2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

yavaştan çıkayım ben kızlar.biraz evi toparlayayım.sonra duşumu alayım.eşimin işi belli olmaz arar hadi haırlan çıkıyoruz der.inşallah gideriz yaa eşimin aileside olsa evden çıkıp gitmek istiyorum ohh hadisenin cdsini koyarım dinleye dinleye gideriz kızımlaa..
canım benim ben maraşlıyım.ailem orda oturuyor maalesef çok uzak buraya.. ayy yayılmak ne demek şekerim hem de 2 çocuğuyla nasıl yayılır.suyunu bile benden ister yatağını bile toplamaz düşün yani..
canım siz daha çok yeni evliymişiniz yaa.biz 3 ü bitirdik 4.yılın içindeyiz.hemen bebek düşünmedik ama Rabbim bize evliliğimizin 3.ayında verdi ve ben çok büyük bir günah işleyerek bebğime kıymıştım.Allah beni affetsin inşallah.ama gerçekten hazır değildim ben.okul bitmiş hopba bi yaşamdan 6 aydır tanıdığım biadamla evlenerek büyük sorumluluk dolu bir yaşama geçmişim,bir yandan izmite alışmaya çalış evliliğe alışmaya çalış eşimi tanımaya çalış bir yandan da kpssye çalışmaya çalış derken bebeği kaldıramadım ve istemedim.neyse bebğimden de Rabbimden de af diliyorum ama en çok Rabbimden.işte öyle.

çok geçmiş olsun canım benim ne sıkıntılar yaşamışsın öyle son zamanlar iyice zorlayacak bizi kesin. üstüne diş de cabası şu hamilelik sıkıntıları içinde. ay bir de senin taşınma telaşen canım nasıl bir şans var sende hepsi mi üst üste gelir.... Allah yardımcın olsun inşallah ağrını sızını dindirdin acil şifalar versin.

benimki daha haftasına yetişemedi ama canım yaa yetişse eğer 27 eylül olması gerekir yine 6 gün gereiden geliyo yani aman sağlık olsun bizimkiler geriden geriden yetişecekler :)

maşallah komşularına yaaa biizmkiler buraya taşınırken kağılarını açıp bi kolay gelsin bile dememişlerdi geçen yıl. hepsi zaten 50 li yaşlarda pek de muhabbetimiz yok genç bir tane yeni taşınan var o da hemşireymiş gece gündüz sürekli iştte ne zaman evde olduğu bile belli değil yoksa onunla muhabbet kurmayı isterdim ben de ne olsa taşınacağız diye fazla dert etmiyorum komşuları.

kramp olayını geçenlerde bi arkadaşım anlatmıştı ona çok olurmuş inş. sende olmaz falan demişti çok can yakıyomuş geçmiş olsun canım.

kolay gelsin canım ve hayırlı yolculuklar baya uzakmış maraş evet ama olsun gidilemeyecek bi yer değil normal zamanlarda. tamam hamilelikte gidilemez de normalde gidilir yani. ay ne gıcık bişeymniş o öyle suyunu kalkıp alsın hayret bişey yaaa....

evet canım yeni evliyiz ve evliliğimizin 3. aynında bebiş bize sürpriz yaptı olsun erken anne olmak da iyidir... Üzülme canım Allahım affeder inşallah bu bebğine sağlık verir.

huhu guzel annecıkelrr napıyosunuz masallah ne yazılar yazılmıs yaa öncelıkle afotına dogum gunun kutlu olsunc anım nıce senelere ınsalalh aılenle

gönulıremcıkk gecmıs olsun ya bı agrı bıtıyo bı agrı baslıyo hıc gecmıyo agrılar ya bende gecelerı bel agrısıyla uyanıyorum cok kotu hemde aglayasım gelıyo agrıdan uyuyamıyorum esımı uyandırıyorum gece belımı ov dıye oda garıbım uyanıyo ovuyo 2 gundur cok kotu agrıyo hemde ne zaman gecer allah bılır

