2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Merhaba kızlarr...ben de 6+6 günlük hamileyim.sat a göre..5hafta 1 günlükken doktora gittim.keseyi gördüm :)) Allah kısmet ederse bu cumartesi gidicem kalp atışlarını dinleyelim dedi doktor...ben de geçen hafta başlayan mide bulantısı var..sadece tuzlu ve eki şeyler yiyebiliyorum..tatlıyı çok severdim tatlı yiyemiyorum...et ve balık grmek istemiyorum..özellikle balıktan ve kokusundan çok tiksindim.protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor ama protein içeren gıdalar süt ,et ,tavuk balık yumurta midemi bulandırıyor.bu durum ve bazı gıdalara karşı aşırı hassasiyet çok zorluyor beni..her türlü kokuyu çok fazla duyuyorumm.bu da çok kötü ( eşimin parfüm kokusuna bile katlanamıyorum...bu arada boyum 1.75 69 kiloyum.daha kilo almadım.ama zaten biraz kilolu hamile kaldım ( bu da moralimi bozuyorr ....sürekli mutsuzluk halii var üstümdee..hiç bir şey yapmak istemiyorumm ve bu durumun bir an önce geçmesini istiyorummmm.... (

bunlay gayet normal seyelr canım tebrık ederım oncelıkle allah saglıklı kucagına almanı nasıp eder ınsallah bende dun balık yaptım ama o koku benı baydı hala koku gelıyo sankı benımd emıgdemı bulandırıyo bend e6+2 gunlugum bayramdan sorna kalp atıslarını duyucaz ınsallah bendede bı uyku var yorgunluk var sankı bırsuru ıs yaptım gıbı aşırı duygusallık oluştu iştemeden herseye aglıyorum ne olursa olsun yanı bence bu duygular cok guzel alah herkeze nasıp etsın herseyın bı zorlugu varmıs dımı canım

kızlarrr ( kalp atışı normalden çok düşükmüş bebeğimin ,doktor kanaman olursa gel dedi( çok mutsuzum ,dayanamadım okuldan izin aldım gelim ,yatıyorum şimdi(

evet ben de bu kararı aldım.tepkilerim çok fazla..bir an önce kendimi kontrol altına almam gerek..hep ağlayasım geliyor..iyiki bu site var beni çok rahatlatıyor.aşırı duygusallıkta diğerleri gibi normal bir süreç..bu durumun normal ve gçici olduğunu kabullenince sanırım her şey daha kolay oluyor..

evet canımm...güzel şeylere kavuşmak kolay olmuyor...mide bulantısı 12. haftadan sonra geçiyor diyorlar..sabırsızlıkla bekliyorumm...gerçi bebğin kesesini görmek bile bütün sıkıntıları unutturuyor :)) bu şikayetlerimizde bir an önce azalır inşallah..çünkü yaşam kalitemi olumsuz etkilemeye başladı...dediğin gibi herşeye rağmen isteyen herkese bu güzel duyguyu Allah nasip etsin inşallahhh...

kızlarrr ( kalp atışı normalden çok düşükmüş bebeğimin ,doktor kanaman olursa gel dedi( çok mutsuzum ,dayanamadım okuldan izin aldım gelim ,yatıyorum şimdi(

canım lütfen sakın moralini bozma herşey yoluna girecek ve 9 ay tamamlandığında bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın Allah'ım seni ve bebeğini korusun

canım lütfen çok üzme kendini...canını çok sıkmaa...her şey normale döner Allahın izniyle...güzel güzelll dinlennn ....en iyi gelen şey uzanıp dinlenmek bid eçok düşünmemekk..güzel şeyler düşünn...

düzelir inşallah canım hepimiz senin ve bebein için dua edelim en kısa sürede herşey normale döner umarm...

sen emrak etme canım bak goruceksın o bebegın kalbı sımı yavas yavas ama senın gıbı bı annesı oldugunu ogrenınce hızlanıcak ve cıkacagı gunu beklıycek sen hıc kendını üzme umudunu kırma canım emı kucagına aldıgında hıc aklına bıle gelmıycek bunlar allahın izniyle içini rahat tut sen canım

kızlar deteğiniz için teşekkürler ,okudukça ağlayasım geliyo zaten ,az önce müdürün yanındada tutamadım kendimizaten bişeyim normal olsa şaşarım ben ,doktorumu aradım az önce bi defada karar vermemek gerek bidaha muayene ol ona göre kadrar verelim dedi...perşembe günü başka bi doktor varmış onun yerine ,ama acaba hiç beklemesem yarın başka bi hastaneyemi gitsem((

evet birlikte büyütecez ünşallahh...daha nasipse isimlerini düşüneceğiz...cinsiyetlerini konuşacağız...eşyalarını kararlaştıracağız...ooooo oooo ooo allah sağlıkla o günleri görmemizi nasip eder inşallah..

