2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Günaydın cnaım ben de eşimle birlikte sabah uyanıp kahvaltımı edip yeniden yatıyorum :) gece uyuyamasam bile sabahları uyuyabiliyorum koca yatakta rahat rahat güzel uyunuyomuş... ama şimdi yaz geldi bahçedeki otları kesiyolar ve o mekinelerin sesi beni uyutmuyo.

biz de bu akşam istanbula gideceğiz Allahtan bi mani olmadıkça eşim erken izin alıp gelebilirse inşllah biraz erken yola çıkmak istiyoruz yoksa 6 da geliyo biz evden çıkana kadar 6.30 olur, 8 gibi ancak varırırz istanbula ve bu akşam 8.30 da doğum günü partsine de davetliyiz dayımın minik torunu bir yaşına girdi eşim de dün akşam demesin mi biz şimdi hiç evde duramadan hemen doğumgününe mi gidicez diye sinirlerim tavan yaptı resmen. onun ailesi hep öncelikli ilk onlara gidilir sonra sıra bizimkilere gelir neymiş benim soyadım bile değiştiğine göre o ailenin bi üyesi olmuşum saçma bişey ama bunu söylüyor yine bana ve en çok bu yüzden anlaşamıyoruz. yani ne var sanki yarım saat ailesini görüp doğum gününe geçince onlara haksızlık mı etmiş oluyoruz zaten iki günlük bi ziyarette eşmle sürekli kavga ediyoruz hep anasının yanında duralım istiyo oooffffff bunları düşündüke istanbula gidesim bile gelmiyor benim ailem de orada olmasa yılda bir iki kez giderdim kesin, şimdi ayda bir gidiyoruz.

bi aramayı denesek aslında hastaneyi en azından şansımızı denemiş olur neydi hastanenin adı ben arayayım hemen.

kızlar hepinize günaydınnnn busabah çok güzel bi hbr alaak uyandım arkadaşım doğum yapmış akşam ve hiç sancısı olmadan gitmilş doktora sadece suyu gelmiş Allah bizede bebklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş buarda aysozg şimdi sana özelden mesaj atıcam cnm adımı

kaç haftalıktı bu arkadaşın normal doğum mu yapmış sancı olmadan nasıl omuş suni sacı mı vermişler sezaryen mi olmuş anlatır mısın merak ettim.

aysozg ben sana özelden msj gönderemiyorum çünkü çok fazla aktif olamdığım için daha 100 mesaj hakkım dolmamış bende gizliyim facede nasıl yapıcaz adım aylin göher bi bak istersen

kaç haftalıktı bu arkadaşın normal doğum mu yapmış sancı olmadan nasıl omuş suni sacı mı vermişler sezaryen mi olmuş anlatır mısın merak ettim.
39 haftalıktı cnm sezeryanla olacaktı zaten ama epidural etki etmeyince genel anestezi ile almışlar hiç sancım olmadı diyor akşam 8.30 da suyu gelmiş hemen dr aramşı hastaneye gitmişler 10.30 da bebeğini almışlar suyu birden gelmiş ve hiç suyu kalmamış gidene kadar

oy maşallah yaaa ağrısız sancısız biz de doğurabilsek :) sezaryen olacağı kesinse 38. haftada alıyolar diye biliyordum bak demek ki almayabiliyolarmış da.

o öncelik hiç bitmez hayatım,sanki bizim ailemiz yok ana babmız sanki bizi hiç özlemiyor ve sanki biz duvar kovuğundan çıkmışız.bizimde kavgalarımızın biçok sebebini bu teşkil ediyor maalesef.hatta sana şu kadar söyleyeyim ilk evlendiğimiz 2 yıl tüm bayramlarda kendi aileme gidemedim.kayınvalidem ve kayınpederim havalar kötü yollar bozuk ne işiniz var yolda tehlikeli olur oğlum derdi ve bizde gitmezdik ama 1 yıldır isyanı bastım kardan ölsek de gidilecek dedim.şimdi 3 gün mü tatil var 1,5 günü bizde 1,5 günü onlarda geçiriliyor ama ne o olursa olsun onlar daha öncelikli.bu yıl aramız iyi değil ve hamileliğime denk geldiği için pek gitmedik annesigile.yoksa tee izmitten kırıkkaleye ayda 1 giderdik haftasonları.her tatil onlara çıkar zaten o ayrı.neymiş sizinkilerede gideriz ama canım çok uzak.benim dez avantajım iki ailede farklı ve birbirine uzak şehirlerde yaşıyor.ama Allahtan eşim bizimkilere ablamlara eniştelerime kuzenlerime bayılıyor ve artık tatilin çoğunu bizimkilerle geçirmek istiyor.ve eşimin ailesi buna çıldırıyor.
ama bize de yazık yani.hep onlar hep onlar.bak akşam gidicez ya ankaraya inşallah,önce senin kuzenlerine gidelim dedi.aynı yaşlardayız.zaten ben kuzenimle kardeş gibiyizdir Allahtan eşlerimizde birbirine bayılıyolar ve eşim dün diyorki önce oraya gidelim kalalım sonra abimlere geçeriz diyor.yok dedim bende bu defa abinlere gidelim.maksat eltime eziyet olsun:)hep gelirler beni köle gibi kullanırlar biz hiç rahtasız etmeyiz ama onları.bu defa oraya gidicem yayıcam bi tarafımıda kımıldamıycam.azıcıkta o yapsın hizmetcilik ama böyle dediğime bakma ben duramam..ama bu defa deneyeceğim..

