2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Benim bugün moralim biraz bozuk.Çünkü güzeller güzeli canım kızım üşütmüş biraz
Sabahtan beri pek bişey yemedi zaten ne versem çocuk çıkarttı ,ateşide var inşallah çabuk atlatırız.Yavrum benim hemencecik soldu ,hastalığa hiç gelemiyor..Canım annem çok seviyorum kızımı..Allah yavrularımıza hayırlı ömürlü versin ,yokluklarını göstermesinn

hoşgeldin aramıza cnm gercekten bi giren bidaha bırakamıyor burayı gercekten herkes sammimi burda
gecmiş olsun cnm acil sifalar diliyorum

kızlar nasılsınız ben işten geldim bugun son iş gününmdü artık iş bıraktım rahat rahat konuşabiliriz

kardelenle geliyosunuz he istanbula bizde beylikdüzündeyiz bekleriz.

geçmiş olsun kızına..benim oğlumda grip oldu keyifsizve bişey yiyemiyor,çok üzülüyorum.insan çocuklarının hasta olmasına hiç dayanamıyor,onun yerine ben olayım diyorum.Bundan sonra iki çocuğumuz için aynı endişeleri taşıyacağız..Allah sağlık versin yavrularımıza..

evet kızlar palette faceden durumlarını bildirmiş,çok sevindim..İnşallah kızını yaknda sağlıkla evine götürecek..Dualarımız onlar için...

merhaba canım..hoşgeldin aramıza..meslektaşız seninle bende öğretmenim.2 hafta sonra izne çıkıcam bende..kısmetse benimde 2.oğlum olacak..İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi..

selam kızlarrr..bende 30+2 günlük hamileymm...çalışan annelere bir sorum olacak doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz?

selam kızlarrr..bende 30+2 günlük hamileymm...çalışan annelere bir sorum olacak doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz?

merhaba canım..bildiğin gibi doğum izni 32.haftada başlıyor,istersen 5 haftauzatıp sonraya ekleyebilirsin ama çalışma şartlına bağlı tabi..ben 3 hafta uzatıp 35.haftamda çıkmayı planlıyorum,dr umdan raporumu aldım,ben öğretmenim.bu ay sonunda bırakmayı düşünüyorum...

Ben de tam 1 haziranda 32.haftama gireceğim, iznim o zaman başlayacak ama doktorum uygun görürse, temmuza kadar devam etmek istiyorum ama okulum beldede olduğu için yaklaşık 1 saat gidiş, 1 saat gelişim var. Belki, bu yüzden ayrılırım 32.haftamda. Bakalım, hayırlısı :)

Herkese merhaba, sizleri okuyorum her zaman, daha aktif katılacağım günler de olacak inşallah kızlar. Görüşmek dileğiyle... :)

geçmiş olsun kızına..benim oğlumda grip oldu keyifsizve bişey yiyemiyor,çok üzülüyorum.insan çocuklarının hasta olmasına hiç dayanamıyor,onun yerine ben olayım diyorum.Bundan sonra iki çocuğumuz için aynı endişeleri taşıyacağız..Allah sağlık versin yavrularımıza..

Teşekkür ederim oğluna da çok geçmiş olsun. Tonsilit olmuş kızım dün gece çok ateşlendi.Allah tan
bu gün daha iyi.Bencede insan çocuklarının hasta olmasına hiç dayanamıyor ve aynen bende hep diyorum , onun yerine ben hasta olayım...
İkinciler olunca onlar içinde endişeleneceğiz ne yapalım annelik zor zanaat, ama sevgileri tatları bambaşka ne dersin?

Son düzenleme:
selam kıslarr bebeklerı hasta anneler ıcın gecmıs olsun dıyorum dıkkat edın havalar kandırıcı bı anda ısınıyo bı anda soguyo aldanmamak lazım bende az once geldım eve sabahdan berı dısardaydık gorucmemelr vardı gezdık parklada falan bayagı yoruldum allahdan onlarda kaynanma gıttıler gecelerı artık uyuyamıorum bel agrısından hıc duramıhyorum ozellıkle sabaha dogru oluyo nedense

bakalım artık canım önümüzdeki hafta çalışabilir raporumnu alayım da 20 haziran gibi ayrılırım artık..bir yandan diyorum ayrılayım 32.haftada sonra nasıl olsa hiç dinlenemiyeceğim bebek gelen giden falan..bi yandan da evde zaman geçmez çalışmaya alışmışım diye düşünüyorum bakalımm.sıkıldığım yerde bırakırm artık:))))

