kızlar merhaba
yeni evime taşındım, internet bağlantım yok. okuldan yazıyorum sizlere. umarım hepiniz iyisinizdir. özellikle palette.yi cok merak ediyorum. geçmişi okusam iyi olur sanırım.
ilk fırsatta yazcam yine görüşürüz
Eki Görüntüle 197832 halımız da bu kızlar.odasının takımı.bi perdelerimiz kaldı onu da yarın halledicem inşallah..
Benim göbeğimde aynen serap ın göbeği gibi...Eşim ve kızım bana kısaca yarım dünya diyorlar.İşte öyle yuvarlanıp gidiyorum resmen:)) Aman hayırlısıyla bir doğsaydı vallahi uyku muyku hepsi gitti artık.Benim demirimde düşükmüş birde demir hapına başlandı ki sormayın bir aydır kullanıyorum iğrenç bi şey tiksindim resmen.Cuma günü doktor kontrolüm vardı,kontrole gittik.Bebeğin gelişimi ve amniyos sıvısı iyiymiş .Bir sorun yok dedi.Kontrole giittiğimizde 33 haftalıktı doktorumuz bir hafta önde gidiyor bebişin gelişimi dedi. Kilosu 2400 gr olmuş hayırlısı bakalım.Son olarakta kordonu boynunda gibi görünüyor dedi canım sıkıldı benimde ((; ama korkma sorun olmaz dedi.İnşallah sorun olmaz.
Haaa birde kendimi kesinlikle yormamamı söyledi arkadaşlar lütfen artık sizde temizlik işlerini bir kenara bırakın lütfen kendinizi yormayın sonuçta en önemlisi bebeğimizin ve bizim sağlığımız gerisi boşşş.
kızlar merhaba resimler çok güzel göbeklerde gayet normal bende bugün doktora gittim herşey yolunda çok şükür bu arada ben aspirin içiyodum yarın kes dedi ama saat başı bebek hareketlerini gözle dedi aspirin kesilince en az saatte 10 tekme atmlaıymış sorun olursa nts ye girecekmişim bu arada doğum içinde 25 haziran gözüküyor dedi bebek erken gelmesse oğlumda 2300 olmuş az gibi geldi sanki dimii neyse hayırlısı
slm cnm 33+5 de 2650 gram dı benimki ama arada cok buyuk bir fark yok bence ..birde benimki 35 haftalık 24 haziran dogum görünüyor sennki neden erken
kızlar merhaba resimler çok güzel göbeklerde gayet normal bende bugün doktora gittim herşey yolunda çok şükür bu arada ben aspirin içiyodum yarın kes dedi ama saat başı bebek hareketlerini gözle dedi aspirin kesilince en az saatte 10 tekme atmlaıymış sorun olursa nts ye girecekmişim bu arada doğum içinde 25 haziran gözüküyor dedi bebek erken gelmesse oğlumda 2300 olmuş az gibi geldi sanki dimii neyse hayırlısı
ben aranıza yenı katıldım arkadaslar bende 32 haftalık gebeyım yorumlarınızı okuyorum guzel yorumlar ekımde hamıle kaldım bende
günaydın kızlar.eşimi gönderdim 1 saat önce ama benim tekrardan yatasım yok nedense..içim bi tuhaf bugün..uyurken ve sağdan sola dönerken çok canım acıyor artık yaa..rahat hareket edememek istediğim gibi yatamamak delirtecek beni.sabaha kadar yatağımla cebelleşiyorum.ve bu kız beni öldürecek resmen.gece 12 den sonra bi başlıyor tekmelemeye sonra sabah 4 te uyanıyor yine aynı çoşkuyla tekmelemeye devam.böbreklerime vuruyor resmen.çok canım acıyor.bi doğsum sıkıcam o bacaklarını:)ben çok sıkıldım hamilelikten valla.artık doğurasım var.zor böyle yaa..ikinciyi yapanları bir kez daha takdir ediyorum..yok bana göre değilmiş bu iş.
bugün gidip perdeye kesin kararımı vermem gerek..ve bu işi halletmem lazım.bu hafta çok işim var çookk..hafta içi bigünde epilasyon işlerimi yapmam lazım.cuma günü de annemler geliyor zaten.cumartesi düğün var.pazar erkenden bursadan döneceğiz çünkü pazar günüde izmitte eşimin akrabasının düğünü var.
