merhaba bende şuan 6+3 günlük hamileyim yani 7 haftanın içindeyim cumartesi doktora gittim ilk kontrolümdü karından baktı ve keseyi gördük kesenin içindede minnacık mercimek kadar bişey ve halka şeklinde yolk kesesi çok güzeldi çokkk herşey yolunda dedi doktor bu cumarteside allah izin ederse kalp atışları için gidicem hiç bulantım yok çok şükür çokk çokk rahatım sadece karnımda iğne gibi batmalar oluyoo
bu arada boyum 1,70 kilom 57,5 bakalım nasıl geçecek hamilelik tek sıkıntım yumurtaya alerjim var hazır kek bile yiyemiyorum ama olsun bol süt içiyorum balık çok yiyorum hamsi özellikle büyük balıklar hamilelikte pek tavsiye edilmiyoo içindeki civa oranı yüksek olduğu için hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah
kardelen canım sen ne kadarlık hamilesin tatlım...?
amin tatlım inşallah rahat bir hamilelik geçiririz hepimiz...benim son adet tarihim 9 ekimdi canım...pazartesi çubuk test yaptım çift çizgi çıktı...çok mutlu oldum...inşallah sonuna kadar böyle güzel gider...ben kaç günlük hamile oluyorum bu durumda canım..ayın 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum...bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim kızlar...
merhaba kızlar, biz de bugün 6+1 olduk inş. cuma günü kontrolüm var kalp atışlarını görmek için. ancak malesef lekelenme sorunu yaşıyorum arada. progestan kullanıyorum baya yüksek dozda. istirahat verdi doktor 2 haftadır evdeyim. pazartesi günü acile gitmek durumunda kaldım kanama oldu. ama devam etmedi. bebeğim de büyümeye devam ediyormuş doktor baktı. hayırlısı olsun moralimi bozmamaya gayret gösteriyorum neticede sağlam olacaksa hayırlı olacaksa olsun...
amin tatlım inşallah rahat bir hamilelik geçiririz hepimiz...benim son adet tarihim 9 ekimdi canım...pazartesi çubuk test yaptım çift çizgi çıktı...çok mutlu oldum...inşallah sonuna kadar böyle güzel gider...ben kaç günlük hamile oluyorum bu durumda canım..ayın 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum...bilginiz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim kızlar...
merhabalar hepinize bir muhabbet, bir muhabbet kızlar bende kıskandım. iş yerimdeyim ara ara okuyorum tüm yazılanları bitirdim. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, bebekleriniz hayırlı olsun, sağlıkla gelsinler kucaklarınıza inşallah.
merhaba leyla_21, taf.
ben pazatesi günü poliklinikte kan vermiştim 3 günde çıkıyormuş sonuç. ordaki doktora gösterecem ordan özel bir yere geçeceğim ama hala karar veremedim hangi hastaneye veya doktora gideceğime. Ankaradayım ben. taf sen bayındıra gidiyordun galiba, hadi ankaralı bayanlar nereye gitsek?
merhaba kızlar, biz de bugün 6+1 olduk inş. cuma günü kontrolüm var kalp atışlarını görmek için. ancak malesef lekelenme sorunu yaşıyorum arada. progestan kullanıyorum baya yüksek dozda. istirahat verdi doktor 2 haftadır evdeyim. pazartesi günü acile gitmek durumunda kaldım kanama oldu. ama devam etmedi. bebeğim de büyümeye devam ediyormuş doktor baktı. hayırlısı olsun moralimi bozmamaya gayret gösteriyorum neticede sağlam olacaksa hayırlı olacaksa olsun...
NO yazan butona tıklıyorsun..en zon.da alıntı yap ditosun her alıntıo altına yorumunu yazabilirisin..sansee cim böyle bikaç alıntıyı nasıl yapıyorsun? bana da öğretsene :)
hayırlı olsun..idealsin sende ...aranızda en kısa ve boy göre kilosu olan benim..inşallah düzenli bir gebelik geçririm ...ben de yazayım o halde :) boy: 1.60 kilo: 48.5 6+3 günlük hamileyim... yerım kilo aldım...
