2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet canım çok haklısın kendimizi yormamalıyız artık... yorulmadan gezmeliyiz... yoksa dediğin gibi kış gelecek hemen....
yaa canım öyle arada bazne usgde bir kaç gün oynuyor benim bebeğin bacaklarıda uzun ,ben 30+5 isem bebek bacakları 31+5 hakikaten kayınvalidemden ALlah razı olsun ... çok teşekkürler canım... ne güzel bak bu ilk anneler günüdü bundan sonra bütün anneler günü senin:)

maşallah barikAllah subanallah ... kız ne cici olmuşsun sen öyle.. aynı benim göbüşte böyle hatta bugün çatlayacak gibiyim gerildimde gerildim...kızım dalga geçiyor benle anne davul gibi oldun diyor
aman canım takma kafan ,kim darılırısa darılsın o sıcakta bebekle onca yol çekilmez kimse seni ayağına beklemsin... herşeyi zmana bırak her şey istediğin gibi olacak buna inan... duların içinde çook teşekkür ederim...
evet canım vurdular geçtiğimiz perşembe akşamı saat 22=00da 2mg 1 enjeksiyonda .. ertesi gün saat 10=00da yine 2mg 1 enjeksiyonda uyguladılar... daha önce de kızımda vurulmuştum... belki de kızımın hayatını o iğneye borçluyum:44:moralimi şöyle yüksek tutuyorum ;evin tadilatı aksamadan sürdüğünde... birde sizlerin desteği ile...çok teşekkürler..

ohh ohhh mis gibi canım az kaldı benimde mis gibi yepyeni tertemiz evime kavuşmama az kaldı... ALlah nazarlardan saklasın yuvanızı işleriniz rast getirsin inşallah canım....

evet banada 2 kere 12 saat arayla toplamda 4mg uygulandı... baya yaktı .. bu arada tetanoz oldum tek doz cuma sabahı ,fakat aşı yeri şişti kızardı ,normalmidir acaba... nidilatta yan etki yaptı bu nedenle 4*1 den 3*1 e 3*1den 2*1e 2*1den de 1*1e düştük en sonunda... yan etkiside yanaklarım ilacı içtiktne yarım saat sonra kıpkırmızı olup yanıyor...:26: valla benim kızın yapısı yüzücü olmaya müsait gibi görünüyor evet ALlahın takdiri o herşeyin hayırlısını biliyor ona sığınıyorum...
bu arada canım karnım taş kesildi bugün çok yemek yedim ondanmı olsu acaba...magenzeyumum bitti yoksa ondanmı...:44:

Sen kendini ne kadar yormuşsun öyle. Maaşallah diyeyim. Bebişinizle birlikte tertemiz evinizde huzurla mutlulukla oturun :80:
hem de ne yoruldum canım sorma.temizlik kısmını kadın halletti ama ev sahibi ölmeden gündelikçi yorulmazmış:)amin canım hepimiz inşallah sağlıkla huzurla bebişlerimizle otururuz.
güle güle kirlen canm tanıdığım evi pis bi hamile arkadaşım var sana zahmet ...
hemen gelirim diyecem ama inan ne hal kaldı ne de sabrım...ama yinede gelirim:)
canım yaa valla zor işler bu büyük temizlik olayı.inan taşınsam daha az işim olurdu.ben temizlikten önce baza kanepe çakmace dolap içlerini halletmiştim.sonra boya oldu en sonda temizlik.gardırop ve tüm ağır mobilyalarımın altı üstü temizlendi.bence haziran başına bırakma.sen şimdiden yazlıkları çıkart kışlıkları kaldır.hergün 1-2 saat dolap içlerini çekmeceleri halletmene bak.annen gelince de kadın tutarsın ya da ikiniz dediğin gibi oda oda halledersiniz.ama en azından ıvır zıvır gibi görünen dolapiçlerini hallet derim ben çünkü inanılmaz vakit alıyor..dün resim çektirdim salonda duvar kağıdının önünde ama yükleyemedim canım.kızımın odasınıda yüklerim ama istiyorum ki perdeleri gelince tam bakın .ama salonda lcdnin arkasında duvar kağıdı pek bir şık durdu.resmen salona hava kattı canım yaa..yoruldum ama değdi..şimdi kahvaltı yapmak için kalktım.bugün hiçbir işim yok yatıcam tekrar.gecede uyuyamadım yorgunluktan.herbir yanım ağrıdı sızladı..uyanınca da çarşıya gidicem.ohhh rahatladım ben hadi darısı sana ve yapmayan tüm arkadaşlara...

