cnm doğum günün kutlu olsun yeni yasın ugur getrisin sana ve bebğinle gecirecegin nice senelere inş...Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm sizlerle paylaşmak istedim
öncelikle herkese günaydın.yeni uyandımgeceleri uykum bölününce sabah kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum ohh ne güzel uyuyorum bikaç sayfa kitabımı okuduktan sonra.belk bugün ankaraya gidebiliriz.ama belli olmaz eşim serbest çalıştığı için bizde hiç plan yapılmaz her an her şey olabilir..alıştım artık..
aynen canım benim kızımda öyle sabaha karşı hiç durmuyor ve beni alıştırıyor uyanmaya:)aynen hiç rahatsız değilim.o kıpırdadıkça ben sağlıklıyım ben burdayım anne der gibi geliyor bana.ben de yorgun uyandığım için sabah eşimle kahvaltı yapıp tekrar yatıyorum eşim gidince.ilk zamanlar uyumakta zorlandım ama şimdi alıştım.tavsiye ederim canım..
ayy ne güzel olur nurtencim.kesin beklerim.evimin yeri çok kolay zaten.seni ağırlamaktan mutluluk duyarım canım..hem bir arkadaşım daha olmuş olur izmitte..
canım benim iyiki doğdun...doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın sana tüm güzellikleri yaşatsın ailenle tüm sevdiklerinle inşallah..
resmiyecim aynen o kadar çok merak ediyorumki neredeyse kaldığı hastaneyi arayacağım.ne diyosunuz arayayım mı bilgi verirler mi..
kızlar dayanamadım hastaneyi aradım ama bana bilgi vermediler.kuralları gereği anne baba haricinde kimseye bilgi veremiyolarmış.şansımı denedim ama elim boş çıktı.eliften bekleyeceğiz artık haberleri..
kızlar hepinize günaydınnnn busabah çok güzel bi hbr alaak uyandım arkadaşım doğum yapmış akşam ve hiç sancısı olmadan gitmilş doktora sadece suyu gelmiş Allah bizede bebklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş buarda aysozg şimdi sana özelden mesaj atıcam cnm adımı
39 haftalıktı cnm sezeryanla olacaktı zaten ama epidural etki etmeyince genel anestezi ile almışlar hiç sancım olmadı diyor akşam 8.30 da suyu gelmiş hemen dr aramşı hastaneye gitmişler 10.30 da bebeğini almışlar suyu birden gelmiş ve hiç suyu kalmamış gidene kadarkaç haftalıktı bu arkadaşın normal doğum mu yapmış sancı olmadan nasıl omuş suni sacı mı vermişler sezaryen mi olmuş anlatır mısın merak ettim.
39 haftalıktı cnm sezeryanla olacaktı zaten ama epidural etki etmeyince genel anestezi ile almışlar hiç sancım olmadı diyor akşam 8.30 da suyu gelmiş hemen dr aramşı hastaneye gitmişler 10.30 da bebeğini almışlar suyu birden gelmiş ve hiç suyu kalmamış gidene kadar
o öncelik hiç bitmez hayatım,sanki bizim ailemiz yok ana babmız sanki bizi hiç özlemiyor ve sanki biz duvar kovuğundan çıkmışız.bizimde kavgalarımızın biçok sebebini bu teşkil ediyor maalesef.hatta sana şu kadar söyleyeyim ilk evlendiğimiz 2 yıl tüm bayramlarda kendi aileme gidemedim.kayınvalidem ve kayınpederim havalar kötü yollar bozuk ne işiniz var yolda tehlikeli olur oğlum derdi ve bizde gitmezdik ama 1 yıldır isyanı bastım kardan ölsek de gidilecek dedim.şimdi 3 gün mü tatil var 1,5 günü bizde 1,5 günü onlarda geçiriliyor ama ne o olursa olsun onlar daha öncelikli.bu yıl aramız iyi değil ve hamileliğime denk geldiği için pek gitmedik annesigile.yoksa tee izmitten kırıkkaleye ayda 1 giderdik haftasonları.her tatil onlara çıkar zaten o ayrı.neymiş sizinkilerede gideriz ama canım çok uzak.benim dez avantajım iki ailede farklı ve birbirine uzak şehirlerde yaşıyor.ama Allahtan eşim bizimkilere ablamlara eniştelerime kuzenlerime bayılıyor ve artık tatilin çoğunu bizimkilerle geçirmek istiyor.ve eşimin ailesi buna çıldırıyor.Günaydın cnaım ben de eşimle birlikte sabah uyanıp kahvaltımı edip yeniden yatıyorum :) gece uyuyamasam bile sabahları uyuyabiliyorum koca yatakta rahat rahat güzel uyunuyomuş... ama şimdi yaz geldi bahçedeki otları kesiyolar ve o mekinelerin sesi beni uyutmuyo.
