ewet canım tabiiki senin için erken ama mehtap 35. haftaya girdi.. 2 hafta sonra doğursun o. hem çokda sıkılmış baksana... daha biz ayşeyle hafsayı tanıştırcaz hem.. arkadaşını beklio bizim prematüre:)
haklısın canım ama merak işte. inşallah sezaryen de olsa kolay ve sonrası da ağrısız olur... yorulmak çok etkiliyo yaa ben de ütü yapıcam dünden beri erteliyorum eşime her akşam bir gömlek ütülüyorum yazlıkların hepsini yıkadım tamamı ütülenecek ama toptan yapmaya cesaretim yok ki..
canım herhalde mehtap senden öncedir.. hatırladığım kadarıyla aramızda en önde giden oydu.. geç gelmezse ayşecik o dogurur gibi:) tabii bizim çitlembik gibi erkenci davranan bebişler olmazsa:)
:) evet canım inşallah gelişimini tamamladıklarında doğarlar 37 haftalık erken sayılmaz bir arkadaşım doğurdu da kuvöze bile almamışlardı. siz yakınsınız evet inşallah sonradan da görüşürsünüz...
KARDELEN CANM ipek ismi çok güzel akrabamızın 2 kızı var biri ipek biri irem 2 side çok güzel kızlar.NURTENCİM bende kurutma alıcam.böyle olmaz :)
normal doğumu bilmem ama sezeryan (eğer epiduralse) hiç korkulacak birşey değil. 1-2 gün dikişler zorluyor sonrasında çok rahatsınız. ben şimdi eskisi gibiyim. sadece zorlanırsam,yorulursam,şiddetli öksürürsem dikişlerim acıyor o kadar... ama şu var. doğurdum mu? ne oldu? hönkk?? oluyorsunuz irazcık. hele de bebiş yanınıza gelmeyince... ben ne olduğunu hiç anlamadım açıkçası.. hala da anlamış değilim:44:
evet hayatım 37 hafta gayet normal.. eğer bi problem yoksa kuvöze almazlar... gelişimi tamamlanmış oluo bebişlerin... senin daha 1 ayın var. 1ay daha sabretcen artık
Günaydın arkadaşlar...
Sabah eşimi yolladıktan sonra yattım ama uyku tutmadı bir türlü kalktım bilgisayarın başına geldim ben de. Zaten dün gece de 3 e doğru uyuyabildim kasılma ve sancılar oldu kızım da tekmeledi devamlı korktum bişey olucak diye ama olmadı çok şükür. hastaneyi de aradım randevumu bu cumartesi gününe aldım normalde haftaya cumartesi gel demişti doktorum ama bu tarz şikayetlerim yoktu son kontrolümde. bakalım belki bu sefer nts ye bağlar doktorum geçe kontrolümde eğer el ve ayaklarında uyuşma oluyosa seni yollamıycam demişti sanırım nts ye bağlayacaktı o zaman olsaydı şimdi var bu şikayetlerim sabah ilk uyandığımda ayaklarımın üstüne basrığım an altları acıyo ellerim uyuşmuş oluyo. bakalım neden oluyomuş doktor ne diyecek bu duruma.[/QUO
canım aynı tarz şikayetler bendede var inan.2 gündür hem sabah kalktığımda hemde biraz oturup ayağa kalktığımda ayaklarımın altı o kadar çok acıyorki sank, biri iğneleri sokup sokup çıkarıyor..sor bakalım neymiş.ellerimde yok ama..ayaklarımda hafif ödemlerde başladı.ben çok ayakta kalıyorum aslında yapmasam iyi olacak yamehtapcım dün dedğin internet sitesine baktım oradaki videoyu da izledim izlerken karnıma sancılar girmeye başladı ve tüm gece boyu da sürdü korktum sanırım ya çok etkilendim bir de bebeği öyle doğarken falan da görünce duygulandım nasıl mosmordu yaa ilk doğduğunda :26: Allah'ım biz bu aşamaları nasıl atlatıcaz dedim.
