2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

çok geçmiş olsun cnm.. aman ihmal etme.. mehtabın dediği gibi erken doğuma sebep oluyo ilaçlarını iç ve üşütme sıkı giyin

kızlar yaaa... sağ göğsümün ucunda beze gibi birşey çıktı. değemiyorum bile.. o kadar canım yanıyo ki.. çatlak falan değil.. sağarken resmen canım gidiyo. çok acı veriyo. bilgisi olan var mı bu konuda??

daha çok süt sağ tatlım..süt bezesidir o..ama yinede doktora git bence..sonra apse falan yapmasın..sütün geliyor demii..hafsaya götürüyomusun annecik..poşetlerede depola hafsa eve gelince içerrr

daha çok süt sağ tatlım..süt bezesidir o..ama yinede doktora git bence..sonra apse falan yapmasın..sütün geliyor demii..hafsaya götürüyomusun annecik..poşetlerede depola hafsa eve gelince içerrr

çok fazla yok ama ona yetiyo şimdilik.. artsın diye 2 saatte bir sağıyorum artık.. tam göğsümün ucunda yan tarafta .. sanki sivilce gibi başı da var gibi ama kurcalamadım. çok acıyo. ne yapıcam bilemedim.. ne doktoruna gitmek lazım?

bu konuda benım hıcbır bılgım yok canım ama arastır bır anonce ılerlemeden doktora gıt mehtapın dedıgı gıbı sut bezesı olabılır

çok çok geçmiş olsun kızlarında dediği gibi bol su içmek lazım ama gelde banada anlat sevemiyorum bende bir türlü ama bakteriler anca böyle vücuttan atılıyo dinlen canım kendini yorma artık

meme cerahisine yani genel cerrah ama meme konusunda uzmanlaşmış olanları var zaten kendisiyle ilgisi yoksa yönlendirir ciltse sorun dermatolok görür ama bence genel cerrah yani meme cerrahı

kızlar mide yanmam beni bu saatte uyandırdı ilaç içtim biraz rahatladı.şimdi hepiniz horul horul uyuyosunuz tabi sesleri buraya geliyo ben hiç horlamam

kızlar mide yanmam beni bu saatte uyandırdı ilaç içtim biraz rahatladı.şimdi hepiniz horul horul uyuyosunuz tabi sesleri buraya geliyo ben hiç horlamam

günaydın herkese.dünde ben senin gibi gece uyuyamamıştım.kızımın tekmeleri uyutmamıştı.ama bu gece acısını çıkarttım.hiç uyanmadım bile diyebilirim gece..ama iyi geldi bu uyku..dinlenmişim.lakin bişeyler yiyip tekrar yatma planlarım vartabii kızım içerideki akrobatikhareketlerini bırakırsa
mide yanması kötüdür bilirim.mideden çok çeken birisi olarak anlıyorum ama iyiki gebelik öncesindeki 1 yıl önce midemdem tedavi olmuştum 8 ay kadar sürdü tedavim tam geçmemişti ama olsun şuan faydasını görüyorum kesinlikle 2 kere endoskopi oldum.doktora ilk gittiğimde eşim zorla götürmüştü doktorun tetkiklerden sonra ilk söylediği söz kanserle yüzyüzesin miden bitmiş artık dedi.tabii ben dumur oldum..epey aşamalardan ve ağır antibiyotik ilaçlardan sonra düzeldi çok şükür.o yüzden ihmal etmeyin arkadaşlar..bugün hiçbi işim yok.yarın annemler gelecek ablam da gelecek.ama cumartesi dğüne gidiyoruz bursaya.yoğun bi haftasonu olacak..pazarda izmitte düğün var..pazartesi ablam dönecek.sonra annemler bursadan tekrAR bana geçerler...

Elifcim; memeden süt tam boşaltılmayınca bu tür bezeler çıkabiliyor,çok dikkatli olmak lazım,ben oğlumu emzirirken az emdiği zaman rahatsız olmamak için sonrası sağardım.Bence mutlaka dr a git.Mastit olmasın..kızına gidince Konak ta bir genel cerrahi uzmanına görünebilirsin.Genelde bebeği zararı olmayan bir antibiyotik veriyorlar,inşallah çok hafif bişeydir,
Bu arada sütüm az geliyor diye düşünme,bebeğinin ihtiyacı kadar geliyordur mutlaka,bol sıvı tüket.sağdıkça dahada artar.

kızlar temizlik yaptım canm çıktı valla. şimdide ekmek yapıyorum annemi almaya gitti koçiş onlar gelince yemek yapıcam şimdi hiç bişey yapmam.

