merhaba kızlar uykusuz ağrılı yorucu bir gecenin ardından .... gecen boyunca diş ağrısı çektim ,kekik yağı ile ağrıyı dindiriyordum ama artık o da faydasız....o yetmezmiş gibi rahim kasılması... o da yetmezmiş gibi sabah sağ bacağımı baldırımdan hayatımda belki de ilk kez kramp girdi ,ne yapacağımı şaşırdım kilitlendim kaldım bacağıma çimdirerek ve ovarak rahatlattım.... neyse.... bu arada arkadaşım bebek gezdirmeye gelecek birazdan henüz 2 aylık oğluşumuz... ohh mis mis koklarım artık...:)
hımm anladım canım aslına bakarsan benimde 2 ekim sat ama bebek hep 7 ekimden gidiyor ... bakarsın benimkide yetişir haftasına
evet ayy saolsunlar komşular çok iyiler şimdiki komşularımda beni hiç bırakmazlar herşeyime koşarlar ee zamanında ben az koşmadım onlaraaman aysozgcum sen dur!! ayşe bebek büyüsün orada onun için en sağlıklı ortam orası bu arada babannesi aman kızım yat sen sen diyor yeterki 1 hafta fazla dursun orada:18:
aynen canım hep aklım onlarda nasıllar acaba:18::18::18:
oyy maşallah ne güzel doğum..... Allah analıu babalı büyütsün....
yavaştan çıkayım ben kızlar.biraz evi toparlayayım.sonra duşumu alayım.eşimin işi belli olmaz arar hadi haırlan çıkıyoruz der.inşallah gideriz yaa eşimin aileside olsa evden çıkıp gitmek istiyorum ohh hadisenin cdsini koyarım dinleye dinleye gideriz kızımlaa..
canım benim ben maraşlıyım.ailem orda oturuyor maalesefçok uzak buraya.. ayy yayılmak ne demek şekerim hem de 2 çocuğuyla nasıl yayılır.suyunu bile benden ister yatağını bile toplamaz düşün yani..
canım siz daha çok yeni evliymişiniz yaa.biz 3 ü bitirdik 4.yılın içindeyiz.hemen bebek düşünmedik ama Rabbim bize evliliğimizin 3.ayında verdi ve ben çok büyük bir günah işleyerek bebğime kıymıştım.Allah beni affetsin inşallah.ama gerçekten hazır değildim ben.okul bitmiş hopba bi yaşamdan 6 aydır tanıdığım biadamla evlenerek büyük sorumluluk dolu bir yaşama geçmişim,bir yandan izmite alışmaya çalış evliliğe alışmaya çalış eşimi tanımaya çalış bir yandan da kpssye çalışmaya çalış derken bebeği kaldıramadım ve istemedim.neyse bebğimden de Rabbimden de af diliyorum ama en çok Rabbimden.işte öyle.
Ben hastane odasında süslü durur diye kendim yapıcam.Çok yapıcam Mevlütede kalır zaten. Kendin yapma şansın varsa çokta masraflı olmuyor ama sen bilirsin yinede. Benim bu 2. birincide yapmadıklarımı fazlasıyla yapmaya çalışıyorum. :)nurtencim bence başka toğik açmayalım burdan ve faceden devam edelim.bence daha iyi olur.inşallah o muhabbetleride çevirdiğimiz günler gelir canım.
öğretmenlik dışarıdan insanlara ne kadar kolay geliyor değilmi.ben canımı zor kurtardım vala:)çok zor.ama güzel yanlarıda yok değil hani.branşın ne bilemiyorum ama ben edebiyatcıyım malumun üzere ve lise gençleri pek sevmiyolar.kırk takla atıyordum azıcık bir şey öğretebilmek için ama nerde.kalemsiz sınava gelirler ama çantalarında rimelden tut saç düzleştiriciye kadar bulunur:)ilköğretimde de çalıştım türkçe öğretmeni olarak o daha da zordu..ikinci çocuğu sanırım istemiyorum.zaten hamileliğim çok kötü geçiyor ve inan takatim yok gibi tabii Allah bilir:)eşime kalsa 3 olmalı ama 3 olamaz yaşım müsait değil.zaten 29 yaşımdayım.düşün yani..
