2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

benim branşım bilgisayar canım ve ilköğretimdeyim,ama kesinlikle liseden daha iyi diyebilirim,çünkü çocukların yaramazlıkları ukalaca değil yine,kızıp rahatlayabiliyosun.

hastane için bende biblolu bebek çikolatası yaptırıcam.Geçen sefer fethiye cad.şennur şekerleme varya orada yaptırmıştım ama bu sefer hoşgör pastanesinde gördüm,bilirsin yürüyüş yolundaki orada çok çeşit var,orada yaptırıcam sende bir bak istersen güzel çeşitler vardı, mevlüt yaparsam eğer yine biblolu buzdolabı magnetlerinden yaptırırım,hoşgeldin bebek yazılı her ikisindede..

evet ya bu topiğe ve face devam edersek çok güzel olur,inanın böyle paylaşımlar dr dan bile çok şey öğretiyor insana,ben ilk gebeliğimdeki arkadaşlarla hala görüşüyorum ve fikir alışverişi yapıyorum,boşuna dememişler,hekimden değil çekenden sor diye...

canım gorumcem annesıne gelıcek bu sefer ama bende kalırmı bılmıyorım ınsallah kalmaz dıy eumıt edıyorum cunku onların kaldıgı odada bebek dolabım var ve ustunde yapıstırmalar var cocukalrı gorurse koparırlar dıye korkuyorum :) bu arada hastaneye gelenlere ben bebeklı cıkolata ıstıyorum ama ben dogumdayken alan olurmu aklına gelen olurmu bılmıyorum elımden gelse onlarıda kendım yaparım :) bence cıkolata al aysozgcum cunku mevlutee vercen bebek sekerı abartmaya gerek yok dımı bosver canım canım arnavutlarda adetmıs ıgne oyalı olması lazımmıs bı kac tane süslü püslü gezmeler ıcın normal gunluk baska aldım ben canım 6 tane ben kolay yerınlerını yapıyorum yıkandım paklandım yumusacık oldumm kıslarr fatmagule bakıyorumm sımdı

canlarım benim çok teşekkürler inanın yavrularınızı büyütürken beni çok daha iyi anlayacaksınız ...Şuanda da anlıyorsunuz eminim.. inanın zor bir boğazdan geçiyorum... çocuk psikolojisini anlamak çok zor bir iş sevgili diamond anlattıkarın bana ayrı bir tecrübe kattı... ben çocuğumun bana çizdiği yolda ilerlemek isterken onu yaraladım... onun çizdiği yol ;ben onun gibi olacağım ben onun gibi okula gideceğim v.s di bende baktımki onun yaptıkalrını örenek alıyor ona yeni adımlar atmayı öğretirken ikna edici özlelliği olur diye ... aynen kızım gibi ,onu örnek verdim.. ama meğer içten içe bir kıskançlık varmış içinde... neyseki çok geç olmadan öğrendim... şimdi asla başka birini örenek vermiyorum.... bu arada kardelenciğim kardeşini tebrik ederim inşallah hayırlsısıyla kucaklar yavrusunu...o vajinal baskı bende de oluyor hatta biraz önce yere çömelmiştim kalkarken acayip bir baskı oldu kayınpederimin yanında sıktım dişimi antrede kıvrandım bu arada kardelenciğim bizim senle 1 gün yokmuydu aramızda sen ne ara 31+4 oluverdin...:44:

kızlar o kadar yoğunumki bugün 3 kez foruma girdim tam yazacakken kalktım... evimin işleri hayırlısıyla tamamlanıyor... yeni komşularımda saolsunlar çok anlayışlılar ve tatlılar.. hemen evlerine davet ediyorlar..ve ben durumu arz edip rahatsızlık verdiğimiz için özür dilerken bana ''aa nedemek olurmu hiç Allah rast getirsin idare edeceğiz rahat olun'':80: diyorlar.. kocaman kocaman öpüyorum bu arada da kızlar belimin sol tarfaı acayip ağrır oldu ,hatta o ağrı kasığıma vuruyor ... sizde de varmı bu ağrı....bazende sırtım belime doğru ağrıyor nefesim daralıyor... palettede haber varmııı:18:

