bn bunu onceden begenmıstım canım guzel terlık modelı nasıl onun resmı yokmu bende bakıyımm
terliğin resmi yok yaa güzelmi yaa dışarı çıkamadığım için sipaşir verdim hiç sevmem aslında dokunarak deneyerek almak daha mantıklı ama kanamam olur diye korkuyorum yeminle akıntı geliyo allah diyorum.iki rengi var bilirsin bu daha güzel dimi.
canlarım çok duaya ihtiyacımız var..
31+2 de epidural sezeryanla akşam 7 de acil sezeryana alındım..
ağır preeklampsi teşhisiyle uzun zamandır yatıyordum hastanaede. en son doktorum umuttepe ye sevketti beni. 1 hafta burda kaldım. sezeryandan 1 gece önce bebeğim bi atak geçirdi.. kalp atışları yavaşladı. oksijene bağladılar. daha sonra da nstde kalp atışları pek iyi gitmedi. akut fetal distres teşhisiyle ertesi gün acil sezeryana alındık.. bebek gelişimi de yavaşlamıştı çünkü. 29 haftalık gözüküyordu..
kilomuz 1170 gr.. çok minik daha. önümüzdeki 3-4 gün kritik hala.. çok dua edin ne olur. bebeğim konak hastanesinde. bebeğimsiz anneler günü geçiricem. inşallah seneye kucağımda olur..hepinizi öpüyorum
kızlar merhaba nasılsınız bakalım kayınvalidemler gitti cuma günü ve ben onların gitiği gün hasta oldum nezle gibi cumartesi işe bile gidemedim hafta sonu birazx hasta yatayım demedim yine yordum kendimi tabi bugun yine kötü oldum yattım sonra kalktım evimi süpürdüm onlar gittikten sonra temizleyememiştim onlarda temizlemedi tabi neyse yorum yamıycam artık diye söz verdim kendime cünkü gemi için beklerken beklem salonunda eşimin yanında ee bebeği nezxman getirceksiniz bize diye sordu hani gelicem mevlüt okutucam orda demiştin ya dedi izmirden nezman dönersisin nekadr kalcan orda diye sordu eşimde tabi getircez anne öle seymi olur dedi ama baktım dün bana senin annenler görcek benimkiler görmücekmi diye sitem etti bende onlarda izmire gelecek nasılsa ordan verem asısı için türkiyeyye gittiğimde oraya gidip kalıcam zaten dedim. lohusa halimle 20 günlük bebekle beni nasıl izmirden mersine ordanda evime dönmemi bekliyorlar anlmıyorum annemide aramıs doğumu izmirde yapcakmıs biz rahatsız etmiyelim falan demiş çok cnm sıkıldı yaa off yorum yapmıcam diyorum ama üzlüldüm çok hasta oldugumuda biliyo arama gereği bile duymadı bugun neyse artık Allah herkesin gönlüne göre versin nediyim beni annem gibi düşünmesini bekliyemem tabi.sizler neler yapıyorsunuz gecmişi okudum pallette inş enkısa sürde bebeğini kucagını alır tasınan arkadaslarda evlerine sağlıkla yerleşir ve daha sonra beebklerini kucagına alır
çok maşallah canım
güzelmiş canım.güle güle giy inşallah.benim pijama ve geceliğim geldi.bi de eşim almış ohh yeter.bende ceyodan terlik bakacağım yarın inşallah..Eki Görüntüle 191835 kızlar bugün sipariş verdim nasıl fikrinizi alabilirmiyim.altınada ceyoda terlik gördüm çok güzel beyaz boncukları var hem sonrada giyilir.
kız fıstık anne.maşallah sana..çok güzel gözüküyosun.basenlerin falan hiç genişlememiş...