kardelencımm esıne sende baskı yap hep once onlara gıdıyoruz dıye ben mesela bı bayram burdaysam bı bayram anneme gıderım samsuna genelde kurban gıttık anneme bu senede gıtcez ınsallah allahdan senınkıler yakın bırbırıne ya uzakta olsa napardın dımı ben su anda hep esımın tarafına gıdıyorum cunku benım kıms eyok burda bı dayım var o kadar mecburum yanı ben :)

dogum yapan arkadasa tebrık yanı bızde oyle oluruz ınsallah ama ben normal dogum ısterım ınsallah oyle olur hayırlısıyla kıslar bu arada sarachaneyı bılen varmı hanı bısıklet falan satılıyo babam gelınc eoraradan almak ıstıyorum arabayı ucuz olur dıye duydum ama ordan bsıeyler alan varmıı bılgınız varmı acaba ucuzmu gercekden yakın olan varmıı orayaa

Ben hastane odasında süslü durur diye kendim yapıcam.Çok yapıcam Mevlütede kalır zaten. Kendin yapma şansın varsa çokta masraflı olmuyor ama sen bilirsin yinede. Benim bu 2. birincide yapmadıklarımı fazlasıyla yapmaya çalışıyorum. :)

Son düzenleme:

sana da geçmiş olsun canım bu bel ve sırt ağrıları doğuam kadar devam edermiş benim doktorum öyle diyo. ki en çok yordun da geçen haftasonu kendini o da çok etkiliyo sırt üstü uzanacaksın bolca ancak öyle geçiyo ben son zamanlarda genelde hep sırt üstü uzanır vaziyetteyim evde ve ağrılarım yok denecek kadar azaldı çok şükür. gece de yatarken hiç hissetmiyorum ağrılarımı bi ra genelde çok iş yaparken gece uyuyamazdım ağrıdan.

canım benim ve eşimin ailesi çok yakın oturuyolar ve biz istanbula gittiğimizde ilk kayınvaidemlere gidip rada yeek oturma ve çay faslı bittikten sonra bizikmilere geçebiliyoruz. uzak olsalar ben de bi bayram birine bi bayram birine giderdim en azından anneme gittiğimi anlardım bu şelikde bölük börçük doğru düzgün görüşemiyoruz bile...

ay çok sıcak oldu evin heryerini açtım ama hala terliyorum bu havalar da bi düzene girmedi yahu bi yandan kuş cıvıltıları bi yandan güneş bi yandan yapmuş geliyo jafamız allak bullak iyi yine hasta olmadık.

doğum günün kutlu olsun, nice nice güzel yaşlara inşallah sevdiklerinle birlikte....

iyi ki doğdunnn,allah nice sağlıklı ömür nasip etsin

iyiki doğdun canm nice mutlu yıllara ailenle bebeğinle sağlıklı mutlu günler geçir inş.

Hepinize çok çoooooooooooooooooook teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız hepinizi çooooooooooook seviyorum

sizede teşekkür ediyorum kızlar iyiki varsınız iyiki bu topik var moral oluyo

oy maşallah yaaa ağrısız sancısız biz de doğurabilsek :) sezaryen olacağı kesinse 38. haftada alıyolar diye biliyordum bak demek ki almayabiliyolarmış da.

Bende erkenden aldırmamıştım. Hatta sat a göre olan doğum tarihini bile 1 gün geçmişti. Tabi normal doğum beklerken son anda bebeğin kilosunu farketti doktorum sezeryan olacak deyince böyle oldu. Şimdi de bekleyebildiğim kadar bekleyeyim diyorum ama sabırsızlıkta var. Yeni doktorumla görüşünce ne diyecek bakalım...

sende haklısın kardelencım zor yanı o sekıldede ama genelde oyle olur zaten hep oncelık erkegın aılesıdır benım aılemde burda olsa once esımınkıne gıderız yer ıcer sonra bızımkılere gıderıdık dıye dusunuyorum sen guzellıkle anlat canım esıne anlayyıs gostırır de her zaman onc eonlara gıtmek zorunda dgeılız falan dıye

senin ilk doğumun dailginç olmuş canım sn anda sezaryene alınanlardansın desene. doktorun önerisini dinlemek en güzeli bence de doktorum ne önerirse onu dinleyeceğim doğum konusunda.