meslektaşız seninke benimde branşım bilgisayar özel okulda 9 sene çalıştım ama iki senedir çocuk olayından dolayı mesleğe biraz ara vermiş oldum ben sen özeldemisin ben istanbulda özel okuldaydım eskiden

kızlar ii akşamlar bende hem fatmagülü izliyorum hemde forumu okuyorum.aslında hepimizin sıkıntıları aynı galiba benimde kasılmalarım çok oluyo ama özellikle bebek bazen top gibi toplanıyo ve öyle bir agrı oluyorki karnım resmen sekilden sekile giriyor ama bu hareketler onun ii olduğunun bi göstergesi olarak düşünüp rahatlıyroum çünkü hergün aynı hareket etmiyorlar bazen çok bazen daha az. buarada kızlar benide facedeki gruba eklermisiniz yada nasıl ulaşacğımı söyleerseniz bende ekleyebilirim

nurtencim biz kocaya dedikki sinbo 4705 al onu bulamayan koca premier 8349 al gel tamam para vermemiş müşterisi var sinbocu premierde satıyo başka şeylerde almış anneler günü için biraz geç oldu.seninki 4705 mi güzel tariflerin varsa alabilirim.kitapcıktaki ölçüler tutmuyomuş sen yaşadınmı sorun.

..aysozg ben de 28 yaşındayım ve ilk bebeğim ve ben de Türkçe öğretmeniyim.ama bu hafta hiç gidemedim ne yazık ki..
benim suyum az olduğu için nts ye erken girdim.ve bundan sonra her hafta girmem gerekiyor aslında henüz çok erkenmiş.bence kasılman varsa söyle ve baktır sancın var mı yok mu...ankarada mı doktorun kime gidiyosun?

komşularının iyi olmasına çok sevindim canım kardeşim için de çok teşekkür ederim. benim sat aslında 27 eylül ama ilk günden beri doktorum 3 ekimden hesaplayacağız demişti ama ultrasonda sonradan 7 ekim gibi gözüktüğü için çizelgemi ona göre ayarlamıştım ben ama son kontrollerimde hep 3 ekime uyumlu gidiyo ve yapılan kan testlerinin snuçlarını da inceledim onlarda da 3 ekim yazıyor ben de çizelgemi düzelttim bu yüzden 3 ekime uyarladım.

tamam o zaman canım dediğini yapayım ve bebkli çikolata yaptırayım..1 hafta kala falan yaptırırım.
görümcene söyle elletmesin çocuklarına sakın..
canım facedeki adını bana yaz ben bulayım sen, ekleyeyim.benim adım gizli beni bulamazsın.mutlaka facede gel irtibat hiç kopmamış olur böylelikle..
canım ben ankarada yaşamıyorum kocaelindeyim.suyum hep normalmiş.yani doktor öyle diyor.haftaya perşembe gidicem artık o zaman söylerim belki bağlar..

canım komşu okadar önemliki.ben çok memnunum komşularımdan.hele gebeliğimin ilk 4 ayında her gün biri kahvaltı getirdi diğeri yemek.nasıl duacıyım onlara anlatamam.senin adına sevindim canım.inşallah azramızda bekleyecek annesi ablası gibi yapmaz.o gün diyorum eşime bak gönül benim haftamda doğurmuş ilk bebeğini diyorum aman haa dur daha diyor:)canım ara arada olsa girmen mutlu ediyor habersiz bırakma zaten bizi canım..

iki yeride biliyorum canım.bende hoşgörü düşünmüştüm zaten en uygunda orda.1 kilo yeter bana zaten pek kimsemiz yok burda.nurtencim sen doğumu konakta mı düşünüyodun.bakalım kim önce doğum yapacakbiz seninle bigün buluşsak ya.al oğlunu gel bana sen çalışıyosun ben hep evdeyim nasıl olsa canım..

