hee kıslarr sımdıye kadar 10 kılo almısım gecen ay gıttıgımde 70 kılo ıdım sımdı 71 cıktım 10 kılo almısım doktor ıyı dedı
çok geçmiş olsun canım ama herşeyin yolunda olmasına sevindim böyle durumlar yaşayınca beklemeden gitmek lazım zaten yoksa ay bişey mi oldu diye kendi kendimizi yeriz kuruntudan. zaten bu durum olmasa bile sen ay başına akdar dayanamayıp giderdin biliyorum ben:90:
bak işte bu zamanlarımız artık kendimizi yoracağımız zamanlar değil kızlar aman temkinli olalım sonra aniden başımıza iş gelir mazallah..
sana da geçmiş olsun canım ishalden ötürü sancı olabilir mi acaba...
ya bende onu anlayamıyorum işte adet sancısı gibi ama tuvalet ihtiyacım oluyo netice ishal :)şimdi yemek yedimde nidilat içtim.
bende buyuk tuvaletımı yaparken bırden bı agrı gelıyo kuşuma o anda hıc bısey yapamıyorum kalıyorum hafıf bı sancı gıbı bısey
dokto dedıkı canım anı bı sancı olunca kanama olunca tansıyon cıkınca hıc bekleme hemen gel dedı bende merak eıyodum zaten fındıgımı nasıl dıye ıyımıs allaha sukur ama yıne sag tarafımda hafıf agrı var batma gıbı boyle ıyıce agırlastım galıba kalkarken bıle agrıyo heryerım
rahim büyümesinden olabilir benimkide ishale bağlıdır sancım, karın ağrım heralde oğluşumun resmini yayınlıyım size aynı babası.
yıka tabi canım yakındır sizin hastaneden çıkmanız bence... eee hastaneden çıkınca peki paylaşıcak mısın bizimle resimlerini...
elifciğim bebişim tombiş olmasın yaa normal olsun:)normal doğurmak en iyisi valla aksilik çıkmazsa sonuna kadar beklemek istiyorum.annem beni nasıl doğurduysa bende öyle doğurayım yavrumu.elifciğim istersen ver kıyafetlerini ben yıkayıp ütüleyim içinden gelmiyorsa.neden içinden gelmediğini az çok anlayabiliyorum hala bişey olursa diye korkuların var haklısın canım ama ben pozitif düşünceden yanayım yıka hazırla annesiki bebişin de onları giymek için daha çok çabalasın..ama bence de resmiyenin dediği gibi yalındır çıkması hafsamızın..gösterme resimlerini.çıkın paylaş ama bakk..facede bari paylaş..grubumuzda.
diğer arkadaşlar sizlerde aldığınız her şeyi facede paylaşabilirsiniz haberiniz olsun.
üst komşumdaydım şimdi çay koyacak tekrar çıkıcam başka bi komşumuz daha gelecek.orda olacam kızlar.perdecide gelmedi zaten yaaa..gelirse inerim hemen 5 dk..
anam ne cok yazışmısınız ya masallah bend eyenı gırdım eve sabah karnıma bı sancı gırdı gecmedı bı kac saat bende doktora gıttım :) 33 haftalık cıktı kızım zaten hep bı haftya gerıden gıdıyoruz bız kılosuda 2.200 cıktı herseyı normal dedı nts ye soktu oda normal dedı 3 hafta sonra gel dedı bı daha
elıfıcım kızının ıyı olmasına cok sevındım gıtdıkce buyuycek gorursun bak sen anı deferınde guzelmıs pike takımında benımkıde kremlı yatak örtum falan bendede bugun boyle kasılma var sol tarafımda dedım karın agrısı neden oluyo dedı kendını yorduysan eger ondan olur dedı bende boya yapılırken yorulmustum ondan galıbaa dıye dusundum yarın mısafırım gelıcek arkadasımın bebegının 40 ı cıkıyo bana getırcekler tatlı yapıyorum yarında bı borek kek yeter galıbaa :)
maşallah canım bebişine... benim bebişim de büyüyor maşallh.. sizinkiler kadar olmasa da gram gram büyüyo hamdolsun:)
duramadın demi yineanam ne cok yazışmısınız ya masallah bend eyenı gırdım eve sabah karnıma bı sancı gırdı gecmedı bı kac saat bende doktora gıttım :) 33 haftalık cıktı kızım zaten hep bı haftya gerıden gıdıyoruz bız kılosuda 2.200 cıktı herseyı normal dedı nts ye soktu oda normal dedı 3 hafta sonra gel dedı bı daha
elıfıcım kızının ıyı olmasına cok sevındım gıtdıkce buyuycek gorursun bak sen anı deferınde guzelmıs pike takımında benımkıde kremlı yatak örtum falan bendede bugun boyle kasılma var sol tarafımda dedım karın agrısı neden oluyo dedı kendını yorduysan eger ondan olur dedı bende boya yapılırken yorulmustum ondan galıbaa dıye dusundum yarın mısafırım gelıcek arkadasımın bebegının 40 ı cıkıyo bana getırcekler tatlı yapıyorum yarında bı borek kek yeter galıbaa :)
canım sancın ishaldendir.sen neden nidilat içiyosun erken doğum riskin mi var..ama plesenta öndeydi demi..kızlar yaa 12 uyudum yeni kalktım adet olucakmışım gibi sancıyla uyandım.dün dr gittim nidilatı zaten günde 1 tane içebiliyorum onu iç dedi nst bağladığında bişey çıkmadı.biraz keyfim kaçık buarada karın ağrılarımdan sonra lavaboya gidiyorum afedersiniz ishalım .