kızlar bu arada hastaneye geçmiş olsuna gelnlere bebek biblolu çikolata ikrarm etmeyi düşünüyorum ama dün aklıma güzel keselerin içine kavrulmuş lokum koydurmak geldi.süslü püslü kese yaptırıp lokum koymak nasıl sizce..o biblolu çikolatanın kilosunu sordum 80lira.ama bu keseli lokum tanesi 1.20 kuruş ama bilemeiyorum yinede yaa..sonrada diyorum boşver normal madlen falan alayım nasılsa mevlid şekeri yaptırıcam diye ama ..fikirlerinizi alayım..
huhu guzel annecıkelrr napıyosunuz masallah ne yazılar yazılmıs yaa öncelıkle afotına dogum gunun kutlu olsunc anım nıce senelere ınsalalh aılenle
gönulıremcıkk gecmıs olsun ya bı agrı bıtıyo bı agrı baslıyo hıc gecmıyo agrılar ya bende gecelerı bel agrısıyla uyanıyorum cok kotu hemde aglayasım gelıyo agrıdan uyuyamıyorum esımı uyandırıyorum gece belımı ov dıye oda garıbım uyanıyo ovuyo 2 gundur cok kotu agrıyo hemde ne zaman gecer allah bılır
kardelencımm esıne sende baskı yap hep once onlara gıdıyoruz dıye ben mesela bı bayram burdaysam bı bayram anneme gıderım samsuna genelde kurban gıttık anneme bu senede gıtcez ınsallah allahdan senınkıler yakın bırbırıne ya uzakta olsa napardın dımı ben su anda hep esımın tarafına gıdıyorum cunku benım kıms eyok burda bı dayım var o kadar mecburum yanı ben :)
dogum yapan arkadasa tebrık yanı bızde oyle oluruz ınsallah ama ben normal dogum ısterım ınsallah oyle olur hayırlısıyla kıslar bu arada sarachaneyı bılen varmı hanı bısıklet falan satılıyo babam gelınc eoraradan almak ıstıyorum arabayı ucuz olur dıye duydum ama ordan bsıeyler alan varmıı bılgınız varmı acaba ucuzmu gercekden yakın olan varmıı orayaa
Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm sizlerle paylaşmak istedim
doğum günün kutlu olsun, nice nice güzel yaşlara inşallah sevdiklerinle birlikte....
iyi ki doğdunnn,allah nice sağlıklı ömür nasip etsin
iyiki doğdun canm nice mutlu yıllara ailenle bebeğinle sağlıklı mutlu günler geçir inş.
huhu guzel annecıkelrr napıyosunuz masallah ne yazılar yazılmıs yaa öncelıkle afotına dogum gunun kutlu olsunc anım nıce senelere ınsalalh aılenle
gönulıremcıkk gecmıs olsun ya bı agrı bıtıyo bı agrı baslıyo hıc gecmıyo agrılar ya bende gecelerı bel agrısıyla uyanıyorum cok kotu hemde aglayasım gelıyo agrıdan uyuyamıyorum esımı uyandırıyorum gece belımı ov dıye oda garıbım uyanıyo ovuyo 2 gundur cok kotu agrıyo hemde ne zaman gecer allah bılır
kardelencımm esıne sende baskı yap hep once onlara gıdıyoruz dıye ben mesela bı bayram burdaysam bı bayram anneme gıderım samsuna genelde kurban gıttık anneme bu senede gıtcez ınsallah allahdan senınkıler yakın bırbırıne ya uzakta olsa napardın dımı ben su anda hep esımın tarafına gıdıyorum cunku benım kıms eyok burda bı dayım var o kadar mecburum yanı ben :)
dogum yapan arkadasa tebrık yanı bızde oyle oluruz ınsallah ama ben normal dogum ısterım ınsallah oyle olur hayırlısıyla kıslar bu arada sarachaneyı bılen varmı hanı bısıklet falan satılıyo babam gelınc eoraradan almak ıstıyorum arabayı ucuz olur dıye duydum ama ordan bsıeyler alan varmıı bılgınız varmı acaba ucuzmu gercekden yakın olan varmıı orayaa
öncelikle herkese günaydın.yeni uyandımgeceleri uykum bölününce sabah kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum ohh ne güzel uyuyorum bikaç sayfa kitabımı okuduktan sonra.belk bugün ankaraya gidebiliriz.ama belli olmaz eşim serbest çalıştığı için bizde hiç plan yapılmaz her an her şey olabilir..alıştım artık..
