aynen o canım valla benımde az once aklıma geldı o super bısey ama ya
aynen canım ya aynen hani face te bi video var ya anne ve kaynana gözüyle diye aynıhikaye işte...
hepimiz çok doluyuz demi bu konuda.benim annemde kayınvalide am hep der tek beklentim gelinle oğlumun mutlu olması diye.başka da ne beklentim olacak der.ama benim kayınvalidem tartışmamızda bana ne dese beğenirsiniz.bir de güya beni çok severdi.3 yıldır ne gelinliğini gördüm senden camımı sildin yerlerimimi süpürdün diye avazı çıktığı kadar bağırdı bana.ben şaştım kaldım.anne haftasonları geliyoruz bayramda geliyoruz benden bunlarımı bekledin dedim.saygıda bir gün kusur ettim mi dedim.gelinlik beklentin bumu senin dedim.yapmam anne dedim bundan sonra yaptıklarımıda yapmam dedim.elin tutuyor ayağın tutuyor kendin yap yapamıyosanda zenginsiniz maşallah kadın tut yaptır dedim:)yapmam değil neden yapmayayım kızlar ama bunu kusur olarak görmesi çok tuhafıma gitti bir de daha 50 yaşında düşünün yani..oysa ameliyat oldu 1 hafta hastanede baktım eltim 1 gün yanına uğradı gitti.asıl bunu yapmak marifet bu devirde kim bakar kaynanasına hastanede.bunu da söyledim bas bas bağırdı bakmaz olaydın diye.gülermisin ağlarmısın.artık umursamıyorum aramızda şuan çok güzel bi mesafe var.kendi istedi.kızı gibiydim kendide hep söylerdi ne gördüysem senden gördüm der eltimi kötüler dururdu.şimdi benden kötüsü yok.kendi bilir.ben yine saygıda kusur etmem ama artık bana böyle seviyesizce yaklaşmasına da izin veremem doğrusu.
kızlar evimin işini bitirdim balkon bile yıkadım.dışarıda yağmur ben balkon yıkadım:)manyakmıyım neyim.tozumu aldım şarjlı süpürgeyle her yeri aldım.zaten temiz evim ama yine de duramadım işte.şimdi bi duş alayım sonra kendime meyve tabağı hazırlayacağım..çok canım çektii..
aysozg cum bunların hepsı aynı yaptıklarını gormez unutur yapmadıklarını akıllarında tutarlar hep duzgununu bulmak zor ne yaparsan ıyı olmazsın yapmadı sunu eksık bıraktı derler bnde meyve yemekten delı oldum ya gelıp gıdıp erık yıyorum erık manyagı oldum bendee :)
aynen yaa pazartesi günü onca meyve aldım bugüne pek bişey kalmadı eriğim de bitti zaten bak sen de dedin canım çekti ama artık istanbulda yerim inşallah annem mutlaka almıştır ablam da bayılır zaten kesin onda da vardır :)))) ayy evin içine arı girdi
ben bütün kış çilek, erik ve karpuz hayali kurdum zaten yaz gelse diye bekledim durdum daha beklediklerim var onlar dabi çıksa.....