GÖNÜLCÜÜÜMMMM bak yorma kendini canım..her şey hallolur.yeterki bebişimiz erken gelmesin..o kaynanandan da Allah bin kere razı olsun.iyi kadınmış.bizimkilere de örnek olsun.benimkide önceden öyleydi ama tartıştık ya kesti artık..ama bir de kalpten ağır ameliyat oldu bu genç yaşında..onun da rolü var.çağırsam yine gelir ama boşver uzak olsun ben yapayım:)

kızlar kızımın krafttan aldığımız dondy sallanabilen mama sandalyesini bile kurduk fişe taktık salladık bile eşimle.kızımın odasına girdim dün oturdum yere ilk defa hayaller kurdum.minik kızımı minik dünyasında hayal ettim.elle tutulmayan varlığı ile bile olsa hayatımızı nasıl doldurduğunu düşünüp düşünüp Mevlama şükrettim.isteyen herkese dua ettim.kızlar uyku setini duvar bariyerlerini çarşafını pikesini yıkamayı düşünmüyorum henüz.vakit yaklaşınca yıkayayım açayım diyorum.şimdiden kirlenmesin diymi..siz ne dersiniz.bir de tecrübeli annelerden fikir alalım.2 tane nevresim takımı yetermi.az mı yoksa..

kızlar günaydın nasılsınız bakalım sbah kalktım ve hastaneye geldim bizm ufaklığın baş cevresi haftasına göre önde olunca doktor bi şeker testi yaptır dedi onu yaptırdım aclık olanı verdim 1 saat sonra tokluğu vericem onu bekliyorum inş bişey çıkmaz biraz iri bi bebek olabilir diye düşündükçünkü ilk öncede bacak boyu çok uzun gidiyordu. cnm sıkılmasın diye bilg yanımda getirmiştim bi bakıyım dedim . buarda yorumlarınız için teşekkür ederrim. bende evimde yuvamda doğum yapmayı çok istemiştim amam kısmet böyleymiş ben kıbrısta yaşadığım için zaten istesemde herkes gelemicek annem ve kayınvalidem dışında o yüzden kimsenin sitem etmeye hakkı yok ama küçücük bebekle bir oraya bir buraya gitmeye bende hevesli değilim evimde mis gibi yatmayı bende istedim ama malesef durumlar buna zorluyor hem burda sağlık çok ileri değil hemde maddi olarak çokçok sıkıntıya sokar burada ki fiyatlar inannılmaz çünkü.

nidilat beni öldürdü yaa hastanede 4*2 di 4*1 indirdiler öldüm öldüm dirildim.hastaneden çıktıktan sonrada verdi bana evde 2.ciyi içtim bi fenalaştım aynı yanaklar kızardı mide bulantısı şiddetli baş ağrısı sonra telefon açtım dr bırak dedi kanaman yok zaten dedi.magnezyum çok önemli onu hemen al ben 1 kere aksatınca kasılma ve ayak krapları hemen başlıyo o çok önemli erken doğumu önlüyo.aşı yerin şişmesi normal kızarıklık hafifse önemli değil.magnezyumu al canm benim inş. iyi günler bizi bekliyo.her zahmetin bi rahmeti var.herşey çok güzel olucak canm benim.

