ee senin bebiş birazcık çikoo gibi maşallah.ben 34+1 de gittim 2678grdı ki benimkine bile çiko diyolar..aman maşallah canım sağlığı yerinde ne de olsa..
oh ne guzel bnde sımdı carsıdan geldımm dolastım bıraz bnımde ymeklerım hazır bı cmasır asması var doktorumu arıycam bakıyım ne zaman gel dıycek bana merak edıyorum bebegımı belkı yarın gel der
Geçen haftadan beri sağlık ocağından kontrole gelin diye arayıp duruyolardı bugün o tarafta işim de vardı ve sağlık ocağına da gittim. bir süre bekledim ebelerin hiçbiri ortalıkta yoktu sonra telefonla aradım kendi ebemi o da izinliymiş bugün diğer ebe arkadaşlar şimdi gelip ilgileneceler dedi bekledim ama gelen giden olmadı. beklerken bir teyze ile tanıştık gelini 5 gün önce doğum yapmış benim doktorumda... çok iyi bir doktor dedi onun gelini ilk olarak devlet hastanesine gitiş ve bebeğin beyni su toplamış falan demşler korkudan bunlar istanbulda bir özel hastanede profesöre gitmişler ve o bakmış gayet sağlıklı bir bebek öyle bi sorunu yok demiş nereden geldiklerini sormuş lüleburgaz deyince bizim orada çok iyi bir doktorumuz var sizi oraya yönlendirelim isterseniz demişler ve benim doktoruma yönlendirmişler o günden beri problemsiz geçti herşey ve doğum da çok güzel geçti gelinim şimdi çok rahat gezebiliyor bile dedi... böyle duyunca çok rahatladım. umarım biz de doğumlarımızı böyle güzel güzel anlatırız kızlar...
ınsalh cnım doktrun ıyı olması cok onemlı ınsan cok raht kendını emanet edebılıyo bnımde bı arkadasım vr 6 aylık hamıle gelınlerı var herkez dogumlarını kotu anlatıyomus kızda dıyomuss cok korkuyorum doguramam dıye halbukı her ınsan aynı degıl yanı bunuda dusunmek lazım allah hayırlı dogumlar nasıp eder ınsallah
haklıısn canım ya herkesin doğumu bir olmaz beni de dayımın gelini normal doğumdan çok korkutmuştu ama yavaş yavaş korkumu yenmeye başladım. hemile kalmadan önce hep derdim ben asla normal doğum yapmam diye ama şimdi herşey normal gitsin de normal doğum yapayım diyorum. sen yne dayanamıycaksın ay başına kadar bu hafta içi gidersin kesin :)
kıslarr yaa babam yarın aksam dönuyoo geldı hemen gıdıyo kal dıyorum olsun dıyoo işlerımızı bıtirelım yıne gelcez dıyo bende bısey dıyemedım aksam carsıya cıkıcam esımle anneme hedıye bıseyler bakıcam sımdı yemek yedık babamla camasırlarıda astım oturayım bırass barıı
annen ne zaman gelcek canım bende bugun doktora gittim bugun 30 haftama girdim bebekte iymiş 1500 kilo olmuş bebişim senin kaç kiloydu
benımde canım 31 ıncı haftada doktor 1936 dedı carsam gunu 34 oluyorum bende ınsallah doktora gıtmek cok ıstıyorum ama ay bası gıtcem bıraz daha sabretmem lazım annem hazıran ortası gıbı gelcek canım ınsallah bana kalsa hemen gel dıyorum ama onlarında ıslerı var orda hazıran ortası dıyo annem bakalım ınsallah o geldıkden sonra dogururum canım hayırlısıyla senınkınınde masallahı var canım kılosu gayet guzel
anladım canım sen baya olmuşsun ben daha 30 yeni girdim allah herkese hayırlı dogumlar nasıp etsin inşallah
nusacım face grubumuz gizli.faceni ver ekleyeyim seni..kızlar face grubunuzu hala yazmaıdnız yaaa.ordan da takip etmek istiyorum
amin canım inşallah.ben artık kimsenin doğum maceralasrını dinlememeye karar verdim.insan ürküyor ne gerek var.başa gelen çekilecek..Geçen haftadan beri sağlık ocağından kontrole gelin diye arayıp duruyolardı bugün o tarafta işim de vardı ve sağlık ocağına da gittim. bir süre bekledim ebelerin hiçbiri ortalıkta yoktu sonra telefonla aradım kendi ebemi o da izinliymiş bugün diğer ebe arkadaşlar şimdi gelip ilgileneceler dedi bekledim ama gelen giden olmadı. beklerken bir teyze ile tanıştık gelini 5 gün önce doğum yapmış benim doktorumda... çok iyi bir doktor dedi onun gelini ilk olarak devlet hastanesine gitiş ve bebeğin beyni su toplamış falan demşler korkudan bunlar istanbulda bir özel hastanede profesöre gitmişler ve o bakmış gayet sağlıklı bir bebek öyle bi sorunu yok demiş nereden geldiklerini sormuş lüleburgaz deyince bizim orada çok iyi bir doktorumuz var sizi oraya yönlendirelim isterseniz demişler ve benim doktoruma yönlendirmişler o günden beri problemsiz geçti herşey ve doğum da çok güzel geçti gelinim şimdi çok rahat gezebiliyor bile dedi... böyle duyunca çok rahatladım. umarım biz de doğumlarımızı böyle güzel güzel anlatırız kızlar...
