2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bn bunu onceden begenmıstım canım guzel terlık modelı nasıl onun resmı yokmu bende bakıyımm

terliğin resmi yok yaa güzelmi yaa dışarı çıkamadığım için sipaşir verdim hiç sevmem aslında dokunarak deneyerek almak daha mantıklı ama kanamam olur diye korkuyorum yeminle akıntı geliyo allah diyorum.iki rengi var bilirsin bu daha güzel dimi.

ben bunu begenmıstım canım dedıgın gıbı gorerek almak dah aıyı ama buda cok guzel bence

benımkı oyle canım ben burda bunu coktan begenmıstım ama nettende bakodum farklı bulurmuyum dıye o yuzden ben once begendıgım almam lazım yoksa ıcımde kalıyo :)

çok güzel şimdi hatırladım görmüştük yaa hamilelik işte unuttum valla ama pembe harika iyi günlerde kullan canm

cnm cok geçmiş olsun inş enkısa zamanda bebğini kucagına alırsın tüm dualarımız seninle bebeğine ve sna Allah güç versin

kızlar merhaba nasılsınız bakalım kayınvalidemler gitti cuma günü ve ben onların gitiği gün hasta oldum nezle gibi cumartesi işe bile gidemedim hafta sonu birazx hasta yatayım demedim yine yordum kendimi tabi bugun yine kötü oldum yattım sonra kalktım evimi süpürdüm onlar gittikten sonra temizleyememiştim onlarda temizlemedi tabi neyse yorum yamıycam artık diye söz verdim kendime cünkü gemi için beklerken beklem salonunda eşimin yanında ee bebeği nezxman getirceksiniz bize diye sordu hani gelicem mevlüt okutucam orda demiştin ya dedi izmirden nezman dönersisin nekadr kalcan orda diye sordu eşimde tabi getircez anne öle seymi olur dedi ama baktım dün bana senin annenler görcek benimkiler görmücekmi diye sitem etti bende onlarda izmire gelecek nasılsa ordan verem asısı için türkiyeyye gittiğimde oraya gidip kalıcam zaten dedim. lohusa halimle 20 günlük bebekle beni nasıl izmirden mersine ordanda evime dönmemi bekliyorlar anlmıyorum annemide aramıs doğumu izmirde yapcakmıs biz rahatsız etmiyelim falan demiş çok cnm sıkıldı yaa off yorum yapmıcam diyorum ama üzlüldüm çok hasta oldugumuda biliyo arama gereği bile duymadı bugun neyse artık Allah herkesin gönlüne göre versin nediyim beni annem gibi düşünmesini bekliyemem tabi.sizler neler yapıyorsunuz gecmişi okudum pallette inş enkısa sürde bebeğini kucagını alır tasınan arkadaslarda evlerine sağlıkla yerleşir ve daha sonra beebklerini kucagına alır

ayyy öyle karmakarışık bir durumdasın ki kafam karıştı herkes kendi açısından haklı en güzeli sen oturduğun yerde doğur herkes gelsin orda görsün bebeği... dayımın gelini de doğum için annesinin evine gitmişti bir yaşına gitdi bebek hala aralarında tatsızlık bitmiyo neden kalkıp ennesinin evinde doğurmuş diye..... kız deli olcak keşke yapsaymışım kendi evimde de bunca zaman bunların nazını kaprisini çekmeseydim diye. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık... kaynananın evinde de doğuramazsın rahatın olmaz ben o yüzden kendi evimde olucam doğumdan sonra annemle kaynanam gelip yardım etinler bir ay kadar napalım yoksa işin içinden çıkılmıyo oysa ben de ne çok isterdim gideyim annemin evinde kalayım doğum sonrası ama olmuyo yaa... şu gelin olmak ne kadar zor bişey.

