serapcım facedeki grubun adı 2011 ekim hamileleri ama bulamazsın çünkü gizli.sen adını ver bana ben seni faceden bulup ekleyeyim.ben adımı veririm ama aramalarda gizliyim...
evet canım çok haklısın kendimizi yormamalıyız artık... yorulmadan gezmeliyiz... yoksa dediğin gibi kış gelecek hemen....herkese günaydın kızlar, iki günlük tatilden sonra yine birlikteyiz.... rahatsızlıkları olanlara çok geçmiş olsun diyorum valla kendimizi ne kadar yorarsak o kadar hastandeyiz demektir bu.
malum doüum zaanımız yaklaşıyor zaten bütün kış evlere kapandık hamileleikten ötürü ve doğumdan sonra da bebişlerler çok fazla gezme imkanımız olmayabilir hemen kış gelecek de artından. o yüzden eşime dedim evde durmak istemiyorum çıkalım gezenelim eğelenelim.... cumartesi ve pazar hep gezdik eğlendik eşimle güzel geçti yani hiç yormadım kendimi sefamız lsun bıktırk işlerden artık yap yap bir hafta sonra aynı yahu gına geldi artık bana....
yaa canım öyle arada bazne usgde bir kaç gün oynuyor benim bebeğin bacaklarıda uzun ,ben 30+5 isem bebek bacakları 31+5sagolunn canlarımm bebegım ıyı allaha sukur bend ebılmıyorum normalde 32 olması lazım oda carsamba gunu belkı boyuna gore soyledı haftayı cunku bacak ölcusune baktı 33 cıktı bende anlamadım neysekı ıyı aman onemlı olan bu benım ıcın canım ben normalde yıyorum hamburger hemde haftada bı defa odamı sakatat oluyo ben bılmıyorum bende sımdı bezelye ayıtlıycam 5 kılo almıstım sonra arkadasıma gıtcem gönuliremm annene gecmıs olsun kayınvalıdendende allah razı olsun bızımkılerısı de olsaydı oyle keske ya :) kardelencım oh masallah bu hafta sonunun tadını sen cıkardın valla en ıyısı ben mısafır agırlamaktan bısey yapamamdm dun sabah anneler gunu dıye esım bana guzle bı kahvaltı hazırladı gercı cıcegımız yoktu sofrada ama olsun yedık ıctım cok guzel bı kahvaltı oldu
maşallah barikAllah subanallah ... kız ne cici olmuşsun sen öyle.. aynı benim göbüşte böyle hatta bugün çatlayacak gibiyim gerildimde gerildim...kızım dalga geçiyor benle anne davul gibi oldun diyor
aman canım takma kafan ,kim darılırısa darılsın o sıcakta bebekle onca yol çekilmez kimse seni ayağına beklemsin... herşeyi zmana bırak her şey istediğin gibi olacak buna inan... duların içinde çook teşekkür ederim...kızlar merhaba nasılsınız bakalım kayınvalidemler gitti cuma günü ve ben onların gitiği gün hasta oldum nezle gibi cumartesi işe bile gidemedim hafta sonu birazx hasta yatayım demedim yine yordum kendimi tabi bugun yine kötü oldum yattım sonra kalktım evimi süpürdüm onlar gittikten sonra temizleyememiştim onlarda temizlemedi tabi neyse yorum yamıycam artık diye söz verdim kendime cünkü gemi için beklerken beklem salonunda eşimin yanında ee bebeği nezxman getirceksiniz bize diye sordu hani gelicem mevlüt okutucam orda demiştin ya dedi izmirden nezman dönersisin nekadr kalcan orda diye sordu eşimde tabi getircez anne öle seymi olur dedi ama baktım dün bana senin annenler görcek benimkiler görmücekmi diye sitem etti bende onlarda izmire