

hayırlı olsun canım odanız elif bebeği için ben de üzlüyorum ama 28. haftayı atlatan bebeklerin yaşama sansı çok yüksekmiş o yüzden bence kuvözden sağlıkla çıkacak bebeğimiz İNŞALLAH...

kızlar yeni öğrendim palettenin doğum yaptığını,inanın şoktayım ve gözyaşlarımı tutamadım..Allahım yardımcısı olsun inşallah.bütün dualarımseninle Elif..İnşallah bebeğin evine bir an önce sağlıkla gelir.
Benim bir arkadaşım 26 haftalıkken ikiz doğurdu ve şuan maşallah 3 yaşında 2 cadoloz çok sağlıklı kızları var.. Konak hastanesinin çocuk bakım ünitesinin çok iyi bir yer olduğunu biliyorum..
dualarımız seninle canım...
Mehtapcım; Paletteyi görüp destek olmayı çok isterim.Ne dersin organize olalımmı?

evet canım ben çok istiyorum.ne yapalım çok iyi olur hem de çookk..

foruma yeni üye oldum.Çok şey kaçırmışım.
normal doğum tarihim 11 temmuz görünüyor. 30+ 6 günlük hamileyim şu an.bebeğim 23 Nisan da 1526 kg idi. Dr 2 hafta önden gittiğini söyledi. ilk bebeğimin 4600 kg doğduğunu düşünürsek şaşırmadım. Ama çok sıkılmaya başladım. Bir an önce doğum zamanının gelmesini istiyorum.
Antalya dan hamileler varmı?Medical Parkı ve Sanem Hanım ı sorucam.

Palettenin durumuna çok üzüldüm. Geçmiş olsun. En kısa sürede bebişini kucağına alman için dualarım seninle.
Herkese kucak dolusu sevgiler...:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…