canım gelir gelmez yaz ama merak ederiz.inşallah önemli bişey değildir..
canım beko ve arçelik almayın kullananlar memnun değil.ben bosh aldım gayet güzel 8 kiloluk aldım.b sınıfı..zaten a sınıfı çok pahalı ve gerekde yok b sınıfı ile arasında pek bir fark da yok tükettiği elektrik bakımından..ama kuzenim sımens kullanıyor ben onunkini daha çok beğendim hem daha kısa sürede kurutuyor hem o daha düzgün çıkartıyor çamaşırları..ben taksitle 950ye almıştım ya da 900 kuzenim peşin 800 e aldı..dur kodunu öğreneyim de yazayım size..
wt 46s 511 sımensın kodu kesinlikle çok güzel.bu da b sınıfı.tavsiye ederim.ama bulamazsanız boshu da tavsiye ederim valla..
merhaba kızlar neler yapıyorsunuz?
ben pekbi mutluyumsabah hastaneyi aradım Hafsa hakkında bilgi almak için.. bebeğim kilo alıyormuş,kuvöze verilen oksijeni de ara ara kesmeye başlamışlar.. mevcut oksijenle de nefes alabiliyormuş.. çok sevindim
sizde durumlar nasıl? artık yavaş yavaş doğuma hazırlık sancılarınız başlamış he? hadi bakalım. 1. belli de 2. kim olacak? sabırsızlıkla beklemekteyim
canm benim çok sevindim allaha şükür yiycek ekmeği var bak ne kadar güçlüler yaa24 haziranda ben doğurucam ondan önce varmı benimde normal doğum olsaydı 8 temmuz sezeryan olucağım için:))
Elifcim ticker ın da değişmiş bakıyorum da biz de o günlere gelicez inşallah bi gün... erken doğanlarda düzeltilmiş yaş diye bişey duymuştum ama hangi haftalarda doğunca oluyo tam da bildiğim bişey değil size öyle bişey söylediler mi peki?
maşallah sana da canım ne güzelçabuk toparlamışsın. sen bebeğini kucağına aldığın gün anlayacaksın bence doğurduğunu ayy nasıl bi heyecan yaşarsın yaaa bakalım ne zaman arayacaklar gelin alın artık şu cadı kızı diye :)
biraz önce arkadaşım aradı 38+6 olmuş bugün hala doğumla ilgili bi belirti yok diyo biz daha çoook bekliycez belki de...
kızlar dr bana ne dedi merabalaştık serap hn bu aralar doğurmassınız dimi diyo haziranın 1 den 10 kadar yok sanırım tatile çıkıcak genelde söylemezler dr onu bilmiyorumda ameliyet öncesi lavman yapıyolar ya bana gerek kalmıycak :))))))))))))))
kıslar ben acıl doktora gıdıyorum sag tarafımda cok kotu agrı var uyuyamadım hıc bsıey batıyo snakı doktoru aradım gel bakalım dedı
aman benım kuzucuguma kıloları alsın bakalım senden boyle ıı haberlerı alınca cok sevınıyoruz nede olsa hafsa bebek ılk bebegımız 2. bebek konusunda mehtapla benım aramda cok az var canım dıgerlerı once davranmazsa ıkımızden bırı suprız yapabılır hatta benım ultrasona gore dogum 12 hazıran gozukuyor ama doktor sat ı baz alırız dedı ama hadı bakalım
senın neden sezeryandı canım?ben sezeryandan korkuyorum normal ıstıyrm ama doktor boyle gıderse senın sezeryan olur dedı bır dahakınde daha net belllı olur
evet canım değiştirdim tickerımı... bende duydum düzeltilmiş yaş falan diye.. herhalde doğması gereken zamana göre söyleniyor o.. mesela enim temmuz 15 gibiydi.. temmuz 15ten sonra düzeltilmiş diye söyliycem galiba.. çünkü gelişimi çok geri gözükecek diğer türlü... ama daha kimse bişey demedi bana... tickerlarda da var bu düzeltilmiş yaş mevzusu ama ben onu yapmak istemedim..
valla belli olmaz.. bazıları 40ı geçiyorlar... ben hastanedeyken bir bayan geldi 40+2 deymiş . ve hala sancısı yokmuş... bekliyordu kadıncağız
hadi bakiim derya mı mehtap mı derya mı mehtap mı?? yoksa biri atak yapıp öne geçecek mi... çok az kaldı
ablam da 40+3 te normal doğum yapmıştı bebek tam 4 kiloydu...
canım 4 kılo bebek ve normal dogum pekı cok dıkıs atmıslar mı zorlanmıs mı ablan? bu gıdısle kısmetse benım bebekte yaklasık o kıloda olacak bende normal ıstıyrm ama kılolu olursada korkuyorum acıkcası doktorda 4 kılo ve uzerının normal dogum yapması bıraz zor senın sezeryan olabılır dedı elbette herkesın bır olmaz ama ablanın dogumu hakkında bılgılendırırsen sevınırm
doktor mutlaka söyler zaten canım gerekeni hastaneden çıkarken. bakalım ben önümüzdeki hafta çıkacağını düşünüyorum hafsa kızımızın hastaneden.
ablam da 40+3 te normal doğum yapmıştı bebek tam 4 kiloydu...
aaaa yarışa mı girdik :))) bakarsınız onlar sona kalırlar belli omaz bu işer... sonra biz atak yaparız belki de...
baya zor olmuş canım doğumu ama doktoru bebeğin gerçek klosunu söylememiş ablama 3600 demiş normale ikna edebilmek için nasıl bi doktor ben de anlamadım genelde 4 kiloda normal önermiyolar ama. zor da olsa doğurdu ama vakum falan kullanılmış çok riskli bişeymiş aslında o da, ablamın doğumundan bir hafta sonra haberlerde çıktı vakumla bir bebeğin başı kopmuş diye ödümüz koptu zaten. bence sakın 4 kilo ve üstü olursa normal isteme çok problemli oluyo bebeğin başı bir ay kadar elips şeklindeydi mutlaka beyni de hasar görmüştür.
aaaa yarışa mı girdik :))) bakarsınız onlar sona kalırlar belli omaz bu işer... sonra biz atak yaparız belki de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?