TUNCAYLİN tam ortada kalmıssın yanı ne oyle ne boyle ama kardelenın dedıgı gıbı bencede kendı evınde dogur gelen oraya gelsın senınde basın agrımasın bence yoksa hep başına kakıcak ılerde ananın evınde dogurdunda oyle boyle oldu falan fılan zor valla allah yardım etsın bu kaynanalar olmasa hayat süper olcakta ıste :)

Gönülcüm erken doğum riskinde akciğer geliştirici iğneyi vurduracaksın dimi.2 doz diye biliyorum bende onu..Moralini iyi tut canım.. Çünkü stres hormonları çok etkiliyor.hem bellimi olur belki bu bebeğin daha geç gelmek isteyebilir.Bol sıvı al canım ve yorma kendini..

palette ve kızı nasıllar acaba..son durunlarını çok merak ettim..Allahım yardımcıları olsun inşallah..
Dualarımız hep onlar için...

Eki Görüntüle 191835 kızlar bugün sipariş verdim nasıl fikrinizi alabilirmiyim.altınada ceyoda terlik gördüm çok güzel beyaz boncukları var hem sonrada giyilir.
güzelmiş canım.güle güle giy inşallah.benim pijama ve geceliğim geldi.bi de eşim almış ohh yeter.bende ceyodan terlik bakacağım yarın inşallah..
kız fıstık anne.maşallah sana..çok güzel gözüküyosun.basenlerin falan hiç genişlememiş...
amaaannn salla gitsin.ancak gezmeye tozmaya gelirler bu kaynanalar.daha yaralı parmağa üff üff diyeni görmedim.canın nerde nasıl istiyorsa öyle doğum yap ve kocanı da takma.söylesin dursun boşver..
evet canım aynen dualarım palette için..

kızlaaarr merhaba.bugün hiç yazamadım size.bikere molada okudum yazdıklarınızı o kadar.bugün temizlik bitti.çok yoruldum tam 1 haftadır ama değdi evim pür-ü pak ve çok güzel oldu.resim yükleyecektim ama olmadı neyse yüklemeye çalışıcam inşallah.mutfak dolaplarını da ben hallettim.tüm perdeler kapılar camlar halılar silindi.pencerelei ciflettim ayrıca.yerleri 3 kere sildik.komidin içleri konsolun içleri hep halloldu.banyo ve tvalat duvar fayansları silindi.kanepeler koltuklar silindi..ıslak zemini ve mutfağı iyice domestosla fırçalattım..ohh misler gibi koktu.duvarlar tertemiz..kızımın odası tamamkıyafetleri tamam.hastane çantamı hazırlayacam bir tek bir de kızımın perdelerini biraz süsleticem perdeciye gidip..ben doğuma hazırım ama azıcık daha beklesin caım kızım..

Sen kendini ne kadar yormuşsun öyle. Maaşallah diyeyim. Bebişinizle birlikte tertemiz evinizde huzurla mutlulukla oturun :80:

güle güle kirlen canm tanıdığım evi pis bi hamile arkadaşım var sana zahmet ...

mehtap senı cooooooooooook kıskandım sımdı hepsı benım evımde de olacak ellerıne saglık ne rahatlamıssındır ben annemı beklıyorum hazıran bası gıbı gelecek alıları yıkamaya verecegımve tek tek odaları temızleyecegız yatak altları elbıse dolabı (cekebılırsek) sımdıden kafamda kuruyorum annem gelmeden kıslıkları kaldırırım yazlıkları cıkarırım sonra senın gıbı tam bır temızlık ın bebısım o zmanı bekler
zaten benı bugun cok korkuttu uzanıyorum hıc kıpırdamıyor saglık ocagına gıdecektım kalbını dınlemeye 1 2 kıpırdadı ama eskısıne gore cok az daha yenı yenı ısttedıgım gıbı kıpırdıyor cok sukur bende hafta sonu bübchen kırmızılı cantalı set akdım uyku setlerıne falan baktım cok fazla bır eksıgımız kalmadı yavas yavas hazırlıklar tamamlanıyor ohhhhh ne guzel buarada canım foolarını beklıyorum aysenın odasının ve yaptırdıgın duvar kagıdının banada fıkır olur

işte bana yaptılar çok yakıyo 2 kere hemde. Bizimkiler yüzücü olursa şaşırmam gönülle ben turneden turneye gideriz.şaka bi yana nurtenin dediği gibi sakin olmaya çalış yorma gerisi allahın taktiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…