canım videoyu izlemeseydin keşke.ben izlerken çok ağladım ama artık etkilenmiyorum o tarz şeylerden.yazıları okumanız için tavsiye etmiştim o siteyi.çok güzel şeyler yazıyor..inan dün gece bende hiç uyumadım yattığımda tam 3tü.keşke topiğe gelseydin laflardık..sabhata erkenden kızımın tekmeleri uyandırdı canımı çok yakıyor.bağırdım resmen.eşim kızyla konuştu ama nafilecadı kızım beni iyice ayağa kaldırdı sonra resmen durdu.bende uyumadım işlerimi hallettim..
off off herkeste aynı dertler.kötü rüyalar uykusuzluk...unutkanlık...kardelencim doğum videoları çok etkiliyor insanı,birde stresle beraber kasılmadahada artıyor,geçen hafta tansiyonuım çıktı benim,13-9 falandı evde.hastaneye gittim orada korkudan baktık dahada artmaya başladı,sakin olup düşünmeyince azalıyor..
Ama adı üzerinde normal doğum,inşallah herşeyiniz normal giderde normal doğum yaparsınız kızlar,bende çok isterdim normal doğumu ama kısmet olmadı ilk doğumumda plesenta aşağıdaydı çünkü..
kızlar benimde uykularım garipleşmeye başladı,akşam 11 de yatıyorum,gece 4 te uyanıyorum uykum bitmiş oluyor,sonra kalkıp duruyorum,gündüzde haliyle uykum geliyor tabi,dün gece kabusla uyandım adeta,rüyamda beni askere alıyorlardı acaip korktum,ah bu hamilelik hormonları insanı yarım akıllı yapıyor :))
adıyla yaşasın inşallah.yüzüde tenide huyuda ipek gibi yumuşak olsun..ben de hep istedim ipek ismini ama eşimi kıramadım..çok güzel bir isim hiç vazgeçmeyin canım...Minik prensesimizin adını İpek koyduk kızlar hayırlı olur inşallah....
maşallah hafsamıza..bak daha da iyi olacak.prematüre doğan bebekler sonradan daha sağlıklı oluyorlar inan bana..ben 2.olmam gibi yaa bence derya olacak..merhaba kızlar neler yapıyorsunuz?
ben pekbi mutluyumsabah hastaneyi aradım Hafsa hakkında bilgi almak için.. bebeğim kilo alıyormuş,kuvöze verilen oksijeni de ara ara kesmeye başlamışlar.. mevcut oksijenle de nefes alabiliyormuş.. çok sevindim
sizde durumlar nasıl? artık yavaş yavaş doğuma hazırlık sancılarınız başlamış he? hadi bakalım. 1. belli de 2. kim olacak? sabırsızlıkla beklemekteyim
o çitlenbiği yerim yaa.tabii tanıştırcaz arkadaş olacak kızlarımız inşallah..ewet canım tabiiki senin için erken ama mehtap 35. haftaya girdi.. 2 hafta sonra doğursun o. hem çokda sıkılmış baksana... daha biz ayşeyle hafsayı tanıştırcaz hem.. arkadaşını beklio bizim prematüre:)
KARDELEN CANM ipek ismi çok güzel akrabamızın 2 kızı var biri ipek biri irem 2 side çok güzel kızlar.NURTENCİM bende kurutma alıcam.böyle olmaz :)
kızlar kurutma mutlaka alın.inanın hariika bir şey..kullanmasam bilmezdim ama inanın bebişlerle şart.aynı gün dünyanın çamaşırını yıkıyorum kurutuyorum ortada hiç eser yok.üstelik dezenfekte oluyor ve bir çok şey ütü istemiyor.hele bebiş kıyafetlerine asla istemiyor.ben ilk ütüsünü yaptım ama bundan sonra yapmam çünkü kurutma hem dezenfekte ediyor hem çoğu şey ütülü gibi oluyor.ve çok güzel kokutuyor çamaşırları..
