kızlar bu arada gönülden ne haber?? taşınıyo mu ? o yüzden mi yok
merhaba arkadaşlar..kafama takılan bir şeyi sizlere srmak istedim.geçen cuma 32 haftadan 38 e kadar çalışabilir raporu aldım.iş yerine 1 fotokopisini verdim ancak raporun aslı hala bende..netten baktığım yorumlara göre doğum parası alamk için aslının bende kalması gerekiyormuş öyle yazıyor..hastane sigortaya hemen götrmeniz gerekiyor diyoo.sizler ne yaptınız bu çalışabilir raporunu yardımm lütfennn:))))
Fotokopisine aslı gibidir kaşesi yaptırabilirsiniz noterde, bu da bi çözüm :26:
Yalnız, çalışabilir raporu 37. haftaya kadar alınabiliyordu, siz nasıl 38. haftaya kadar alabildiniz, onu merak ettim ? :44:
yani 38 de ayrılacka tarzı birşeyler yazıyor raporda..37 dolunca anlamında herhalde..ok notere onaylataym da diğer nüsha sigortayamı verilecek?
Ben de çarşamba günü alacağım inşallah çalışabilir raporunu da, 1 hafta daha uzun olması, daha iyi olurdu, o yüzden sordum
Ben öğretmenim. Doktorumdan 2 nüsha alıp, birini okul idaresine teslim ederim, diğerini kendim alırım diye planlıyorum. Siz hangi kurumda çalışıyorsunuz? Aslı sizde kalsın bence, 1-2 tane fotokopi ile çoğaltıp, aslı gibidir onayı yaptırırsanız, isteyen kurumlara da onları verirsiniz.
canım benim çok geçmiş olsun.demekki idrarındaki enfeksiyondan kaynaklanan bir kasık ağrısı..bol su iç tatlım.en iyi o gelir..kıslar yenı geldık eve ya gttık once nts ye gırdım normal cıktı bebege baktı oda normaldı sonra ıdrar tahlılı ve dopler ıstedı doplerde herseyı ınceledı doktor bebegınd ebenımde butun organlara baktı agrı yapıcak bısey bulamadı nedense doplerde tam haftasında cıktı dun muayne oldugumda bı hafta gerıdeydı ne iş anlamadım sonra ıdrar tahlılı yaptık cok kotu cıktı 2 tan eılac verdı antıbıyotık verdı serum taktı bıraz agrı gecsın dıye ama işe yaramadı hala agrıyo yerımden kalkamıyorum dogru duzgun sancı oluyo ıdrarımdan dolayı agrı olur dedı baska bı sorun goremedıler böbreklerıme safra keseme karacıgere herseye baktı ama hala agrı var ıste ılacları aldım hemen yemek yedım ıctım gecer ınsallah
temiz ev güzel evv..ohh eline sağlık...kızlar temizlik yaptım canm çıktı valla. şimdide ekmek yapıyorum annemi almaya gitti koçiş onlar gelince yemek yapıcam şimdi hiç bişey yapmam.
canım benim çok geçmiş olsun.demekki idrarındaki enfeksiyondan kaynaklanan bir kasık ağrısı..bol su iç tatlım.en iyi o gelir..
temiz ev güzel evv..ohh eline sağlık...
kıslar yenı geldık eve ya gttık once nts ye gırdım normal cıktı bebege baktı oda normaldı sonra ıdrar tahlılı ve dopler ıstedı doplerde herseyı ınceledı doktor bebegınd ebenımde butun organlara baktı agrı yapıcak bısey bulamadı nedense doplerde tam haftasında cıktı dun muayne oldugumda bı hafta gerıdeydı ne iş anlamadım sonra ıdrar tahlılı yaptık cok kotu cıktı 2 tan eılac verdı antıbıyotık verdı serum taktı bıraz agrı gecsın dıye ama işe yaramadı hala agrıyo yerımden kalkamıyorum dogru duzgun sancı oluyo ıdrarımdan dolayı agrı olur dedı baska bı sorun goremedıler böbreklerıme safra keseme karacıgere herseye baktı ama hala agrı var ıste ılacları aldım hemen yemek yedım ıctım gecer ınsallah
bol su içerek sık tuvalete gidersin gittikçede bakteriler idrarla gider canım..ağır kaldırma dikkat et,yorma kendini.uzat ayaklarını süreklii dinlen.bak şakaya gelmez..
Merhaba, buraya yazmadım ama hep dua ettim meleğine ve sana Palette, inşallah en kısa zamanda rahatça kucağına da alırsın meleğini :)
Ben pek yazmıyorum ama yazılanları her gün takip ediyorum. Hatırladığım kadarıyla da Gönül, ev taşıdığı için internete uzun zaman bağlanamayacağını yazmıştı.
detaylı ıncelenmıssın ne guzel ılaclarını ıhmal etme canım gecmıs olsun ıns en kısa zamanda agrında gecer
sagol canım ınsallah yakın zamanda gecer canım ama anlamıyorum idrarımdakı iltihap nasıl karnımda sag tarafımda agrı yapar dıye dusunuyorumm
sagol canım ınsallah yakın zamanda gecer canım ama anlamıyorum idrarımdakı iltihap nasıl karnımda sag tarafımda agrı yapar dıye dusunuyorumm
cnm idrar yolu iltahaplandımı karnının yanlarından kasıklarına doğru heryerde sancın olabilir... ben de yaşadım hamileyken ama bol su içtiğimden attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?