2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

:) evet canım inşallah gelişimini tamamladıklarında doğarlar 37 haftalık erken sayılmaz bir arkadaşım doğurdu da kuvöze bile almamışlardı. siz yakınsınız evet inşallah sonradan da görüşürsünüz...

normal doğumu bilmem ama sezeryan (eğer epiduralse) hiç korkulacak birşey değil. 1-2 gün dikişler zorluyor sonrasında çok rahatsınız. ben şimdi eskisi gibiyim. sadece zorlanırsam,yorulursam,şiddetli öksürürsem dikişlerim acıyor o kadar... ama şu var. doğurdum mu? ne oldu? hönkk?? oluyorsunuz irazcık. hele de bebiş yanınıza gelmeyince... ben ne olduğunu hiç anlamadım açıkçası.. hala da anlamış değilim:44:

evet hayatım 37 hafta gayet normal.. eğer bi problem yoksa kuvöze almazlar... gelişimi tamamlanmış oluo bebişlerin... senin daha 1 ayın var. 1ay daha sabretcen artık

Elifcim ticker ın da değişmiş bakıyorum da biz de o günlere gelicez inşallah bi gün... erken doğanlarda düzeltilmiş yaş diye bişey duymuştum ama hangi haftalarda doğunca oluyo tam da bildiğim bişey değil size öyle bişey söylediler mi peki?

KARDELEN CANM ipek ismi çok güzel akrabamızın 2 kızı var biri ipek biri irem 2 side çok güzel kızlar.NURTENCİM bende kurutma alıcam.böyle olmaz :)

ayy canı ya beğenmene çok sevindim. İnşallah bizimkiler de çok tatlı bebişler olurlar. kurutma ben de alıcam ya çamaşır olayı iyce canımı sıkmaya başladı benim de.

maşallah sana da canım ne güzelçabuk toparlamışsın. sen bebeğini kucağına aldığın gün anlayacaksın bence doğurduğunu ayy nasıl bi heyecan yaşarsın yaaa bakalım ne zaman arayacaklar gelin alın artık şu cadı kızı diye :)

evet hayatım 37 hafta gayet normal.. eğer bi problem yoksa kuvöze almazlar... gelişimi tamamlanmış oluo bebişlerin... senin daha 1 ayın var. 1ay daha sabretcen artık

biraz önce arkadaşım aradı 38+6 olmuş bugün hala doğumla ilgili bi belirti yok diyo biz daha çoook bekliycez belki de...

Biraz önce arayan arkadaşım bakırköy devlet hastanesinde doğum yapmak istiyormuş dün gitmiş şlk kez oraya kontrole ay ne deseler beğenirsiniz bütün yataklar dolu şu an 3 yatak boş ve 15 hasta var 5 kişi bi yatakta yatmayı kabul ederseniz gelin... yuh dedim ya bu nasıl laçka bi konuşma öel doktorunda doğuma karar vermiş sonunda o da. zaten bu devlet hastaneleriyle ilgili böyle şeyler duydukça hiç gidesim gelmiyor benim Allah düşürmesin inşallah.

kızlar dr bana ne dedi merabalaştık serap hn bu aralar doğurmassınız dimi diyo haziranın 1 den 10 kadar yok sanırım tatile çıkıcak genelde söylemezler dr onu bilmiyorumda ameliyet öncesi lavman yapıyolar ya bana gerek kalmıycak :))))))))))))))

herkese merhaba.valla ben işlerimi hallederken epey muhabbet dönmüş burda:)bileydim iş güç yapmazdım.yemeğimi yaptım lavaboları küveti temizledim evimi süpürdüm tozumu aldım şimdi yıkadım meyvemi yerken size yazıyorum..çarşıya gidicem.önce epilasyona malum haftasonu düğün var,sonra komşum gelecek perdeye karar vericez gezeriz birazda.yazdıkalrınıza cevao yetiştireyim hemen

hahahaaa yani günlük rutin işlerini yaptın desene :))) ya ben de izlesem mi izlemesem derken merakıma yenildim ama olsun ben şikayetçi değilim şu an. ay evet aynı saatlerde uyuyabilmişiz topikte olsak iyi konuşlur dertleşirdik. sabahları acıkıyolar sanırım yaa benimki de tekme ile uyandırıyo bir aydır falan.

Sağol canım ismimizi beğendiğin iin mutlu oldum. iyi temennilerin için de teşekkürler... ben uzun zamnadır ipek istiyordum ama eşim gözde diye tutturmuştu o ismi de ben pek içime sindiremedim sonunda beni kırmaadı o da her derdini sen çekiyosun ismini koymak da en çok senin hakkın dedi :)

haziranda nereye tatile gidiyo ki bu doktor... neden gerek kalmıycak lavmana peki...

kıslar ben acıl doktora gıdıyorum sag tarafımda cok kotu agrı var uyuyamadım hıc bsıey batıyo snakı doktoru aradım gel bakalım dedı

geçmiş olsun yaa dünden beri şikayetlerin geçmedi çok mu yordun sen kendini boya yapılırken naptın. inşallah kötü bişey yoktur dünden beri bende de kasılma ve sancılar arttı. ama düzenli ve uzun süreli dğeil diye önemsemiyorum o kadar.

kıslar ben acıl doktora gıdıyorum sag tarafımda cok kotu agrı var uyuyamadım hıc bsıey batıyo snakı doktoru aradım gel bakalım dedı
canım gelir gelmez yaz ama merak ederiz.inşallah önemli bişey değildir..
kurutma makinelerine bakıyorum da hangi marka güzel ki benim herşeyim beko acaba nasıldır.

canım beko ve arçelik almayın kullananlar memnun değil.ben bosh aldım gayet güzel 8 kiloluk aldım.b sınıfı..zaten a sınıfı çok pahalı ve gerekde yok b sınıfı ile arasında pek bir fark da yok tükettiği elektrik bakımından..ama kuzenim sımens kullanıyor ben onunkini daha çok beğendim hem daha kısa sürede kurutuyor hem o daha düzgün çıkartıyor çamaşırları..ben taksitle 950ye almıştım ya da 900 kuzenim peşin 800 e aldı..dur kodunu öğreneyim de yazayım size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…