2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

günaydın kızlar bizde dün dr gittik ordan anneme uğradık 2600 kilo boyuda 46 olmuş bizim pamık .çok güzel pozlar verdi bizimki.
maşallah pamığına :)şişko mu neeee:)benim kızım artık hiç poz vermiyor.o kadar sinir oluyor ki ultrasona ağzını açıp açıp kapıyor sanki söyleniyormuş gibi..
arabalara bindiricez gece vakti emin ol.sırf sussun diye battaniyede bile sallayacağız.bak bebeğin odasında yatma olayını hiç aklıma gelmemişti.aslında o koltuğu alırsam yanında yatmam gerekirse yatarım da valla.eşim odaya bebeği hiç istemiyor resmiyecim alışmasın diyor.aldığım kraft dondy de beşik gibi canım onda yanımda yatar.olmazsa onda yatırırım.off sırf masraf bu beişlerde haaa..
ee tabii senin her şeyin yepyenidir..benimde var daha kullanmaadığım şeyler ama ne bileyim bu yeni olsun istedim.mor da güzel olur canım..
ben hiç meraklı değilim bu fotoğraflarına yaa.hastaneden aldığım gibi dosyasına koyuyorum:)hele kamera kayıtlarına hareketlerini çekiyor doktor o cdlerin bitanesini bile izlemedim:)hep eşim.benden önce derya var ama.o benden de önde
bence mehtap doğurcak.. hem pozisyon normal hemde baksana sancı mancı...:) hadi mehtappp beni yanlız bırakma yaaa:)))
ben doğurayım valla.çok sıkıldım ama haziranın ilk haftasını da atlatayım da doğurayım kızlar yaa.sanki ben normal doğuracakmışım gibi geliyor.kasılmalarım oluyor bence normal gelir bu kız..bak böyle dedim ya aranızda en son doğururmuşum iyimi
canm benim yaa bebişinin fotolarını bekliyoruz bak sütünü veriyolardı dimi canm .mehtaba sezeryanla bile yetişemiycez yaa tuhhh.:)))

canım ben normal doğumu beklersem belki beiş 40haftayı geçer sizde sezeryan olursanız önce sizinkiler olur:)ahh bi doğsun sağlıkla hepsi yeter..kızlar ilk giydiği kıyafetleri yıkamayalım da kokusu uzun süre kalsın çok güzel kokuyolarmış ilk doğduğunda çünkü..

uyudum uyandım güllere boyandım:)daha yatağımı toplamadım..yine bişeyler atıştırdım size yazayım da toparlayacağım evi.sonrada perdecileri bekleyeceğim inşallah gelirler..gelmezlerse kızarım yaaa..akşamın yemeğide yok.tefal actifry de yapacağım bugün yemeği.ilk defa et deneyeceğim hep kızartma ve tavuk yaptım.bakalım eti nasıl yapacak..amway siparişlerim geldii sevindim..hafta sonu bursaya giderken kuzenime götürmem gerekenler vardı çünkü..off canım hiçbişey yapmak istemiyor yaaa..

ayy daha doğmadan özlüyoruz bu minişleri doğduktan sonra hiç bırakıp bi yere gidemiycez sanırım.... ben en son doğurcam gidişata göre benim tahmini doğum tarihi 10-15 temmuz çıkıyo...

evet canım yanında yatman gerekecek zaman zaman ama mama sandalyeniz beşik oluyo ya sizin o da iş görür eşin de zamanla anlar canım bebeişler istek ve kurallarımıza hiiiiç uymayacaklar :) ben aldığım park yatağı direk yatak odama kurdurdum. zaten ilk bebeğimiz yanımızda dursun biraz kokusunu içimizde hissdelim en azından bir kaç ay kadar.

canm benim yaa bebişinin fotolarını bekliyoruz bak sütünü veriyolardı dimi canm .mehtaba sezeryanla bile yetişemiycez yaa tuhhh.:)))

bebişin fotolarını kayınvaldemlere bile göstermiyoruz.. eşimle karar aldık hayatım:)) (ama ben benimkilere gösteriyorum valla yaa) :)) anne sütü veriyorlar cnm 2 saatte 1 20 ml veriyorlar... artırılıyor zamanla. ayy arttırsınlar da kilo alsın miniğim...