canım izmirden de yazacakmısın bize..unutma bizi ama.facede varmıydın facede gel..ee eşinden ayrılacakmısın yani şimdii..üzülüyomusun pekii..kızlar merhaba nasılsınız sabahtan beri evin içinde dönüp duruyorum orayı topla burayı düzelt derken bu saat oldu.carsamba gideceğim için eşimin tisörtlerini falan yıkıyorum onlar ütülenecek bi tarfatan götüreceklerimi ayarlıyorum çok zor insan bu kocamna göbekle hareket edemiyormus bunu anladık birde doğumdan sonra ne giyecegim diye düşünmekten cnm sıkıldı onu alsam olmaz bunu alsam olmaz diye durmadan karra değiştirdim büyük ihitmalle doğum öncesi giydiklerim ile devam edicem evime sağsalim bebeişimle geleyimde önemli olan oo tabi ama gercekten eski halime dönmek istiyorum biran önce dün eşimle iddaaya girdik kilo konusunda bakalım nolcak.şimdide bebeğin kıyafetlerini ayarlıycam götüreceklerimi burdayım ama gözüm sizde yazdıklarınızı takip edicem:)
canım benim doğum yapacağım hastanede yayınlıyor.bebişlerimize bakarız artık.benimde acıbademin sitesine girince gözüküyor..e-Bebek | Online Servisler | Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi
kızlar bakın hastanenin sitesinde gezinirken ne buldum... doğan tüm bebeklerin bilgilerini bu şekilde online yayınlıyolarmış... oradan bakıyorum bebeişlerin boyuna kilosuna resimlerine çok şirinler yaaa... bu arada benim doktorumun doğurttuğu bebişleri de görmüş oluyorum Sevgin MERT....
nusacım face grubumuz gizli.faceni ver ekleyeyim seni..kızlar face grubunuzu hala yazmaıdnız yaaa.ordan da takip etmek istiyorum
amin canım inşallah.ben artık kimsenin doğum maceralasrını dinlememeye karar verdim.insan ürküyor ne gerek var.başa gelen çekilecek..Geçen haftadan beri sağlık ocağından kontrole gelin diye arayıp duruyolardı bugün o tarafta işim de vardı ve sağlık ocağına da gittim. bir süre bekledim ebelerin hiçbiri ortalıkta yoktu sonra telefonla aradım kendi ebemi o da izinliymiş bugün diğer ebe arkadaşlar şimdi gelip ilgileneceler dedi bekledim ama gelen giden olmadı. beklerken bir teyze ile tanıştık gelini 5 gün önce doğum yapmış benim doktorumda... çok iyi bir doktor dedi onun gelini ilk olarak devlet hastanesine gitiş ve bebeğin beyni su toplamış falan demşler korkudan bunlar istanbulda bir özel hastanede profesöre gitmişler ve o bakmış gayet sağlıklı bir bebek öyle bi sorunu yok demiş nereden geldiklerini sormuş lüleburgaz deyince bizim orada çok iyi bir doktorumuz var sizi oraya yönlendirelim isterseniz demişler ve benim doktoruma yönlendirmişler o günden beri problemsiz geçti herşey ve doğum da çok güzel geçti gelinim şimdi çok rahat gezebiliyor bile dedi... böyle duyunca çok rahatladım. umarım biz de doğumlarımızı böyle güzel güzel anlatırız kızlar...
canım izmirden de yazacakmısın bize..unutma bizi ama.facede varmıydın facede gel..ee eşinden ayrılacakmısın yani şimdii..üzülüyomusun pekii..kızlar merhaba nasılsınız sabahtan beri evin içinde dönüp duruyorum orayı topla burayı düzelt derken bu saat oldu.carsamba gideceğim için eşimin tisörtlerini falan yıkıyorum onlar ütülenecek bi tarfatan götüreceklerimi ayarlıyorum çok zor insan bu kocamna göbekle hareket edemiyormus bunu anladık birde doğumdan sonra ne giyecegim diye düşünmekten cnm sıkıldı onu alsam olmaz bunu alsam olmaz diye durmadan karra değiştirdim büyük ihitmalle doğum öncesi giydiklerim ile devam edicem evime sağsalim bebeişimle geleyimde önemli olan oo tabi ama gercekten eski halime dönmek istiyorum biran önce dün eşimle iddaaya girdik kilo konusunda bakalım nolcak.şimdide bebeğin kıyafetlerini ayarlıycam götüreceklerimi burdayım ama gözüm sizde yazdıklarınızı takip edicem:)
canım benim doğum yapacağım hastanede yayınlıyor.bebişlerimize bakarız artık.benimde acıbademin sitesine girince gözüküyor..e-Bebek | Online Servisler | Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi
kızlar bakın hastanenin sitesinde gezinirken ne buldum... doğan tüm bebeklerin bilgilerini bu şekilde online yayınlıyolarmış... oradan bakıyorum bebeişlerin boyuna kilosuna resimlerine çok şirinler yaaa... bu arada benim doktorumun doğurttuğu bebişleri de görmüş oluyorum Sevgin MERT....
amin cnm ınsalh bnde ne zamn dogurcm dıye beklıyorum bazen kendı kendıme dıyorum acaba sımdı dogurcammı dıye :) sacma sacma dusunuyorum
nusacım face grubumuz gizli.faceni ver ekleyeyim seni..
amin canım inşallah.ben artık kimsenin doğum maceralasrını dinlememeye karar verdim.insan ürküyor ne gerek var.başa gelen çekilecek..
canım izmirden de yazacakmısın bize..unutma bizi ama.facede varmıydın facede gel..ee eşinden ayrılacakmısın yani şimdii..üzülüyomusun pekii..
canım benim doğum yapacağım hastanede yayınlıyor.bebişlerimize bakarız artık.benimde acıbademin sitesine girince gözüküyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?