ooo maşallah yorabildiğin kadar yormuşsun kendini ..bende sabahtan işler çok yoğundu..kurul toplantısı vardı ...anca şimdi müsait olabildim...ağrım falan yok çok şükür..akşama doktora gidicem çok heyecanlıyım....çoookkk....ama bişi belli değildir daha olsa olsa 5 haftalık bile değil daha...ama olsun görmek bile güzel...
4+5 sanırsam.. bu akşam gidicem doktora...son adetim 8 ekim...yapıcak baska kıms eyok mecburen yapıyorum canım sende yorma kendını kac haftalıktın sen en son ne zaman hastalanmıstın unutmusum hemen ya benım kese anca 6 haftalıken gorunmustu canım ısnalh gorursun sende :94:
Kızlar neler oldu neler.pazar akşam ayağa kalkmamla beraber adet gibi kan geldi ama durduramıyorum.hemen doktora gittik. Kesenin etrafında kanama alanı varmış.kaç gündür yatıyorum.doktor ilaç ve iğne verdi. Yatıcan hep dedi. Bebek iyi dedi. Ama ben korkuyorum. Bebğimin düşme riski çokmu sizce. Bilgisi olan varmı nolur yardımedin
Kızlar neler oldu neler.pazar akşam ayağa kalkmamla beraber adet gibi kan geldi ama durduramıyorum.hemen doktora gittik. Kesenin etrafında kanama alanı varmış.kaç gündür yatıyorum.doktor ilaç ve iğne verdi. Yatıcan hep dedi. Bebek iyi dedi. Ama ben korkuyorum. Bebğimin düşme riski çokmu sizce. Bilgisi olan varmı nolur yardımedin
kızlar yaaa dah adüşünmek için çok erken ama ben dışarda dolaşırken bebek kıyafetleri hep gözüme çarpıyo ve genelde kız bebiş elbiselerine bakıyorum...içimden sonra kötü oluyorum..sağlıklısını diliyorum farketmez sonuçta ama sizdede oluyormu öyle gönlünüzden geçen mi hep aklınızda oluyo...
Kızlar merhaba
6+0 oldum bugün. Yarın doktor randevum var. Sizce 6+1 de kesede bebişimi görebilirmiyim? doktor normalde haftaya bakacaktık ama bayram giriyor, öncesinde gel dedi. Korkuyorum görememekten...:18:
kızlar yaaa dah adüşünmek için çok erken ama ben dışarda dolaşırken bebek kıyafetleri hep gözüme çarpıyo ve genelde kız bebiş elbiselerine bakıyorum...içimden sonra kötü oluyorum..sağlıklısını diliyorum farketmez sonuçta ama sizdede oluyormu öyle gönlünüzden geçen mi hep aklınızda oluyo...
yın uykum gelıyo yaaa gece cok başım agrıdı zonkladı adeta uyuyamadım sımdıde uykum gelıyo ıyıce uyuşuk olmasam yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?