çok normal canım ara ara bende de oluyor.sıvı al süt iç peynir ye yeter bebişe..merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum benim son bir haftaya kadar istahim cok acikti simdi zorla az bisey yiyebiliyorum icinizde boyle olanlar varmi acaba
aynen benim doktorda öyle azıcık şkayet etsen ee olacak mehtap hanım hamilesiniz siz diyormasallah canım ıyı uyumussun gece ne uyuycaksın bakalım yedıgın bısey dokunmus olmasın ishal ıcın bend ebugun nts ye gırdım normal cıktı ama sankı bendede agrı var doktora kalsa herseye normal dıyo kadın
kuşum yaaa maşallah...burnuda büyükmüş annesi
bakalım canım burada olmasa bile face de yayınlarım inşallah resmini... bakalım yıkamaya başlamam lazım artık
canım çok sağol dediğin sebeplerden galiba hep birşey olursa diye korkuyorum... daha oda takımını beşiğini bile almadım... hala da alasım yok. ama en azından kayınvaldemler falan yıkasınlar bebişin kıyafetlerini.. hazır olsun bakarsın bugün yarın çıkarıyoruz derler belli mi olur:)))
maşallah canım bebişine... benim bebişim de büyüyor maşallh.. sizinkiler kadar olmasa da gram gram büyüyo hamdolsun:)
kızlaaarrrr maşallah iyi yazmışınız yokluğumda.bende üst komşudaydım eski komşumuzda geldi.oturduk.eşim şimdi kurs hocası ve arkadaşlarıyla buluşmak için gitti evde yalnızım..açtım sezen aksuyu kızıma dinletiyorum bi yandan da size yazıyorum..
perdeci geldi resmiyeciğim.yarında gidip tüle karar vericem..önce epilasyona giderim sonra perdeciye..rustiğe yapmayalım dedi adam kornişe yapalım dah güzel oluyor dedi tamam dedim.öff 7,5 metre gider dedi.off beğendiğimin metreside 33 metre..yandık valla yinee..her şey para yaaa..
maşallah pamığına :)şişko mu neeee:)benim kızım artık hiç poz vermiyor.o kadar sinir oluyor ki ultrasona ağzını açıp açıp kapıyor sanki söyleniyormuş gibi..
arabalara bindiricez gece vakti emin ol.sırf sussun diye battaniyede bile sallayacağız.bak bebeğin odasında yatma olayını hiç aklıma gelmemişti.aslında o koltuğu alırsam yanında yatmam gerekirse yatarım da valla.eşim odaya bebeği hiç istemiyor resmiyecim alışmasın diyor.aldığım kraft dondy de beşik gibi canım onda yanımda yatar.olmazsa onda yatırırım.off sırf masraf bu beişlerde haaa..
ee tabii senin her şeyin yepyenidir..benimde var daha kullanmaadığım şeyler ama ne bileyim bu yeni olsun istedim.mor da güzel olur canım..
ben hiç meraklı değilim bu fotoğraflarına yaa.hastaneden aldığım gibi dosyasına koyuyorum:)hele kamera kayıtlarına hareketlerini çekiyor doktor o cdlerin bitanesini bile izlemedim:)hep eşim.benden önce derya var ama.o benden de önde
ben doğurayım valla.çok sıkıldım ama haziranın ilk haftasını da atlatayım da doğurayım kızlar yaa.sanki ben normal doğuracakmışım gibi geliyor.kasılmalarım oluyor bence normal gelir bu kız..bak böyle dedim ya aranızda en son doğururmuşum iyimi
canım ben normal doğumu beklersem belki beiş 40haftayı geçer sizde sezeryan olursanız önce sizinkiler olur:)ahh bi doğsun sağlıkla hepsi yeter..kızlar ilk giydiği kıyafetleri yıkamayalım da kokusu uzun süre kalsın çok güzel kokuyolarmış ilk doğduğunda çünkü..
nurtenciğim senden haber almak sevindirdi beni.benim doktorum nstye falan bağlamıyor yaa..anlamadım nstye girmeyen ben kaldım aranızda:)
kızlar herkes googleden poziti doğum hikayeleri diye yazsın ve ilk çıkan linke tıklasın.hem normal doğumun faydalarını görecek hem de sizi bilinlendirecek.ben ağlamaktan bi-hal oldumben de bunları yaşamalıyom.yavrumu ben çıkartmalıım içimden doktor değil.inşallah isteğime göre olur..
çamaşır bitmiyor serapcığım bitermi...Allahtan kurutma mekinem var benimde çamaşırın tozu sermesi yok.aynı gün dünyanın makinesini yıkayıp kuruto kaldırıyorum yerlerine
kızlar sürekli kızımın odasına girip eşyalarına kıyafetlerine bakasım geliyor.bir tek ben böyle değilim değilmi yaaa..insan görmediği birinin hasretliğini çeker mi..yavrumun hasretliğini çekiyorum resmen.bir de bu bebeği hiç istemiyordum güyaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?