Merhaba kızlarr...ben de 6+6 günlük hamileyim.sat a göre..5hafta 1 günlükken doktora gittim.keseyi gördüm :)) Allah kısmet ederse bu cumartesi gidicem kalp atışlarını dinleyelim dedi doktor...ben de geçen hafta başlayan mide bulantısı var..sadece tuzlu ve eki şeyler yiyebiliyorum..tatlıyı çok severdim tatlı yiyemiyorum...et ve balık grmek istemiyorum..özellikle balıktan ve kokusundan çok tiksindim.protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor ama protein içeren gıdalar süt ,et ,tavuk balık yumurta midemi bulandırıyor.bu durum ve bazı gıdalara karşı aşırı hassasiyet çok zorluyor beni..her türlü kokuyu çok fazla duyuyorumm.bu da çok kötü( eşimin parfüm kokusuna bile katlanamıyorum...bu arada boyum 1.75 69 kiloyum.daha kilo almadım.ama zaten biraz kilolu hamile kaldım ( bu da moralimi bozuyorr ....sürekli mutsuzluk halii var üstümdee..hiç bir şey yapmak istemiyorumm ve bu durumun bir an önce geçmesini istiyorummmm.... (
yorgunluk, sürekli uyku isteği, kasıkta ağrı, birde aşırı duygusallık olmasa hamile olduğumu anlamayacam. evet takmıcam, sinirlenince, üzülünce, sevinince burda siz kızlara yazacam, dışarıya böylece çok tepki vermeyecem. birlikte büyüteceğiz nohut bebişlerimizi artık:92:
bunlay gayet normal seyelr canım tebrık ederım oncelıkle allah saglıklı kucagına almanı nasıp eder ınsallah bende dun balık yaptım ama o koku benı baydı hala koku gelıyo sankı benımd emıgdemı bulandırıyo bend e6+2 gunlugum bayramdan sorna kalp atıslarını duyucaz ınsallah bendede bı uyku var yorgunluk var sankı bırsuru ıs yaptım gıbı aşırı duygusallık oluştu iştemeden herseye aglıyorum ne olursa olsun yanı bence bu duygular cok guzel alah herkeze nasıp etsın herseyın bı zorlugu varmıs dımı canım
kızlarrr( kalp atışı normalden çok düşükmüş bebeğimin ,doktor kanaman olursa gel dedi ( çok mutsuzum ,dayanamadım okuldan izin aldım gelim ,yatıyorum şimdi (
kızlarrr( kalp atışı normalden çok düşükmüş bebeğimin ,doktor kanaman olursa gel dedi ( çok mutsuzum ,dayanamadım okuldan izin aldım gelim ,yatıyorum şimdi (
evet birlikte büyütecez ünşallahh...daha nasipse isimlerini düşüneceğiz...cinsiyetlerini konuşacağız...eşyalarını kararlaştıracağız...ooooo oooo ooo allah sağlıkla o günleri görmemizi nasip eder inşallah..yorgunluk, sürekli uyku isteği, kasıkta ağrı, birde aşırı duygusallık olmasa hamile olduğumu anlamayacam. evet takmıcam, sinirlenince, üzülünce, sevinince burda siz kızlara yazacam, dışarıya böylece çok tepki vermeyecem. birlikte büyüteceğiz nohut bebişlerimizi artık:92:
buradayız canım selam....neler yaptın bakem dünden berii...ay nerelerdesınızz kızlar yaaaa kayıplaramı karıstınızzz :)
kızlar deteğiniz için teşekkürler ,okudukça ağlayasım geliyo zaten ,az önce müdürün yanındada tutamadım kendimizaten bişeyim normal olsa şaşarım ben ,doktorumu aradım az önce bi defada karar vermemek gerek bidaha muayene ol ona göre kadrar verelim dedi...perşembe günü başka bi doktor varmış onun yerine ,ama acaba hiç beklemesem yarın başka bi hastaneyemi gitsem((
kızlar deteğiniz için teşekkürler ,okudukça ağlayasım geliyo zaten ,az önce müdürün yanındada tutamadım kendimizaten bişeyim normal olsa şaşarım ben ,doktorumu aradım az önce bi defada karar vermemek gerek bidaha muayene ol ona göre kadrar verelim dedi...perşembe günü başka bi doktor varmış onun yerine ,ama acaba hiç beklemesem yarın başka bi hastaneyemi gitsem((
dunden berı ben yattım kalktım :) balkonumu yıkadım toz aldım yemek yaptım aksama sımdı oturuyom guzel annelerle sohbet edıyorum sne ne yaptın bakım canım agrın sızın yoktur ınsallah
ooo maşallah yorabildiğin kadar yormuşsun kendini ..bende sabahtan işler çok yoğundu..kurul toplantısı vardı ...anca şimdi müsait olabildim...ağrım falan yok çok şükür..akşama doktora gidicem çok heyecanlıyım....çoookkk....ama bişi belli değildir daha olsa olsa 5 haftalık bile değil daha...ama olsun görmek bile güzel...
bence bugun gıt canım özel bı yere ben ıkı gun once gıttım akdın dedı kese asagıd adıkkat et yorulma berabe rolma esınle dedı taktım kafaya gıttım baska doktora dedım dun gıttım bana kesenın asagıd aoldugunu soyleıd oyle bsıey varmı dedım hayr gayet normal olması gereken yerde sorun yok merak etme dedı bence hemen gıt canım cunku bazen bırbırını tutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?