biz de bu akşam istanbula gideceğiz Allahtan bi mani olmadıkça eşim erken izin alıp gelebilirse inşllah biraz erken yola çıkmak istiyoruz yoksa 6 da geliyo biz evden çıkana kadar 6.30 olur, 8 gibi ancak varırırz istanbula ve bu akşam 8.30 da doğum günü partsine de davetliyiz dayımın minik torunu bir yaşına girdieşim de dün akşam demesin mi biz şimdi hiç evde duramadan hemen doğumgününe mi gidicez diye sinirlerim tavan yaptı resmen. onun ailesi hep öncelikli ilk onlara gidilir sonra sıra bizimkilere gelir neymiş benim soyadım bile değiştiğine göre o ailenin bi üyesi olmuşum saçma bişey ama bunu söylüyor yine bana ve en çok bu yüzden anlaşamıyoruz. yani ne var sanki yarım saat ailesini görüp doğum gününe geçince onlara haksızlık mı etmiş oluyoruz zaten iki günlük bi ziyarette eşmle sürekli kavga ediyoruz hep anasının yanında duralım istiyo oooffffff bunları düşündüke istanbula gidesim bile gelmiyor benim ailem de orada olmasa yılda bir iki kez giderdim kesin, şimdi ayda bir gidiyoruz.
bi aramayı denesek aslında hastaneyi en azından şansımızı denemiş olur neydi hastanenin adı ben arayayım hemen.
yok cnm 2 gün önce konuşmuştuk dr daha 10 gün bekle bebek iyice gelişsin demiş oda alsın artık diyordu ama oğluşu dayanamadı annesinden önce dün çıkmaya niyetlenmişoy maşallah yaaa ağrısız sancısız biz de doğurabilsek :) sezaryen olacağı kesinse 38. haftada alıyolar diye biliyordum bak demek ki almayabiliyolarmış da.
aysozg ben sana özelden msj gönderemiyorum çünkü çok fazla aktif olamdığım için daha 100 mesaj hakkım dolmamış bende gizliyim facede nasıl yapıcaz adım aylin göher bi bak istersen
evet cnm selale önündecanım eşinle resmin mi var profilinde..
hımm anladım canım aslına bakarsan benimde 2 ekim sat ama bebek hep 7 ekimden gidiyor ... bakarsın benimkide yetişir haftasınakomşularının iyi olmasına çok sevindim canım kardeşim için de çok teşekkür ederim. benim sat aslında 27 eylül ama ilk günden beri doktorum 3 ekimden hesaplayacağız demişti ama ultrasonda sonradan 7 ekim gibi gözüktüğü için çizelgemi ona göre ayarlamıştım ben ama son kontrollerimde hep 3 ekime uyumlu gidiyo ve yapılan kan testlerinin snuçlarını da inceledim onlarda da 3 ekim yazıyor ben de çizelgemi düzelttim bu yüzden 3 ekime uyarladım.
evet ayy saolsunlar komşular çok iyiler şimdiki komşularımda beni hiç bırakmazlar herşeyime koşarlar ee zamanında ben az koşmadım onlaracanım komşu okadar önemliki.ben çok memnunum komşularımdan.hele gebeliğimin ilk 4 ayında her gün biri kahvaltı getirdi diğeri yemek.nasıl duacıyım onlara anlatamam.senin adına sevindim canım.inşallah azramızda bekleyecek annesi ablası gibi yapmaz.o gün diyorum eşime bak gönül benim haftamda doğurmuş ilk bebeğini diyorum aman haa dur daha diyor:)canım ara arada olsa girmen mutlu ediyor habersiz bırakma zaten bizi canım..