herkese merhaba kızlar. okuldan geldim öğle arasındayım, fırsat bulmuşken yazayım dedim. iki gün sonra taşınıyoruz. uzun bi süre internet bağlantım olmayabilir. gerçi arada sırada okuldan takip etmeye çalışçam forumu. ayrıca yarın da hastaneye gidiyorum. çalışabilir raporu almak için.
bebişlerinize sağlık ve sizlere hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden.

nerdesiniz kızlar yaa.kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.uykum var ama gelenden gidenden uyuyamadım.bari duş alayım da kendime geleyim..karnımda aç ne yapasmkii yaa...

canım Allah kolaylık versin valla.zor iş taşınmak ama ne güzel tertemiz olacak her şeyin bebğin kurulu düzene girecek..ohh..ben de işleri bitirdim.rahatım artık..bundan sonrası günlük işler o kadar.habersiz bırakma bizi..

kızlar merhabaşimdi doktordan geldim işe gitmedim bugun gribi atlatamadım malesef sekerim yüksek çıktı tokluk 106 kızlar yaa doktorumu aradım diyet yapmam gerektiğini söyledi off cnm sıkıldı ona

canım benim iki hamileliğimdede baş çevresi hep 2 hafta önden gidiyor.o genetik yapıyla alakalı bişey.Üstelik bu bebeğimin kilosuda haftasına göre normal,olsun daha akıllı olurlar:)) İlk oğlum doğduğunda baş çevresi 37,5 cm di,normalde herkeste 33-34 cm duyuyorum.bence şekerden değildir o ama sen yinede testlerini yaptırda için rahat etsin.Oğlum şu an 3 yaşında şimdi kafası normal,yaşıtlarıyla aynı..

kızlar bu aylarda düzensiz kasılmalar çok oluyor tabi..ben hergün bir tane soda da içiyorum.magnezyum deposu o da..

Mehtapcım ne güzel mis gibi oldu evin demekki..temizlik gibisi yok gerçekten...bende herhafta çalıştığım için kadın çağırıyorum ama yinede içime sinmiyor,çünkü bizim gibi değiller,yapmış olmak için yapıyorlar.bende her fırsat bulduğumda bir dolap içi olsun kırklıyorum resmen..duvar kağıdını da güle güle kullan.tv ünitesinin olduğu yere çok güzel oluyor kağıt,bizde yaptırmıştık,evin havası çok değişiyor.yeni aksesuarlar alıcam demişsin ya,hemen aklıma 1 sene sonra Ayşe yürümeye başlayınca evde aksesuar bırakmaz diye geldi,çünkü çocuklar oyuncaktan çok evdeki objelerle ilgilenmeyi seviyorlar..
sevgiler herkese....

gusel annecıkler nerelerdesınız hadı toplanın ya aksam olduu bende bugun otururken arkadasım aradı yenı dogum yapan aglıyodu panık oldum bı anda annesı kalp krızı gecırmıs herkez orya gıtmıs kız evde tek kalmıs bebekle korkmus benı aradı yanıma gel dıye hemen gıttım oraya aglıyodu yazık kız ya aksam akadar ordaydım kocası geldı 6da anca gıttıler hastaneye 3 damarı tıkalıymıs yogun bakımdaydı ınsallah bıseyı yokturr annesının bebegını evde bıraktı görumcesı geldı o bakıcaktı ısterdım baan bıraksın ben bakıyım oynardım onunla ne guzel :)

sabahtan beri olmayan sensin hayatım:)ben kayınvalidenlesindir diye düşünmüştüm:)yazık üzüldüm kız daha lohusa yaaa..inşallah bişey olmaz..bende evdeyin tek başıma kocam kurstta..

sabahtan beri olmayan sensin hayatım:)ben kayınvalidenlesindir diye düşünmüştüm:)yazık üzüldüm kız daha lohusa yaaa..inşallah bişey olmaz..bende evdeyin tek başıma kocam kurstta..