günaydın sevgili arkadaşlarım...hafta sonu ankaraya gittim geldim evime.valla doğum öncesi iyi oldu bu gezi bana.eşimin abisigildeydik kayınvalidemlerde oradaydı.pek güzel geçti doğrusu.ilgi iltifat tamdı çok şaşırdım ama elimi sıcak sudan soğuk suya koymadılar.:)pazar sabahıda kahvaltıya kuzenime gittik.bebişini sevdim.nasıl tatlıydı anlatamam.bebişleri görüp sevdikçe artık doğurmak istiyorum...
kızlar çok az kaldı yaaa..iyice korku ve heyecan basmaya başladı beni.eksiğimiz yok hazırlıklar tamam ama insan yinede bi aksilik çıkmasından korkuyor..perşembe kontrolüm var.birazdan randevumu alacağım.bakalım kaç kilo olmuşbenim minik kızım.en son 2 hafta önce 2076grdı.44 cm de boyuydu.bakalım 2 haftada kilo almışmı bıcırık..
bugün çarşıya inmem lazım..yarın eşimin doğum günü.pastasını sipariş etmem lazım.kızımızın ultrason resmini verip pastanın üstüne yapmalarını istiyeceğim olursa..normalde dışarıda kutlayalım sevdiklerimizle diyordum.tabii eşime haber vermeyecek ve sürpriz yapacaktım ama evde kutlamaya karar verdim.komşularımızla aramız çok iyidir.ben de eve davet etmeye karar verdim.biraz yorulacağıma ama olsun.bikaç çeşit de pasta börek yaparsam iyi olacak.zaten bana iş yaptırmıyor komşularım kendi evimde misafir gibi oluyorum sağolsunlar..

şimdi uyuyacağım kalkıncada çarşıya giderim artık..haftasonu yazmamışsınız.hadi bakalım bugün ilerlesin sayfalarımızzz...

Aysozg hoşgeldin hafta sonunun güzel geçmesine çok sevindim değişiklik olmuş, stres atmışsınızdır.Aysozg arkadaşımız doğumun yaklaşmasından bahsedince benim de korku ve tedirginliklerim birden dile geldi.Şaka maka arkadaşlar doğuma çok az zamanımız kaldı.Geri sayım başladıkça endişeler korkular da arttı.Benim doğum sezeryan olacak,38. haftadan sonraki bir kaç gün içinde alırız demişti doktorum.Hayırlsı artık ...
Geceleri sağdan sola dönerken bile uyanıyorum.Gün içerisinde de hareketlerim sıkıntıya girmeye başladı.Tüm bu zorlukları görüncede şu zaman biran önce geçsinde rahatlıyım hemde bebişi seviyim diyorum.Haaa birde bu aralar bebiş ara ara sağ tarafımda toplanmış gibi oluyıor ve buda çok canımı yakıyor.İçerde neler oluyor bilemiyorum poposu herhalde diye düşünüyorum:))

ayy aynen canım..genelde sağ tarafıma toplanıyor ve poposunu dayıyor.ama bu aralar kasıklarıma çok baskı yapıyor.eğilip kalıyorum.aman sağlıklı olsunlarda razıyım aslında.geceleri sağdan sola dönmek zulüm zaten.yüzüstü yatmayı o kadar çok özledimki..bebiş doğuncada belki bugünleri özleyeceğiz..neyse bakalım hayırlı doğumlarımız olsun inşallah..

selamm canlarr AYSOZG oh ne guzel senın hafta sonun guzel gecmıs ılgı ıltıfat ıstıyo ınsan bazen hele bıde rahat oturduysan tamam yanı senden rahatı yok esının dogum gunu hastası cok guzel dusunmussun canım ınsallah aynısını yaparlar kara bı resım cızıp getırmesınler sakın :) benımkıde hazıranın 2 sınde esımın dogum gunu bende dugun resmımızı yaptırmak ıstıyorum bakalım ınsallah bende evımı topladım hava super bugun ama oncelıkle yapmam gereken ütü var sonra annem ıgne oyası ogrendıgımı duyunca bana tülbent yap dedı kenarına ıgne oyası yapıyorum ustunede tığ ıle bı model verıyorum :) onu yaparım sonra ben artık dogru duzgun uyumaz oldum dıyorum bebek oluncada boyle olucam galıba bazen bılmedık bı agrı gelıyo dıyorum o anda dogurcam galıba falan :)

ayy melihacım şuan öyle çok kaburgama vuruyorki ayaklarıyla ölüyorum acıdan gözümden yaş geldi inan.ayy valla hiç yerimden kalkmadım elticiğimde:)o kadar ki haraketsizlikten ayakalrım şişti:)benim evim toplu valla tertemiz.belki bi balkon yıkarım sonrada çıkarım çarşıyaa..

o sımdı sana vursun sende dogunca onun poposuna popsuna vuursun ben oyle dıyorum :) eee eltı olmak kolay degıl canım yapıcak tabıkı anam sende yıne eltı flan yapıyoo benımkılerde tık yopk ya gorumcem burda demezkı gelıyım temızlıyım yada ısın varsa yapalım dıye nereye gezmeye gıtsem dıye dusunuyoo

yok güzelim nerde.eltim bana geldiğinde hizmetci gibi kullanırdı beni ben de evine gidince hiç oturmazdım bu sefer hep oturdum banane ya dedim.yoksa öyle değil yani.fenadır.yaş olarak benden küçük ama beni geçer ekelik konusunda..amann umrumda bile değil yolum ayrı evim ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…