bu rüyalar normal şekerim bende biri bitmeden diğerine atlıyorum rüyalarda resmen fragman görüyorumHerkese günaydınnnn.Bu gün erkenciyim eşimi ve kızımı gönderdikten sonra uyumadım.Ya arkadaşlar gece çok rüya görüyorum çok sık uyanıyorum ve her tekrar uyuduğumda farklı farklı rüyalar görüyorum.Dolayısıyla uykumu alamıyorum hep bir yorgunluk oluyor.Ha bide oğluş sabah dört gibi uyanıyorve kıpır kıpır uyuyabilene aşk olsun yani:))saolsun oda doğum sonrasına hazırlıyor herhalde Ama ben kıpırtılardan rahatsız değilim bilakis çok hoşuma gidiyor
Hepinizi çok öpüyorum güzel bir gün olur inşallah bebeklerimiz ve bizim için ...
Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm sizlerle paylaşmak istedim
aynen canım hep aklım onlarda nasıllar acaba:18::18::18:Kızlar Elif i çok merak etmeye başladım ara sıra da olsa girip bilgi verirdi ama bayadır hiç ses yok. umarım herşey yolundadır hayırlı haberler verir bize.
oyy maşallah ne güzel doğum..... Allah analıu babalı büyütsün....kızlar hepinize günaydınnnn busabah çok güzel bi hbr alaak uyandım arkadaşım doğum yapmış akşam ve hiç sancısı olmadan gitmilş doktora sadece suyu gelmiş Allah bizede bebklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş buarda aysozg şimdi sana özelden mesaj atıcam cnm adımı
o öncelik hiç bitmez hayatım,sanki bizim ailemiz yok ana babmız sanki bizi hiç özlemiyor ve sanki biz duvar kovuğundan çıkmışız.bizimde kavgalarımızın biçok sebebini bu teşkil ediyor maalesef.hatta sana şu kadar söyleyeyim ilk evlendiğimiz 2 yıl tüm bayramlarda kendi aileme gidemedim.kayınvalidem ve kayınpederim havalar kötü yollar bozuk ne işiniz var yolda tehlikeli olur oğlum derdi ve bizde gitmezdik ama 1 yıldır isyanı bastım kardan ölsek de gidilecek dedim.şimdi 3 gün mü tatil var 1,5 günü bizde 1,5 günü onlarda geçiriliyor ama ne o olursa olsun onlar daha öncelikli.bu yıl aramız iyi değil ve hamileliğime denk geldiği için pek gitmedik annesigile.yoksa tee izmitten kırıkkaleye ayda 1 giderdik haftasonları.her tatil onlara çıkar zaten o ayrı.neymiş sizinkilerede gideriz ama canım çok uzak.benim dez avantajım iki ailede farklı ve birbirine uzak şehirlerde yaşıyor.ama Allahtan eşim bizimkilere ablamlara eniştelerime kuzenlerime bayılıyor ve artık tatilin çoğunu bizimkilerle geçirmek istiyor.ve eşimin ailesi buna çıldırıyor.
ama bize de yazık yani.hep onlar hep onlar.bak akşam gidicez ya ankaraya inşallah,önce senin kuzenlerine gidelim dedi.aynı yaşlardayız.zaten ben kuzenimle kardeş gibiyizdir Allahtan eşlerimizde birbirine bayılıyolar ve eşim dün diyorki önce oraya gidelim kalalım sonra abimlere geçeriz diyor.yok dedim bende bu defa abinlere gidelim.maksat eltime eziyet olsun:)hep gelirler beni köle gibi kullanırlar biz hiç rahtasız etmeyiz ama onları.bu defa oraya gidicem yayıcam bi tarafımıda kımıldamıycam.azıcıkta o yapsın hizmetcilik ama böyle dediğime bakma ben duramam..ama bu defa deneyeceğim..
evet cnm selale önünde
yok cnm 2 gün önce konuşmuştuk dr daha 10 gün bekle bebek iyice gelişsin demiş oda alsın artık diyordu ama oğluşu dayanamadı annesinden önce dün çıkmaya niyetlenmiş
ayy bana ne oldu kızlar tatlıdan nefret eden ben nasıl canım tatlı şeyler istiyor anlatamam.şu saatte aldım elime bi tatlı yiyorum hem de önceden ancak 1 kaşık yiyebilidiğim bu tatlıyı şuan bitirmek üzereyim.enrjimi alıyor bu cadı kızım benimm..
Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm sizlerle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?