2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

hayırlı olsun yeni evin canım.kayınvalidenle bol güzel günlerin olsun:)face de gel hayatım..palette iyi şimdilik.bebiş iyiye gidiyor.dualarını esirgeme canım ilk bebişimiz iyi olsun..senden ne haber bebiş nasıll..

Benim göbeğimde aynen serap ın göbeği gibi...Eşim ve kızım bana kısaca yarım dünya diyorlar.İşte öyle yuvarlanıp gidiyorum resmen:)) Aman hayırlısıyla bir doğsaydı vallahi uyku muyku hepsi gitti artık.Benim demirimde düşükmüş birde demir hapına başlandı ki sormayın bir aydır kullanıyorum iğrenç bi şey tiksindim resmen.Cuma günü doktor kontrolüm vardı,kontrole gittik.Bebeğin gelişimi ve amniyos sıvısı iyiymiş .Bir sorun yok dedi.Kontrole giittiğimizde 33 haftalıktı doktorumuz bir hafta önde gidiyor bebişin gelişimi dedi. Kilosu 2400 gr olmuş hayırlısı bakalım.Son olarakta kordonu boynunda gibi görünüyor dedi canım sıkıldı benimde ((; ama korkma sorun olmaz dedi.İnşallah sorun olmaz.
Haaa birde kendimi kesinlikle yormamamı söyledi arkadaşlar lütfen artık sizde temizlik işlerini bir kenara bırakın lütfen kendinizi yormayın sonuçta en önemlisi bebeğimizin ve bizim sağlığımız gerisi boşşş.

kıslarr sabır dualrınız ıcın allah razı olsun başa gelen cekılıyo ıste atsan atılmaz satsan satılmaz :) bende mutfagımı topladım utulencek carsaflar var makınada camasır var asılcak evı supurcem yemek yapıcam odamı toplıycam of yanı boya bıttı ama ıvır zıvır ısler var ya havada guzel dısarda gelde iş yap he boya yapılınca içim acıldı tertemız oldu ev zaten yenı bına temmuzda bı sene olcaktı ama yınede boyattım rahatladım boyle daha guzel olduu kadın falan tutmamada gerek kalmadı eşım yardım ettı sagolsun hallettık heryerıı

aysozgum benım karnımda senın gıbı masallah sana canım bazen bende dıyorum dogurayım artık dıye cunku uyuyamıyorum dönemıyorum saga sola dönerken nefes nefese kalıyorum sankı bi ton iş yapmıs gıbı oluyorum :) benımkıde cok tekmelıyo bu ara nedense bsıeymı oluyo dıye merek edıyorum

kılosu falan ıyıymıs canım masallah dogana kadar 3 u gecer ınsallah kordon bagı konusu ınsallah bısey olmaz tehlıkesı falan yoktur umarım hayırlısıyla bı dogsalar ya kıyafetelre bakıyorum bunlarımı gıydırcez dıye mınnık mınık seyler bende

nezle gıbıyım cok öksuruyorum öksururken karnım acıyo sankı rahat öksuremıyorum o yuzdende ben bı haftadır ılaclarımı kullanmıyorum artık ıstemıyo canım haftaya gıtcem kısmetse doktlora merak edıyorum bebegım nasıl dıye kılosu boyu falan

kızlar merhaba resimler çok güzel göbeklerde gayet normal bende bugün doktora gittim herşey yolunda çok şükür bu arada ben aspirin içiyodum yarın kes dedi ama saat başı bebek hareketlerini gözle dedi aspirin kesilince en az saatte 10 tekme atmlaıymış sorun olursa nts ye girecekmişim bu arada doğum içinde 25 haziran gözüküyor dedi bebek erken gelmesse oğlumda 2300 olmuş az gibi geldi sanki dimii neyse hayırlısı

Son düzenleme:

slm cnm 33+5 de 2650 gram dı benimki ama arada cok buyuk bir fark yok bence ..birde benimki 35 haftalık 24 haziran dogum görünüyor sennki neden erken

Son düzenleme:
ben aranıza yenı katıldım arkadaslar bende 32 haftalık gebeyım yorumlarınızı okuyorum guzel yorumlar ekımde hamıle kaldım bende