herkese merhaba.valla ben işlerimi hallederken epey muhabbet dönmüş burda:)bileydim iş güç yapmazdım.yemeğimi yaptım lavaboları küveti temizledim evimi süpürdüm tozumu aldım şimdi yıkadım meyvemi yerken size yazıyorum..çarşıya gidicem.önce epilasyona malum haftasonu düğün var,sonra komşum gelecek perdeye karar vericez gezeriz birazda.yazdıkalrınıza cevao yetiştireyim hemen
canım aynı tarz şikayetler bendede var inan.2 gündür hem sabah kalktığımda hemde biraz oturup ayağa kalktığımda ayaklarımın altı o kadar çok acıyorki sank, biri iğneleri sokup sokup çıkarıyor..sor bakalım neymiş.ellerimde yok ama..ayaklarımda hafif ödemlerde başladı.ben çok ayakta kalıyorum aslında yapmasam iyi olacak ya
canım videoyu izlemeseydin keşke.ben izlerken çok ağladım ama artık etkilenmiyorum o tarz şeylerden.yazıları okumanız için tavsiye etmiştim o siteyi.çok güzel şeyler yazıyor..inan dün gece bende hiç uyumadım yattığımda tam 3tü.keşke topiğe gelseydin laflardık..sabhata erkenden kızımın tekmeleri uyandırdı canımı çok yakıyor.bağırdım resmen.eşim kızyla konuştu ama nafilecadı kızım beni iyice ayağa kaldırdı sonra resmen durdu.bende uyumadım işlerimi hallettim..
off off herkeste aynı dertler.kötü rüyalar uykusuzluk...unutkanlık...
adıyla yaşasın inşallah.yüzüde tenide huyuda ipek gibi yumuşak olsun..ben de hep istedim ipek ismini ama eşimi kıramadım..çok güzel bir isim hiç vazgeçmeyin canım...
maşallah hafsamıza..bak daha da iyi olacak.prematüre doğan bebekler sonradan daha sağlıklı oluyorlar inan bana..ben 2.olmam gibi yaa bence derya olacak..
o çitlenbiği yerim yaa.tabii tanıştırcaz arkadaş olacak kızlarımız inşallah..
kızlar kurutma mutlaka alın.inanın hariika bir şey..kullanmasam bilmezdim ama inanın bebişlerle şart.aynı gün dünyanın çamaşırını yıkıyorum kurutuyorum ortada hiç eser yok.üstelik dezenfekte oluyor ve bir çok şey ütü istemiyor.hele bebiş kıyafetlerine asla istemiyor.ben ilk ütüsünü yaptım ama bundan sonra yapmam çünkü kurutma hem dezenfekte ediyor hem çoğu şey ütülü gibi oluyor.ve çok güzel kokutuyor çamaşırları..
kızlar dr bana ne dedi merabalaştık serap hn bu aralar doğurmassınız dimi diyo haziranın 1 den 10 kadar yok sanırım tatile çıkıcak genelde söylemezler dr onu bilmiyorumda ameliyet öncesi lavman yapıyolar ya bana gerek kalmıycak :))))))))))))))
kıslar ben acıl doktora gıdıyorum sag tarafımda cok kotu agrı var uyuyamadım hıc bsıey batıyo snakı doktoru aradım gel bakalım dedı
haziranda nereye tatile gidiyo ki bu doktor... neden gerek kalmıycak lavmana peki...
kızım sosyetik dr yurtdışına çıkar belki lavman konusuda ishalim yaa
canım gelir gelmez yaz ama merak ederiz.inşallah önemli bişey değildir..kıslar ben acıl doktora gıdıyorum sag tarafımda cok kotu agrı var uyuyamadım hıc bsıey batıyo snakı doktoru aradım gel bakalım dedı
kurutma makinelerine bakıyorum da hangi marka güzel ki benim herşeyim beko acaba nasıldır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?