aynen canım benim kızımda öyle sabaha karşı hiç durmuyor ve beni alıştırıyor uyanmaya:)aynen hiç rahatsız değilim.o kıpırdadıkça ben sağlıklıyım ben burdayım anne der gibi geliyor bana.ben de yorgun uyandığım için sabah eşimle kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum eşim gidince.ilk zamanlar uyumakta zorlandım ama şimdi alıştım.tavsiye ederim canım..
ayy ne güzel olur nurtencim.kesin beklerim.evimin yeri çok kolay zaten.seni ağırlamaktan mutluluk duyarım canım..hem bir arkadaşım daha olmuş olur izmitte..
canım benim iyiki doğdun...doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın sana tüm güzellikleri yaşatsın ailenle tüm sevdiklerinle inşallah..
resmiyecim aynen o kadar çok merak ediyorumki neredeyse kaldığı hastaneyi arayacağım.ne diyosunuz arayayım mı bilgi verirler mi..
merhaba kızlar uykusuz ağrılı yorucu bir gecenin ardından .... gecen boyunca diş ağrısı çektim ,kekik yağı ile ağrıyı dindiriyordum ama artık o da faydasız....o yetmezmiş gibi rahim kasılması... o da yetmezmiş gibi sabah sağ bacağımı baldırımdan hayatımda belki de ilk kez kramp girdi ,ne yapacağımı şaşırdım kilitlendim kaldım bacağıma çimdirerek ve ovarak rahatlattım.... neyse.... bu arada arkadaşım bebek gezdirmeye gelecek birazdan henüz 2 aylık oğluşumuz... ohh mis mis koklarım artık...:)
hımm anladım canım aslına bakarsan benimde 2 ekim sat ama bebek hep 7 ekimden gidiyor ... bakarsın benimkide yetişir haftasına
evet ayy saolsunlar komşular çok iyiler şimdiki komşularımda beni hiç bırakmazlar herşeyime koşarlar ee zamanında ben az koşmadım onlaraaman aysozgcum sen dur!! ayşe bebek büyüsün orada onun için en sağlıklı ortam orası bu arada babannesi aman kızım yat sen sen diyor yeterki 1 hafta fazla dursun orada:18:
bu rüyalar normal şekerim bende biri bitmeden diğerine atlıyorum rüyalarda resmen fragman görüyorumaynen bebek hareketleri benide mutlu ediyor sıpa bugün canımı yakmaya başladı ama:) ALlah nazarlardan korsun bebeğini
mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaar..... bu 2 çocuksuz son doğum günün..:):)
aynen canım hep aklım onlarda nasıllar acaba:18::18::18:
oyy maşallah ne güzel doğum..... Allah analıu babalı büyütsün....
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim
oy maşallah yaaa ağrısız sancısız biz de doğurabilsek :) sezaryen olacağı kesinse 38. haftada alıyolar diye biliyordum bak demek ki almayabiliyolarmış da.
