2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

sımens alayım o zaman bende

wt 46s 511 sımensın kodu kesinlikle çok güzel.bu da b sınıfı.tavsiye ederim.ama bulamazsanız boshu da tavsiye ederim valla..

bende çıkıyorum.yemek yiyip çarşıya gideyim..çarşıya aç gidince hep canım hamburger istiyor.tok gideyim bari de yemeyim..akşam görüşürüzzzz öpüyorum hepiniziii

aman benım kuzucuguma kıloları alsın bakalım senden boyle ıı haberlerı alınca cok sevınıyoruz nede olsa hafsa bebek ılk bebegımız 2. bebek konusunda mehtapla benım aramda cok az var canım dıgerlerı once davranmazsa ıkımızden bırı suprız yapabılır hatta benım ultrasona gore dogum 12 hazıran gozukuyor ama doktor sat ı baz alırız dedı ama hadı bakalım

canm benim çok sevindim allaha şükür yiycek ekmeği var bak ne kadar güçlüler yaa 24 haziranda ben doğurucam ondan önce varmı benimde normal doğum olsaydı 8 temmuz sezeryan olucağım için:))

senın neden sezeryandı canım?ben sezeryandan korkuyorum normal ıstıyrm ama doktor boyle gıderse senın sezeryan olur dedı bır dahakınde daha net belllı olur

evet canım değiştirdim tickerımı... bende duydum düzeltilmiş yaş falan diye.. herhalde doğması gereken zamana göre söyleniyor o.. mesela enim temmuz 15 gibiydi.. temmuz 15ten sonra düzeltilmiş diye söyliycem galiba.. çünkü gelişimi çok geri gözükecek diğer türlü... ama daha kimse bişey demedi bana... tickerlarda da var bu düzeltilmiş yaş mevzusu ama ben onu yapmak istemedim..

ayy bilmiyorum yaa... geçen dokunuğum zaman anladım aslında. kucağıma aldığımda da tam manasıyla yaşarım herhalde. şöyle 10 güne kadar arasalar ne güzel olur dimii:)

biraz önce arkadaşım aradı 38+6 olmuş bugün hala doğumla ilgili bi belirti yok diyo biz daha çoook bekliycez belki de...

valla belli olmaz.. bazıları 40ı geçiyorlar... ben hastanedeyken bir bayan geldi 40+2 deymiş . ve hala sancısı yokmuş... bekliyordu kadıncağız

bana lavman falan yapmadılar cnm... neden gerek kalmıycak anlayamadım?? ishal mi oldun:)))

hadi bakiim derya mı mehtap mı derya mı mehtap mı?? yoksa biri atak yapıp öne geçecek mi... çok az kaldı

doktor mutlaka söyler zaten canım gerekeni hastaneden çıkarken. bakalım ben önümüzdeki hafta çıkacağını düşünüyorum hafsa kızımızın hastaneden.

ablam da 40+3 te normal doğum yapmıştı bebek tam 4 kiloydu...

canım 4 kılo bebek ve normal dogum pekı cok dıkıs atmıslar mı zorlanmıs mı ablan? bu gıdısle kısmetse benım bebekte yaklasık o kıloda olacak bende normal ıstıyrm ama kılolu olursada korkuyorum acıkcası doktorda 4 kılo ve uzerının normal dogum yapması bıraz zor senın sezeryan olabılır dedı elbette herkesın bır olmaz ama ablanın dogumu hakkında bılgılendırırsen sevınırm

baya zor olmuş canım doğumu ama doktoru bebeğin gerçek klosunu söylememiş ablama 3600 demiş normale ikna edebilmek için nasıl bi doktor ben de anlamadım genelde 4 kiloda normal önermiyolar ama. zor da olsa doğurdu ama vakum falan kullanılmış çok riskli bişeymiş aslında o da, ablamın doğumundan bir hafta sonra haberlerde çıktı vakumla bir bebeğin başı kopmuş diye ödümüz koptu zaten. bence sakın 4 kilo ve üstü olursa normal isteme çok problemli oluyo bebeğin başı bir ay kadar elips şeklindeydi mutlaka beyni de hasar görmüştür.

ablam da 40+3 te normal doğum yapmıştı bebek tam 4 kiloydu...

maşallah canım hem de normal doğum he.. ama kızlar siz siz olun riske atmayın kendinizi de bebeğinizi de... ben de hep normal doğum normal doğum diyordum ama bakın sağlık problemleri yüzünden sezeryan olmak zorunda kaldım ne yzık ki..

aaaa yarışa mı girdik :))) bakarsınız onlar sona kalırlar belli omaz bu işer... sonra biz atak yaparız belki de...

valla hiç belli olmaz dediğin gibi..

evet vakum tehlıkelı oyle bende ıstemem dedıgın gıbı kılolu olursa sezeryana basvurmak en ıısı zorlamanın bır anlamı yok doktoruda dınlemek en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…