gelecek nasılsa ordan verem asısı için türkiyeyye gittiğimde oraya gidip kalıcam zaten dedim. lohusa halimle 20 günlük bebekle beni nasıl izmirden mersine ordanda evime dönmemi bekliyorlar anlmıyorum annemide aramıs doğumu izmirde yapcakmıs biz rahatsız etmiyelim falan demiş çok cnm sıkıldı yaa off yorum yapmıcam diyorum ama üzlüldüm çok hasta oldugumuda biliyo arama gereği bile duymadı bugun neyse artık Allah herkesin gönlüne göre versin nediyim beni annem gibi düşünmesini bekliyemem tabi.sizler neler yapıyorsunuz gecmişi okudum pallette inş enkısa sürde bebeğini kucagını alır tasınan arkadaslarda evlerine sağlıkla yerleşir ve daha sonra beebklerini kucagına alır
evet canım vurdular geçtiğimiz perşembe akşamı saat 22=00da 2mg 1 enjeksiyonda .. ertesi gün saat 10=00da yine 2mg 1 enjeksiyonda uyguladılar... daha önce de kızımda vurulmuştum... belki de kızımın hayatını o iğneye borçluyum:44:moralimi şöyle yüksek tutuyorum ;evin tadilatı aksamadan sürdüğünde... birde sizlerin desteği ile...çok teşekkürler..Gönülcüm erken doğum riskinde akciğer geliştirici iğneyi vurduracaksın dimi.2 doz diye biliyorum bende onu..Moralini iyi tut canım.. Çünkü stres hormonları çok etkiliyor.hem bellimi olur belki bu bebeğin daha geç gelmek isteyebilir.Bol sıvı al canım ve yorma kendini..
palette ve kızı nasıllar acaba..son durunlarını çok merak ettim..Allahım yardımcıları olsun inşallah..
Dualarımız hep onlar için...
ohh ohhh mis gibi canım az kaldı benimde mis gibi yepyeni tertemiz evime kavuşmama az kaldı... ALlah nazarlardan saklasın yuvanızı işleriniz rast getirsin inşallah canım....kızlaaarr merhaba.bugün hiç yazamadım size.bikere molada okudum yazdıklarınızı o kadar.bugün temizlik bitti.çok yoruldum tam 1 haftadır ama değdi evim pür-ü pak ve çok güzel oldu.resim yükleyecektim ama olmadı neyse yüklemeye çalışıcam inşallah.mutfak dolaplarını da ben hallettim.tüm perdeler kapılar camlar halılar silindi.pencerelei ciflettim ayrıca.yerleri 3 kere sildik.komidin içleri konsolun içleri hep halloldu.banyo ve tvalat duvar fayansları silindi.kanepeler koltuklar silindi..ıslak zemini ve mutfağı iyice domestosla fırçalattım..ohh misler gibi koktu.duvarlar tertemiz..kızımın odası tamamkıyafetleri tamam.hastane çantamı hazırlayacam bir tek bir de kızımın perdelerini biraz süsleticem perdeciye gidip..ben doğuma hazırım ama azıcık daha beklesin caım kızım..
evet banada 2 kere 12 saat arayla toplamda 4mg uygulandı... baya yaktı .. bu arada tetanoz oldum tek doz cuma sabahı ,fakat aşı yeri şişti kızardı ,normalmidir acaba... nidilatta yan etki yaptı bu nedenle 4*1 den 3*1 e 3*1den 2*1e 2*1den de 1*1e düştük en sonunda... yan etkiside yanaklarım ilacı içtiktne yarım saat sonra kıpkırmızı olup yanıyor...:26: valla benim kızın yapısı yüzücü olmaya müsait gibi görünüyorişte bana yaptılar çok yakıyo 2 kere hemde. Bizimkiler yüzücü olursa şaşırmam gönülle ben turneden turneye gideriz.şaka bi yana nurtenin dediği gibi sakin olmaya çalış yorma gerisi allahın taktiri.