oy maşallah yaaa ağrısız sancısız biz de doğurabilsek :) sezaryen olacağı kesinse 38. haftada alıyolar diye biliyordum bak demek ki almayabiliyolarmış da.
yok cnm 2 gün önce konuşmuştuk dr daha 10 gün bekle bebek iyice gelişsin demiş oda alsın artık diyordu ama oğluşu dayanamadı annesinden önce dün çıkmaya niyetlenmiş

aysozg şimdi bulabilirsin beni cnm açtım gizliliği çünkü. b
kızlar ben şimdi çıkıyorum akşamam görüşürüz işe gidiyorum bakalım bugun söylicem yarın son gelicem diye inş sorun yaratmazlar bana hafta içide gel demzler çünkü o yol beni çok yoruyor arabayı kullanmak zor geliyor artık 36 km az değil tabibide hadi öpt kızlar

ayy bana ne oldu kızlar tatlıdan nefret eden ben nasıl canım tatlı şeyler istiyor anlatamam.şu saatte aldım elime bi tatlı yiyorum hem de önceden ancak 1 kaşık yiyebilidiğim bu tatlıyı şuan bitirmek üzereyim.enrjimi alıyor bu cadı kızım benimm..

merhaba kızlar uykusuz ağrılı yorucu bir gecenin ardından .... gecen boyunca diş ağrısı çektim ,kekik yağı ile ağrıyı dindiriyordum ama artık o da faydasız.... o yetmezmiş gibi rahim kasılması... o da yetmezmiş gibi sabah sağ bacağımı baldırımdan hayatımda belki de ilk kez kramp girdi ,ne yapacağımı şaşırdım kilitlendim kaldım bacağıma çimdirerek ve ovarak rahatlattım.... neyse.... bu arada arkadaşım bebek gezdirmeye gelecek birazdan henüz 2 aylık oğluşumuz... ohh mis mis koklarım artık...:)

hımm anladım canım aslına bakarsan benimde 2 ekim sat ama bebek hep 7 ekimden gidiyor ... bakarsın benimkide yetişir haftasına

evet ayy saolsunlar komşular çok iyiler şimdiki komşularımda beni hiç bırakmazlar herşeyime koşarlar ee zamanında ben az koşmadım onlara aman aysozgcum sen dur!! ayşe bebek büyüsün orada onun için en sağlıklı ortam orasıbu arada babannesi aman kızım yat sen sen diyor yeterki 1 hafta fazla dursun orada:18:
bu rüyalar normal şekerim bende biri bitmeden diğerine atlıyorum rüyalarda resmen fragman görüyorumaynen bebek hareketleri benide mutlu ediyor sıpa bugün canımı yakmaya başladı ama:) ALlah nazarlardan korsun bebeğini

Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm sizlerle paylaşmak istedim
mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaar..... bu 2 çocuksuz son doğum günün..:):)

Kızlar Elif i çok merak etmeye başladım ara sıra da olsa girip bilgi verirdi ama bayadır hiç ses yok. umarım herşey yolundadır hayırlı haberler verir bize.
aynen canım hep aklım onlarda nasıllar acaba:18::18::18:
oyy maşallah ne güzel doğum..... Allah analıu babalı büyütsün....

ah ahhh bu dert sanırım herkesin başında ama eşinde gelişme var bak ilk kuzenine gidelim demiş harika biz daha yeni evliyiz ya canım daha aşamadık onları 3 temmuzda bir yılmız dolacak daha. bebiş de o zamanlara denk geliyo zaten benim doğum günüm de 23 haziran hepsi aynı zamanlarda olacak :) iyi yapmışsın isyan başlatarak çok sinir bozucu bişey onlara giderken kar yok muymuş sanki. senin ailen nerede yaşıyor canım?

canım eğer onlar sana geldiklerinde öyle yayılıyolarsa bence yap aynısını hem senin bahanen de var karnın burnunde ne olsa

yok cnm 2 gün önce konuşmuştuk dr daha 10 gün bekle bebek iyice gelişsin demiş oda alsın artık diyordu ama oğluşu dayanamadı annesinden önce dün çıkmaya niyetlenmiş

doğru canım bebeğin gelişimi de çok önemli tarih konusunda. sağlıkla doğmuş ya ne mutlu onlara inşallah darısı bize artık. benim eşim de zaman zaman ya ben doğum olayından korkuyorum acaba direk sezaryen mi istesek hem günü saati de belli olur ne zaman olacak diye stresle beklemeyiz diyo ama ben herşey normal gidiyo dur bakalım şimdi aklımı karıştırma diyorum.

hahahaaaa aynen canım eskiden şekerli bisküvi bile yiyemeyen ben bir paket büyük kare olanlarından caramio yu bitirdim biraz önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…