herkese günaydın ve iyi hafta sonları kızlar.kalktım kahvaltımı yaptım şimdi iş çok bugün.kızımın odasını silicem ve bugün mobilyaları gelecek:)heyecanlıyım.dün akşam salonumun duvar kağıdı oldu çok güzel oldu arkadaşlar.bir yandan da kızımın kıyafetlerini yıkadım bir kısmını ütüledim dün bitirirdim ama eşim dün dışarı çıkalım dedi akşam 10 da arkadaşlarla buluştuk oturduk epey bi yerlerde gece gece gittik yemek yedik sonra hep birlikte.gelincede storları takıp yattık eşimle.
palettenin yani elifin doğum haberini alınca şok oldum ve gözyaşlarımı tutamadım.Allahım sağlık versin inşallah.dua edelim kızlar.gönül de az girer oldu yazık işlerini yetiştirme telaşından.inşallah o olsun bekler biraz daha.aman kızlar bizde dikkatli olalım.olalım diyorum ama en başta ben kendimi çok yoruyorum bu temizlik işleriyle.her iş aynı anda bitsin ve sabırsızlığım telaşlı halimden kendimi çok hırpalıyorum.şimdi kızımın odasını silicem.sonra kalan ütüleri yapıcam.sonra storlarımı silicem kendim kadının sildiği hoşuma gitmiyor çünkü.sonrada kızımın odası gelir zaten.onları silmeye başlarım.belki eşim gelmeden bitirmiş ve yerleştirmiş bile olurum.nasıl olsa her şeyi hazır..kızlar dün kızımın cicilerini ütülerken nasıl ağladım.yavrum bunları giyebilecekm diye.zaten her şeye ağlar oldum.dün yağmurda mahalledeki sokak köpeğimiz ıslanmış nasıl züldüm ona anlatamam.havlu götürdüm kuruladım onu.yemek verdim sevdim ağlayarak komşular bana ne dediyse artık..:)
kızlar haftasonu ama vakit bulursanız yazın ben de ara ara girip yazarım inşallah..
aynen ben de o durumdayım canım en başlarda pek bişey anlamıyordum ama artık zoruma gidiyor, sanırım hamilelikteki duygusallaşma da bunu tetikliyor.... şu özelleştirme için dua eder oldum bir an önce gidelim istanbula da herkes yakınımda olsun diye.... benim yine bi umudum var ama sen kalıcısın orada değil mi canım???
bana sorarsan sen çok fazla ileri gidiyorsun artık otur azıcık kaç gündür mahfettin kendini bekle eşin gelsin birlikte yaparsınız canım yoksa yakında buradan senin de doğum haberini okumaktan korkuyorum inan ki.... o işler zaten hallolur sen niye yıptarıyosun hemencedcik olacak diye bir gün geç olsa nolur ki sanki. kusura bakma biraz sitemkar oldu ama dikkatli ol canım benim...
mrb kızlar sizlere haberlerim var..
3 mayıs akşamı acil sezeryana alındık. bebeğimin ve benim hayatım risk altına girdi. şimdi bebeğim küvozde.. hepinizin dualarına ihtiyacımız var.galiba ilk doğuran ben oldum. aeo
herkese günaydın ve iyi hafta sonları kızlar.kalktım kahvaltımı yaptım şimdi iş çok bugün.kızımın odasını silicem ve bugün mobilyaları gelecek:)heyecanlıyım.dün akşam salonumun duvar kağıdı oldu çok güzel oldu arkadaşlar.bir yandan da kızımın kıyafetlerini yıkadım bir kısmını ütüledim dün bitirirdim ama eşim dün dışarı çıkalım dedi akşam 10 da arkadaşlarla buluştuk oturduk epey bi yerlerde gece gece gittik yemek yedik sonra hep birlikte.gelincede storları takıp yattık eşimle.
palettenin yani elifin doğum haberini alınca şok oldum ve gözyaşlarımı tutamadım.Allahım sağlık versin inşallah.dua edelim kızlar.gönül de az girer oldu yazık işlerini yetiştirme telaşından.inşallah o olsun bekler biraz daha.aman kızlar bizde dikkatli olalım.olalım diyorum ama en başta ben kendimi çok yoruyorum bu temizlik işleriyle.her iş aynı anda bitsin ve sabırsızlığım telaşlı halimden kendimi çok hırpalıyorum.şimdi kızımın odasını silicem.sonra kalan ütüleri yapıcam.sonra storlarımı silicem kendim kadının sildiği hoşuma gitmiyor çünkü.sonrada kızımın odası gelir zaten.onları silmeye başlarım.belki eşim gelmeden bitirmiş ve yerleştirmiş bile olurum.nasıl olsa her şeyi hazır..kızlar dün kızımın cicilerini ütülerken nasıl ağladım.yavrum bunları giyebilecekm diye.zaten her şeye ağlar oldum.dün yağmurda mahalledeki sokak kö peğimiz ıslanmış nasıl züldüm ona anlatamam.havlu götürdüm kuruladım onu.yemek verdim sevdim ağlayarak komşular bana ne dediyse artık..:)
kızlar haftasonu ama vakit bulursanız yazın ben de ara ara girip yazarım inşallah..