Bende erkenden aldırmamıştım. Hatta sat a göre olan doğum tarihini bile 1 gün geçmişti. Tabi normal doğum beklerken son anda bebeğin kilosunu farketti doktorum sezeryan olacak deyince böyle oldu. Şimdi de bekleyebildiğim kadar bekleyeyim diyorum ama sabırsızlıkta var. Yeni doktorumla görüşünce ne diyecek bakalım...
sende haklısın kardelencım zor yanı o sekıldede ama genelde oyle olur zaten hep oncelık erkegın aılesıdır benım aılemde burda olsa once esımınkıne gıderız yer ıcer sonra bızımkılere gıderıdık dıye dusunuyorum sen guzellıkle anlat canım esıne anlayyıs gostırır de her zaman onc eonlara gıtmek zorunda dgeılız falan dıye
ah canım dediğim zaman tatszlık oluyor işte. yine onun dediği oluyo bu konuda... başka konularda ben ne drsem dinler yapar ama sırf bu konuda takıntılı eskiden değildi aslında ama kayınvalidem sağolsun bi laf söylğyo onun içine dert oluyo.
sende haklısın kardelencım zor yanı o sekıldede ama genelde oyle olur zaten hep oncelık erkegın aılesıdır benım aılemde burda olsa once esımınkıne gıderız yer ıcer sonra bızımkılere gıderıdık dıye dusunuyorum sen guzellıkle anlat canım esıne anlayyıs gostırır de her zaman onc eonlara gıtmek zorunda dgeılız falan dıye
hatta şubat ayıydı sanırım annem gelmişti bir hafta kalmıştı dönüşte birlikte gitmiştik o zaman drek bize geçtik tabi ben de biraz halsizdim o zamanlar hava da çok soğuktu zaten geç varmıştık istanbula da eşime dedim ben bu gece burada kalayım yarın gelr alırsın beni diye o tamam dedi gitti, ertesi gün eşim geldi birlikte kayınvalidemlere geçtik aman suratını göreceksin 5 karış... eşime de dedim o gün daha gelini bile göremedik falan diye işte o günden beri eşim biraz kafaya takmış durumda aman annem üzülmesin diye ben nolcam hiç düşünmüyo. ay bir de gecen ramazan ayında son gün gitmiştik istanbula kayınvaldem de o güne annemler ve kendi akarabalarından bazılarına iftara davet etmişti bütün gün kayınvaldemle mutfakta yemek yaptık yorgunluktan canım çıktı gereksiz birsrü şey yapıyo zaten millet oruçlu tüm gün hepsini yiyemez desem de beni dinlemedi o gün çalıştırdı hep. akşam da annemler geldiler sonra 0 gibi kalktılar tek arabaya sığmayınca eşim de bizim araba ile kalanları götürmüştü ben de bindim arabaya ve bugün çok yoruldum sıkıldım biraz hava alıcam demiştim neyse annemlerde oturduk soğuk bişeyler içtik falan biraz sohbet ettik kalktık gittik yine kayınvaldemlere onun ertesi gün de surat yapmıştı bol bol ama umurumda değil alışsın ben onun istediği gibi olamam ben kendi istediğim gibiyim.
onların nıyetı bı gelın alınc aonu kendıelrıne benzetmek oldugu gıbı kabul etmek degıl bence canım benımkıd eoyle kendı adetlerını yaptırır uygulatır ben kendı bıldıgımı yaparsam eger onu gıder kendı bıldıgı gıbı yapar sormaz zaten bana mubarek kendı evımın duzenı bıle ondan soruluyo neyım nerde cok ıyı bılır bırısı varkende agız yapar nerdeydı dıye halbuıkı benden ıyı bılıyo cok kurnaz ınsan der bruda kalıyo bıraz degısık olsun gıtsın annesıne ne olcak kız yoruldu dıye dusunur ama kendı kızları olsa ısterler hep gelsın annelerıne onlarda kalsın yesın ıcsın ama gelınlere yok nedense
aynen canım ya aynen hani face te bi video var ya anne ve kaynana gözüyle diye aynıhikaye işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?