2011 haziran annelerine de bakıyorum ben arada millet doğurmaya başladı kızlar yaa..sıra bize de gelsin artık..valla çok doğurasım geldi.herkes şu zamanlarının kıymetini bil içinde çok daha rahat deseler de ben doğurmak istiyorum eski zayıf hallerime dönmek göbeksiz göbeksiz incecik belimle giyinmek gezmek istiyorum...:84::84:
Eki Görüntüle 197972 Eki Görüntüle 197972 ayy yüklendimi anlayamadım yaaa..bu da benim son halim..
off haklısın ama yapmayıncada birikiyor daha zor oluyor altından kalkması.canım bebiş gayet iyi bence kilosu falan.dert etme.sağlıklı olsunda gerisi önemlideğil.Benim göbeğimde aynen serap ın göbeği gibi...Eşim ve kızım bana kısaca yarım dünya diyorlar.İşte öyle yuvarlanıp gidiyorum resmen:)) Aman hayırlısıyla bir doğsaydı vallahi uyku muyku hepsi gitti artık.Benim demirimde düşükmüş birde demir hapına başlandı ki sormayın bir aydır kullanıyorum iğrenç bi şey tiksindim resmen.Cuma günü doktor kontrolüm vardı,kontrole gittik.Bebeğin gelişimi ve amniyos sıvısı iyiymiş .Bir sorun yok dedi.Kontrole giittiğimizde 33 haftalıktı doktorumuz bir hafta önde gidiyor bebişin gelişimi dedi. Kilosu 2400 gr olmuş hayırlısı bakalım.Son olarakta kordonu boynunda gibi görünüyor dedi canım sıkıldı benimde ((; ama korkma sorun olmaz dedi.İnşallah sorun olmaz.
Haaa birde kendimi kesinlikle yormamamı söyledi arkadaşlar lütfen artık sizde temizlik işlerini bir kenara bırakın lütfen kendinizi yormayın sonuçta en önemlisi bebeğimizin ve bizim sağlığımız gerisi boşşş.
ohh maşallah.ne güzel ya bi açtım herkesin iyi haberlerini aldım mutlu oldum valla..az değil canım gayet iyi kilosu..3ü geçer 25 hazirana kadar...kızlar merhaba resimler çok güzel göbeklerde gayet normal bende bugün doktora gittim herşey yolunda çok şükür bu arada ben aspirin içiyodum yarın kes dedi ama saat başı bebek hareketlerini gözle dedi aspirin kesilince en az saatte 10 tekme atmlaıymış sorun olursa nts ye girecekmişim bu arada doğum içinde 25 haziran gözüküyor dedi bebek erken gelmesse oğlumda 2300 olmuş az gibi geldi sanki dimii neyse hayırlısı
ee senin bebiş birazcık çikoo gibi maşallah.ben 34+1 de gittim 2678grdı ki benimkine bile çiko diyolar..aman maşallah canım sağlığı yerinde ne de olsa..slm cnm 33+5 de 2650 gram dı benimki ama arada cok buyuk bir fark yok bence ..birde benimki 35 haftalık 24 haziran dogum görünüyor sennki neden erken
hoşgeldin canım.daha sık gir yorum yap.tanıyalım seni.topiğimiz gerçekten güzeldir.facede de grubumuz varr..bekleriz..ben aranıza yenı katıldım arkadaslar bende 32 haftalık gebeyım yorumlarınızı okuyorum guzel yorumlar ekımde hamıle kaldım bende
hıımm gidersek bende alayım ama zor gibi..aman canım git doktora ihmal etme.benim hareketlerimde çok da sıkıntı yok maşallah.ama arada kasıklarıma ve rahmime baskı yapıyor bebiş.malum kafasını yerleştirdiği için..bende alıcam o kotlardan.daracık daracık giyicem inşallah.saçlarımı boyatıcam sonraaa..aysozcum o son resimde tablonun kabıydı canm aynısı bu akşam dr gidicem kasılmalarımı daha fazla hissetmeye başladım adet sancıları gibi sancılarıda dün sahile gitmiştik 2 adımda 1 dinleniyorum dr dedi ama sen ağır hamilesin şuan bende taşlı kotlarımı giymek istiyorum sinana diyorumki tuna çıksın kendime kot alıcam bi sürü zayıf zayıf .:84::84:
oyy kuzucuğa yaaa..tombikim benim.maşallah kız neyle besledin bebişi:)merhaba kızlar sonunda bugun doktora gıdebıldık ogle arası esım geldı ve hemen gıttık oglusum yıne yuzunu gostermedı ellerıyle kapatıyor ama pıpısı hep acık buarada hersey normal dedı doktor cok sukur artık 2 haftada bır gıdecegız kılosu 3150 cıktı2 hafta onden gıdıyor ultrasona gore 38 haftalık gozukuyor en guzelıde son gıttıgımızden berı ben 1 kılo almısım toplamda 1o kılo aldım yanı benen haberler bu kadar bırde doktor kılosuna gore senın buyuk ıht sezeryan olur dedı ben normal ıstıyrm ama hayırlısı
merhaba kızlar, ben pek yazamıyorum ama hep okuyorum yazdıklarınızı.Bende bugün 31+6 yım. yarın doktora gideceğim rapor yazdırmak için.Bakıyorum da bizim tosuncukların hepsi 12 den sonra başlıyor bende bizimki bi garip diye söyleniyordum.Oğluşuma doktor 2000 gr dedi, normaldir değilmi?
ben aranıza yenı katıldım arkadaslar bende 32 haftalık gebeyım yorumlarınızı okuyorum guzel yorumlar ekımde hamıle kaldım bende
işlerimi bitirdim ve ben çarşıya gidiyorum kızlaarrrr..nihayett gidiyoruumm..evim temiz yemeğim de hazıırrrr..gezme vaktiii..hepinizi öpüyoruumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?