2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

hoşgeldin topiğimize canım.olsun kaçırdığın yerden yakalarsın artık.sık sık bekleriz.facede de grubumuz var bu arada.maşallah bebek epey kilolu desene.antalyadan bildiğim kadarıyla yok genelde marmara bölgesi..ama olsun sen gir bilgilendir bizi.
palette içinde teşekkür edriz bol dua artık.

kızlar size iyi geceler demeden yatmak istemedim.akşama kadar iş yaptıma ama ıvır zıvır işler.kızımın mobilyası kurulunca sildim misler gibi.çok güzel oldu.akşamda arkadaşlarla yemeğe gittik.geldikten sonra kıyafetlerinide yerleştirdim kızımın.çok zevkliydi darısı yapmayanlara.benim bitti sayılır.tek kalan iş evin işi o da pazartesi kadının ellerinden öper artık.haa bir de kızımın uyku seti duvar bariyerleri ve pike takımı yıkanıp ütülenecek.sonrada dinlenmeye hazirana kadar.günlük iş yaparım hepsi bu.ama tertemiz oldu kızlar.ohh içime sindi valla.kızımın odası iyice bitsin resmini yayınlayacağım.perdelerinide salı günü çarşıya çıkıp perdeciyle görüşücem.onlarıda odanın takımı olarak çilekten aldım ama biraz süsleticem.rustik falan yaptırım boncuklarla hava katıcam.ee kız odası olduğu belli olsun ama dimi..bir de yarın kendime emzirme koltuğu bakıcam.koçtaştan falan.bakalım beğenecek miyim..şimdilik böyle.hepinizi öpüyorum güzel arkadaşlarım..

gönüüülll nerelerdesin hayatım az da olsa ses ver bize ne olur.valla korkuyorum yaaa

nurtencim dediğini yapalım canım senden de haber bekliyorum..faceden de mail atabilirsin bu arada..

Hoşbuldum.Zaten bilgisayarın başından ayrılmıyorum. Bel ağrısı çektiğim için hiç bir şey yapamadığımdan sürekli internetle oyalanıyorum. Bundan sonra sürekli takip ederim.

Kız odası hazırlamayı bende çok isterdim ama ikincide de nasip olmadı. Hayırlısı artık.
Facedeki gurubun ismi ne?
sevgiyle kalın

Kardelen mrb. bulgaristan da mı yaşıyorsun? Orayla bağlantın ne? Bende doğumdan sonra Sofya ya gideceğim 2,5 yıl kalıcam orda.
Sevgiler...

Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun arkadaşlar Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

palette nasılsn canım

Son düzenleme:
çok duygusalım canım... anne oldum ama bebeğim yok. ne kucağımda ne de içimde. tek başıma kaldım. onun nefes alma çabalarını hatırladıkça aldığım nefesi haram biliyorum. bugün meleğimi ziyarete gideceğim. 2. kez göreceğim.. bilmiyorum çok değişik hislere büründüm... inşallah herşey çok güzel olacak. inanıyorum

tahmin ediyorum ama pozştif düşünmeye çalış dularımızla inşallah bebeğine kavuşursun canım eltimde 18 nisanda doğum yaptı küvezde kaldı çocuğu şimdi bebeğine kavuştu herşey gönlünce olsun canım üzülme

Canım, seni merak ettiğim için girdim topiğe. Allahın izniyle her şey çok güzel olcak, buna inanıyorum. Dualarım sizinle. Sen de güçlü ol tamam mı?

inşallah... hep pozitif düşünüyorum ama bugün öyle bi duygusallaştım.. çeşit çeşit hayallerimiz vardı. ben erkenden yapmadım hiçbişeyi. bu haftasonu istanbula gidip ayarlayacaktık toptan. herşeyimizi alacaktık. hastaneye yatmadan 1 gün önce terziye gittik kıyafet diktirmek için. artık karnım büyümeye başlamıştı,elbiselerim olmuyodu 1-2 haftadır...birsürü şeyler yapacaktım kızıma.. havalar da güzelleşti dedim.babasıyla gezcez,koca göbüşümle bisürü fotoğraf çekilecektik... ama bu oldu işte. şimdi sizin telaşınızı okudukça daha da içim doluyor. şuan tek arzum bebeğimin iyileşmesi. çok büyük bi imtihandayız inşallah kaybetmeyiz.

canım benim, kısmetten ötesi yok... kaderde bebişinle bi an önce kavuşmak varmış. yeter ki rabbim sağlık versin ona... umutlu ol, mutlu ol, her şey güzel olacak...

canım benım duygusallasmakta haklısın ama sen mınık yavrunu kucagına alıp guneslı gunlerde gezınce bunların hepsını unutacaksın ..gobusunu degıl belkı ama kucagına olduracak ..ıı dusun annesı en kısa zamanda yanınıza gelecek hepımızın duaları senınle...

canım benim ben 2 gündür seninle yatıp seninle kalkıyorum ağzımda hep bebişe dua var.inan bunların hiç önemi yok.varsın sağlıklı olsun hepsi hallolur.göbüşünde olmasın resmide yeterki bebeğin yanında olsun.bak göreceksin her şey çok güzel olacak.ne olur hayırlısını iste.imtihanın buymuş seninde.Allah bunu unutturacak dert vermesin.kaybetmeyeceksin inşallah güzel arkadaşım.bizi habersiz bırakma.ben herkese söyledim dualar sana akın akın geliyor canım.Rabb,m bizi boş çevirmeyecek buna tüm kalbimle inanıyorum..

selam kıslarr oncelıkle hepınızın anneler gunu kutlu olsun canım palettecım lutfen uzmen kendını kızına dua et normal olmaya calıs valla okudukca tuylerım urperıyor ınsallah saglıklı bı sekılde ayrılırsınız hastaneden canım ıyı olmaya calıs

canm benim bende 5 gün kaldım hastanede aynı senin gibi hissettim.kapı süslerini görüyorum üzülüyordum.inş. erken olmaz diye.kol bandı taktılar bana takılarınızı çıkarın dediler heran ameliyata girecek gibi seni çok ii anlıyorum.ama senin şimdi bebeğini düşünmen gerek onun sağlığı herşeyden daha önemli daha mevlüdü var daha bir sürü paylaşıcağınız şeyler olucak ooooo sen üzülme canm dualarımız seninle.

öncelikle hoşgeldin anneler gününde kutlu olsun maşallah bebeğinle sana 20 nisanda 1550 kg dı benimkide tombiş bebeklerimiz olucak inş. antalyada arkadaşım var oda 5 aylık memoril eyleme gidiyo bide cemil bey varmış yaşam hastanesimi demişti oraya gidiyo.hadi bakalım hayırlısı sanada yazılarını bekleriz.

Sevgili palette herşeyde bir hayır vardır. şimdi kızınla birlikte rahat rahat alırsın alacaklarını. Her ne kadar her şeyi önceden planlayıp yapsan bile sonradan mutlaka keşke şunuda yapsaydım buda böyle olsaydı diyosun. Yani kızın zamanında bile doğmuş olsa pişmanlıklar bitmiyor. İkinciyi düşünürsen sende bizim gibi içinde kalanları o zaman yapabilirsin.
Allah sana da kızına da sağlık versin. Ailenle birlikte huzurlu,mutlu bir ömür diliyorum.

Teşekkür ederim. Seninde anneler günün kutlu olsun. Benimki mecburen sezeryan olmuştu. oğlumun kilosu nedeniyle. senin doktorun bişey söyledimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…