2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aramızda 5 gün var gibi ben de bayramdan sonra cumartesi ayın 20 sinde gideceğim kalp atışlarını duymaya inşallah Allah izin verirse Allah yavrularımızı bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım

SAT a göre 4+5 oluyorsun hayırlı olsun:81:

merhabalar hepinize bir muhabbet, bir muhabbet kızlar bende kıskandım. iş yerimdeyim ara ara okuyorum tüm yazılanları bitirdim. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, bebekleriniz hayırlı olsun, sağlıkla gelsinler kucaklarınıza inşallah.
merhaba leyla_21, taf.
ben pazatesi günü poliklinikte kan vermiştim 3 günde çıkıyormuş sonuç. ordaki doktora gösterecem ordan özel bir yere geçeceğim ama hala karar veremedim hangi hastaneye veya doktora gideceğime. Ankaradayım ben. taf sen bayındıra gidiyordun galiba, hadi ankaralı bayanlar nereye gitsek?

inşallah bir daha böyle kanama yaşamazsın Allah yavrumuzu bize bağışlasınAnkaradasın sanırım hangi hastaneye gidiyorsun

canım benim hesabıma göre sen 4 hafta 5 günlük hamilesin bugün..

merhaba
evet ben kavaklıdere bayındıra gidiyorum. Sen de artık bir karar ver canım beğenmezsen değiştirirsin sonra

çok geçmiş olsun canım yaaa inşallah herşey yolunda gider iyice dinlen sen Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah..

Kızlar sizde aşırı duygusallık başladı mı? Ben mi şımarıklık yapıyorum yoksa? az evvel işyerimde adamın teki terbiyesizlik yaptı bana, ben devlette çalışıyorum, özel firmanın hakedişini imzalamam için önüme koydular, konuyu bilmiyorum imzalamam deyince terbiyesiz adam bana 'kıytırık memurla mı uğraşacağız' deyince oturdum bir güzel ağladım sinirden. Sizde herşeye ağlar oldunuz mu?

sansee cim böyle bikaç alıntıyı nasıl yapıyorsun? bana da öğretsene :)
NO yazan butona tıklıyorsun..en zon.da alıntı yap ditosun her alıntıo altına yorumunu yazabilirisin..

ben de yazayım o halde :) boy: 1.60 kilo: 48.5 6+3 günlük hamileyim... yerım kilo aldım...
hayırlı olsun..idealsin sende ...aranızda en kısa ve boy göre kilosu olan benim..inşallah düzenli bir gebelik geçririm ...

bende tam olarak aileme söylemedim ablama söyledim ama daha annemlerin haberi yok...üzmek istemem tam emin olmadan...
bende uyku hali,halsizlik,arasıra kasıklarımda batma(adet sancısı gibi)..birde iştahsızlık var...

kızlar en fazla ne tüketmemiz gerek...ne yiyip içmeliyiz acaba...yazarsanız sevinirim..benim ilk hamileliğim biraz acemiyim bu konuda....
herşeyden orantılı olarak tüketmelisin...özellikse taze sebze meyve..kalsiyuma ağırlık verebilirsin.ben eski beslenmeme ek olarak düzenli sabahları ceviz yiyorum..sabah akşam süt içiyorum haftada 3 defa yumurta yemeye çalışıyorum..ve sabah kahvaltısı dahil yeşillik yemeye çalışıyorum azda olsa..ve kuru baklagillere de ağırlıkvermelisin et yiyemiyorsan fazla. vs.vs. kısaca daha düzenli beslenmelisin..mevsimine göre beslenmelisin...
SAT a göre 4+5 oluyorsun hayırlı olsun:81:

benimde 8 ekim hesabıma göre 4+5 oluyo benimde...

evet duygusallık bende çok erken başladı daha yumurtlama zamanımdan meslektaşız galiba ben de özelde çalışıyorum takmamaya çalış ne derlerse desinler

arkadaşım ahyırlı olsun, hoş geldin aramıza

çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat et, benim bi arkadaşım 4 aylıkken ve 5 aylıkken çok şiddetli kanama yaşadı hastaneye yatırdılar kızcağızı ama bebeğine hiç bişey olmadı gayet sağlıklı ve güzel bir bebek doğurdu şimdi 1 yaşında . allah onun darısını sana versin üzülme Allah'ın izniyle sağsalim alırsın kucağına inşallah:79:

merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim dün keseyi gördüm bayram sonuda nasipse kalp atışlarını duycaz off çok heycanlıyım günler geçmek bilmiyorrr

merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim dün keseyi gördüm bayram sonuda nasipse kalp atışlarını duycaz off çok heycanlıyım günler geçmek bilmiyorrr

oo hayırlı olsun:81: alttan mı baktı doktor karnından mı ben de bayram sonunda gideceğim inşallah kalp atışı duymaya Allah yavrumuzu bize bağışlasın

hayırlı olsun..idealsin sende ...aranızda en kısa ve boy göre kilosu olan benim..inşallah düzenli bir gebelik geçririm ...

sağol canım inşallah hepimiz ideal kilolarda tamamlarız hamileliğimizi.... ben evlendiğimde 43 kiloydum düğün öncesi stresten kilo vermiştim biraz ama 3 ayda aldım hemen verdiğim kiloları sen de zaten hamilelikte kilo alacaksın sonuçta doğumdan sonra kilon iyi olur gibi geliyo...

bende tam olarak aileme söylemedim ablama söyledim ama daha annemlerin haberi yok...üzmek istemem tam emin olmadan...

inşallah ne kendimiz ne de ailelerimiz üzülmeyiz canım bu konuda Rabbim korusun bizleri ve bebeklerimizi...

evet duygusallık bende çok erken başladı daha yumurtlama zamanımdan meslektaşız galiba ben de özelde çalışıyorum takmamaya çalış ne derlerse desinler

yorgunluk, sürekli uyku isteği, kasıkta ağrı, birde aşırı duygusallık olmasa hamile olduğumu anlamayacam. evet takmıcam, sinirlenince, üzülünce, sevinince burda siz kızlara yazacam, dışarıya böylece çok tepki vermeyecem. birlikte büyüteceğiz nohut bebişlerimizi artık:92:

hoş geldin, hayırlı olsun bebişin, günleri saymayın artık, bebişlerimiz bizimle artık ne mutlu hepimize

canım çok teşekkürler inşalah bi sıkıntı yaşamadan dünyaya gelir bebeğim. herşey Allahın takdiri. bizim elimizden gelen sadece doktorun dediklerini yapmak.
benim de bulantım yoktu ama bugün kötüyüm biraz. bi de başım ağrıyo hafiften. ben biraz çıkıp dinleneyim. kendinize iyi bakın...

selam güzel anne adayları sabah sabah bu ne yazışmalar maşallah okuyana kadar gün bitti yanı :) nasılınız ıyımısınız bakım annecıkler yenı katılan anne adaylarına sımıden saglıklı huzurlu bı sekılde bebegınıze sahıp olmayı nasıp eder ınsalhh allah hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…