canım hallettim sayılır ama 2 perde arasında kaldım ölçüden sonra karar vericem.muhtemelen ilk orda görürsün canım..hoşgeldin canım naptın perde işini karar verebildin mi?? ayy evet bebişlerimize bakarız sitelerden senin ayşe kızı ilk orda görürüm belki :)
Eki Görüntüle 198579 Eki Görüntüle 198581 Eki Görüntüle 198582 teyzelerı bakın fındıgımınn arabasınaa pusetıneee
Eki Görüntüle 198579 Eki Görüntüle 198581 Eki Görüntüle 198582 teyzelerı bakın fındıgımınn arabasınaa pusetıneee
canım hallettim sayılır ama 2 perde arasında kaldım ölçüden sonra karar vericem.muhtemelen ilk orda görürsün canım..
çok güzel.güle güle kullansın melisa bebek..
iyi günlerde kullanın inşallah canım... ben sabırsız ve tez canlı olduğumdan kaç ay önce almıştım paketledim bekliyolar odada :)
ban akalsa bende coktan alırdım canım ama almadımm dedemızın hedıyesıı tabıkı benım babamın :) kıslar öksuruk ıcın bı tavsıye varmı ya gece oksuruyorum esım uyanıyo bazen uzuluyorum bıde zorluyo benı gıcık tutuyo karnım acıyo sonraa
valla aynen öyle oldu ama perdeyide 15günden önce veremeyiz çok yoğunuz dedi.tek bir yere gittim aslında bikaç yere baksam mı.hep yeptırdığım yere gittim.aman eve gelince hepsi güzel geliyor insan.bi bitsin hemen yaınlayacağım canım..en çok da senin için.olsun sende kendi evinde yaparsın odasını.şimdiden alıp da mobilyayı laşkalaştırma.istanbula taşınınca alırsın..eğer yapsaydın sen de çilek baby flower düşünüyodun demi..ne zaman bitecek acaba perde işi ayşe kızın odasını da göremedik o perdeler yüzünden :) ben de oda için çok hevesliyim ama özelleştirme belası yüzünden beklemeye almak zorunda kaldıkve yapanlara çok özeniyorum ben artı bebişimle birlikte yapıcam sanırım bu işleri..
ayy kızartmaya bayılıyorum geçen haftada ben yapmıştım bir sürü patates kabak patlıcan.oohh sarımsaklı yoğurt domatesli sos..ama ev çok kokuyor ve artık kızartma yapmak çok ağır geliyor bana belim kopuyor resmen..ertsi gün evi silmek gerekiyor valla yoksa koku çıkmıyor..sagolun teyzelerıı bende aksama kızartma yapıcamm yavas yavas baslarımm bırazdan
dedenizin kesesine bereket canım..tatlım karabiberli bal ye.ya da pekmezi azıcık ısıt içine karabiber at iç hemen..zencefil çayıda iyi geliyor..ban akalsa bende coktan alırdım canım ama almadımm dedemızın hedıyesıı tabıkı benım babamın :) kıslar öksuruk ıcın bı tavsıye varmı ya gece oksuruyorum esım uyanıyo bazen uzuluyorum bıde zorluyo benı gıcık tutuyo karnım acıyo sonraa
ahhh bende sabah ağladım eşimi yollarken.dediğin gibi zorlaştı artık..inan çarşıda gezemedim.kendime epey %100 pamuktan alt iç çamaşırı aldım doğumdan sonra vakit olmaz almaya şimdiden alayım dedim..az kaldı canım.eski fıstık hallerimize dönücezz..ben artık bu göbeğimle çokzorlanıyorum ya oturmak dert uyumak dert dinlenirken bile belim ağrıyo offf napcaz bilmem bugün sinirlendim oturdum ağladım dayanamıyorum. ne zaman dönücez biz eski günlerimize yaaa.... belimin arkasını sürekli destekliyorum minderle ona rağmen ne bu ağrılar....
kızlar eşim gelecek birazdan ben de salatayı yapayım artık çıkmam gerekiyor öpüyorum sizi...
