Doğum şekliyle ilgili normal veya sezeryan şeklinde?
sezeryan çünkü benim eşiğim aşağıda yukarı çıkma ihtimalide yok tamamen kapatmış kapıyı kanamam felan oldu 5 gün hastanede kaldım.
sezeryan çünkü benim eşiğim aşağıda yukarı çıkma ihtimalide yok tamamen kapatmış kapıyı kanamam felan oldu 5 gün hastanede kaldım.
çok geçmiş olsun. Normal tecrübem yok ama spinal anesteziyleydi ilk oğlum. Ayağa çabuk kalkmam yüzünden baş ağrım olmuştu. Onun dışında çok rahat geçmişti. şimdide epidural düşünüyorum bebek daha az anesteziye mazur kalıyormuş. hayırlısı artık...
çok geçmiş olsun. Normal tecrübem yok ama spinal anesteziyleydi ilk oğlum. Ayağa çabuk kalkmam yüzünden baş ağrım olmuştu. Onun dışında çok rahat geçmişti. şimdide epidural düşünüyorum bebek daha az anesteziye mazur kalıyormuş. hayırlısı artık...
diamondcum face adını ver seni bulayım grubumuza ekleyeyim.ben verirdim ama ben aramalarda gizliyim.grubumuzda gizli canım.o yüzden bulamazsın..
merhaba arkadaşlar..yeni geldik eve.gezdik bugün eşimle epey ama çok yorulmuşum.sabahtan epey iş yaptık.perdelerini yıkadım salonun astım fon perdelerinide yıkadım storlarıda sildim.koltuk yüzlerinide yıkadım geçirdim.kadında derisini silsin artık.kraft dondy mama sandalyemizi bile kurduk:)salonu yerşeltirdik ama temizlemedim çünkü yarın kadın halleder.kızlar yarın akşam da bir olsa tamamdır.iş güç bitti artık.yarın kadın temizlik yaparken bende ufak ufak mutfak dolaplarını sileyim diyorum iş kalmasın artık.kirlenmez demi mutfak dolaplarını silsem doğuma kadar.valla bitsin isityorum bu temizlik işi.doğumdan önce sadece halıları yıkamaya gönderirim bir de genel temizlik yapar kadın yeter artık valla.çok sıkıldım.yoruldum gınaa geldi üstüme.ama tertemiz oldu kızlar.neyse bakalım.
gönülden ses soluk çıkmıyor korkutuyor bu kız beni yaaa.off inşallah erken olmaz bebişi.kocam bana anneler günü hediyesi olarak hadisenin cdsini almış çok istiyodum:)öyle işte..hepinizi öpüyorum..
kıslar sımdı hastaneden geldım cok kotu olmustum kalbım sıkısıyodu ıkı gogus aram tam karnımın ustu sıkısıyodu sankı ıgne batıyodu duramadım evde sonra gıtmeden once kustum oglen börek yemıstım o dokundu galıba gıttık doktora 33 haftalık dedı hazıran sonu dogum dedı kılosuda 1kılo 936 gram dedı agrı ıcınde mıgdendekı sorundan olabılır mıgde ılacı verdı soluna yat dedı bebekte sorun yok dedı o kadar
geçmiş olsun canım bebişinde iyiymiş ne güzel bende bugun kızıma dogum günü yaptım kalabalıktı baya yorulmuşum ya sırtım agrıdı 22 gitcem bende dktora ne kadar oldu kilosu merak ediyorum
kıslar sımdı hastaneden geldım cok kotu olmustum kalbım sıkısıyodu ıkı gogus aram tam karnımın ustu sıkısıyodu sankı ıgne batıyodu duramadım evde sonra gıtmeden once kustum oglen börek yemıstım o dokundu galıba gıttık doktora 33 haftalık dedı hazıran sonu dogum dedı kılosuda 1kılo 936 gram dedı agrı ıcınde mıgdendekı sorundan olabılır mıgde ılacı verdı soluna yat dedı bebekte sorun yok dedı o kadar
kızlar facedeki grubumuzun adı ne bu arada ben bilmiyom.
serapcım facedeki grubun adı 2011 ekim hamileleri ama bulamazsın çünkü gizli.sen adını ver bana ben seni f
faceden bulup ekleyeyim.ben adımı veririm ama aramalarda gizliyim...[/QUOTE
özele yazayım
bende aynı ilaçları kullandım gönülcüm şimdi iyiyim sende iyi olursun inş.kanaman oldumu.
