2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ohh maşallah canım.nst için erken değilmi yaa.benimki hiç bağlamadı daha.ama ben doktorumdan çok memnunum.zaten doçent kendisi.çok güveniyorum..benimkide doğum tarihini hiç konuşmadığı gibi ben sorduğumda da daha erken acele etme zamanı gelince doğurursun dedi:)

ohh ohh maşallah canım.benim eşimde 4,5 kilo doğmuş ben de 3,5 kilo bakalım kızım ne olacak.kilosu 1 hafta önce 2100 grdı.doktor normal dedi ama bence biraz fazla.boyuda uzun 44 cmdi şimdiden.aman sağlıklı olsunlarda.boyu ve kafası benimkininde önden gidiyor ama hiç yorum yapmadı doktorum.benimde kontrolüm 20sinde.artık 2 haftada 1 gidiyoruz çünkü..

inşallah en kısa sürede hayırlı haberlerini alırız canım yaa... gidebilirseniz çok hoş olur ama gidemesek bile gönlümüz ve dualarımız onlarla...

sanırı bu bebişler kilo ve gelişim bakımından babaya çekiyolar... ablamın eşi de 4 kilo üzerinde doğmuş o da 4 kilo doğurdu :)

ah canım yaaa evet şu zamanlarda çok ihtiyacımız var gezmeye değişikliğe... Allahtan benim eşimin haftada iki gün tatili var ve gezmeye bayılıyo yoksa ben de sıkıntıdan patlardım buralarda bi başıma... hahaha kaynanana bile razı olduğuna göre durum vahim canım. ateş ölçerini banyo küveti, süngeri kovası maşrafası hepsi tam benim aldım geçen ay... diyorum ya tüm forumları falan gexdm bebek için gerekli söylenen herşeyi aldım eğer unutuşan bişey de kaldı ise zamanla alınır zaten. ben kıyafetlere çok takığım va bi dünya oldu ama hala görünce doyamıyorum.... kardeşim adına teşekkür ederim canım ben de kesin sonucu alana kadar bekledim bakalım nolcak diye ama çok şükür o da artık hamiş

nts doktorumuz gerekli gördüğünde yaptırır canım takma sen kafana bunları senin ve bebeğin durumuna göre karar veriyolar çünkü çok şükür herşeyimiz yolunda gidiyor ve doktorlarımız açısından da şanslıyız doğum tarihi aslında ultrason kağıtlarında yazıyo edd:... diye bişey yazıyo o tahmini doğum tarihi demekmiş. kağıtlatı incele bak orada sörürsün.

kilo konusunda ben de ileri olduğunu düşünüyordum ama dün bir arkadaşım ile görüştüm 35 haftayı tamamladı o da 18 nisanda renkli ultrason için onun doktoruna gitmiştim ben ve birbirimizin muayenelerine de girmiştik. o gün benimki 28 haftalık-1000gr, onunki 32 haftalık-1900 gr dı. ben 30 nisanda kendi doktoruma gittiğimde aradan 12 gün geçmişti bebeğim 1400 gr olmuştu 12 günde 400 gr yani... ama onunki daha dün 2300 gr olmuş yani onunki 21 günde almış 400 gr.biraz az gibi geldi bana da bir aksilik yok dimi dedim yok dedi 7. ay en hızlı geliştikleri zaman,8.in sonlarına doğru büyüme hızları yavaşlıyomuş dedi. o en baştan beri hep 3 haftada bir kontrole gidiyor ve eskiden 3 haftada 700 gr alırdı şimdi ise 400 e düşmüş.bence endişe edilecek bişey yok kiloları gayet iyi bizim cimcimelerin :)

kardelencim facede grupda varsın demi.ismini ve nickini gruba yazarmısın canım..

slm kızlar bugun doktara gittik ..kan verdik idrar tahlili yaptırdık sonuçlar güzel cıktı nst girdim ekg girdim oda güzel cıktı .. bu araada 33+5 de 2650 gram olmuş bebeşim ...6 haftamız kaldı ..

sizler nasılsınız

canm size günler azaldı stres arttı :18::18::18:

merhaba canım..maşallah bebşine..az kaldı senin hoş benimde seninle aramda bir hafta var:)demekki benimde 7 haftam kalmış amannııınnnn:18::18::18:sezeryanmı düşünüyosun peki normalmii.bu arada sık sık girsen ya topiğimize..haa bir de facede grubumuz var haberin olsun..

Zaten bana çekse bizim sülalede yok 4 kilo doğan:)

kilolu olunca doğum biraz zor işte onun dışında doumdan sonra ona bakmak çok daha kolay ve zevkli oluyo... hakkımızda hayırlısı inşallah. annem diyo 3 kilo doğsa yeter kilo aldırırırz biz ona diyo :) ama bizim de elimizde değil ki napalım Allah ne verirse kabulümüz....

hatta aramızda 5 gun var:) ..walla ben epidural normal istiyorum ama doktorum daha henunz bişey soylemedi sezaryan veya normal die son haftalarda muayne ederim ona göre soylerim dedi...sen nasıl düşünüyorsun sezaryanmı ;?

