2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

yapıcak baska kıms eyok mecburen yapıyorum canım sende yorma kendını kac haftalıktın sen en son ne zaman hastalanmıstın unutmusum hemen ya benım kese anca 6 haftalıken gorunmustu canım ısnalh gorursun sende :94:

Kızlar neler oldu neler.pazar akşam ayağa kalkmamla beraber adet gibi kan geldi ama durduramıyorum.hemen doktora gittik. Kesenin etrafında kanama alanı varmış.kaç gündür yatıyorum.doktor ilaç ve iğne verdi. Yatıcan hep dedi. Bebek iyi dedi. Ama ben korkuyorum. Bebğimin düşme riski çokmu sizce. Bilgisi olan varmı nolur yardımedin

valla bu konuyla pek bılgım yok ama doktor demıs casnım bebegın ıyı sen bol bol dınlen kafana bsıey takma rahat olkı senrahat olunca bebegınde rahat olsun dımı sıkma canını

Kanamam durdu simdi kahve az az 3damla bişey var.doktorum bebek iyi kalp atışları var dedi. Dinlen dedi. Bakalım artık. Bilgisi olan varsa yardım

canım cevap vermek isterdim ama hiç bilgim yok..hatta sen biraz daha açsan..hiçbir rahatsızlık ve belirti yokken ayağa kalkıncamı oldu??

4+5 sanırsam.. bu akşam gidicem doktora...son adetim 8 ekim...

ya neden hemen üzülüyorsunuz ayakta durmalı sakin davranmalıyız..bebişlerimizin bizim moralimize ihtiyacı var unutmayalım...inşallah önemli bişi yoktur içini rahat tut...ilk ayalrda olur böyle pürüzler...

dıkkat et canım kendıen bıraz bıraz uyumaya cekılıyorum yorma kendını sende emı aysecım hersey olacagına varır hersey allahdan hıc bısey olmaz ınsallah sıkma sen canını uyanınca gelırım yıne hadı öpuldunuz hepınız oranje kartopu falan hepınız :)

kızlar yaaa dah adüşünmek için çok erken ama ben dışarda dolaşırken bebek kıyafetleri hep gözüme çarpıyo ve genelde kız bebiş elbiselerine bakıyorum...içimden sonra kötü oluyorum..sağlıklısını diliyorum farketmez sonuçta ama sizdede oluyormu öyle gönlünüzden geçen mi hep aklınızda oluyo...

gıtmeden cevaplıyım canım bende dedıgın gıbı daha cok kız bebek kıyafetelrıne bakıyorum sonra korkuyorum herseyın hayırlısı saglıklı olsun dıyorum ama kız dıye gecıyo ıcımden her zaman :)mınık mınık etekler alıp gıydırcem dıyorum kendı kendıme :)

doktor kalp atışını bile duymuş o zaman herşey yolunda demektir ama dediği gibi dinlenmen gerek demekki inşallah Allah yavrunu sana bağışlar karnından baktı ultrasoundla değil mi ayşe?

Geçmiş olsun arkadaşım. Bebeğin iyiyse kokrma bak ne demiş doktorun. Böyle kanamalar olabilir ilk aylarda hepimzi öğrendik artık. Gönlünü ferah tut, bol dinlen, bebişine de sen moral motivasyon vereceksin canım arkadaşım

Ahhh ahh ben ne yaptım. Eşimi de zorla soktum dükkanın birine. İçerdeki kıyafetleri sevdim sevdim koydum yerlerine. İlk aylarımız hayırlısıyla geçsin alıcaz o minik cici tulumları ayakkkabılar

Kızlar merhaba
6+0 oldum bugün. Yarın doktor randevum var. Sizce 6+1 de kesede bebişimi görebilirmiyim? doktor normalde haftaya bakacaktık ama bayram giriyor, öncesinde gel dedi. Korkuyorum görememekten...:18:

merhaba canım ya ben 6 haftalıkken gittim vajinal muayene olmasına rağmen görünmedi.inş seninki görünür.

valla benim içimden hangi cinsiyette olacağı geçmiyor sadece sağlıklı olsun herşey yolunda gitsin düşüncesi var :26: herşeyin yolunda gittiğini bileyim doktor bana doğuma kadar cinsiyetini söylemese de olur

yın uykum gelıyo yaaa gece cok başım agrıdı zonkladı adeta uyuyamadım sımdıde uykum gelıyo ıyıce uyuşuk olmasam yaaa :)

denizkızı benimde başım ağrıyor ya. Bir yerde okudum normalmiş. Hormon değişiklikleri baş ağrısı yapabiliyormuş bazı gebeliklerde. İnşallah sürekli böyle devam etmez. İlaçta alamayınca çekilmez oluyor baş ağrısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…