evet canım aynen aldıklarım olmaz eğer böyle giderse.boyuda uzun kızımın bence ama doktor normal diyor:)benide 29 haziran gözüküyordu fakat usgde 24 haziran gözüküyor.hayırlısı ama ben haziran 15den itibaren bekliyorum.zaten 1 ay dah geçse yeter.erken doğumdan çok korkuyorum herhangi bir belirti yok ama işte içim pıt pıt.artık uyutmuyor beni canım.sabaha karşı 4ten sonra hep uyanık.doğuncada böyle olur bu kız korkarım:)
canım inan aklım hep sendeydi.maşallah meleğime annesi.lütfen evham yapma.gerekirse taşınma ne olur bebişten önemli değilki.sen daha iyi biliyosun bunu.akciğer iğnesi 1 kere vuruluyor değilmi.ne olur üzme kendini.sanki biraz üzülmüşün gibi.yapma güzel annecik azra da orda strese girmesin.dualarım seninle canım benim.
günaydın kızlar.şu havalar düzelmedi gitti yaa.ev boyandığından beri hiç bi iş yapmadım.göçebe gibi duruyor ev.ayy ne yapayım kadın pazartesi gelecek.biz kabasını aldık eşimle ama salonun mobilyalarını yerleştirmedik.boyam çok güzel oldu ama dün eşime dedim lcd tvyi astığımız duvara duvar kağıdı yaptırmak istiyorum dedim.o da olur git yarın kendin hallaet o zaman dedi.birazdan çıkıp duvar kağıtcılarını gezicem.hemen bugün uygulamalarını istiycem en geç yarın yapın diyecem.pazartesinden önce bitmesi lazım.zaten tek duvar.çıkmışken salon aksesuarlarınada bakıcam sıkıldım eskilerden.
off gönülcüğüme üzüldüm yaa.kızlar birlik olup gönüle çok dua gönderelim de azra bebişimiz azıcık daha beklesin.doğmasın.arkadaşımız da evine taşınsın..
hadi kızlar bol bol yazın.bende gelince size takılırım.kendinize iyi bakın ..
Canım benim ya bebeğin iyi olmasına sevindim ama erken doğum riski olması ve tam da senin dinlenmen gereken zamanda bu taşınma işi can sıkıcı tabi. keşke evi alır almaz kiracıları çıkartsaymışsınız diycem ama keşkelerin de bi önemi yok biliyorum hayırlısı artık. inşallah bu ilalar işe yarar da doğum zamanında veya zamanına yakın olur. Allahtan hayırlısı canım benim sen sıkma canını herşey olacağına varır.
Gönülcüm öncelikle bebeğinin iyi olmasına bende sevindim ama ilaç alman gerekiyorsa dikkat et taşınma işi başından beri beni tedirgin ediyor insan normalde bile çok yorulur taşınırken üstelik sen hamilesin canım yorma kendini ahhhhhh şu kiracıların zamanında çıksaydılar bebeği düşün canım inşallah azra bebek zamanında doğar dularım seninle
tam doğum zamanı yaklaşmışken bu taşınma işi çoğumuzun başında ne yazık ki. dün akşam eşim işten geldi seninle bişey konuşmam lazım dedi. dün işyerinin sendikadan bir mühendis gelmiş kendisine bir teklifte bulunmuş, istanbuldaki santrale geçici görevle biri alınacakmış (3 aylık) eğer istersen sen git gidince de görev süreni özelleştirmeye kadar uzatmak için oranın genel müdürü ile anlaşırsın falan demiş. bana sordu ne yapalım geçeyim mi diye şaşkın şaşkın baktım bi yandan gitsek iyi ama orada evin tadilatı sonra taşınması derken çok aceleye gelecek herşey ve hiçbişey istediğim gibi olmayacak bu durumda. aslında oradaki ev hazır olsaydı düşünmeden tamam gidelim derdim ama kayınvalidemler oturuyolar ve bir yıldır boşaltmalarını bekliyoruz tadilat için. ya tamma kiracılar insanın halinden anlamaz ama insanın kendi anne babası da bu u yaparsa o zaman ne denir hiç bilemiyorum bu duruma. eşime bir yıldır kızıyorum ya konuş boşaltsınlar da biz ne zaman taşınacaksak hazır dursun diye ama yok adam konuşamıyo ben konuşsam gelin çok biliyo olucak. offf gece uykularım kaçtı düşünmekten zaten napcaz biz bilmiorum. eşime dedim yok teklifi kabul etme özelleştirmeye kadar bekleyelim de bari aceleye gelmesin hiçbişey dedim.