serap sen hala iş mi yapıyosun,plesentan aşağıda ve kendini çok yorup ayakta kalmaman lazım,Allah korusun kanaman olmasın,annenler gelince dinlenip keyif yap...

meme cerahisine yani genel cerrah ama meme konusunda uzmanlaşmış olanları var zaten kendisiyle ilgisi yoksa yönlendirir ciltse sorun dermatolok görür ama bence genel cerrah yani meme cerrahı

eğer birkaç gün daha geçmezse gidicem... iyice sağıyorum bakalım geçmezse giderim inşallah.. sağol

artık gündüzleri 2 saatte bir sağmaya başladım. sanki biraz daha arttı 2 gündür. ama geceleri kalkıp sağamıyorum yaa.. yatarken sağıyorum birde sabah kalkar kalkmaz sağıyorum ama sabahları göğüslerim çok gergin ve acıyo.. bakalım inşallah iltihap falan değildir ve sağdıkça geçer..

selamm kıslarr bende mevresım takımımı degıstırdım makınaya attım evı topladım geldım ama kucuk oda harabeye dondu yaa utulencek bırsuru sey var nasıl utulıycem hıc bılmıyorum gozumde kesmıyo utu yapmayı ya bunlarda kurusun belkı yarın yaparım eger ilham gelırse agrım bıraz gectı ama sabah ıkı defa yıne batma oldu sag tarafımda ılaclarımı ıcıyorum ıgrenc bı tadı var ıkısınınde ya sız neler yapıyosunuz bugun bakıyım

he ksılar bıde sorayım sıze 36 cı haftadan sonra dogum olursa cok sorun olmaz dıyolar varmı boyle bısey acaba benım fingirdek hep hareketlı yaa bu arada pleenta ne demekk bılen varmıı

çok geçmiş olsun canım dün sürekli topiğe girip baktı yazdın mı diy ama yazmamıştın akşam eşim gelince dışarıya çıktık ve gece geç döndük sora da bakamadım yeni görüyorum yazını, çok geçmiş olsun umarım ilaçlar işe yarar da ağrın sızın geçer hemen. artık herşeyin hazır zateb daha fazla da kendini yorma dinlen artık.

geçmiş olsun sana da canım bilgim yok benim de ama göğüs bu ihmale gelmez annem beni emzirirken sadece bir göğsünü emer diğerini hep reddedermişim ondaki süt katılaşmış ve kadın göğsünden ameliyat olmak zorunda kalmış ben daha bir aylıkken ve o günden sonra hastanede kalmış uzun süre bana da süt vermesi uygun görülmemiş ben bir ay emebilmişim o yüzden erken teşhisin önemi çok büyük biliyosun ki kime bu işin doktoru mutlaka bir git görün.

geçmiş olsun cnaım yaaa dertler hepimizin peşini bırakmıyor. dün akşam benim midem de çok kötüydü canım yaa yemek yiyince sanki taş otoruyo gibi sertlik oluyo midemde ve sürekli evin içinde yürüyorum geçsn diye gaz da yapıyo çıkartınca biraz rahatladım dün gece. ama ilginç deliksiz uyumuşum ben.

Günaydın diycem ama öğlen olmuş canım :) oh ohh nasıl yoğun bir haftasonu seni beklşyor anneciğini de göreceksin ne mutlu sana... bizim bu haftasonu hiç bir planımız yok sanırım evde olurum yorgun hissediyorum ben bu günlerde arabada da çok sırtım ağrıyo.

merhaba kızlar.. nasılsınız bakalım? ben kızımın kıyafetlerini ütülüyorum.. ara verdim, süt sağmam lazım,2 saatim doldu

bakın size kızımın "MINI MUSLIM" yazılı cicişlerini göstereyim... çok orjinal dimi ben bayıldım:86:

diğeri de prematüre zıbın seti... minicik yaaa

he ksılar bıde sorayım sıze 36 cı haftadan sonra dogum olursa cok sorun olmaz dıyolar varmı boyle bısey acaba benım fingirdek hep hareketlı yaa bu arada pleenta ne demekk bılen varmıı

evet canım öyleymiş bebek gelişimini tamamlamış oluyomuş 36 haftalıkken. eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı işte 36+5 te bebek 2850 gr mış ve kuvöze dahi almadan ertesi gün eve göndermişler hepsini.

ütü işi artık beni de çık sıkmaya başladı canım hele ben yazlıkları çıkarttım kışlıkları kaldırdım yazlıkların hepsini yıkadım ve iki sepet ütüm vardı dün hepsini bir seferde ütüledim, sırtım yarılıyo ama şu an... sen ilaçlarını ihmal etme canım demir ilacını da aynı şekilde asla ihmal etme diyor benim doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…