Herkese günaydınnnn.Bu gün erkenciyim eşimi ve kızımı gönderdikten sonra uyumadım.Ya arkadaşlar gece çok rüya görüyorum çok sık uyanıyorum ve her tekrar uyuduğumda farklı farklı rüyalar görüyorum.Dolayısıyla uykumu alamıyorum hep bir yorgunluk oluyor.Ha bide oğluş sabah dört gibi uyanıyor ve kıpır kıpır uyuyabilene aşk olsun yani:))saolsun oda doğum sonrasına hazırlıyor herhalde Ama ben kıpırtılardan rahatsız değilim bilakis çok hoşuma gidiyor

Hepinizi çok öpüyorum güzel bir gün olur inşallah bebeklerimiz ve bizim için ...

canım ben Akademi ye gidiyorum Gökhan Bey e kısmetse doğumu da orada düşünüyorum.Sen benden 10 gün ilerdesin eğer normal doğumyaparsan aynı zamanlarda olur da sezeryan olursan önce yaparsın. 27 sinde izne çıkıyorum canım,izne çıkınca oğlumla sana gelmek isterim,doğumdan önce şöyle göbüşlerimizi tokuştururuz :)

buluşun kızlar güzel oluyo göbüşleri tokuşturmak :) geçen gittiğimde istanbuldaki iki arkadaşımla buluştuk ikisiyle de sarılrken göbüşler tokuşuyo ve doğru düzgün sarılamadık bile gülmekten :)))

kızlar merhaba, bende geceleri uyuyamıyorum.hep uyanıyorum.hatta eşimin nefes almasından bile uyandığım için, eşimi salonda yatırdım gece :S

bi de doktorun verdiği kan ilaçları var,onları düzenli kullanamıyorum,çünkü aç karnına içemiyorum :S

Kızlar Elif i çok merak etmeye başladım ara sıra da olsa girip bilgi verirdi ama bayadır hiç ses yok. umarım herşey yolundadır hayırlı haberler verir bize.

öncelikle herkese günaydın.yeni uyandımgeceleri uykum bölününce sabah kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum ohh ne güzel uyuyorum bikaç sayfa kitabımı okuduktan sonra.belk bugün ankaraya gidebiliriz.ama belli olmaz eşim serbest çalıştığı için bizde hiç plan yapılmaz her an her şey olabilir..alıştım artık..

aynen canım benim kızımda öyle sabaha karşı hiç durmuyor ve beni alıştırıyor uyanmaya:)aynen hiç rahatsız değilim.o kıpırdadıkça ben sağlıklıyım ben burdayım anne der gibi geliyor bana.ben de yorgun uyandığım için sabah eşimle kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum eşim gidince.ilk zamanlar uyumakta zorlandım ama şimdi alıştım.tavsiye ederim canım..
ayy ne güzel olur nurtencim.kesin beklerim.evimin yeri çok kolay zaten.seni ağırlamaktan mutluluk duyarım canım..hem bir arkadaşım daha olmuş olur izmitte..
günaydın kızlar bugün benim doğum günüm sizlerle paylaşmak istedim
canım benim iyiki doğdun...doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın sana tüm güzellikleri yaşatsın ailenle tüm sevdiklerinle inşallah..
kızlar elif i çok merak etmeye başladım ara sıra da olsa girip bilgi verirdi ama bayadır hiç ses yok. Umarım herşey yolundadır hayırlı haberler verir bize.

resmiyecim aynen o kadar çok merak ediyorumki neredeyse kaldığı hastaneyi arayacağım.ne diyosunuz arayayım mı bilgi verirler mi..

kızlar dayanamadım hastaneyi aradım ama bana bilgi vermediler.kuralları gereği anne baba haricinde kimseye bilgi veremiyolarmış.şansımı denedim ama elim boş çıktı.eliften bekleyeceğiz artık haberleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…