2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

merhaba arkadaşlar..yeni geldik eve.gezdik bugün eşimle epey ama çok yorulmuşum.sabahtan epey iş yaptık.perdelerini yıkadım salonun astım fon perdelerinide yıkadım storlarıda sildim.koltuk yüzlerinide yıkadım geçirdim.kadında derisini silsin artık.kraft dondy mama sandalyemizi bile kurduk:)salonu yerşeltirdik ama temizlemedim çünkü yarın kadın halleder.kızlar yarın akşam da bir olsa tamamdır.iş güç bitti artık.yarın kadın temizlik yaparken bende ufak ufak mutfak dolaplarını sileyim diyorum iş kalmasın artık.kirlenmez demi mutfak dolaplarını silsem doğuma kadar.valla bitsin isityorum bu temizlik işi.doğumdan önce sadece halıları yıkamaya gönderirim bir de genel temizlik yapar kadın yeter artık valla.çok sıkıldım.yoruldum gınaa geldi üstüme.ama tertemiz oldu kızlar.neyse bakalım.
gönülden ses soluk çıkmıyor korkutuyor bu kız beni yaaa.off inşallah erken olmaz bebişi.kocam bana anneler günü hediyesi olarak hadisenin cdsini almış çok istiyodum:)öyle işte..hepinizi öpüyorum..

kıslar sımdı hastaneden geldım cok kotu olmustum kalbım sıkısıyodu ıkı gogus aram tam karnımın ustu sıkısıyodu sankı ıgne batıyodu duramadım evde sonra gıtmeden once kustum oglen börek yemıstım o dokundu galıba gıttık doktora 33 haftalık dedı hazıran sonu dogum dedı kılosuda 1kılo 936 gram dedı agrı ıcınde mıgdendekı sorundan olabılır mıgde ılacı verdı soluna yat dedı bebekte sorun yok dedı o kadar

oncelıkle masallah canım bend ebugun temızlık yaptım esımle camalrı yerlerı falan gönulıremde evını kaldırıyodur o yuzden gıremıyodur kız e doger eve gecıncede hemen ınternet baglatamazsa yıne haber alamıycaz yanı uzun bı sure gönulsuz kalcaz galıbaa ınsallah oyle olmaz hersey yolundadır ınsallah canım bu ara dökuluyoruz hepımız basımıza bsıey gelemden bı dogursaydık yaa :)

geçmiş olsun canım bebişinde iyiymiş ne güzel bende bugun kızıma dogum günü yaptım kalabalıktı baya yorulmuşum ya sırtım agrıdı 22 gitcem bende dktora ne kadar oldu kilosu merak ediyorum

geçmiş olsun canım bebişinde iyiymiş ne güzel bende bugun kızıma dogum günü yaptım kalabalıktı baya yorulmuşum ya sırtım agrıdı 22 gitcem bende dktora ne kadar oldu kilosu merak ediyorum

sagol teyzesı allah razı olsun ıyı allaha sukur send eyorma artık kendını canım ya bend ebu hafta cok ugrastım mısafırlerle artık yorgunluktan ayaklarımın agrısından uyuyamıyodum gece ya

benim hergün olmuyor misafirim canım ya ugrşamıyo insan agarlaşınca bide zor oluyor sende yorma kendini

GEÇMİŞ OLSUN eee bu kadar yorarlarsa seni olacağı bu neyse umarım düzelir sağlığın iyi geceler

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun dikkat et kendine.bebiş nasıl 33 haftalık olmuş yaa ticker da 31 haftalık gözüküyosun o zaman maşallah önden gidiyor miniş bebişimiz..ayy çok yoruyoruz kendimizi bu benim son yormam artık.daha da iş miş yapmam.bundan sonrası kolay olur artık.kendimi temizlikçi gibi hissediyorum..maşallah kilosu da iyi olmuş bebişin..öyle sakatat da yeme lütfen.gebelikte yasak sakatat..ben de bugün şeytana uydum hamburger yedim hem de büyük boy yedim.amaaann ne yapayımm arada olsun ama canım sakatat yeme ne olur..

geçmiş olsun midene dokunmuştur önce kaynanan tabi sonra börektir eminim kızım bizim stresten uzak durmamız gerekiyo hayır demesini bil valla olan sana oluyo bak.

bende aynı ilaçları kullandım gönülcüm şimdi iyiyim sende iyi olursun inş.kanaman oldumu.

