kimsecikler yok herkes uyuyo bende kahvaltı yapayım bari.
insan hamilelikte eksiklikleri bitirmek için daha çok çaba gösteriyor diymi..sanki bir daha hiççarşıya çıkamayacakmışız gibi geliyor.neyse benim eksiklerde temizlikte bitti artık.bir tek kızımın perdelerini perdeciye götürüp yeniden dizayn ettirmek kaldı.perdeleride çilek mobilyadan almıştım aslında hazır onlar kornişe takmak yeterli ama ben biraz süsletmek istiyorum..ben o gelinlik gibi örtüleri hiç sevemedim o yüzden de aldırmamıştım.TAÇ dan aldım rahat kullanımlı zaten yazın hiç kullanılmıyor misafirden misafire.çünkü hep pike kullanınca örtüye gerek kalmıyor..gunaydın kızlar yenı bır gun daha baslıyor ben yavas yavas evde sıkılmaya basladım bugun belkı dısarı cıkarım ya da kıtapları falan kaldırıp fazlalıkları atarım hep alısverıse cıkmak ıstıyorum mısafırlık havlu,nevresım takımı salon esyası ve 6 lı tabak takımı bakacagım esımde dıyor sen evde kaldıkca daha masraflı olmaya basladın dıye ne yapayım bırseyler aldıkca rahatlıyorum ..ceyızımde yatak ortusu almıstım gelınlık gıbı olanlardan alırken cok hosuma gıttı ama hıc kullanıslı degıl sımdı baza altında keske onun yerıne salona bırseyler alsayaymısım bırsuru para vermıstım
buarada haftasonuna randevu aldım oglusumu gormeye gıdecegım ama bu sefer kendı dr degıl 2 farklı dr gorusu almak ıstyrm 2 hafta sonra yıne druma donerım bu nst ye hangı haftalalrda baglıyorlar ve nasıl bırsey alttan mı yapılıyor?bılgınız var mı?
evet canım kardelende az girer oldu ben de merak ettim.ayy benimde hastane çantamı hazırlamam gerek.aslında herşeyi aldım sadece çantaya koymak kaldı.canım pijama yerine gecelik koy derim ben.çünkü gecelik daha rahat oluyormuş.ya da ikisinide koy bence..ben de öyle yapıcam..her şeyin tamam canım.eksik olarak bebeğe cam biberon al kaynat onu onu da koy bazen sütün gelmezse mama veriyolarmış sen götür biberonunu.emzik vereceksen onu da al kaynat.ama onları son 1 haftada yapsan da olur.göğüs kremini de koy çatlamalara karşı.hastane çıkışı koymuşun bebeğe kıyafete gerek yok bence..süveter yerinede ince penye yelek koy bebeğe.sütyen ve emzirme atletinide al koy.başkada gerek yokk.serapf cım öncelıkle bebegın kılosu masallah yanı sezeryanı benım bıldıgımde 37 cı haftada alıyolar ondandır hem ne guzel esının dogum gunu bende ısterdım ama benım esımın dogum gunu 2 hazıran o kadar erken gelmez benımkı sanırım :)
özgurderyacım o gelınlık gıbı olanları bende cok begenıryorum ben ondan yaoptırdım kendıme bı tane yatak ortsu vardı onun üstünü söktuk uztune gelınlık dantel kenarlarınada valon dıktıler süper oldu yanı alsam parayala 400den asagı alamazdım yanı o derece bence
kardelen nerelerde ya gorunmuyoo yada benmı gormuyorum acaba bende az once hastne cantamı ayarladım bakın ne koydum unuttuklarım varsa yazın kıslar ıkı tane hastane cıkısı bebege bı takım kıyafet bı corap ıslak mendılı bı idil bebenın battanıyesı bı tane hastane cıkısının battanıyesı bı tane suveter :) kendımede bı pjama takımı gogus pedı orkıt makyaj malzemelerı ıc camasırı almadım daha bı o bıde terlık var aklımda olan e bıde tacım bunların dısında baska varmı koymam gereken bıde havlu koyarım el sılmek ıcın
insan hamilelikte eksiklikleri bitirmek için daha çok çaba gösteriyor diymi..sanki bir daha hiççarşıya çıkamayacakmışız gibi geliyor.neyse benim eksiklerde temizlikte bitti artık.bir tek kızımın perdelerini perdeciye götürüp yeniden dizayn ettirmek kaldı.perdeleride çilek mobilyadan almıştım aslında hazır onlar kornişe takmak yeterli ama ben biraz süsletmek istiyorum..ben o gelinlik gibi örtüleri hiç sevemedim o yüzden de aldırmamıştım.TAÇ dan aldım rahat kullanımlı zaten yazın hiç kullanılmıyor misafirden misafire.çünkü hep pike kullanınca örtüye gerek kalmıyor..
