hoşgeldin aramıza cnm gercekten bi giren bidaha bırakamıyor burayı gercekten herkes sammimi burdamerhaba arkadaşlar
bende aranıza yeni katılanlardanım..ekim hamişlerindenim..yaklaşık ongündür sizi takip ediyorum..birazda mecburiyetten oldu sanırımkızım yerinde rahat duramayınca okuldan,minik kuzucuklarımdan erkenden ayrılmak zorunda kaldım..doktorunda önerisiyle evde istirahate çekildim mecburiyetten dedim ama muhabbetinizi ve sohbetinizi takip etmek can sıkıntımın giderilmesini sağladı okadar sıcak bir ortam gördüm ki dayanamadım uye oldum bu nedenle teşekkür ederim sizlere ..bundan sonrada sık sık görüşeceğimize eminim:79:
gecmiş olsun cnm acil sifalar diliyorumBenim bugün moralim biraz bozuk.Çünkü güzeller güzeli canım kızım üşütmüş biraz
Sabahtan beri pek bişey yemedi zaten ne versem çocuk çıkarttı ,ateşide var inşallah çabuk atlatırız.Yavrum benim hemencecik soldu ,hastalığa hiç gelemiyor..Canım annem çok seviyorum kızımı..Allah yavrularımıza hayırlı ömürlü versin ,yokluklarını göstermesinn
resmiyecim hala kocamdan haber gelmedi gidiyoruz diye yaa off.sanırım gidemeyeceğiz.neyse bende onu pazar günü istanbula götürürüm.ıkea ya gidip kızıma çiçekli gece lambası var ya belki görmüşündür ondan alacağım.birde beyaz çerçeveler görmüştüm onlardan alıp kızımın ultrason resimleri koyup odasına asacağım...belli olmaz her arayıp geliyorum diyebilir.ben yine de saçıma maşa yapayım..sana tam bunları yazarken kociş aradııı.6,5ta çıkarız dedi:)ayy ne kadar sıkıldıysam eltim ve kayınvalideme razı oldum..
Benim bugün moralim biraz bozuk.Çünkü güzeller güzeli canım kızım üşütmüş biraz
Sabahtan beri pek bişey yemedi zaten ne versem çocuk çıkarttı ,ateşide var inşallah çabuk atlatırız.Yavrum benim hemencecik soldu ,hastalığa hiç gelemiyor..Canım annem çok seviyorum kızımı..Allah yavrularımıza hayırlı ömürlü versin ,yokluklarını göstermesinn
teşekkürler arkadaşlar..kızım 30+1 haftalık..ilk bebeğim ilk heyecanım ..istanbulda yaşıyorum..anasınıfı öğretmeniyim ama ara verdim meleğim için çocuklar hakkında bilmediğim yok fakat annelik bambaşka bi tecrübe işte..hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez sudan çıkmış balığa döndüm şimdiyse bunun heycanını yaşıyorum
selam kızlarrr..bende 30+2 günlük hamileymm...çalışan annelere bir sorum olacak doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz?
selam kızlarrr..bende 30+2 günlük hamileymm...çalışan annelere bir sorum olacak doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz?
merhaba canım..bildiğin gibi doğum izni 32.haftada başlıyor,istersen 5 haftauzatıp sonraya ekleyebilirsin ama çalışma şartlına bağlı tabi..ben 3 hafta uzatıp 35.haftamda çıkmayı planlıyorum,dr umdan raporumu aldım,ben öğretmenim.bu ay sonunda bırakmayı düşünüyorum...
Aysozg hoşgeldin hafta sonunun güzel geçmesine çok sevindim değişiklik olmuş, stres atmışsınızdır.Aysozg arkadaşımız doğumun yaklaşmasından bahsedince benim de korku ve tedirginliklerim birden dile geldi.Şaka maka arkadaşlar doğuma çok az zamanımız kaldı.Geri sayım başladıkça endişeler korkular da arttı.Benim doğum sezeryan olacak,38. haftadan sonraki bir kaç gün içinde alırız demişti doktorum.Hayırlsı artık ...
Geceleri sağdan sola dönerken bile uyanıyorum.Gün içerisinde de hareketlerim sıkıntıya girmeye başladı.Tüm bu zorlukları görüncede şu zaman biran önce geçsinde rahatlıyım hemde bebişi seviyim diyorum.Haaa birde bu aralar bebiş ara ara sağ tarafımda toplanmış gibi oluyıor ve buda çok canımı yakıyor.İçerde neler oluyor bilemiyorum poposu herhalde diye düşünüyorum:))
selamm canlarr AYSOZG oh ne guzel senın hafta sonun guzel gecmıs ılgı ıltıfat ıstıyo ınsan bazen hele bıde rahat oturduysan tamam yanı senden rahatı yok esının dogum gunu hastası cok guzel dusunmussun canım ınsallah aynısını yaparlar kara bı resım cızıp getırmesınler sakın :) benımkıde hazıranın 2 sınde esımın dogum gunu bende dugun resmımızı yaptırmak ıstıyorum bakalım ınsallah bende evımı topladım hava super bugun ama oncelıkle yapmam gereken ütü var sonra annem ıgne oyası ogrendıgımı duyunca bana tülbent yap dedı kenarına ıgne oyası yapıyorum ustunede tığ ıle bı model verıyorum :) onu yaparım sonra ben artık dogru duzgun uyumaz oldum dıyorum bebek oluncada boyle olucam galıba bazen bılmedık bı agrı gelıyo dıyorum o anda dogurcam galıba falan :)
ayy melihacım şuan öyle çok kaburgama vuruyorki ayaklarıyla ölüyorum acıdan gözümden yaş geldi inan.ayy valla hiç yerimden kalkmadım elticiğimde:)o kadar ki haraketsizlikten ayakalrım şişti:)benim evim toplu valla tertemiz.belki bi balkon yıkarım sonrada çıkarım çarşıyaa..
yok güzelim nerde.eltim bana geldiğinde hizmetci gibi kullanırdı beni ben de evine gidince hiç oturmazdım bu sefer hep oturdum banane ya dedim.yoksa öyle değil yani.fenadır.yaş olarak benden küçük ama beni geçer ekelik konusunda..amann umrumda bile değil yolum ayrı evim ayrı..o sımdı sana vursun sende dogunca onun poposuna popsuna vuursun ben oyle dıyorum :) eee eltı olmak kolay degıl canım yapıcak tabıkı anam sende yıne eltı flan yapıyoo benımkılerde tık yopk ya gorumcem burda demezkı gelıyım temızlıyım yada ısın varsa yapalım dıye nereye gezmeye gıtsem dıye dusunuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?