2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

merhaba arkadaşlar..kafama takılan bir şeyi sizlere srmak istedim.geçen cuma 32 haftadan 38 e kadar çalışabilir raporu aldım.iş yerine 1 fotokopisini verdim ancak raporun aslı hala bende..netten baktığım yorumlara göre doğum parası alamk için aslının bende kalması gerekiyormuş öyle yazıyor..hastane sigortaya hemen götrmeniz gerekiyor diyoo.sizler ne yaptınız bu çalışabilir raporunu yardımm lütfennn:))))

kızlar bu arada gönülden ne haber?? taşınıyo mu ? o yüzden mi yok

Merhaba, buraya yazmadım ama hep dua ettim meleğine ve sana Palette, inşallah en kısa zamanda rahatça kucağına da alırsın meleğini :)

Ben pek yazmıyorum ama yazılanları her gün takip ediyorum. Hatırladığım kadarıyla da Gönül, ev taşıdığı için internete uzun zaman bağlanamayacağını yazmıştı.

Fotokopisine aslı gibidir kaşesi yaptırabilirsiniz noterde, bu da bi çözüm :26:

Yalnız, çalışabilir raporu 37. haftaya kadar alınabiliyordu, siz nasıl 38. haftaya kadar alabildiniz, onu merak ettim ? :44:

Fotokopisine aslı gibidir kaşesi yaptırabilirsiniz noterde, bu da bi çözüm :26:

Yalnız, çalışabilir raporu 37. haftaya kadar alınabiliyordu, siz nasıl 38. haftaya kadar alabildiniz, onu merak ettim ? :44:

yani 38 de ayrılacka tarzı birşeyler yazıyor raporda..37 dolunca anlamında herhalde..ok notere onaylataym da diğer nüsha sigortayamı verilecek?

yani 38 de ayrılacka tarzı birşeyler yazıyor raporda..37 dolunca anlamında herhalde..ok notere onaylataym da diğer nüsha sigortayamı verilecek?

Ben de çarşamba günü alacağım inşallah çalışabilir raporunu da, 1 hafta daha uzun olması, daha iyi olurdu, o yüzden sordum

Ben öğretmenim. Doktorumdan 2 nüsha alıp, birini okul idaresine teslim ederim, diğerini kendim alırım diye planlıyorum. Siz hangi kurumda çalışıyorsunuz? Aslı sizde kalsın bence, 1-2 tane fotokopi ile çoğaltıp, aslı gibidir onayı yaptırırsanız, isteyen kurumlara da onları verirsiniz.

ben özel sektörde ssklı olara çalışıyorum..evet en mantıklısı onaylatmak sanırım..her kafadan bir ses çıkınca kafam çok karıştı herkes farklı birşey söylüyor..

kıslar yenı geldık eve ya gttık once nts ye gırdım normal cıktı bebege baktı oda normaldı sonra ıdrar tahlılı ve dopler ıstedı doplerde herseyı ınceledı doktor bebegınd ebenımde butun organlara baktı agrı yapıcak bısey bulamadı nedense doplerde tam haftasında cıktı dun muayne oldugumda bı hafta gerıdeydı ne iş anlamadım sonra ıdrar tahlılı yaptık cok kotu cıktı 2 tan eılac verdı antıbıyotık verdı serum taktı bıraz agrı gecsın dıye ama işe yaramadı hala agrıyo yerımden kalkamıyorum dogru duzgun sancı oluyo ıdrarımdan dolayı agrı olur dedı baska bı sorun goremedıler böbreklerıme safra keseme karacıgere herseye baktı ama hala agrı var ıste ılacları aldım hemen yemek yedım ıctım gecer ınsallah