canım neden 2 doktor görüşüne gerek duydunki.bak dğuma az kala birbirinden farklı bişey derlerse kafan karışır bence doktoruna devam et derim ben ama yine de sen bilirsin canım.nstye sanırım 36.haftadan sonra gerek görürse bağlıyormuş doktor ama nereye bağlandığını bilmiyorum ben..
serapf cım öncelıkle bebegın kılosu masallah yanı sezeryanı benım bıldıgımde 37 cı haftada alıyolar ondandır hem ne guzel esının dogum gunu bende ısterdım ama benım esımın dogum gunu 2 hazıran o kadar erken gelmez benımkı sanırım :)
özgurderyacım o gelınlık gıbı olanları bende cok begenıryorum ben ondan yaoptırdım kendıme bı tane yatak ortsu vardı onun üstünü söktuk uztune gelınlık dantel kenarlarınada valon dıktıler süper oldu yanı alsam parayala 400den asagı alamazdım yanı o derece bence
kardelen nerelerde ya gorunmuyoo yada benmı gormuyorum acaba bende az once hastne cantamı ayarladım bakın ne koydum unuttuklarım varsa yazın kıslar ıkı tane hastane cıkısı bebege bı takım kıyafet bı corap ıslak mendılı bı idil bebenın battanıyesı bı tane hastane cıkısının battanıyesı bı tane suveter :) kendımede bı pjama takımı gogus pedı orkıt makyaj malzemelerı ıc camasırı almadım daha bı o bıde terlık var aklımda olan e bıde tacım bunların dısında baska varmı koymam gereken bıde havlu koyarım el sılmek ıcın
evet canım kardelende az girer oldu ben de merak ettim.ayy benimde hastane çantamı hazırlamam gerek.aslında herşeyi aldım sadece çantaya koymak kaldı.canım pijama yerine gecelik koy derim ben.çünkü gecelik daha rahat oluyormuş.ya da ikisinide koy bence..ben de öyle yapıcam..her şeyin tamam canım.eksik olarak bebeğe cam biberon al kaynat onu onu da koy bazen sütün gelmezse mama veriyolarmış sen götür biberonunu.emzik vereceksen onu da al kaynat.ama onları son 1 haftada yapsan da olur.göğüs kremini de koy çatlamalara karşı.hastane çıkışı koymuşun bebeğe kıyafete gerek yok bence..süveter yerinede ince penye yelek koy bebeğe.sütyen ve emzirme atletinide al koy.başkada gerek yokk.
