merhaba kızlar bugun ne kadar cok yazmıssınız oku oku bıtmedı ben bugun gıremedım dun gece hıc uyuyamadım bende kalktım tv ızledım sonra kocıs geldı beraber oturduk bırde o ıse gıdecek neyse sabah gec kalktım okulda son kez kursum vardı ona gıttım ardından esımın voleybol macını ızlemeye gıttım yemek derken bu saat oldu
ya kızlar çamaşırlar benim hiç bitmiyo sadece benimmi öyle ya :)
mehtapcım dün dedğin internet sitesine baktım oradaki videoyu da izledim izlerken karnıma sancılar girmeye başladı ve tüm gece boyu da sürdü korktum sanırım ya çok etkilendim bir de bebeği öyle doğarken falan da görünce duygulandım nasıl mosmordu yaa ilk doğduğunda :26: Allah'ım biz bu aşamaları nasıl atlatıcaz dedim.
kardelencim doğum videoları çok etkiliyor insanı,birde stresle beraber kasılmadahada artıyor,geçen hafta tansiyonuım çıktı benim,13-9 falandı evde.hastaneye gittim orada korkudan baktık dahada artmaya başladı,sakin olup düşünmeyince azalıyor..
Ama adı üzerinde normal doğum,inşallah herşeyiniz normal giderde normal doğum yaparsınız kızlar,bende çok isterdim normal doğumu ama kısmet olmadı ilk doğumumda plesenta aşağıdaydı çünkü..
kızlar benimde uykularım garipleşmeye başladı,akşam 11 de yatıyorum,gece 4 te uyanıyorum uykum bitmiş oluyor,sonra kalkıp duruyorum,gündüzde haliyle uykum geliyor tabi,dün gece kabusla uyandım adeta,rüyamda beni askere alıyorlardı acaip korktum,ah bu hamilelik hormonları insanı yarım akıllı yapıyor :))
evet canım çok etkiledi beni izlediğim video sezaryen doğum videosuydu ama epidural olmuştu anne herşeye tanık oldu yani. sanırım fazla kasıldım izlerken baya etki yaptı. çok geçmiş olsun sana da. olsun be canım bebeğin de sen de sağlıklı ol da sezaryen olsun nolcak ki... bizim de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum sağlıkla ilgili bir problem yaşamaktansa ben de sezaryeni terch ederim.
uyku düzeni mi kaldı be canım gece kaç kez uyanıyoruz ve her seferinde yeniden uykuya dalmak işkence gibi bişey. eşime bakıyorum mışık mışıl uyuyo ne şanslılar yaaa hiç bişeyi onlar çekmiyolar.
Minik prensesimizin adını İpek koyduk kızlar hayırlı olur inşallah....
Minik prensesimizin adını İpek koyduk kızlar hayırlı olur inşallah....
canım bence bu tarz videoları izleme boşver anlamadan bilmeden doğur ben hiç izlememiştim ilkinde şimdi sezaryan olucam biliyorum nasıl olduğunu sadece anesteziden korkuyorum kasılmalar bendede var çok yoruldum iki gündür perdelerle uğraştık eşim astı halende var evi hazırlıyorum bende bu arada İpek isminiz çok güzelmiş
merhaba kızlar neler yapıyorsunuz?
ben pekbi mutluyumsabah hastaneyi aradım Hafsa hakkında bilgi almak için.. bebeğim kilo alıyormuş,kuvöze verilen oksijeni de ara ara kesmeye başlamışlar.. mevcut oksijenle de nefes alabiliyormuş.. çok sevindim
sizde durumlar nasıl? artık yavaş yavaş doğuma hazırlık sancılarınız başlamış he? hadi bakalım. 1. belli de 2. kim olacak? sabırsızlıkla beklemekteyim
canım İpek ismi çok güzel bir isim..Kızım olsa benimde çok istediğim bir isimdi.Adıyla yaşasın minik prensesin.İsme karar vermek insanı rahatlatıyor gerçekten...
merhaba kızlar neler yapıyorsunuz?
ben pekbi mutluyumsabah hastaneyi aradım Hafsa hakkında bilgi almak için.. bebeğim kilo alıyormuş,kuvöze verilen oksijeni de ara ara kesmeye başlamışlar.. mevcut oksijenle de nefes alabiliyormuş.. çok sevindim
sizde durumlar nasıl? artık yavaş yavaş doğuma hazırlık sancılarınız başlamış he? hadi bakalım. 1. belli de 2. kim olacak? sabırsızlıkla beklemekteyim
canm benim çok sevindim allaha şükür yiycek ekmeği var bak ne kadar güçlüler yaa24 haziranda ben doğurucam ondan önce varmı benimde normal doğum olsaydı 8 temmuz sezeryan olucağım için:))
hafsa için çok mutlu oldum canım. ama dur acele etmesin bari bizimkiler zamanlarını doldurmadılar ki daha...
canım ipek ismi cook guzel ve kibar ıns ipek gıbı bır kızın olur hayırlısıyla. bahtı ve sansı acık olsun bizde tekrar yağıza döndük gibi ama benım hala ıcıme sınmıyor yıne her an degısebılır yanı
resmıye 2 3gundur bende sabah uyandıgımda ellerım uyusmus oluyor sıs gıbı bıraz hareket edınce gecıyor ben uzeıne yatmısımdır dıye dusunuyordum onun hamılelıkle bır alakası var mıdır? aynı dert hepımızde var gece kac kere uyanıyorum abuk subuk ruyalar dogum olsun belkı de bu sefer ruya gormeye hasret kalıcagız bakalım bızı nasıl gunler beklıyor
bugun esım benı uyandırmamıs acıktım gıdıp kahvaltı yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?