amaaannn salla gitsin.ancak gezmeye tozmaya gelirler bu kaynanalar.daha yaralı parmağa üff üff diyeni görmedim.canın nerde nasıl istiyorsa öyle doğum yap ve kocanı da takma.söylesin dursun boşver..kızlar merhaba nasılsınız bakalım kayınvalidemler gitti cuma günü ve ben onların gitiği gün hasta oldum nezle gibi cumartesi işe bile gidemedim hafta sonu birazx hasta yatayım demedim yine yordum kendimi tabi bugun yine kötü oldum yattım sonra kalktım evimi süpürdüm onlar gittikten sonra temizleyememiştim onlarda temizlemedi tabi neyse yorum yamıycam artık diye söz verdim kendime cünkü gemi için beklerken beklem salonunda eşimin yanında ee bebeği nezxman getirceksiniz bize diye sordu hani gelicem mevlüt okutucam orda demiştin ya dedi izmirden nezman dönersisin nekadr kalcan orda diye sordu eşimde tabi getircez anne öle seymi olur dedi ama baktım dün bana senin annenler görcek benimkiler görmücekmi diye sitem etti bende onlarda izmire gelecek nasılsa ordan verem asısı için türkiyeyye gittiğimde oraya gidip kalıcam zaten dedim. lohusa halimle 20 günlük bebekle beni nasıl izmirden mersine ordanda evime dönmemi bekliyorlar anlmıyorum annemide aramıs doğumu izmirde yapcakmıs biz rahatsız etmiyelim falan demiş çok cnm sıkıldı yaa off yorum yapmıcam diyorum ama üzlüldüm çok hasta oldugumuda biliyo arama gereği bile duymadı bugun neyse artık Allah herkesin gönlüne göre versin nediyim beni annem gibi düşünmesini bekliyemem tabi.sizler neler yapıyorsunuz gecmişi okudum pallette inş enkısa sürde bebeğini kucagını alır tasınan arkadaslarda evlerine sağlıkla yerleşir ve daha sonra beebklerini kucagına alır
evet canım aynen dualarım palette için..Gönülcüm erken doğum riskinde akciğer geliştirici iğneyi vurduracaksın dimi.2 doz diye biliyorum bende onu..Moralini iyi tut canım.. Çünkü stres hormonları çok etkiliyor.hem bellimi olur belki bu bebeğin daha geç gelmek isteyebilir.Bol sıvı al canım ve yorma kendini..
palette ve kızı nasıllar acaba..son durunlarını çok merak ettim..Allahım yardımcıları olsun inşallah..
Dualarımız hep onlar için...
kızlaaarr merhaba.bugün hiç yazamadım size.bikere molada okudum yazdıklarınızı o kadar.bugün temizlik bitti.çok yoruldum tam 1 haftadır ama değdi evim pür-ü pak ve çok güzel oldu.resim yükleyecektim ama olmadı neyse yüklemeye çalışıcam inşallah.mutfak dolaplarını da ben hallettim.tüm perdeler kapılar camlar halılar silindi.pencerelei ciflettim ayrıca.yerleri 3 kere sildik.komidin içleri konsolun içleri hep halloldu.banyo ve tvalat duvar fayansları silindi.kanepeler koltuklar silindi..ıslak zemini ve mutfağı iyice domestosla fırçalattım..ohh misler gibi koktu.duvarlar tertemiz..kızımın odası tamamkıyafetleri tamam.hastane çantamı hazırlayacam bir tek bir de kızımın perdelerini biraz süsleticem perdeciye gidip..ben doğuma hazırım ama azıcık daha beklesin caım kızım..
kızlaaarr merhaba.bugün hiç yazamadım size.bikere molada okudum yazdıklarınızı o kadar.bugün temizlik bitti.çok yoruldum tam 1 haftadır ama değdi evim pür-ü pak ve çok güzel oldu.resim yükleyecektim ama olmadı neyse yüklemeye çalışıcam inşallah.mutfak dolaplarını da ben hallettim.tüm perdeler kapılar camlar halılar silindi.pencerelei ciflettim ayrıca.yerleri 3 kere sildik.komidin içleri konsolun içleri hep halloldu.banyo ve tvalat duvar fayansları silindi.kanepeler koltuklar silindi..ıslak zemini ve mutfağı iyice domestosla fırçalattım..ohh misler gibi koktu.duvarlar tertemiz..kızımın odası tamamkıyafetleri tamam.hastane çantamı hazırlayacam bir tek bir de kızımın perdelerini biraz süsleticem perdeciye gidip..ben doğuma hazırım ama azıcık daha beklesin caım kızım..
gönülcüm erken doğum riskinde akciğer geliştirici iğneyi vurduracaksın dimi.2 doz diye biliyorum bende onu..moralini iyi tut canım.. çünkü stres hormonları çok etkiliyor.hem bellimi olur belki bu bebeğin daha geç gelmek isteyebilir.bol sıvı al canım ve yorma kendini..
Palette ve kızı nasıllar acaba..son durunlarını çok merak ettim..allahım yardımcıları olsun inşallah..
Dualarımız hep onlar için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?