hem de ne yoruldum canım sorma.temizlik kısmını kadın halletti ama ev sahibi ölmeden gündelikçi yorulmazmış:)amin canım hepimiz inşallah sağlıkla huzurla bebişlerimizle otururuz.Sen kendini ne kadar yormuşsun öyle. Maaşallah diyeyim. Bebişinizle birlikte tertemiz evinizde huzurla mutlulukla oturun :80:
hemen gelirim diyecem ama inan ne hal kaldı ne de sabrım...ama yinede gelirim:)güle güle kirlen canm tanıdığım evi pis bi hamile arkadaşım var sana zahmet ...
canım yaa valla zor işler bu büyük temizlik olayı.inan taşınsam daha az işim olurdu.ben temizlikten önce baza kanepe çakmace dolap içlerini halletmiştim.sonra boya oldu en sonda temizlik.gardırop ve tüm ağır mobilyalarımın altı üstü temizlendi.bence haziran başına bırakma.sen şimdiden yazlıkları çıkart kışlıkları kaldır.hergün 1-2 saat dolap içlerini çekmeceleri halletmene bak.annen gelince de kadın tutarsın ya da ikiniz dediğin gibi oda oda halledersiniz.ama en azından ıvır zıvır gibi görünen dolapiçlerini hallet derim ben çünkü inanılmaz vakit alıyor..dün resim çektirdim salonda duvar kağıdının önünde ama yükleyemedim canım.kızımın odasınıda yüklerim ama istiyorum ki perdeleri gelince tam bakın .ama salonda lcdnin arkasında duvar kağıdı pek bir şık durdu.resmen salona hava kattı canım yaa..yoruldum ama değdi..şimdi kahvaltı yapmak için kalktım.bugün hiçbir işim yok yatıcam tekrar.gecede uyuyamadım yorgunluktan.herbir yanım ağrıdı sızladı..uyanınca da çarşıya gidicem.ohhh rahatladım ben hadi darısı sana ve yapmayan tüm arkadaşlara...mehtap senı cooooooooooook kıskandım sımdı hepsı benım evımde de olacak ellerıne saglık ne rahatlamıssındır ben annemı beklıyorum hazıran bası gıbı gelecek alıları yıkamaya verecegımve tek tek odaları temızleyecegız yatak altları elbıse dolabı (cekebılırsek) sımdıden kafamda kuruyorum annem gelmeden kıslıkları kaldırırım yazlıkları cıkarırım sonra senın gıbı tam bır temızlık ın bebısım o zmanı bekler
zaten benı bugun cok korkuttu uzanıyorum hıc kıpırdamıyor saglık ocagına gıdecektım kalbını dınlemeye 1 2 kıpırdadı ama eskısıne gore cok az daha yenı yenı ısttedıgım gıbı kıpırdıyor cok sukur bende hafta sonu bübchen kırmızılı cantalı set akdım uyku setlerıne falan baktım cok fazla bır eksıgımız kalmadı yavas yavas hazırlıklar tamamlanıyor ohhhhh ne guzel buarada canım foolarını beklıyorum aysenın odasının ve yaptırdıgın duvar kagıdının banada fıkır olur
evet canım çok haklısın kendimizi yormamalıyız artık... yorulmadan gezmeliyiz... yoksa dediğin gibi kış gelecek hemen....
yaa canım öyle arada bazne usgde bir kaç gün oynuyor benim bebeğin bacaklarıda uzun ,ben 30+5 isem bebek bacakları 31+5hakikaten kayınvalidemden ALlah razı olsun ... çok teşekkürler canım... ne güzel bak bu ilk anneler günüdü bundan sonra bütün anneler günü senin:)
maşallah barikAllah subanallah ... kız ne cici olmuşsun sen öyle.. aynı benim göbüşte böyle hatta bugün çatlayacak gibiyim gerildimde gerildim...kızım dalga geçiyor benle anne davul gibi oldun diyor
aman canım takma kafan ,kim darılırısa darılsın o sıcakta bebekle onca yol çekilmez kimse seni ayağına beklemsin... herşeyi zmana bırak her şey istediğin gibi olacak buna inan... duların içinde çook teşekkür ederim...
