vıtamınımı kullanmıyorum canım ya ılaclardan tıksındım artık magnezyumu alıyorum ıkı gunde bır aklıma gelınce balık hapını ıcemıyorum artık ınsallah bı zararı olmaz kan ılacıyla coktan vedalasmıstım :) ay yoruldum valla bende ya ayakalrım agrıdı bende belıme destek koyuyorum canım yoksa agrıyo surkelı sekıl degıstırıyorum son zamanalr yaklastıkca ınsan ıyıce sabırsız olluyo hemen dogsa dıye beklıyo bugun arkadasımın bebgıne baktım dönustu cok tatlı masallah yanı carsamba gunu 40 ı cıkıyo
ben karabıber hıc sevmem ya kusarım sonra bend eıstıyorum eskı gunlerıme donmek bugun vıtrınlere bakıyorum super kıyafetler var ya dıyorum eskı halım olsa hemen alırdım :)
mrb arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı.nst ye falan girdim.herşey gayet yolunda.benim doktorum sezeryan kararı vermişti.bebeğin kafası 3 hafta önden gidyor çünkü.ben de zaten normalden çok korkuyordum.bölesi daha hayırlı olur inş.doğum tarihi de az çok belli haziran 13 veya 14ünde gelicek kızım inş sağlıkla:))
vitamin hastalıktan koruduğu için ben arada alıyorum canım doktorum iki üç günde bir almamı önermişti. jhaklıısn bıktık artık ama napalım gerekliyse kullanıcaz. aaa sen bütün ilaçları bırakmışsın ama yaaa... canım az kaldı kullan biraz daha.
dönücez inşallah az kaldı eski günler bekle bizi :)))
Eki Görüntüle 198686 Eki Görüntüle 198688 Eki Görüntüle 198687
hatunlar bu benim Hafsa'ma hazırladığım anı defteri... nasıl?
iyi olmanıza sevindim canım anı defterinde güzelmiş
canım benim burayada yaz.senden haber almak sevindiriyor hepimizi..ben kendi adıma söyleyeyim ki çok da iyi değilim.artık sıkıldım.bebiş yoruyor beni.uyku yok hareketlerim kısıtlı..yatak remen batıyor bana..işte öyle.bebeğin iyi olacak annesi biz buna inanıyoruz senin de toparlanmana çok sevindim.kesinlikle aşacaksınız bugünleri Rabbimin izniyle..kızlarr merhaba... nasılsınız? arada bakıyorum ama pek yazasım gelmiyo buraya.facede yazıyorum girenler bilirler...
ben hem bedenen hem de psikolojik açıdan toparlanmaya başladım yavaş yavaş. bebeğim iyiye gittikçe ben de iyi oluyorum...
eğer yükleyebilirsem kızıma yaptığım defteri göstercem sizlere. bir de lohusa yatağımı:))
canım ne güzel..bol bol yaz kızına.kilo almaya başladımı..Eki Görüntüle 198686 Eki Görüntüle 198688 Eki Görüntüle 198687
hatunlar bu benim Hafsa'ma hazırladığım anı defteri... nasıl?
Eki Görüntüle 198691 Eki Görüntüle 198690 Eki Görüntüle 198689
bu da benim 2.lohusa yatağım...bunun bebek takımı da var. bundan önce hava soğukken yorganlı,bordo bir takımım daha vardı. o da çok hoştu. bu daha yazlık ve rahat. (hoş artık hiç yatmıyorum,seriyoruz akşam kaldırıyoruz:))
günaydın kızlar.gece boyunca yatağımla cebelleştim.uyuyamıyorum 2 gecedir ben yaa..rahat edemiyorum.soluma yatıyorum ama sola yatınca kasıklarım ağrıyor sağa dönüyorum ya da sırt üstü yatayım diyorum bebiş rahat vermiyor tekmelerinden.off daraldım iyice o da ben de..ayy bir de aniden bıçak saplanmış gibi rahimde çok değişik ani ağrı sancı karışımı bişey yaşıyorum bikaç gündür.dün marketin ortasında oldu resmen çığlık attım.eşim epey korktu tabii.değişik bi ağrıydı.kızım kafasını yerleştirdiği için oluyor sanırım..
kızlar emzirme koltuğu gibi bişeyler bakıyoruz.koçtaşta güzel portatif bi koltuk var ama tam içime sinmiyor.asıl serayda beğendik hem de tek kişilik yatak oluyor ama çok pahalı.tekli koltuğa 700lira peşin diyorlar.ben bebği odasında yatırıcağım için mecburen bişey almam lazım.gece emzirme işlemlerinde nerde oturacağım.tamam oturma odası var ama olmaz ki bebek bu bi odadan diğerine geçerken uykusu kaçar.off ne yapacağım bilmiyorum.siler ne yapacaksınız..
eşimle kahvaltımı yaptım gönderdim bende şimdi uyuyacağım inşallah..kalktığımda bol bol yazmış olursunuz inşallahhh..
günaydın kızlar bizde dün dr gittik ordan anneme uğradık 2600 kilo boyuda 46 olmuş bizim pamık .çok güzel pozlar verdi bizimki.
ayy bayıldım yaaa..ablamda bana kanevçeden pike takımı yaptırdı.bakalım cuma günü gelecek.eminim çok güzel olmuştur.sade bişey istemiştim..ama seninki çok güzelmiş.kızınla içinde bol bol yatarsın inşallah..
maşallah annesi bebeğineben de atık çook merak ediyorum boyunu kilosunu ama daha 10 gün var kontrolümüze. en son 30 haftalıkken gitmiştik 5 hafta sonra gel dedi doktorum gittiğimizde 35 haftalık olacak kısmetse epeybyümüş olur sanırım
aayyyyyyy insan çok merak ediyo özlüyo şuan dr verdiği cd resmini dondurdum ona bakarak kahvaltı yapıyorum.şaka maka 24 haziran doğum benim hastaneninde doğan bebekleri görebiliyosun mesaj gönderebiliyosun.şimdi kim ilk doğurucaktı palette bizi bekliyo bak sanırım ilk mehtap normalmiyid onun.iyice karıştırdım hee
bence mehtap doğurcak.. hem pozisyon normal hemde baksana sancı mancı...:) hadi mehtappp beni yanlız bırakma yaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?