ayy daha doğmadan özlüyoruz bu minişleri doğduktan sonra hiç bırakıp bi yere gidemiycez sanırım.... ben en son doğurcam gidişata göre benim tahmini doğum tarihi 10-15 temmuz çıkıyo...

benim doğum tarihim 20 temmuz çıkıodu cnm ama bak 3 mayısta doğurdum:)) bu işler belli olmuyo...

canım bence sen normal doğurursun... ama az ye de daha tontiş bi bebek olmasın.. çok kilo alırsa sezeryan yaparlar bak:))

ben hala bebeğin kıyafetlerini yıkamadım.. hastane çıkışını bile yıkamadım. nedense yapasım gelmiyo hiç. annemleri falan da engelliyorum. ama artık yıkamam gerek sanki:)) en azından prematüre kıyafetlerini yıkıyım

yıka tabi canım yakındır sizin hastaneden çıkmanız bence... eee hastaneden çıkınca peki paylaşıcak mısın bizimle resimlerini...

elifciğim bebişim tombiş olmasın yaa normal olsun:)normal doğurmak en iyisi valla aksilik çıkmazsa sonuna kadar beklemek istiyorum.annem beni nasıl doğurduysa bende öyle doğurayım yavrumu.elifciğim istersen ver kıyafetlerini ben yıkayıp ütüleyim içinden gelmiyorsa.neden içinden gelmediğini az çok anlayabiliyorum hala bişey olursa diye korkuların var haklısın canım ama ben pozitif düşünceden yanayım yıka hazırla annesiki bebişin de onları giymek için daha çok çabalasın..ama bence de resmiyenin dediği gibi yalındır çıkması hafsamızın..gösterme resimlerini.çıkın paylaş ama bakk..facede bari paylaş..grubumuzda.
diğer arkadaşlar sizlerde aldığınız her şeyi facede paylaşabilirsiniz haberiniz olsun.
üst komşumdaydım şimdi çay koyacak tekrar çıkıcam başka bi komşumuz daha gelecek.orda olacam kızlar.perdecide gelmedi zaten yaaa..gelirse inerim hemen 5 dk..

anam ne cok yazışmısınız ya masallah bend eyenı gırdım eve sabah karnıma bı sancı gırdı gecmedı bı kac saat bende doktora gıttım :) 33 haftalık cıktı kızım zaten hep bı haftya gerıden gıdıyoruz bız kılosuda 2.200 cıktı herseyı normal dedı nts ye soktu oda normal dedı 3 hafta sonra gel dedı bı daha

elıfıcım kızının ıyı olmasına cok sevındım gıtdıkce buyuycek gorursun bak sen anı deferınde guzelmıs pike takımında benımkıde kremlı yatak örtum falan bendede bugun boyle kasılma var sol tarafımda dedım karın agrısı neden oluyo dedı kendını yorduysan eger ondan olur dedı bende boya yapılırken yorulmustum ondan galıbaa dıye dusundum yarın mısafırım gelıcek arkadasımın bebegının 40 ı cıkıyo bana getırcekler tatlı yapıyorum yarında bı borek kek yeter galıbaa :)

kızlar yaa 12 uyudum yeni kalktım adet olucakmışım gibi sancıyla uyandım.dün dr gittim nidilatı zaten günde 1 tane içebiliyorum onu iç dedi nst bağladığında bişey çıkmadı.biraz keyfim kaçık buarada karın ağrılarımdan sonra lavaboya gidiyorum afedersiniz ishalım .

merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum benim son bir haftaya kadar istahim cok acikti simdi zorla az bisey yiyebiliyorum icinizde boyle olanlar varmi acaba

masallah canım ıyı uyumussun gece ne uyuycaksın bakalım yedıgın bısey dokunmus olmasın ishal ıcın bend ebugun nts ye gırdım normal cıktı ama sankı bendede agrı var doktora kalsa herseye normal dıyo kadın

çok geçmiş olsun canım ama herşeyin yolunda olmasına sevindim böyle durumlar yaşayınca beklemeden gitmek lazım zaten yoksa ay bişey mi oldu diye kendi kendimizi yeriz kuruntudan. zaten bu durum olmasa bile sen ay başına akdar dayanamayıp giderdin biliyorum ben :90:

bak işte bu zamanlarımız artık kendimizi yoracağımız zamanlar değil kızlar aman temkinli olalım sonra aniden başımıza iş gelir mazallah..

sana da geçmiş olsun canım ishalden ötürü sancı olabilir mi acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…