uzun aeadan sonra siz değerli dostlarıma sevgilerimle.... hepiznize ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim...Allah hepinizden razı olsun hepinizin bebeklerini korusun inşalaah...gündüzleri eşimden yada koşuşturmadan bir türlü fırsat bulamıyorum,tabiii çoğunluk yatıyorum ,dinleniyorum saolsun kaç gündür kayıvalidem bakıyor bana ,her işimi o yapıyor kızımlada o ilgileniyordu... ama kadınında bir ev düzeni var nihayetinde,çarşamba -perşembeye kadar evinde duracak... evimin aksesuarlarını zaten ben toplamıştım... herşeyin üstü bomboş,diğer kalan eşyalarıda 1 hafta içinde toplarsam rahat taşınırım... dert etmiyorum zaten bizim taşınmamız ayın 27sinden önce olmayacak...bu arada kendi annemde banyoda ayağının kayması sonucu düşünce belindeki platin kaymış o da hasta ...
serapf nidilat isimli ilacı günde 4 kez verdi ama bana yan etki yaptı,yanaklarım kıpkırmızı oluyor ,biraz mide bulantısı,biraz tansiyonumu yükseltiyor....doktor günde 2 ye düşürdü idare ediyorum işte.. mecburmuşum içmeye...
bebeğin erken gelmesi beni çok üzer... bunu öğrendiğim o gün çok üzülmüştüm çok ağladım...n'aparım diye ama Allah'ın takdirinin önüne geçilmez...Ama öyle tahmin ediyorum benim bebek ebeninde dediğine göre 36 haftayı geçirmeyecek,doktor 33+haftada bekliyor ebe 36 inşallah 36yı bulur...

Palettecim
seni okadar iyi anlıyorumki .... Allah yardımcınızı olsun...ben kızımı erken doğurduğumda ,kızım kuvezde benide 3 kişilk odalardan (devlethast.) birine yatırdılar tam 5 gün kaldık..gelen bebeğini kucaklayıp gidiyordu hatta geceleri bebekleri ağlıyor diye ''hımm bu çok yaramaz olacak diye çok yoruldum ''diye tatlı tatlı yakınıyorlardı,ben ise onlara bırakın ağlasın ,benim bebeğim koynumda olsun bana istediğini yapsın... diyordum...3 saatte bir yanına gidiyordum ama çoğunda emzieremeden geliyordum çünkü süt yoktu... her gittiğimde hareketsiz sürekli uyuyan bir bebek vardı kucağımda ...Dua ediyordum bağışla diye... canım Rabbim inşallah yavrunu sana bağışlayacak... sakın aklına kötü birşey gelmesin... gerekirse ziyaretçi falanda gelmsin ben her biri gelip bebeği sorduğunda kahroluyordum... sizi seviyorum Allaha emanet olun....

herkese günaydın kızlar, iki günlük tatilden sonra yine birlikteyiz.... rahatsızlıkları olanlara çok geçmiş olsun diyorum valla kendimizi ne kadar yorarsak o kadar hastandeyiz demektir bu.

malum doüum zaanımız yaklaşıyor zaten bütün kış evlere kapandık hamileleikten ötürü ve doğumdan sonra da bebişlerler çok fazla gezme imkanımız olmayabilir hemen kış gelecek de artından. o yüzden eşime dedim evde durmak istemiyorum çıkalım gezenelim eğelenelim.... cumartesi ve pazar hep gezdik eğlendik eşimle güzel geçti yani hiç yormadım kendimi sefamız lsun bıktırk işlerden artık yap yap bir hafta sonra aynı yahu gına geldi artık bana....

sagolunn canlarımm bebegım ıyı allaha sukur bend ebılmıyorum normalde 32 olması lazım oda carsamba gunu belkı boyuna gore soyledı haftayı cunku bacak ölcusune baktı 33 cıktı bende anlamadım neysekı ıyı aman onemlı olan bu benım ıcın canım ben normalde yıyorum hamburger hemde haftada bı defa odamı sakatat oluyo ben bılmıyorum bende sımdı bezelye ayıtlıycam 5 kılo almıstım sonra arkadasıma gıtcem gönuliremm annene gecmıs olsun kayınvalıdendende allah razı olsun bızımkılerısı de olsaydı oyle keske ya :) kardelencım oh masallah bu hafta sonunun tadını sen cıkardın valla en ıyısı ben mısafır agırlamaktan bısey yapamamdm dun sabah anneler gunu dıye esım bana guzle bı kahvaltı hazırladı gercı cıcegımız yoktu sofrada ama olsun yedık ıctım cok guzel bı kahvaltı oldu

kızlar bugün sipariş verdim nasıl fikrinizi alabilirmiyim.altınada ceyoda terlik gördüm çok güzel beyaz boncukları var hem sonrada giyilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…