evet canım aradılar aslında gel dıyede gıtmedım dedım evde basımı dınlıyım bıraz esımın ananesı teyzesı hala kaynanamda kalıyo e onlar varken mısafır gelıyo onlara sıkılıyorum sonra ben ıkı gundur gormuyorum bakalım yarın naısl gecıcek bend etekım esım arkadaslarının yanına gıttı gelır bırazdann aradım arkadasımı annesı hala yogun bakımdaymıs anjıyo olcakmıs ama ne zaman bellı degıl

kızlar bugün dr gitmiştik ordan kayınvalidelere geçtik.allaha şükür iyi herşey bebeğin kilosu 2200 boyu 43 benim kanama yerlerim pıhtılaşmış küçülmüş ama genede dikkat etmem gerekli tabi çok sevindim yaa şükür 3 hafta dışarı çıkmamıştım.bugün yeri öpücektim dışarı çıkar çıkmaz eşime diyorum başbakan hala recep tayipmi neyse.pijama geldi L beden olmadı m değişecek.güzel rengi çok hoşuma gitti pudra rengi moda ya mangoda bi elbise beyenmiştim göbek var diye olmamıştı zaten aslında adamın kalıpları dar türk standartı değil ondan yani pijamaya nasip oldu pudra rengi kızlar 24 haziran doğumum normalde 8 temmuz ama beni 24 haziranda sezeryana almak istiyo dr eşimin doğum günü bu arada inş. erken gelmesse 24 haziran adını eşimin ismi sinan koymak istiyorum ama tuna buğrayada alıştık. :44:

faceye benide eklermisiniz tuba yavuz-güney
canım facede bulduğum tuba yavuz güney adına istek gönderdim.adım mehtap.kabul etki grubumuza gir.sen kaç haftalık hamileydin.arada giriyodun değilmi topiğe çok net hatırlayamıyorum çünkü..

canım çok sevindim gözün aydın.olsun sen yinede çok çıkma dışarıya.az kaldı annecik biraz daha dayan.sonra bebişinle bol bol çıkarsınız.tombişe bak sen yaa..kilosuda iyi maşallah.
L beden büyük mü geldi küçükmü onu anlayamadım.bana M beden büyük geldi ama S bedende çok dar olur diye M beden istemiştim.pudra rengi gayet güzel şekerim..bence renk seçimin güzel olmuş.benimki pembe.kızımda ben de pembe olalım istiyorum canım ama mutlaka gecelikde al.çünkü hastanede en çok gecelik iyi oluyomuş.helede sezeryanla doğurunca.demek doğum tarihiniz belli oldu haa hayırlısı olsun.ohh ne güzel babasıyla aynı gün olacak doğumgünü.babanız pek mutludur bu duruma tabii.bizde çok istemiştik bebişi yapmadan önce daha doğrusu eşim istemişti.eşimin doğum günü 17 mayıs ama sağlık sigortası yüzünden yapamadık bebişi:)1 ay gecikmeli oldu..ama adını sinan koyma.bebişin yepyeni bir hayat yepyeni bir insan bırak onun adıda farklı olsun.benim fikrim böyle canım..

kızlar facedeki grubu bilmayen kalmasın diye tekrar hatırlatıyorum.ben aramalarda gizliyim beni bulamazsınız ama sizin gizli değilse ben bulur eklerim sizide.lakin mail adresiylede bulunmuyor.mailini yazan arkadaşlar maalesef bulamadım sizlerii..duyarsız kalmadım yani hemen baktım ama olmadı..

canm benim isim konusunda haklısın yeni hayat yeni isim bencede L büyük geldi belkide M da büyük gelebilir ama S dediğim gibi küçük olur o yüzden M alıcam.evet yaa çok büyük şans doğum zamanı bizim. klonluycaz saatinide ayarlıycaz yükselenide aynı olsun yedekleme yapıcaz.gecelik olayı evet rahat hatta benim sağlıkcı arkadaşlarım koyu renk al rahat edersin felan diyolardı.

ben ismimi özelden attım canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…