evet canım vurdular geçtiğimiz perşembe akşamı saat 22=00da 2mg 1 enjeksiyonda .. ertesi gün saat 10=00da yine 2mg 1 enjeksiyonda uyguladılar... daha önce de kızımda vurulmuştum... belki de kızımın hayatını o iğneye borçluyum:44:moralimi şöyle yüksek tutuyorum ;evin tadilatı aksamadan sürdüğünde... birde sizlerin desteği ile...çok teşekkürler..
ohh ohhh mis gibi canım az kaldı benimde mis gibi yepyeni tertemiz evime kavuşmama az kaldı... ALlah nazarlardan saklasın yuvanızı işleriniz rast getirsin inşallah canım....
evet banada 2 kere 12 saat arayla toplamda 4mg uygulandı... baya yaktı .. bu arada tetanoz oldum tek doz cuma sabahı ,fakat aşı yeri şişti kızardı ,normalmidir acaba... nidilatta yan etki yaptı bu nedenle 4*1 den 3*1 e 3*1den 2*1e 2*1den de 1*1e düştük en sonunda... yan etkiside yanaklarım ilacı içtiktne yarım saat sonra kıpkırmızı olup yanıyor...:26: valla benim kızın yapısı yüzücü olmaya müsait gibi görünüyorevet ALlahın takdiri o herşeyin hayırlısını biliyor ona sığınıyorum...
bu arada canım karnım taş kesildi bugün çok yemek yedim ondanmı olsu acaba...magenzeyumum bitti yoksa ondanmı...:44:
herkese merhaba kızlar. okuldan geldim öğle arasındayım, fırsat bulmuşken yazayım dedim. iki gün sonra taşınıyoruz. uzun bi süre internet bağlantım olmayabilir. gerçi arada sırada okuldan takip etmeye çalışçam forumu. ayrıca yarın da hastaneye gidiyorum. çalışabilir raporu almak için.
bebişlerinize sağlık ve sizlere hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden.
kızlar günaydın nasılsınız bakalım sbah kalktım ve hastaneye geldim bizm ufaklığın baş cevresi haftasına göre önde olunca doktor bi şeker testi yaptır dedi onu yaptırdım aclık olanı verdim 1 saat sonra tokluğu vericem onu bekliyorum inş bişey çıkmaz biraz iri bi bebek olabilir diye düşündükçünkü ilk öncede bacak boyu çok uzun gidiyordu. cnm sıkılmasın diye bilg yanımda getirmiştim bi bakıyım dedim . buarda yorumlarınız için teşekkür ederrim. bende evimde yuvamda doğum yapmayı çok istemiştim amam kısmet böyleymiş ben kıbrısta yaşadığım için zaten istesemde herkes gelemicek annem ve kayınvalidem dışında o yüzden kimsenin sitem etmeye hakkı yok ama küçücük bebekle bir oraya bir buraya gitmeye bende hevesli değilim evimde mis gibi yatmayı bende istedim ama malesef durumlar buna zorluyor hem burda sağlık çok ileri değil hemde maddi olarak çokçok sıkıntıya sokar burada ki fiyatlar inannılmaz çünkü.
gusel annecıkler nerelerdesınız hadı toplanın ya aksam olduu bende bugun otururken arkadasım aradı yenı dogum yapan aglıyodu panık oldum bı anda annesı kalp krızı gecırmıs herkez orya gıtmıs kız evde tek kalmıs bebekle korkmus benı aradı yanıma gel dıye hemen gıttım oraya aglıyodu yazık kız ya aksam akadar ordaydım kocası geldı 6da anca gıttıler hastaneye 3 damarı tıkalıymıs yogun bakımdaydı ınsallah bıseyı yokturr annesının bebegını evde bıraktı görumcesı geldı o bakıcaktı ısterdım baan bıraksın ben bakıyım oynardım onunla ne guzel :)
sabahtan beri olmayan sensin hayatım:)ben kayınvalidenlesindir diye düşünmüştüm:)yazık üzüldüm kız daha lohusa yaaa..inşallah bişey olmaz..bende evdeyin tek başıma kocam kurstta..