ay nerelerdesınızz kızlar yaaaa kayıplaramı karıstınızzz :)
buradayız canım selam....neler yaptın bakem dünden berii...

canımmmm...sakın moralini bozma...biz yanındayız ufak tefek sorunlarla karşılacağız belki ama moral bozma doktorun dediklerine uy ve kendini yorma ..herşey yoluna girecektir...kalp atışları da düzelecektir...hem şey diye biliyorum ben ablam her kalp atışı için gittiğinde çikolata yiyodu hastanede kalp atışı için bekleyenlerin hepsinde çikolta vardı daha iyi duyuluyormuş kalp atışları ama ilk zamanlardada etkisi olurmu bilmiyom....:26:

merhaba..
dünden beri sayfalar uçmuş takip edemiyorum..
bu arada 5. haftaya yeni girdim bulantı falan yok henüz inşallah böyle gider..
sansee çok üzüldüm canım ama bu çok kötü bişey değil..çok yorma ayakta kalmamaya çalış..ben derste hep oturuyorum artık..bugün 10 kasım töreni vardı yarım saat sabit dikildik karnıma ağrı girdi..geçti şükür..

Üzülme sakın.Bende aynı şeyi yasadım ve bebegimi kaybettim ama 3 ay ara verdikten hemen sonra Allah tekrar nasip etti.ekim hamilesiyim herseyde vardır bir hayır zaten saglıksız bebekler düşüyor.Hakkında hayırlısı için dua et..

üzülme hemen şimdi sen üzülürsen bebeğini daha kötü etkilersin, iyi düşün, dua et herşey yoluna girer inşallah, hepimizin duası seninle , Allah korusun bebğini bizide haberdar et.

bence bugun gıt canım özel bı yere ben ıkı gun once gıttım akdın dedı kese asagıd adıkkat et yorulma berabe rolma esınle dedı taktım kafaya gıttım baska doktora dedım dun gıttım bana kesenın asagıd aoldugunu soyleıd oyle bsıey varmı dedım hayr gayet normal olması gereken yerde sorun yok merak etme dedı bence hemen gıt canım cunku bazen bırbırını tutmuyo

dunden berı ben yattım kalktım :) balkonumu yıkadım toz aldım yemek yaptım aksama sımdı oturuyom guzel annelerle sohbet edıyorum sne ne yaptın bakım canım agrın sızın yoktur ınsallah

dunden berı ben yattım kalktım :) balkonumu yıkadım toz aldım yemek yaptım aksama sımdı oturuyom guzel annelerle sohbet edıyorum sne ne yaptın bakım canım agrın sızın yoktur ınsallah

ooo maşallah yorabildiğin kadar yormuşsun kendini ..bende sabahtan işler çok yoğundu..kurul toplantısı vardı ...anca şimdi müsait olabildim...ağrım falan yok çok şükür..akşama doktora gidicem çok heyecanlıyım....çoookkk....ama bişi belli değildir daha olsa olsa 5 haftalık bile değil daha...ama olsun görmek bile güzel...

kızlar ben bayramdan sonra keseyi görüp kalp atışlarını duyarmıyım...çok merak ediyorum..alttan baktırmadım ben bu pazartesi..bugün 5. haftaya girdik..
bayramdan sonra duyarım inşallah çok merak ediyorum işallah bi sorun yoktur..

kac haftalıktı senınkı canım en son ne zaman hastalanmıstın unutmusum ben :) ınsallah gorunur canım benım kese anca 6 cı haftada gorunmustu send eyorma kendını canım dıkkat et yanı :94:

canım bugün güzel güzel dinlen.stres ve üzüntü insanda daha çok yorgunluk ve olumsuzluk yaratıyor..biraz doktor araştırması yap bence forum siteleri bu konuda çok ii.doktordan doktora çok fazla değişiyor.yarın da vakit kaybetmeden iyi olduğunu düşündüğün başka bir doktora git..vee her şey normale dönecektir merak etmee...üzme kendini de...her şey olacağına varıyor...bize sadece dua etmek kalıyor..dualarımız seninle ve bebeğinlee...

Bence de sansee başka bir doktora görünmekte fayda olabilir. Yani bazı doktorlar gebeliğin erken dönemlerinde daha temkinli olabiliyor. Başka bir görüş almak iyidir bence. Tabiki dinlen, iyi bakın bebişinizle kendinize ama üzme kendini. Psikoloji çok etkiliyor insanı bak. Bebişlerimizi beraber büyüteceğiz karnımızda ve kucağımızda. Hayata tutundu bir kere bebişin. Sana da düşen moralini yüksek tutmak arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…