ohh maşallah canım.nst için erken değilmi yaa.benimki hiç bağlamadı daha.ama ben doktorumdan çok memnunum.zaten doçent kendisi.çok güveniyorum..benimkide doğum tarihini hiç konuşmadığı gibi ben sorduğumda da daha erken acele etme zamanı gelince doğurursun dedi:)Ben şimdi dr dan geliyorum nst ye de bağlandım. Alttan falan değil. Göbeğin üzerine plastik bir aletle cihaza bağlanıyorsun. Bebişin ekg si gibi bişey. Bebeğin kalp atımlarını dinliyorsun ve kalp grafisini alıyorsun. Bebişim 2200 kg civarıymış. Baş çevresine göre 2 hafta önden gidiyormuş ama karın çevresi sat a göre gidiyormuş. Boyunu ölçemedi. zaten bana tam rakam vermektende korkuyor nedense. doğum tarihinide vermedi 15 gün sonra tekrar bakalım diyor. neyseki Antalya ya gidince dr değiştireceğim için çok umursamıyorum. Burda bunu bulduğuma şükür.
benim ilk oğlumda iri olunca şekerden şüphelendiler çok şükür şekerim çıkmadı oğlum 4600 doğdu ve herşey normaldi. şimdiki doktorumda 2. oğlumda yine şekerden şüphelendi yine test yapıldı çok şükür yine şeker çıkmadı. eşin ve sen kaç kilo doğmuşsanız onunla kıyaslayabilirsin. Benim eşimde 4750 doğmuş. Genetik yani sağlık sorunu yok.
aynen canım kaç gündür yazmadı yine arada girip haberdar ediyordu ama inşallah bişey yoktur.komşum geldi benimde şimdi kahve içtik gitti.canım ben paletteye mail gönderdim tlf numarasını istedim ama hala cvp gelmedi.hatta izmitten diğer arkadaşımız var ya nurten o da mail attı numarasını alınca onunla gitmeyi düşünüyoruz.bakalım işte..aslında haber vermeden hastanayade giderim ama canım orda olurmu bilmediğimiz için paletteden haber bekliyoruz..
benim ilk oğlumda iri olunca şekerden şüphelendiler çok şükür şekerim çıkmadı oğlum 4600 doğdu ve herşey normaldi. şimdiki doktorumda 2. oğlumda yine şekerden şüphelendi yine test yapıldı çok şükür yine şeker çıkmadı. eşin ve sen kaç kilo doğmuşsanız onunla kıyaslayabilirsin. Benim eşimde 4750 doğmuş. Genetik yani sağlık sorunu yok.
ohh ne güzel canım..gidin bakalım gezin gelin.benimde öyle çok ihtayacım varki bi yerlere gitmeye ama eşim o kadar yoğunkigidemiyoruzkaynanama bile gitmeye razıyım o kadar yanii.:)al canım yaa varken al içinde kalmasın.benim eksikler bitti.sadece banyo küveti maşrapası ve kovası kaldı canım.kıyafet falan almam artık hem çok hem de yıkayıp ütüleyecek taakatim yok:)kız kardeşini soracaktım ama sanırım hamile değil diye düşündüm üzmek istemedim seni.ama çok sevindim.inşallah gelişimini sık sık anlatırsın bize.bizim adımıza da kutla canım..gereksiz bişey alacağına ateş ölçerini al mutlaka.ben braun 4520 kodlu kulaktan ölçerini aldım tatlım..çok araştırdım tavsiye ederim..
ohh maşallah canım.nst için erken değilmi yaa.benimki hiç bağlamadı daha.ama ben doktorumdan çok memnunum.zaten doçent kendisi.çok güveniyorum..benimkide doğum tarihini hiç konuşmadığı gibi ben sorduğumda da daha erken acele etme zamanı gelince doğurursun dedi:)
ohh ohh maşallah canım.benim eşimde 4,5 kilo doğmuş ben de 3,5 kilo bakalım kızım ne olacak.kilosu 1 hafta önce 2100 grdı.doktor normal dedi ama bence biraz fazla.boyuda uzun 44 cmdi şimdiden.aman sağlıklı olsunlarda.boyu ve kafası benimkininde önden gidiyor ama hiç yorum yapmadı doktorum.benimde kontrolüm 20sinde.artık 2 haftada 1 gidiyoruz çünkü..
kardelencim facede grupda varsın demi.ismini ve nickini gruba yazarmısın canım..nts doktorumuz gerekli gördüğünde yaptırır canım takma sen kafana bunları senin ve bebeğin durumuna göre karar veriyolar çünkü çok şükür herşeyimiz yolunda gidiyor ve doktorlarımız açısından da şanslıyızdoğum tarihi aslında ultrason kağıtlarında yazıyo edd:... diye bişey yazıyo o tahmini doğum tarihi demekmiş. kağıtlatı incele bak orada sörürsün.