Face deki grubun adı ne acaba

canım facedeki grubun adı 2011 ekim hamileleri ama gizli grup bulamazsın.fecein varsa adını bana özelden msj at ben seni bulup ekleyeyim..ben de normal istiyorum ama bakalımm...

herkeze merhaba kızlar , bende ev telaşesinden dolayı giremez oldum,ama çok şükür ki ustalara tek tek söyledik bizim bebeğin erken gelmesi söz konusu ilaçlarla tutuyoruz bize öncelil tanımanız mümkünmü diye, saolsunlar Allah rızası için bizi öne aldılar hepsi bir aksilik çıkmaz ise bu hafta sonu banyom döşenecek ,haftaya badana olacak,kızların odasını getirteceğiz,20sinde de mutfak dolaplarım fortmanto ve banyo dolabım gelecek... yani ayın 28 inde evim ALlah rast getirirse hazır ve taşınmış olacağım:) ondan sonrada artık azra gelirse gelsin:)

dark ne güzel evine geçiyorsun çok sevindim.. Mehtapçım nurten çok doğru söylemiş bence sen aksesuardan vazgeç.. çünkü çocuklar hallediyorlar saniyelik olay onların yok edilmesi:):) kızının odasında yere oturarak haya kurmuşsun ,demekki bir berjer eksik o odada ALlah sağlıkla doğmak nasip etsin...kardelencim istanbula gideceğim derken dikkatli ol ,tuncayaylincim,sakın heyecan yapma dikkat et kendine tasiyonun dahada etkilenmesin dualrım seninle ALlah yardımcın olsun... serapçım;çok haklısın her zahmette bir rahmet var sağlıkla doğsunlar magnezyuma başladım bugün,hakikaten magnezyumu içmediğim 2 gün bebek hareketlerini bile az hissetmiştim korkmuştum,bu arada o nidilat madem herkeze böyle yan etki yuapıyor ne diye veriliyor zaten purespektuste gebelik kategorisi c.. anlamadım ben bu doktorların işini... kızılcık maşallah kocaman olmuş bebişin Allah nazarlardan korusun.. DENİZKIZI Allah herkeze senin gibi dost versin....

kızlaarrr nerelerdesiniz yaaa...ben yemeğimi yaptım eşim erken geldi yedik yemeğimizi mutfağımı toparladım.oturuyoruz şimdi eşimle..dışarı çıkalım diyor benim canım istemiyor hürremi izleyesim var:)hem de halim yokk..

ohh hadi inşallah bende 28inde bursada olacağım geleyimmi sana yardıma:)tabii doktor izin verirse..evet bir berJerim eksik onuda alacağım yakın zamanda.
CANIM YA HAFTASONU yolculuk yapmayı planlıyoruz kırıkkaleye kayınvalidemlere.sence bana zararı olurmu 4 saat sürüyor.gideyimmi doktora sormadan nasıl olsa erken doğum riskim falan yok.ne dersin çıkayımmı yola..

kızlar benim çok önemli bir sorunum var 3,5 yaşındaki kızımın psikolojisi bozuldu...

bize karşı yüksek sesle emir veriyor... birde alt komşumun 5 yaşındaki kızını örnek alıyorduk ,hep ondan feyizle bazı gelişmeler oluyordu .. mesela kızım bak o okula yemek yediği için gidiyor,kızım bak o annesini çok dinliyor,kızım bak o gece bez bağlatmıyor eğer sende bağlatmassan sende okula gidebilrsin diyordum... o da evde yaptığı doğru şeylerde ''anne bak bengü gibi yapıyorum bende okula gitçem abla olacağım'' diyordu fakat ,komşum bugün dediki, Gönülcüm irem dün 10 dakikanın içinde bengünün odasını talan etmiş (kızım hiç böyle bir şey yapmazdı) ..kızın yatağını dağıtmış eşyalrını etrafa atmış ... çok şaşırdım... bugün mesela yemek yerken bile anne bak begünün de böyle dişleri var diyerek dişlerini gösterdi bana...:26:biraza öncede kağıtları parçalamış bana anne bak ben artık abla oldum diyerek gülümsedi... Oysaki sürekli karnımı öpüp okşuyor.. kardeşimi çok seviyorum seni çok seviyorum ,meleğimsiniz canlarım benim diyor...Ama bu iç dünyasında yaşadığı çatışma nedir neden böyle oldu bilemiyorum... Aklım çok karışık ....:44:

çıkın gezin şekerim... gel canım gel kçrler sağırlar birbirini ağırlaryaa mola vere vere gidilebilir aslında neden olmasın canım... gerekirse arka koltukata yatarsın arada posüzyon değişikliği yaparsın bence gidebilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…