Maşallah annesi bebeğin kilosu gayet iyi.Hiç takılma bence kiloya , aspirin konusunuda inşallah tolere edersiniz ve tekrar kullanmaya ihtiyaç kalmaz.

aysozcum o son resimde tablonun kabıydı canm aynısı bu akşam dr gidicem kasılmalarımı daha fazla hissetmeye başladım adet sancıları gibi sancılarıda dün sahile gitmiştik 2 adımda 1 dinleniyorum dr dedi ama sen ağır hamilesin şuan bende taşlı kotlarımı giymek istiyorum sinana diyorumki tuna çıksın kendime kot alıcam bi sürü zayıf zayıf .:84::84:

merhaba kızlar sonunda bugun doktora gıdebıldık ogle arası esım geldı ve hemen gıttık oglusum yıne yuzunu gostermedı ellerıyle kapatıyor ama pıpısı hep acık buarada hersey normal dedı doktor cok sukur artık 2 haftada bır gıdecegız kılosu 3150 cıktı 2 hafta onden gıdıyor ultrasona gore 38 haftalık gozukuyor en guzelıde son gıttıgımızden berı ben 1 kılo almısım toplamda 1o kılo aldım yanı benen haberler bu kadar bırde doktor kılosuna gore senın buyuk ıht sezeryan olur dedı ben normal ıstıyrm ama hayırlısı

merhaba kızlar, ben pek yazamıyorum ama hep okuyorum yazdıklarınızı.Bende bugün 31+6 yım. yarın doktora gideceğim rapor yazdırmak için.Bakıyorum da bizim tosuncukların hepsi 12 den sonra başlıyor bende bizimki bi garip diye söyleniyordum.Oğluşuma doktor 2000 gr dedi, normaldir değilmi?

Son düzenleme:
off haklısın ama yapmayıncada birikiyor daha zor oluyor altından kalkması.canım bebiş gayet iyi bence kilosu falan.dert etme.sağlıklı olsunda gerisi önemlideğil.
ohh maşallah.ne güzel ya bi açtım herkesin iyi haberlerini aldım mutlu oldum valla..az değil canım gayet iyi kilosu..3ü geçer 25 hazirana kadar...
slm cnm 33+5 de 2650 gram dı benimki ama arada cok buyuk bir fark yok bence ..birde benimki 35 haftalık 24 haziran dogum görünüyor sennki neden erken
ee senin bebiş birazcık çikoo gibi maşallah.ben 34+1 de gittim 2678grdı ki benimkine bile çiko diyolar..aman maşallah canım sağlığı yerinde ne de olsa..
ben aranıza yenı katıldım arkadaslar bende 32 haftalık gebeyım yorumlarınızı okuyorum guzel yorumlar ekımde hamıle kaldım bende
hoşgeldin canım.daha sık gir yorum yap.tanıyalım seni.topiğimiz gerçekten güzeldir.facede de grubumuz varr..bekleriz..
hıımm gidersek bende alayım ama zor gibi..aman canım git doktora ihmal etme.benim hareketlerimde çok da sıkıntı yok maşallah.ama arada kasıklarıma ve rahmime baskı yapıyor bebiş.malum kafasını yerleştirdiği için..bende alıcam o kotlardan.daracık daracık giyicem inşallah.saçlarımı boyatıcam sonraaa..
oyy kuzucuğa yaaa..tombikim benim.maşallah kız neyle besledin bebişi:)

kilosu gayet iyi canım.fırsat buldukça gir ve yaz.iyi haberlerini duyalıımm..

işlerimi bitirdim ve ben çarşıya gidiyorum kızlaarrrr..nihayett gidiyoruumm..evim temiz yemeğim de hazıırrrr..gezme vaktiii..hepinizi öpüyoruumm..

kızlar face grubunuzu hala yazmaıdnız yaaa.ordan da takip etmek istiyorum

işlerimi bitirdim ve ben çarşıya gidiyorum kızlaarrrr..nihayett gidiyoruumm..evim temiz yemeğim de hazıırrrr..gezme vaktiii..hepinizi öpüyoruumm..

oh ne guzel bnde sımdı carsıdan geldımm dolastım bıraz bnımde ymeklerım hazır bı cmasır asması var doktorumu arıycam bakıyım ne zaman gel dıycek bana merak edıyorum bebegımı belkı yarın gel der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…