kıslarr öncelıkle gönulıremcım bebegının ıyı olması guzel bı haber ama erken gelmesı olmasa keske eger erken rıskın varsa sımdı hemen tasın sen cok fazla uzatmadan mesela belkı o zaman bsıey olmaz hem yardım edenlerınde var sana annenede soyle gerekırse bı kadın falan tut bı gunde halledın ama ıste mutfak yapılcak o bu falan var oda sorun sımdı kardelencım bencede sen acele etme yacvas yavas ınsallah herey ıstedıgınız gıbı olurbend edaha yenı uyandım ılk defa kahvaltı yapmadan once gırdım mısafırım gelcek ve ben haşa yatakdayım yemek falan yapmadım daha :)
herkese günaydın kızlar bugun esımı ugurladıktan sonra 11.30 a kadar uyumusum bu tatıl bana cok ıı geldı sımdıden bol bol uyuyayımda bebıs olunca ararım bugunlerı yalnız evde yıyıp yıyıp kılo almaktan korkuyorum penguen gıbı yurumeye basladım zaten..
canım masallah bebısıne gonulcum dıkkat et kendıne bak surda az kaldı zaten bıraz ıslerını ertele zaten suan ırem var onunla ılgılenmek bıle sna yeter ekstra ıslere hıc gırısme yada yakınların yapacak sen oturacaksın her turlu onlemını al azra bebekte bıraz daha beklesın dualarımız senınle sen ıı dusun hersey ıstedıgın gıbı olacak goreceksın
sen salon aksesuarlarını yenılıyorsun ben daha tamamlayamadım bıle pek kullanmıyoruz bırde burda herkesten uzagız pek gelen gıden olmuyor yakın arkadaslarımızlada oturma odasındayız dıye ertelıyordum ama dogumda benım ve esımın ıs arkadasları gelır bende tamamlamak ıstyrm artık duvar kağıtlarını bende cok sevıyorum cok hos gosteryor ıns ıstedıgın gıbı olur
canım herkesı bır ev telaşı aldı desene aceleye getırmek ıstememekte haklısın canım uykularımız zaten kacık bırde oyle sorunlar cıkınca ııce kafamıza takıyoruz hakkınızda hayırlısı olsun canım bızde ev bakıyoruz ev almak ıstıyrz hepımızı aynı zamanlarda bır ev telası sardı bebekler kısmetlerıyle gelmek ıstyrlar herhalde dun yıne bır ev bakmaya gıttık ama ıcıme sınmedı burası deprem bolgesı oldugu ıcın daha hassas davranıyrz bakalım ne olacak ?
kızlar sınemaya gıtmenın yanı yuksek sesın bebıslere zararı var mıdır? dun bır fılme gıdelım dedık salona bır gırdık kucucuk bana fenalık geldı fılm baslamadan bıletlerı ıptal ettırdık bırde bıletcı kız arkanın 2 önü dıyor ama zaten onden de 3 arkada salonun buyulugunu dusunun artık ....son zamanlarımız artık gıdebıldıgım kadar fılme ve dısarı gezmeye gıtmek ıstyrm
mrb kızlar sizlere haberlerim var..
3 mayıs akşamı acil sezeryana alındık. bebeğimin ve benim hayatım risk altına girdi. şimdi bebeğim küvozde.. hepinizin dualarına ihtiyacımız var.galiba ilk doğuran ben oldum. aeo
herkese günaydın ve iyi hafta sonları kızlar.kalktım kahvaltımı yaptım şimdi iş çok bugün.kızımın odasını silicem ve bugün mobilyaları gelecek:)heyecanlıyım.dün akşam salonumun duvar kağıdı oldu çok güzel oldu arkadaşlar.bir yandan da kızımın kıyafetlerini yıkadım bir kısmını ütüledim dün bitirirdim ama eşim dün dışarı çıkalım dedi akşam 10 da arkadaşlarla buluştuk oturduk epey bi yerlerde gece gece gittik yemek yedik sonra hep birlikte.gelincede storları takıp yattık eşimle.