kilo konusunda ben de ileri olduğunu düşünüyordum ama dün bir arkadaşım ile görüştüm 35 haftayı tamamladı o da 18 nisanda renkli ultrason için onun doktoruna gitmiştim ben ve birbirimizin muayenelerine de girmiştik. o gün benimki 28 haftalık-1000gr, onunki 32 haftalık-1900 gr dı. ben 30 nisanda kendi doktoruma gittiğimde aradan 12 gün geçmişti bebeğim 1400 gr olmuştu 12 günde 400 gr yani... ama onunki daha dün 2300 gr olmuş yani onunki 21 günde almış 400 gr.biraz az gibi geldi bana da bir aksilik yok dimi dedim yok dedi 7. ay en hızlı geliştikleri zaman,8.in sonlarına doğru büyüme hızları yavaşlıyomuş dedi. o en baştan beri hep 3 haftada bir kontrole gidiyor ve eskiden 3 haftada 700 gr alırdı şimdi ise 400 e düşmüş.bence endişe edilecek bişey yok kiloları gayet iyi bizim cimcimelerin :)
slm kızlar bugun doktara gittik ..kan verdik idrar tahlili yaptırdık sonuçlar güzel cıktı nst girdim ekg girdim oda güzel cıktı .. bu araada 33+5 de 2650 gram olmuş bebeşim ...6 haftamız kaldı ..
sizler nasılsınız
slm kızlar bugun doktara gittik ..kan verdik idrar tahlili yaptırdık sonuçlar güzel cıktı nst girdim ekg girdim oda güzel cıktı .. bu araada 33+5 de 2650 gram olmuş bebeşim ...6 haftamız kaldı ..
sizler nasılsınız
sanırı bu bebişler kilo ve gelişim bakımından babaya çekiyolar... ablamın eşi de 4 kilo üzerinde doğmuş o da 4 kilo doğurdu :)
Zaten bana çekse bizim sülalede yok 4 kilo doğan:)
hatta aramızda 5 gun var:) ..walla ben epidural normal istiyorum ama doktorum daha henunz bişey soylemedi sezaryan veya normal die son haftalarda muayne ederim ona göre soylerim dedi...sen nasıl düşünüyorsun sezaryanmı ;?merhaba canım..maşallah bebşine..az kaldı senin hoş benimde seninle aramda bir hafta var:)demekki benimde 7 haftam kalmış amannııınnnn:18::18::18:sezeryanmı düşünüyosun peki normalmii.bu arada sık sık girsen ya topiğimize..haa bir de facede grubumuz var haberin olsun..
hatta aramızda 5 gun var:) ..walla ben epidural normal istiyorum ama doktorum daha henunz bişey soylemedi sezaryan veya normal die son haftalarda muayne ederim ona göre soylerim dedi...sen nasıl düşünüyorsun sezaryanmı ;?
Face deki grubun adı ne acaba
ohh hadi inşallah bende 28inde bursada olacağım geleyimmi sana yardıma:)tabii doktor izin verirse..evet bir berJerim eksik onuda alacağım yakın zamanda.herkeze merhaba kızlar , bende ev telaşesinden dolayı giremez oldum,ama çok şükür ki ustalara tek tek söyledik bizim bebeğin erken gelmesi söz konusu ilaçlarla tutuyoruz bize öncelil tanımanız mümkünmü diye, saolsunlar Allah rızası için bizi öne aldılar hepsi bir aksilik çıkmaz ise bu hafta sonu banyom döşenecek ,haftaya badana olacak,kızların odasını getirteceğiz,20sinde de mutfak dolaplarım fortmanto ve banyo dolabım gelecek... yani ayın 28 inde evim ALlah rast getirirse hazır ve taşınmış olacağım:) ondan sonrada artık azra gelirse gelsin:)
dark ne güzel evine geçiyorsun çok sevindim.. Mehtapçım nurten çok doğru söylemiş bence sen aksesuardan vazgeç.. çünkü çocuklar hallediyorlar saniyelik olay onların yok edilmesi:):) kızının odasında yere oturarak haya kurmuşsun ,demekki bir berjer eksik o odadaALlah sağlıkla doğmak nasip etsin...kardelencim istanbula gideceğim derken dikkatli ol ,tuncayaylincim,sakın heyecan yapma dikkat et kendine tasiyonun dahada etkilenmesin dualrım seninle ALlah yardımcın olsun... serapçım;çok haklısın her zahmette bir rahmet var sağlıkla doğsunlar magnezyuma başladım bugün,hakikaten magnezyumu içmediğim 2 gün bebek hareketlerini bile az hissetmiştim korkmuştum,bu arada o nidilat madem herkeze böyle yan etki yuapıyor ne diye veriliyor zaten purespektuste gebelik kategorisi c.. anlamadım ben bu doktorların işini... kızılcık maşallah kocaman olmuş bebişin Allah nazarlardan korusun.. DENİZKIZI Allah herkeze senin gibi dost versin....
kızlaarrr nerelerdesiniz yaaa...ben yemeğimi yaptım eşim erken geldi yedik yemeğimizi mutfağımı toparladım.oturuyoruz şimdi eşimle..dışarı çıkalım diyor benim canım istemiyor hürremi izleyesim var:)hem de halim yokk..
ohh hadi inşallah bende 28inde bursada olacağım geleyimmi sana yardıma:)tabii doktor izin verirse..evet bir berJerim eksik onuda alacağım yakın zamanda.
CANIM YA HAFTASONU yolculuk yapmayı planlıyoruz kırıkkaleye kayınvalidemlere.sence bana zararı olurmu 4 saat sürüyor.gideyimmi doktora sormadan nasıl olsa erken doğum riskim falan yok.ne dersin çıkayımmı yola..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?