serapcım facedeki grubun adı 2011 ekim hamileleri ama bulamazsın çünkü gizli.sen adını ver bana ben seni faceden bulup ekleyeyim.ben adımı veririm ama aramalarda gizliyim...
canım facede bulduğum tuba yavuz güney adına istek gönderdim.adım mehtap.kabul etki grubumuza gir.sen kaç haftalık hamileydin.arada giriyodun değilmi topiğe çok net hatırlayamıyorum çünkü..faceye benide eklermisiniz tuba yavuz-güney
kızlar bugün dr gitmiştik ordan kayınvalidelere geçtik.allaha şükür iyi herşey bebeğin kilosu 2200 boyu 43 benim kanama yerlerim pıhtılaşmış küçülmüş ama genede dikkat etmem gerekli tabi çok sevindim yaa şükür 3 hafta dışarı çıkmamıştım.bugün yeri öpücektim dışarı çıkar çıkmaz eşime diyorum başbakan hala recep tayipmi neyse.pijama geldi L beden olmadı m değişecek.güzel rengi çok hoşuma gitti pudra rengi moda ya mangoda bi elbise beyenmiştim göbek var diye olmamıştı zaten aslında adamın kalıpları dar türk standartı değil ondan yani pijamaya nasip oldu pudra rengi kızlar 24 haziran doğumum normalde 8 temmuz ama beni 24 haziranda sezeryana almak istiyo dr eşimin doğum günü bu arada inş. erken gelmesse 24 haziran adını eşimin ismi sinan koymak istiyorum ama tuna buğrayada alıştık. :44:
canım facede bulduğum tuba yavuz güney adına istek gönderdim.adım mehtap.kabul etki grubumuza gir.sen kaç haftalık hamileydin.arada giriyodun değilmi topiğe çok net hatırlayamıyorum çünkü..
canım çok sevindim gözün aydın.olsun sen yinede çok çıkma dışarıya.az kaldı annecik biraz daha dayan.sonra bebişinle bol bol çıkarsınız.tombişe bak sen yaa..kilosuda iyi maşallah.
L beden büyük mü geldi küçükmü onu anlayamadım.bana M beden büyük geldi ama S bedende çok dar olur diye M beden istemiştim.pudra rengi gayet güzel şekerim..bence renk seçimin güzel olmuş.benimki pembe.kızımda ben de pembe olalım istiyorum canım ama mutlaka gecelikde al.çünkü hastanede en çok gecelik iyi oluyomuş.helede sezeryanla doğurunca.demek doğum tarihiniz belli oldu haa hayırlısı olsun.ohh ne güzel babasıyla aynı gün olacak doğumgünü.babanız pek mutludur bu duruma tabii.bizde çok istemiştik bebişi yapmadan önce daha doğrusu eşim istemişti.eşimin doğum günü 17 mayıs ama sağlık sigortası yüzünden yapamadık bebişi:)1 ay gecikmeli oldu..ama adını sinan koyma.bebişin yepyeni bir hayat yepyeni bir insan bırak onun adıda farklı olsun.benim fikrim böyle canım..
kızlar facedeki grubu bilmayen kalmasın diye tekrar hatırlatıyorum.ben aramalarda gizliyim beni bulamazsınız ama sizin gizli değilse ben bulur eklerim sizide.lakin mail adresiylede bulunmuyor.mailini yazan arkadaşlar maalesef bulamadım sizlerii..duyarsız kalmadım yani hemen baktım ama olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?