canım benim anne mi oldun sen.nasıl ağladım haberini alınca.hem sevinçten hem üzüldüm.ama ben biliyorum ki Rabbim bebğini sana seni de ona bağışlayacak ve güzel haberlerini alacaz canım.yemin ederim çok yakınım doğurmuş gibi oldum.nasıl peki şimdi kaç kilo sağlığı gidişatı nasıl.bilgilendir biz canım benim.nerde doğum yaptın peki..senin sağlığın nasıl..canım dualarım seninle..
kim bilir kim olacak ama inşallah erken doğum olmaz bu defa.ayy nasıl ağladım canım yaa..çok duygulandım..
ohh ne güzel yakınlarınız var.ben izmitte tek başımayım.ev boyandı tekim,yerleştirilecek takim temizlenecek takim.dün kızımın kıyafatlerini yıkadım kuruttum bi kısmını dün ütüledim bi kısmını şimdi ütüleyeceğim yine tekim.çok üzülüyorum bazen böyle tek başıma olmaktan.eşim zaten yoğun çalışıyor her iş bana.düşün dün salonun bir duvarına duvar kağıdı yaptırdım normalde bunu ayarlamak erkek işidir onu bile ben ayarladım.eşim dün diyor aferin iyi adamlar bulmuşun:)güler misin ağlar mısın..ne yapayım Allah sağlık versin
canlarım çok duaya ihtiyacımız var..
31+2 de epidural sezeryanla akşam 7 de acil sezeryana alındım..
ağır preeklampsi teşhisiyle uzun zamandır yatıyordum hastanaede. en son doktorum umuttepe ye sevketti beni. 1 hafta burda kaldım. sezeryandan 1 gece önce bebeğim bi atak geçirdi.. kalp atışları yavaşladı. oksijene bağladılar. daha sonra da nstde kalp atışları pek iyi gitmedi. akut fetal distres teşhisiyle ertesi gün acil sezeryana alındık.. bebek gelişimi de yavaşlamıştı çünkü. 29 haftalık gözüküyordu..
kilomuz 1170 gr.. çok minik daha. önümüzdeki 3-4 gün kritik hala.. çok dua edin ne olur. bebeğim konak hastanesinde. bebeğimsiz anneler günü geçiricem. inşallah seneye kucağımda olur..hepinizi öpüyorum
dualarımız seninle canm inş.daha iyi olucak.
ağır preeklampsi teşhisiyle uzun zamandır yatıyordum hastanaede. en son doktorum umuttepe ye sevketti beni. 1 hafta burda kaldım. sezeryandan 1 gece önce bebeğim bi atak geçirdi.. kalp atışları yavaşladı. oksijene bağladılar. daha sonra da nstde kalp atışları pek iyi gitmedi. akut fetal distres teşhisiyle ertesi gün acil sezeryana alındık.. bebek gelişimi de yavaşlamıştı çünkü. 29 haftalık gözüküyordu..
kilomuz 1170 gr.. çok minik daha. önümüzdeki 3-4 gün kritik hala.. çok dua edin ne olur. bebeğim konak hastanesinde. bebeğimsiz anneler günü geçiricem. inşallah seneye kucağımda olur..hepinizi öpüyorum
ayy canım benim dualarımın hepsi sana inan.üzülüyorum ama içim bir yandan da rahat.bebiş iyi olacak elifcim.sakın moralini bozma.seneye sana elinde çiceklerle gelecek.bak aynı şehirdeyiz yapabileceğim bişey varsa lütfen söyle.emin ol bu haftalarda doğup da yaşayan o kadar çok tanıdığım bebii var ki.ama bizi merakta bırakma olurmu.haberlerini hayırlı haberlerini bekliyoruz.canlarım çok duaya ihtiyacımız var..
ayy canım benim dualarımın hepsi sana inan.üzülüyorum ama içim bir yandan da rahat.bebiş iyi olacak elifcim.sakın moralini bozma.seneye sana elinde çiceklerle gelecek.bak aynı şehirdeyiz yapabileceğim bişey varsa lütfen söyle.emin ol bu haftalarda doğup da yaşayan o kadar çok tanıdığım bebii var ki.ama bizi merakta bırakma olurmu.haberlerini hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kızlar kızımın odası kuruldu güzel oldu ama inanın paletteye o kadar üzüldümki gözümde bile kalmadı.dua ediyorum ama ederken gözyaşlarımı tutamıyorumaynı şehirdeyiz biz onunla denk geleceğini bilsem gidip görücem.ne yapsam ki kızlar fikir verin bana.çok dua edelim olur mı kızlar..bebğimiz iyi olsun..
kızlar yeni öğrendim palettenin doğum yaptığını,inanın şoktayım ve gözyaşlarımı tutamadım..allahım yardımcısı olsun inşallah.bütün dualarımseninle elif..inşallah bebeğin evine bir an önce sağlıkla gelir.
Benim bir arkadaşım 26 haftalıkken ikiz doğurdu ve şuan maşallah 3 yaşında 2 cadoloz çok sağlıklı kızları var.. Konak hastanesinin çocuk bakım ünitesinin çok iyi bir yer olduğunu biliyorum..
Dualarımız seninle canım...
Mehtapcım; paletteyi görüp destek olmayı çok isterim.ne dersin organize olalımmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?