2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Teşekkür ederim canım domino daki leride çok beğendim hem sabahlıklarıda var. bakıyorum hala...

resmiyecim hala kocamdan haber gelmedi gidiyoruz diye yaa off.sanırım gidemeyeceğiz.neyse bende onu pazar günü istanbula götürürüm.ıkea ya gidip kızıma çiçekli gece lambası var ya belki görmüşündür ondan alacağım.birde beyaz çerçeveler görmüştüm onlardan alıp kızımın ultrason resimleri koyup odasına asacağım...belli olmaz her arayıp geliyorum diyebilir.ben yine de saçıma maşa yapayım..sana tam bunları yazarken kociş aradııı.6,5ta çıkarız dedi:)ayy ne kadar sıkıldıysam eltim ve kayınvalideme razı oldum..

evet bunu yaşayınca daha iyi anlıyorum sanırım bebeklerimiz bizlere daha çok şey öğretecek benim hamilelğimde şuana kadar hiç sorun yaşamadım ne bulantı ne baş dönmesi ne halsizlik her şey yolundaydı ama kızım bukadarda rahatlık sana ii gelmez dedi 28 haftalıkken heyet raporu alıp izne ayrılmak zorunda kaldım..bendende bu süreçten sonra rahimağzı kısalığı ve hissetmediğim kasılmalar görüldü bu nedenle erken doğum riski taşıyorum
seninde şuan iyi olmana sevindim morallerimiz yüksek olduğu sürece yavrularımızı kucağımıza sağ salim ve zamanında alırız inşallah

aynen canım benimi de hala aramadı erken çıkamayacak anlaşılan. ay al canım .ok şirin onlar ben de aldım ama hala paketinde duruyo buraya oda takımını almaktan vezgeçince hiç açmadım paketini. :))) oh oh gidiyosunuz canım ben de saçımı düzzleştirdim biaz önce maşa kendi kendime yapamıyorum yaaa sen nasıl yapabiiyosun. hahahaaa kaynanan ve eltine dua edeceğini hiç düşünür müydün hem de onalra gidebilmek için :))

canım bunları nerden buldun peki.sabahlıklı alırsan daha iyi olur canım.tecrübeli arkadaşlar bana öyle dedi..

Facebook ta fırsat ürünleri diye bir sayfa var ordan buldum. Ama sabahlıklı olmasını istiyordum bende. Dominodan hem gecelik hem pijama takımı beğendim. Antalya da daha güzellerini görürmüyüm diye tereddütteyim. Ama alıcam galiba

face'deki grubunuzun ismi ne canım???

Mehtapcım dayanamadım aradım eşimi izin almış ama tam çıkacakken müfettiş bişeyler istemiş onlarla uğraşırken de servsi ikaçırmış tüh keşke araba ile gitseymiş bugün işe. eğer bu tarafa gelen bi araç bulabilirse gelecekmiş bakalım bekliyorum ben de... bir aydan fazladır sürekli müfettşlerle uğraşıyolaar ya yazık biri gidiyo biri geliyo özelleştirme için sanırım .....

kızlar ben çıkıyorum şimdi ve iki gün istanbulda olacağım için yazamayabilirim çok öpüyorum sizleri güzel bir haftasonu diliyorum herkese...

face'deki grubunuzun ismi ne canım???
canım ekim hamileleri ama bulamzsın gizli grubuz.ismini ver ben sebi bulayım ekleyeyim.öyle yaptık diğer arkadaşlarlada..
ayy kuzenimde ankarada olmazsa asla gitmezdim.sırf kuzenimi görüp bebişini seveyim diye işte:)ayy yoruldum resmiyecim biraz dinlenme olur hem bana.ohh kahvaltı hazır akşam yemeği hazır:)yapıyorum kendim ama sanırım şimdi yapamayacağım.çünkü ayakta kalmak yordu beni..bende düzleştireyim barii
yazık ya bu kocalara:)neyse sizinde yakın sayılır canım.geç olsun güç olmasın.hafatasonu giremem artık topiğimizee..neyse..pazar akşamı ya da pazartesi sabah yazarız yine..

herkesi çookkk öpüyorum..

bende hafta sonu yokum kızlar.bizde birazdan ankaraya doğru yola çıkıcaz.herkese iyi hafta sonları diliyorum..geldiğimde görüşürüz inşallah..

aaa bu ne ya bu hafta sonu herkescıkler bı yerlere kacmıs benmı evde kaldım :) yarın esım calısıyoo kırk yılda bı ıse cagırdılar ya allhdan 2 3 saat surcekmıs bend eyenı geldım evee yenı katılan arkadasım oncelıkle hosgeldınn bundan sonra sende bızdensın sık sık gırersınn yazısırız bol bol ıstanbulda nerde oturuyosunn

teşekkür ederim canım istanbulda maltepedeyim ben yazışırız tabi..

huhuhu kıslarrr neydıyosunuzz bakıyımm bende evımı falan topladım azcık oturayım pazar alısverısımı yapıcemm sonra annem dedı ıgne oyası ogrendıgımı duyunca banada tülbent kenarı yap barı dedı ona tülbent alcam pazardan :) bıseyler yapmaya calısıcam gorumcem gelmıs haberını aldımm esım ıse gıttı erkenden ınsallah erken gelır hava cok guzel bugun ıstanbul ümranıyedee :) guzel hafta sonları diliyorumm herkeseee

kıslar bunu PALETTE YANI ELIF ARKADASIMIZ FACEYE YAZMISTI BENDE BURAYA EKLEDIM

merhaba arkadaşlar...
face e ve kk ya girmeye korkar oldum. çoğu kez laptobu elime alıp geri bırakıyorum.. sizleri bilgilendirmek için buradayım.. bebeğim 1 kere solunum problemi yaşamış geçen gün. solunum cihazına bağlamışlar. sonra tekrardan çıkarmışlar. çok küçük olduğu için bunun olması normalmiş. en son kilo veriyordu. buna da gayet normal dediler. ama hamdolsun anne sütü alıyormuş. en çok sevindiğim şey bu. sarılık olduğu için ışın tedavisinde. umarım en kısa zamanda geçer..
bense iyi olmaya çalışıyorum. ama heran her saniye aklımda kızım var. bugün onu görmeye gideceğiz.. inşallah güzel haberler alırım çok ihtiyacım var buna. dikişlerim iyileşmeye başladı ama hala ciddi sancılarım oluyor arada..

bizden haberler böyle... hepinizin duasına çok ihtiyacımız var. unutmayın inşallah. hepinizi kocaman öpüyorum. iyi ki varsınız..

allah elifle kızana yardım etsin dualarımız onlarla tez zamanda sıkıntıları geçer.

Deniz kızı çok merak ediyordum ben de son durumları iyi olmuş canım bizlerle paylaşman, paylaşım için çok tşkler.
İnşallah hayırlısıyla bu zor günleri atlatırlar.Allah yardımcıları olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…