bende tam olarak aileme söylemedim ablama söyledim ama daha annemlerin haberi yok...üzmek istemem tam emin olmadan...evet canım bana da çok iyi geliyor bu sitede konuşmalarımız... ben daha aileme bile söylemedim hamileliğimi bir kaç arkadaşım biliyor sadece keseyi görmeden aileme söylemek istemedim çünkü... arife günü doktora gidip oradan istanbula gideceğiz ya doktor resim verirse onu gösterip sürpriz yapmak istiyorum inşallah...
bende uyku hali,halsizlik,arasıra kasıklarımda batma(adet sancısı gibi)..birde iştahsızlık var...günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım mide bulantısı kasık-bel ağrısı, gazlı durumlar, göğüs şişkinliği, halsizlik ne durumdasınızbenim kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyor ara ara bunun dışında bir şikayetim yok çok şükür dün akşam bayağı koyu muhabbet dönmüş burda kıskandım vallahi herkes yaşını kilosunu boyunu yazmış ben de yazayım bari
27 yaşındayım 1 yıl 7 aylık evliyim 1,60 boy ve 56kg 'ım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
herşeyden orantılı olarak tüketmelisin...özellikse taze sebze meyve..kalsiyuma ağırlık verebilirsin.ben eski beslenmeme ek olarak düzenli sabahları ceviz yiyorum..sabah akşam süt içiyorum haftada 3 defa yumurta yemeye çalışıyorum..ve sabah kahvaltısı dahil yeşillik yemeye çalışıyorum azda olsa..ve kuru baklagillere de ağırlıkvermelisin et yiyemiyorsan fazla. vs.vs. kısaca daha düzenli beslenmelisin..mevsimine göre beslenmelisin...kızlar en fazla ne tüketmemiz gerek...ne yiyip içmeliyiz acaba...yazarsanız sevinirim..benim ilk hamileliğim biraz acemiyim bu konuda....
SAT a göre 4+5 oluyorsun hayırlı olsun:81:
Kızlar sizde aşırı duygusallık başladı mı? Ben mi şımarıklık yapıyorum yoksa? az evvel işyerimde adamın teki terbiyesizlik yaptı bana, ben devlette çalışıyorum, özel firmanın hakedişini imzalamam için önüme koydular, konuyu bilmiyorum imzalamam deyince terbiyesiz adam bana 'kıytırık memurla mı uğraşacağız' deyince oturdum bir güzel ağladım sinirden. Sizde herşeye ağlar oldunuz mu?
merhaba kızlar..bende yeni hamilelerdenim. Ama henüz doktora gitmedim. Kanım pazar günü 318 çıktı. 3 haftalık falan hamile olmam gerekiyo sanırım.ama nette biraz araştırdım son sat tarihine göre hesaplanıyomuş hamilelik günü öylemi.. Sizlere doktor nasıl hesap etti yardımcı olurmusunuz banada
çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et, benim bi arkadaşım 4 aylıkken ve 5 aylıkken çok şiddetli kanama yaşadı hastaneye yatırdılar kızcağızı ama bebeğine hiç bişey olmadı gayet sağlıklı ve güzel bir bebek doğurdu şimdi 1 yaşındamerhaba kızlar, biz de bugün 6+1 olduk inş. cuma günü kontrolüm var kalp atışlarını görmek için. ancak malesef lekelenme sorunu yaşıyorum arada. progestan kullanıyorum baya yüksek dozda. istirahat verdi doktor 2 haftadır evdeyim. pazartesi günü acile gitmek durumunda kaldım kanama oldu. ama devam etmedi. bebeğim de büyümeye devam ediyormuş doktor baktı. hayırlısı olsun moralimi bozmamaya gayret gösteriyorum neticede sağlam olacaksa hayırlı olacaksa olsun...
merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim dün keseyi gördüm bayram sonuda nasipse kalp atışlarını duycaz off çok heycanlıyım günler geçmek bilmiyorrr
evet duygusallık bende çok erken başladı daha yumurtlama zamanımdanmeslektaşız galiba ben de özelde çalışıyorum takmamaya çalış ne derlerse desinler
arkadaşım ahyırlı olsun, hoş geldin aramıza
çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et, benim bi arkadaşım 4 aylıkken ve 5 aylıkken çok şiddetli kanama yaşadı hastaneye yatırdılar kızcağızı ama bebeğine hiç bişey olmadı gayet sağlıklı ve güzel bir bebek doğurdu şimdi 1 yaşında. allah onun darısını sana versin üzülme Allah'ın izniyle sağsalim alırsın kucağına inşallah:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?