kolay gelsin canım ben de semiz otumu temizleyip sarımsaklı yoğurda katıcam..sizlerde semiz otu yiyin lütfenn..bebilere çok faydalııı..
cnm izmire gittiğimdede yazarım bolbol zaten orda yapacak işlerimi annemle halledicem burda yapamadığım ne varsa oraya kaldı annem odasını bana verecek onu hazırlıycaz şekeri sepeti yapılacak gecellik alıcam bi kaç çamasır falan derken amam bolbol yazarım cnmsoğuk hava daha iyiymiş kızlar.valla öldüm sıcaktan kendimi eve attım hemen.dolmuşlarda çok sarsıyor artık.gidilecek gibi değil.ayy perdeye ölçü almaya yarın gelecekler.2 tane beğendim ölçüden sonra karar vericem artık.başkada bişey yapmadan geldim.ayy kızlar deli gibi simit canım istiyor yaa.önceden 1 tane bile yiyemezken 2 tane simit yedim çarşıda gezerken.izmitin simitide güzeldir zaten..öyle iştee..rustiğe istiyorum tülü.storum var zaten sadece tül diktireceğim.bağlamalı olsun istiyorum zaten..bakalım nasıl olacak..
gülegüle kullanın cnm ii günlerde inş dedeesine Allah bol kazanc versinEki Görüntüle 198579 Eki Görüntüle 198581 Eki Görüntüle 198582 teyzelerı bakın fındıgımınn arabasınaa pusetıneee
cnm siyah turbu oy akşamdan içne bal koy ve sabaha kadar bekle o sulanıyo ve onu iç yada limon ve balı karıştır birde yiyebilirsen içine karabivber ekle ama ben yiyiemiyorum diye karabibersiz apıyorum geçmiş olsun tatlımban akalsa bende coktan alırdım canım ama almadımm dedemızın hedıyesıı tabıkı benım babamın :) kıslar öksuruk ıcın bı tavsıye varmı ya gece oksuruyorum esım uyanıyo bazen uzuluyorum bıde zorluyo benı gıcık tutuyo karnım acıyo sonraa
hayırlısıyla evine asında hersey yoluna girer ve dinlenirsin cnmmerhaba fıstık anneler .... maşallah herkez iyi ve herşey yolunda görünüyor.... bebişler büyümüşler Allah nazarldan saklasın.... benim kızım daha minik geçtiğimiz perşembe 1880grm idibüyüyecek inşallah... bende çok yoğun günmler geçiriyorum ve çokta yorucu.... ayrıca bacaklarımda şişiyor.... hayırlsıyla haftaya pazartesi evimizi taşıyoruz.... yani 2 hafta sonra rahata ermiş olacağım..... tam rahata ereceğim 1-2 hafta dinleneceğim ondan sonra hoooop bebeiş gelecek bakalım hayırlısıyla inşallah..... hepiniz Alllah'a emanet olun hepiniz canım gönülden seviyorum....
valla aynen öyle oldu ama perdeyide 15günden önce veremeyiz çok yoğunuz dedi.tek bir yere gittim aslında bikaç yere baksam mı.hep yeptırdığım yere gittim.aman eve gelince hepsi güzel geliyor insan.bi bitsin hemen yaınlayacağım canım..en çok da senin için.olsun sende kendi evinde yaparsın odasını.şimdiden alıp da mobilyayı laşkalaştırma.istanbula taşınınca alırsın..eğer yapsaydın sen de çilek baby flower düşünüyodun demi..
ahhh bende sabah ağladım eşimi yollarken.dediğin gibi zorlaştı artık..inan çarşıda gezemedim.kendime epey %100 pamuktan alt iç çamaşırı aldım doğumdan sonra vakit olmaz almaya şimdiden alayım dedim..az kaldı canım.eski fıstık hallerimize dönücezz..
kolay gelsin canım ben de semiz otumu temizleyip sarımsaklı yoğurda katıcam..sizlerde semiz otu yiyin lütfenn..bebilere çok faydalııı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?