ben geldiiimm.ayyy öldüm kızlar.önce ağdamı yaptırdım.sonra komşumla buluştum.ayy nasıl geziyor en son dayanamadom ben çok yoruldum eve gidelim dedim ama 4 saat ayakta kaldım kızım da doğal olarak çok canımı acıttı..perdeye karar verdim.kornişe takılı olacak iki yandan bağlamalı tül yaptırdım.güzel olacak bağcıklarını falan boncuklarla süsleyecek..bakalım 9 haziranda teslim edecekler..gelir gelmez resmini çekeceğim odanın her şeyin...
bakıyorumda kim önce doğuracak muhabbeti var valla ben talibim kızlar:)şaka bir yana vaktini beklesinler inşallah.zaten aramızda çok yok.en faz 2 hafta falan varr...ben doğurunca acıbademe girin bakın kızıma inşallah.ilk görenler sizler olun istiyorum..onca derdimi paylaştınız sizler görün..

kızlar temizlik yaptım canm çıktı valla. şimdide ekmek yapıyorum annemi almaya gitti koçiş onlar gelince yemek yapıcam şimdi hiç bişey yapmam.

canım benim çok geçmiş olsun.demekki idrarındaki enfeksiyondan kaynaklanan bir kasık ağrısı..bol su iç tatlım.en iyi o gelir..
kızlar temizlik yaptım canm çıktı valla. şimdide ekmek yapıyorum annemi almaya gitti koçiş onlar gelince yemek yapıcam şimdi hiç bişey yapmam.
temiz ev güzel evv..ohh eline sağlık...

detaylı ıncelenmıssın ne guzel ılaclarını ıhmal etme canım gecmıs olsun ıns en kısa zamanda agrında gecer

bol su içerek sık tuvalete gidersin gittikçede bakteriler idrarla gider canım..ağır kaldırma dikkat et,yorma kendini.uzat ayaklarını süreklii dinlen.bak şakaya gelmez..

bol su içerek sık tuvalete gidersin gittikçede bakteriler idrarla gider canım..ağır kaldırma dikkat et,yorma kendini.uzat ayaklarını süreklii dinlen.bak şakaya gelmez..

evet canım oda bol su ıc dedı ama oyle cok su ıcemıyorumkı migdem şişiyo cok içincee ama ıcmeye calısıcam tabıkı canım agrı olmasa sorun yok hanı ıcerım hem ılacları suyu falan ama agrı devam edıyo ıste o acıtıyo hele bıde bebek tekme atınca o tarafda ıyıce acıyo

çok sağol canım duaların için.. dualarla daha iyiye gidiyor bebeğim hamdolsun

sagol canım ınsallah yakın zamanda gecer canım ama anlamıyorum idrarımdakı iltihap nasıl karnımda sag tarafımda agrı yapar dıye dusunuyorumm

cnm idrar yolu iltahaplandımı karnının yanlarından kasıklarına doğru heryerde sancın olabilir... ben de yaşadım hamileyken ama bol su içtiğimden attım

sagol canım ınsallah yakın zamanda gecer canım ama anlamıyorum idrarımdakı iltihap nasıl karnımda sag tarafımda agrı yapar dıye dusunuyorumm

yapmazmı gülüm,bacak ağrısı bile yapar.beline vurur.ben çok çektim bilirim...ama dikkat et.bak idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma neden oluyor bir de vajinal mantar da yol açıyor.aman canımmm amannn..

cnm idrar yolu iltahaplandımı karnının yanlarından kasıklarına doğru heryerde sancın olabilir... ben de yaşadım hamileyken ama bol su içtiğimden attım

ınsan hasta olunca canının kıymetını ıyı bılıyo canım ya allah kımseyı hastanelere dusurmesın bugun ne hastalar vardı özellerde bıle yanı yarında arkadasım gıtcek hamıle olan bana ıyıce baktılar dıye begendı oda mıgdesıne baktırak onadada hamılelıkten kalan gastrıt cıktıı ne var dıye baktırcak hastalık zor ya bende 6 7 senedır var gastırıt cok kotu tkılıyo benıı

zaten iltihap oldugunu anlıyodum canım cok gelıyo akıntı ıc camasırıma hemde ön tarafa gelıyodu nasıl oluyosa ılacları kullanınca gecse barı canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…