bak yalnız degıslın canım bı ara gırmıs eve bende camlar acık ama gıren yok ıcerı :) cıkıcam bırazdan bende dısarı agrı kesıcı falan alıcam bıtmıs evde ben cumartesı alıyorum bı kılo salı ggunu bıtıyo yanı dayanmıyo erık dogurcam bu gıdısle :)
hepimiz çok doluyuz demi bu konuda.benim annemde kayınvalide am hep der tek beklentim gelinle oğlumun mutlu olması diye.başka da ne beklentim olacak der.ama benim kayınvalidem tartışmamızda bana ne dese beğenirsiniz.bir de güya beni çok severdi.3 yıldır ne gelinliğini gördüm senden camımı sildin yerlerimimi süpürdün diye avazı çıktığı kadar bağırdı bana.ben şaştım kaldım.anne haftasonları geliyoruz bayramda geliyoruz benden bunlarımı bekledin dedim.saygıda bir gün kusur ettim mi dedim.gelinlik beklentin bumu senin dedim.yapmam anne dedim bundan sonra yaptıklarımıda yapmam dedim.elin tutuyor ayağın tutuyor kendin yap yapamıyosanda zenginsiniz maşallah kadın tut yaptır dedim:)yapmam değil neden yapmayayım kızlar ama bunu kusur olarak görmesi çok tuhafıma gitti bir de daha 50 yaşında düşünün yani..oysa ameliyat oldu 1 hafta hastanede baktım eltim 1 gün yanına uğradı gitti.asıl bunu yapmak marifet bu devirde kim bakar kaynanasına hastanede.bunu da söyledim bas bas bağırdı bakmaz olaydın diye.gülermisin ağlarmısın.artık umursamıyorum aramızda şuan çok güzel bi mesafe var.kendi istedi.kızı gibiydim kendide hep söylerdi ne gördüysem senden gördüm der eltimi kötüler dururdu.şimdi benden kötüsü yok.kendi bilir.ben yine saygıda kusur etmem ama artık bana böyle seviyesizce yaklaşmasına da izin veremem doğrusu.
kızlar evimin işini bitirdim balkon bile yıkadım.dışarıda yağmur ben balkon yıkadım:)manyakmıyım neyim.tozumu aldım şarjlı süpürgeyle her yeri aldım.zaten temiz evim ama yine de duramadım işte.şimdi bi duş alayım sonra kendime meyve tabağı hazırlayacağım..çok canım çektii..
ramazanda doya doya yerız canım aksamalrı ınsallah bende cıkıyorum sımdı canlarımm gıdıyım ılacımı alıyım dönuste mahtı alıyım mantı yapıyım aksama degısık olsun barıı
hoşgeldin canım.valla ne güzel sona yaklaşırken kalabalıklaşmaya başladık.ohh ohh.kaç haftalık canım.nerde yaşıyosun cinsiyeti ne kilosu boyu bizi bilgilendir tatlım..sık sık da gir ve yaz mutlakamerhaba arkadaşlar
bende aranıza yeni katılanlardanım..ekim hamişlerindenim..yaklaşık ongündür sizi takip ediyorum..birazda mecburiyetten oldu sanırımkızım yerinde rahat duramayınca okuldan,minik kuzucuklarımdan erkenden ayrılmak zorunda kaldım..doktorunda önerisiyle evde istirahate çekildim mecburiyetten dedim ama muhabbetinizi ve sohbetinizi takip etmek can sıkıntımın giderilmesini sağladı okadar sıcak bir ortam gördüm ki dayanamadım uye oldum bu nedenle teşekkür ederim sizlere ..bundan sonrada sık sık görüşeceğimize eminim:79:
aynen canım koydum mesafemi zaten..boşver eline fırsat vermiş mesafeni koy bencede bırak eltinle başbaşa senin kıymetini bilmeyen bak eltinle neler yaşıycak zamana bırak gül geç takma
Eki Görüntüle 194392 Eki Görüntüle 194393
Arkadaşlar facebooktan bunları beğendim nasıl sizce? 79,99 tl
merhaba arkadaşlar
bende aranıza yeni katılanlardanım..ekim hamişlerindenim..yaklaşık ongündür sizi takip ediyorum..birazda mecburiyetten oldu sanırımkızım yerinde rahat duramayınca okuldan,minik kuzucuklarımdan erkenden ayrılmak zorunda kaldım..doktorunda önerisiyle evde istirahate çekildim mecburiyetten dedim ama muhabbetinizi ve sohbetinizi takip etmek can sıkıntımın giderilmesini sağladı okadar sıcak bir ortam gördüm ki dayanamadım uye oldum bu nedenle teşekkür ederim sizlere ..bundan sonrada sık sık görüşeceğimize eminim:79:
teşekkürler arkadaşlar..kızım 30+1 haftalık..ilk bebeğim ilk heyecanım ..istanbulda yaşıyorum..anasınıfı öğretmeniyim ama ara verdim meleğim için çocuklar hakkında bilmediğim yok fakat annelik bambaşka bi tecrübe işte..hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez sudan çıkmış balığa döndüm şimdiyse bunun heycanını yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?