kızlar günaydın bende kaklktım dusumu aldım kahvaltımı yaptım birazdan işe gidicem kaç gündür gitmedim ya etütleri doldurmuşlar maşallah haberi gedli.dün doktorum korkuttu beni şekerin var diye busefer tansiyonum yükselmiş dr tekrar ardım sekerin normal olması gereken değeri sordum megeer yanlış nlmış yani şeker yokmus bende:) demmekki bebiş biraz iri olacak:) kendinize bebişlere ii bakın kızlar ben cıkıyorum işe gitmek için hazırlanayım
kızlar palette den haber alanınız var mı? mehtap sen bır ara gıtmeyı dusunuyordun gıdebıldın mı ?merak edıyorum umarım ıılerdır
gecelık koycam canım bıberonla emzıkde koyarım da emzırme aletı ne oluyo onu bılmıyorum gogus kremımde var ama onu bı ıkı hafta sonra kullanmaya baslıycam o yuzden koymadım catlak yada yara olmasın dıye onceden kullanmak daha ıyımıs gogus kremını ınsallah sutum gelırde mamaya gerek kalmaz canım ya koydugum kıyafette ınce suveter var canım yelek gıbı o ne olu ne olmaz koydum ben ıkı tanede pattanıye koydum bırısı ınce bırısı kalın ıc camasırı koycam o aklımda ama yıkıycam o yuzden sımdılık koymadımm bende sımdı hazırlanıyorum arkadasıma gıtcemm yanında durıyım bırascıkk sızde yormayın kendınızıı bol bol yazışınn bakayımm kıslarr :)
gunaydın kızlar yenı bır gun daha baslıyor ben yavas yavas evde sıkılmaya basladım bugun belkı dısarı cıkarım ya da kıtapları falan kaldırıp fazlalıkları atarım hep alısverıse cıkmak ıstıyorum mısafırlık havlu,nevresım takımı salon esyası ve 6 lı tabak takımı bakacagım esımde dıyor sen evde kaldıkca daha masraflı olmaya basladın dıye ne yapayım bırseyler aldıkca rahatlıyorum ..ceyızımde yatak ortusu almıstım gelınlık gıbı olanlardan alırken cok hosuma gıttı ama hıc kullanıslı degıl sımdı baza altında keske onun yerıne salona bırseyler alsayaymısım bırsuru para vermıstım
buarada haftasonuna randevu aldım oglusumu gormeye gıdecegım ama bu sefer kendı dr degıl 2 farklı dr gorusu almak ıstyrm 2 hafta sonra yıne druma donerım bu nst ye hangı haftalalrda baglıyorlar ve nasıl bırsey alttan mı yapılıyor?bılgınız var mı?
kızlar palette den haber alanınız var mı? mehtap sen bır ara gıtmeyı dusunuyordun gıdebıldın mı ?merak edıyorum umarım ıılerdır
kızlar günaydın bende kaklktım dusumu aldım kahvaltımı yaptım birazdan işe gidicem kaç gündür gitmedim ya etütleri doldurmuşlar maşallah haberi gedli.dün doktorum korkuttu beni şekerin var diye busefer tansiyonum yükselmiş dr tekrar ardım sekerin normal olması gereken değeri sordum megeer yanlış nlmış yani şeker yokmus bende:) demmekki bebiş biraz iri olacak:) kendinize bebişlere ii bakın kızlar ben cıkıyorum işe gitmek için hazırlanayım
Selam kızlar buralardayım b yere gider miyim hiç.. dün misafirlerim vardı o yüzden giremedim hiç. cuma akşam da istanbula gidicez valiz hazırlıyorum :) eşim pazartesi günü için de izin alıcam üç gün kalırız pazartesi günü gönlümüze göre gezeriz dedi...iki gün yetmiyor çünkü hem akraba ziyaretleri hem de gezmek için. cuma akşamı zaten 3 mayıs dayımın torununun doğum günü partisi varmış ilk yaş günü dün gibi aklımda doğum haberini aldığım gün yaaa bizimkiler de böyle hızlı mı büyüyeceklerşimdi onun hayalini kurmaya başladım. bu arada kızlar kardeşimin silik hamilelik testinden bahsetmiştim ya bugün sonunda keseyi de görmüşler ama sata göre iki hafta geriden geliyor adetleri geç olurdu zaten o yüzden geç yumurtlama oluyomuş normalmiş yani. çok şükür sonunda o da hamile öyle çok mutluyum ki kendi hamileleiğimi öğrendiğim gün kadar sevindim bugun de... Allahım tüm isteyenlere versin inşallah en yakınında bunu yaşamak ne kadar zor gördüm ben hamile olduğumu bile zor söylemiştim kardeşime ama çok şükür artık rahat rahat konuşabiliyoruz bebişler hakkında hastane çantalarımız da hazır kızlar hadi şimdi beklemek kaldı artık. pazartesi günü kendimden korkuyorum ama yine alışveriş canavarına dönüşürsem bu sefer gereksiz şeyler de alırım gibime geliyo, eşim de beni hiç frenlemiyo ne bakarsam güzelmiş aşkım alalım diyo ben de dayanamıyorum ama eksiğimiz kalmadı almak da istemiyorum fuzuli şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?