ah canım dediğim zaman tatszlık oluyor işte. yine onun dediği oluyo bu konuda... başka konularda ben ne drsem dinler yapar ama sırf bu konuda takıntılı eskiden değildi aslında ama kayınvalidem sağolsun bi laf söylğyo onun içine dert oluyo.

ay bu kaynanalar yokmu ya laflarıyla ınsanı öldururler nasıl anne onları anlamak mumkun degıl ne var sankı ıyı olsalar ya

Antalya da olanınız var mı bilmiyorum ama medical park ve Sanem Hanım ı hiç tavsiye eden olmadığı için içime sinmedi. Şerife Şeniz Hanımla ilgili tavsiyeler okudum. Randevumu Yıldız Andeva dan aldım. Epidural Anesteziyle doğum 1100 tl i miş.Aşı ve işitme testi de orada yaptırırsak işitme zorunluymuş 40 tl ilave ücret. Bütün odaları tek kişilikmiş. Ama kral dairesi gibi 2 odalı bir yerleri varmış 130 tl farkı varmış. Hastanede 2 gece kalınıyormuş. Oda süslemesi ilave 40 tl imiş.Bunların dışında hiç bir ücret talepleri olmuyormuş.

hatta şubat ayıydı sanırım annem gelmişti bir hafta kalmıştı dönüşte birlikte gitmiştik o zaman drek bize geçtik tabi ben de biraz halsizdim o zamanlar hava da çok soğuktu zaten geç varmıştık istanbula da eşime dedim ben bu gece burada kalayım yarın gelr alırsın beni diye o tamam dedi gitti, ertesi gün eşim geldi birlikte kayınvalidemlere geçtik aman suratını göreceksin 5 karış... eşime de dedim o gün daha gelini bile göremedik falan diye işte o günden beri eşim biraz kafaya takmış durumda aman annem üzülmesin diye ben nolcam hiç düşünmüyo. ay bir de gecen ramazan ayında son gün gitmiştik istanbula kayınvaldem de o güne annemler ve kendi akarabalarından bazılarına iftara davet etmişti bütün gün kayınvaldemle mutfakta yemek yaptık yorgunluktan canım çıktı gereksiz birsrü şey yapıyo zaten millet oruçlu tüm gün hepsini yiyemez desem de beni dinlemedi o gün çalıştırdı hep. akşam da annemler geldiler sonra 0 gibi kalktılar tek arabaya sığmayınca eşim de bizim araba ile kalanları götürmüştü ben de bindim arabaya ve bugün çok yoruldum sıkıldım biraz hava alıcam demiştim neyse annemlerde oturduk soğuk bişeyler içtik falan biraz sohbet ettik kalktık gittik yine kayınvaldemlere onun ertesi gün de surat yapmıştı bol bol ama umurumda değil alışsın ben onun istediği gibi olamam ben kendi istediğim gibiyim.

onların nıyetı bı gelın alınc aonu kendıelrıne benzetmek oldugu gıbı kabul etmek degıl bence canım benımkıd eoyle kendı adetlerını yaptırır uygulatır ben kendı bıldıgımı yaparsam eger onu gıder kendı bıldıgı gıbı yapar sormaz zaten bana mubarek kendı evımın duzenı bıle ondan soruluyo neyım nerde cok ıyı bılır bırısı varkende agız yapar nerdeydı dıye halbuıkı benden ıyı bılıyo cok kurnaz ınsan der bruda kalıyo bıraz degısık olsun gıtsın annesıne ne olcak kız yoruldu dıye dusunur ama kendı kızları olsa ısterler hep gelsın annelerıne onlarda kalsın yesın ıcsın ama gelınlere yok nedense

aynen canım ya aynen hani face te bi video var ya anne ve kaynana gözüyle diye aynıhikaye işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…