2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

dokto dedıkı canım anı bı sancı olunca kanama olunca tansıyon cıkınca hıc bekleme hemen gel dedı bende merak eıyodum zaten fındıgımı nasıl dıye ıyımıs allaha sukur ama yıne sag tarafımda hafıf agrı var batma gıbı boyle ıyıce agırlastım galıba kalkarken bıle agrıyo heryerım

aynen ben de öyleiym be canım kasılmalar başladı artık

yıka tabi canım yakındır sizin hastaneden çıkmanız bence... eee hastaneden çıkınca peki paylaşıcak mısın bizimle resimlerini...

bakalım canım burada olmasa bile face de yayınlarım inşallah resmini... bakalım yıkamaya başlamam lazım artık

canım çok sağol dediğin sebeplerden galiba hep birşey olursa diye korkuyorum... daha oda takımını beşiğini bile almadım... hala da alasım yok. ama en azından kayınvaldemler falan yıkasınlar bebişin kıyafetlerini.. hazır olsun bakarsın bugün yarın çıkarıyoruz derler belli mi olur:)))

maşallah canım bebişine... benim bebişim de büyüyor maşallh.. sizinkiler kadar olmasa da gram gram büyüyo hamdolsun:)

maşallah canım bebişine... benim bebişim de büyüyor maşallh.. sizinkiler kadar olmasa da gram gram büyüyo hamdolsun:)

canım yaaa sen böyle deyince içim burkuldu tabi karnında olsaydı sen ona daha iyi akardın daha hızlı büyürdü ama yine de çok şükür senin bebişin minicikken bile bu hayat tutundu ve bundan sonra hızla büyüyecek inşallah emzirmeye bi başlasa zaten o hemen toparlayacak kendini ama bence iki hafta bile sürmeyecek izin çıkışınız.

duramadın demi yineohh maşallah melisamıza yaa.canım benim o ağrılar o kadar normalkiii.öyle diyolar bana hiç de normal gelmiyor amabenim doktorum da her şeye normal dediği gibi nstye bile sokmuyor yaa.bir de adam doçent.neden böyle anlamıyorum..demekki gerek duymuyor demi..
canım sancın ishaldendir.sen neden nidilat içiyosun erken doğum riskin mi var..ama plesenta öndeydi demi..
merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum benim son bir haftaya kadar istahim cok acikti simdi zorla az bisey yiyebiliyorum icinizde boyle olanlar varmi acaba
çok normal canım ara ara bende de oluyor.sıvı al süt iç peynir ye yeter bebişe..
aynen benim doktorda öyle azıcık şkayet etsen ee olacak mehtap hanım hamilesiniz siz diyor
kuşum yaaa maşallah...burnuda büyükmüş annesiben yayınlayamam çünkü tarayıcı yokki..

valla hafsa bi çıksın oda almakta ne var..annenler kayınvalidenler halledersinzi inşallah..her zaman her konuda yardımcı olmaya talibim.valla ver yıkar ütülerim kuzunun her şeyini...zevkleeee...

kızlaaarrrr maşallah iyi yazmışınız yokluğumda.bende üst komşudaydım eski komşumuzda geldi.oturduk.eşim şimdi kurs hocası ve arkadaşlarıyla buluşmak için gitti evde yalnızım..açtım sezen aksuyu kızıma dinletiyorum bi yandan da size yazıyorum..
perdeci geldi resmiyeciğim.yarında gidip tüle karar vericem..önce epilasyona giderim sonra perdeciye..rustiğe yapmayalım dedi adam kornişe yapalım dah güzel oluyor dedi tamam dedim.öff 7,5 metre gider dedi.off beğendiğimin metreside 33 metre..yandık valla yinee..her şey para yaaa..

ee o kadar olucak canım ne paralar gidiyo da bebişe gideni mi düşüncez boşver amaaan :87: zaten çoğunu bitirdin ne kaldı ki odanızın bi perdesi kaldı artık keyfii şeyler alırsın.

herkese merhaba güzel hamile arkadaşlarım..
hep aklımdasınız ma bir türlü netin başına oturamyorum.3 gün sonra izine çıkıyorum kısmetse,valla gün sayar oldum,hergünüm öyle yoğun geçiyor ki yorgunluktan geceleri sızıp kalıyorum ..geçen hafta 3-4 gün tansiyonum çıktı,çok panikledim,dr a gittim nst ye bağladı,kan idrar tahlili yaptı çok şükür normal çıktı,dr um yorgunluk ve stres tetiklemiştir dedi..19 mayıs tatilindede dnlenmek iyi geldi
Akşamüstü okuldan gelinc oğlumda beni dört gözle bekliyor,o yorgunluğun üzerine onunla dışarı çıkıyoruz,bisiklet kullanıyor,bende babası gelene kadar peşindeyim tabi,ardından akşam yemeği çocuğu uyut derken gün bitiyor.
bende dr a gittiğmde 33 haftalıktı bebişim hiç yüzünü göstermedi yine.kilosu 2.200 dü.2 hafta sonra gel dedi.Kızlar karnım dahada büyüdü,sizdede öyle oluyor mu gece uyurken bebek karnımda çılgın tekmeler atarak uyandırıyor beni..Lakabını çılgın tekme koydum

Mehtapcım geriye dönük okurken gördüm yazınıda bebekler kesinlikle ilk doğduklarından itibaren öyle güzel mis gibi kokuyorlar ki,insan koklamaya doyamıyor,hatta kakaları bile tertemiz kokuyor.bebek kokusu cennet kokusuymuş,çok özledim o kokuyu,yakında inşallah sağlıkla mutlulukla yaşarız o duyguları...

nurtenciğim senden haber almak sevindirdi beni.benim doktorum nstye falan bağlamıyor yaa..anlamadım nstye girmeyen ben kaldım aranızda:)
kızlar herkes googleden poziti doğum hikayeleri diye yazsın ve ilk çıkan linke tıklasın.hem normal doğumun faydalarını görecek hem de sizi bilinlendirecek.ben ağlamaktan bi-hal oldum ben de bunları yaşamalıyom.yavrumu ben çıkartmalıım içimden doktor değil.inşallah isteğime göre olur..
çamaşır bitmiyor serapcığım bitermi...Allahtan kurutma mekinem var benimde çamaşırın tozu sermesi yok.aynı gün dünyanın makinesini yıkayıp kuruto kaldırıyorum yerlerine
kızlar sürekli kızımın odasına girip eşyalarına kıyafetlerine bakasım geliyor.bir tek ben böyle değilim değilmi yaaa..insan görmediği birinin hasretliğini çeker mi..yavrumun hasretliğini çekiyorum resmen.bir de bu bebeği hiç istemiyordum güyaa...

canım benım ya ınsan dogana kadar hasretlıgını cekıyo cok ıyı anlıyorum ve gayet normal artık cunku son zamanalr gelıyo ınsan sabırsız oluyo hemen olsun ıstıyo dımı ben oyleyım yanı su bı ay bıtsın dıye beklıyorum ben uzun zamandır bebek magzalarına gırmıyorum canım kıyafet falan almıyorum cunku alırsam fazlalık dıye dusunuyorum kendımce artık naısl bılmıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…