palettenin yani elifin doğum haberini alınca şok oldum ve gözyaşlarımı tutamadım.Allahım sağlık versin inşallah.dua edelim kızlar.gönül de az girer oldu yazık işlerini yetiştirme telaşından.inşallah o olsun bekler biraz daha.aman kızlar bizde dikkatli olalım.olalım diyorum ama en başta ben kendimi çok yoruyorum bu temizlik işleriyle.her iş aynı anda bitsin ve sabırsızlığım telaşlı halimden kendimi çok hırpalıyorum.şimdi kızımın odasını silicem.sonra kalan ütüleri yapıcam.sonra storlarımı silicem kendim kadının sildiği hoşuma gitmiyor çünkü.sonrada kızımın odası gelir zaten.onları silmeye başlarım.belki eşim gelmeden bitirmiş ve yerleştirmiş bile olurum.nasıl olsa her şeyi hazır..kızlar dün kızımın cicilerini ütülerken nasıl ağladım.yavrum bunları giyebilecekm diye.zaten her şeye ağlar oldum.dün yağmurda mahalledeki sokak köpeğimiz ıslanmış nasıl züldüm ona anlatamam.havlu götürdüm kuruladım onu.yemek verdim sevdim ağlayarak komşular bana ne dediyse artık..:)
kızlar haftasonu ama vakit bulursanız yazın ben de ara ara girip yazarım inşallah..
canlarım çok duaya ihtiyacımız var..
31+2 de epidural sezeryanla akşam 7 de acil sezeryana alındım..
ağır preeklampsi teşhisiyle uzun zamandır yatıyordum hastanaede. en son doktorum umuttepe ye sevketti beni. 1 hafta burda kaldım. sezeryandan 1 gece önce bebeğim bi atak geçirdi.. kalp atışları yavaşladı. oksijene bağladılar. daha sonra da nstde kalp atışları pek iyi gitmedi. akut fetal distres teşhisiyle ertesi gün acil sezeryana alındık.. bebek gelişimi de yavaşlamıştı çünkü. 29 haftalık gözüküyordu..
kilomuz 1170 gr.. çok minik daha. önümüzdeki 3-4 gün kritik hala.. çok dua edin ne olur. bebeğim konak hastanesinde. bebeğimsiz anneler günü geçiricem. inşallah seneye kucağımda olur..hepinizi öpüyorum
foruma yeni üye oldum.Çok şey kaçırmışım.
normal doğum tarihim 11 temmuz görünüyor. 30+ 6 günlük hamileyim şu an.bebeğim 23 Nisan da 1526 kg idi. Dr 2 hafta önden gittiğini söyledi. ilk bebeğimin 4600 kg doğduğunu düşünürsek şaşırmadım. Ama çok sıkılmaya başladım. Bir an önce doğum zamanının gelmesini istiyorum.
Antalya dan hamileler varmı?Medical Parkı ve Sanem Hanım ı sorucam.
Palettenin durumuna çok üzüldüm. Geçmiş olsun. En kısa sürede bebişini kucağına alman için dualarım seninle.
Herkese kucak dolusu sevgiler...:79:
inşallah... hep pozitif düşünüyorum ama bugün öyle bi duygusallaştım.. çeşit çeşit hayallerimiz vardı. ben erkenden yapmadım hiçbişeyi. bu haftasonu istanbula gidip ayarlayacaktık toptan. herşeyimizi alacaktık. hastaneye yatmadan 1 gün önce terziye gittik kıyafet diktirmek için. artık karnım büyümeye başlamıştı,elbiselerim olmuyodu 1-2 haftadır...birsürü şeyler yapacaktım kızıma.. havalar da güzelleşti dedim.babasıyla gezcez,koca göbüşümle bisürü fotoğraf çekilecektik... ama bu oldu işte. şimdi sizin telaşınızı okudukça daha da içim doluyor. şuan tek arzum bebeğimin iyileşmesi. çok büyük bi imtihandayız inşallah kaybetmeyiz.
oncelıkle masallah canım bend ebugun temızlık yaptım esımle camalrı yerlerı falan gönulıremde evını kaldırıyodur o yuzden gıremıyodur kız e doger eve gecıncede hemen ınternet baglatamazsa yıne haber alamıycaz yanı uzun bı sure gönulsuz kalcaz galıbaa ınsallah oyle olmaz hersey yolundadır ınsallah canım bu ara dökuluyoruz hepımız basımıza bsıey gelemden bı dogursaydık yaa :)
Eki Görüntüle 191835 kızlar bugün sipariş verdim nasıl fikrinizi alabilirmiyim.altınada ceyoda terlik gördüm çok güzel beyaz boncukları var hem sonrada giyilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?