maşallah pamığına :)şişko mu neeee:)benim kızım artık hiç poz vermiyor.o kadar sinir oluyor ki ultrasona ağzını açıp açıp kapıyor sanki söyleniyormuş gibi..günaydın kızlar bizde dün dr gittik ordan anneme uğradık 2600 kilo boyuda 46 olmuş bizim pamık .çok güzel pozlar verdi bizimki.
arabalara bindiricez gece vakti emin ol.sırf sussun diye battaniyede bile sallayacağız.bak bebeğin odasında yatma olayını hiç aklıma gelmemişti.aslında o koltuğu alırsam yanında yatmam gerekirse yatarım da valla.eşim odaya bebeği hiç istemiyor resmiyecim alışmasın diyor.aldığım kraft dondy de beşik gibi canım onda yanımda yatar.olmazsa onda yatırırım.off sırf masraf bu beişlerde haaa..Günaydın canım aynı problemler bende de var 36. haftayı doldurduktan sonra doğursak yaaaa... şimdi yazarken bile sancı giriyo oooofffff.... onlar da içeride sıkılıyolar mı nedir artık rahat durmuyolar. gece odandan kalkıp bebeğin odasına gitmek de senin için zor olacak canım hele ilk zamanlar doğru düzgün uyumuyo diyolar. yatak odasına minik bir beşik alsanız ilk aylar için daha iyi olmaz mı? ablamın küçük oğlu gece en az 10 kez emmek için uyanır ağlardı.üst katta beni bile uyutmazdı en son ablam dayanamadı minik bir beşik aldı koydu yatak odasına 6 aylıken falan ayırdı odasına. tek bir koltuk için 700 fazla tabi ama tekli olması değil bence senin işini görmesi önemli bu duruda zaman zaman orada yatman gerekebilir çünkü. dün sağlık ocağında tanıştığım teyze 5 günlük torununu anlatıyodu geceleri hiç uyumuyo en son doktoru aradık arabanız varsa bindirin gezdirin, gazı vardır da çıkaramıyodur en rhat arabada çıkartırlar demiş onlar da bindirip arabaya sokakk sokak gezmişler bebekle ve arabaya bindiği an susuyo diyoeyvah dedim biz de öyle mi yapcaz acaba... ben de yudum uyandım geldim foruma :)
ee tabii senin her şeyin yepyenidir..benimde var daha kullanmaadığım şeyler ama ne bileyim bu yeni olsun istedim.mor da güzel olur canım..evet paletteniki de çok güzelmiş eminim ablan da çok hoş bişey yaptırmıştır. ben daha yeni evli olduğum için yaptırdığım süslü püslü pike takımlarını hiç kullanmadım bile paletteninkine biraz benzer parlak gri bir pike takımım var onu kullanmayı düşünüyorum lohusalıkta. parlak satenden de yaptırmıştım mor renk belki onu da kullanabilirim ama karar vermedim henüz.
ben hiç meraklı değilim bu fotoğraflarına yaa.hastaneden aldığım gibi dosyasına koyuyorum:)hele kamera kayıtlarına hareketlerini çekiyor doktor o cdlerin bitanesini bile izlemedim:)hep eşim.benden önce derya var ama.o benden de öndeaayyyyyyy insan çok merak ediyo özlüyo şuan dr verdiği cd resmini dondurdum ona bakarak kahvaltı yapıyorum.şaka maka 24 haziran doğum benim hastaneninde doğan bebekleri görebiliyosun mesaj gönderebiliyosun.şimdi kim ilk doğurucaktı palette bizi bekliyo bak sanırım ilk mehtap normalmiyid onun.iyice karıştırdım hee
ben doğurayım valla.çok sıkıldım ama haziranın ilk haftasını da atlatayım da doğurayım kızlar yaa.sanki ben normal doğuracakmışım gibi geliyor.kasılmalarım oluyor bence normal gelir bu kız..bak böyle dedim ya aranızda en son doğururmuşum iyimibence mehtap doğurcak.. hem pozisyon normal hemde baksana sancı mancı...:) hadi mehtappp beni yanlız bırakma yaaa:)))
canm benim yaa bebişinin fotolarını bekliyoruz bak sütünü veriyolardı dimi canm .mehtaba sezeryanla bile yetişemiycez yaa tuhhh.:)))
canım ben normal doğumu beklersem belki beiş 40haftayı geçer sizde sezeryan olursanız önce sizinkiler olur:)ahh bi doğsun sağlıkla hepsi yeter..kızlar ilk giydiği kıyafetleri yıkamayalım da kokusu uzun süre kalsın çok güzel kokuyolarmış ilk doğduğunda çünkü..