ınsan hasta olunca canının kıymetını ıyı bılıyo canım ya allah kımseyı hastanelere dusurmesın bugun ne hastalar vardı özellerde bıle yanı yarında arkadasım gıtcek hamıle olan bana ıyıce baktılar dıye begendı oda mıgdesıne baktırak onadada hamılelıkten kalan gastrıt cıktıı ne var dıye baktırcak hastalık zor ya bende 6 7 senedır var gastırıt cok kotu tkılıyo benıı
kızlar yaaa... sağ göğsümün ucunda beze gibi birşey çıktı. değemiyorum bile.. o kadar canım yanıyo ki.. çatlak falan değil.. sağarken resmen canım gidiyo. çok acı veriyo. bilgisi olan var mı bu konuda??
daha çok süt sağ tatlım..süt bezesidir o..ama yinede doktora git bence..sonra apse falan yapmasın..sütün geliyor demii..hafsaya götürüyomusun annecik..poşetlerede depola hafsa eve gelince içerrr
çok fazla yok ama ona yetiyo şimdilik.. artsın diye 2 saatte bir sağıyorum artık.. tam göğsümün ucunda yan tarafta .. sanki sivilce gibi başı da var gibi ama kurcalamadım. çok acıyo. ne yapıcam bilemedim.. ne doktoruna gitmek lazım?
kıslar yenı geldık eve ya gttık once nts ye gırdım normal cıktı bebege baktı oda normaldı sonra ıdrar tahlılı ve dopler ıstedı doplerde herseyı ınceledı doktor bebegınd ebenımde butun organlara baktı agrı yapıcak bısey bulamadı nedense doplerde tam haftasında cıktı dun muayne oldugumda bı hafta gerıdeydı ne iş anlamadım sonra ıdrar tahlılı yaptık cok kotu cıktı 2 tan eılac verdı antıbıyotık verdı serum taktı bıraz agrı gecsın dıye ama işe yaramadı hala agrıyo yerımden kalkamıyorum dogru duzgun sancı oluyo ıdrarımdan dolayı agrı olur dedı baska bı sorun goremedıler böbreklerıme safra keseme karacıgere herseye baktı ama hala agrı var ıste ılacları aldım hemen yemek yedım ıctım gecer ınsallah
çok fazla yok ama ona yetiyo şimdilik.. artsın diye 2 saatte bir sağıyorum artık.. tam göğsümün ucunda yan tarafta .. sanki sivilce gibi başı da var gibi ama kurcalamadım. çok acıyo. ne yapıcam bilemedim.. ne doktoruna gitmek lazım?
kızlar mide yanmam beni bu saatte uyandırdı ilaç içtim biraz rahatladı.şimdi hepiniz horul horul uyuyosunuz tabi sesleri buraya geliyo ben hiç horlamam
kızlar temizlik yaptım canm çıktı valla. şimdide ekmek yapıyorum annemi almaya gitti koçiş onlar gelince yemek yapıcam şimdi hiç bişey yapmam.
meme cerahisine yani genel cerrah ama meme konusunda uzmanlaşmış olanları var zaten kendisiyle ilgisi yoksa yönlendirir ciltse sorun dermatolok görür ama bence genel cerrah yani meme cerrahı
Elifcim; memeden süt tam boşaltılmayınca bu tür bezeler çıkabiliyor,çok dikkatli olmak lazım,ben oğlumu emzirirken az emdiği zaman rahatsız olmamak için sonrası sağardım.Bence mutlaka dr a git.Mastit olmasın..kızına gidince Konak ta bir genel cerrahi uzmanına görünebilirsin.Genelde bebeği zararı olmayan bir antibiyotik veriyorlar,inşallah çok hafif bişeydir,
Bu arada sütüm az geliyor diye düşünme,bebeğinin ihtiyacı kadar geliyordur mutlaka,bol sıvı tüket.sağdıkça dahada artar.
hayıııııııııııııııııır ..sıramızı kaptırmayız saka bır yana onlar ıcın en dogru zaman ne ıse o zaman dogsunlar
kıslar yenı geldık eve ya gttık once nts ye gırdım normal cıktı bebege baktı oda normaldı sonra ıdrar tahlılı ve dopler ıstedı doplerde herseyı ınceledı doktor bebegınd ebenımde butun organlara baktı agrı yapıcak bısey bulamadı nedense doplerde tam haftasında cıktı dun muayne oldugumda bı hafta gerıdeydı ne iş anlamadım sonra ıdrar tahlılı yaptık cok kotu cıktı 2 tan eılac verdı antıbıyotık verdı serum taktı bıraz agrı gecsın dıye ama işe yaramadı hala agrıyo yerımden kalkamıyorum dogru duzgun sancı oluyo ıdrarımdan dolayı agrı olur dedı baska bı sorun goremedıler böbreklerıme safra keseme karacıgere herseye baktı ama hala agrı var ıste ılacları aldım hemen yemek yedım ıctım gecer ınsallah
kızlar yaaa... sağ göğsümün ucunda beze gibi birşey çıktı. değemiyorum bile.. o kadar canım yanıyo ki.. çatlak falan değil.. sağarken resmen canım gidiyo. çok acı veriyo. bilgisi olan var mı bu konuda??
kızlar mide yanmam beni bu saatte uyandırdı ilaç içtim biraz rahatladı.şimdi hepiniz horul horul uyuyosunuz tabi sesleri buraya geliyo ben hiç horlamam
günaydın herkese.dünde ben senin gibi gece uyuyamamıştım.kızımın tekmeleri uyutmamıştı.ama bu gece acısını çıkarttım.hiç uyanmadım bile diyebilirim gece..ama iyi geldi bu uyku..dinlenmişim.lakin bişeyler yiyiptekrar yatma planlarım var tabii kızım içerideki akrobatik hareketlerini bırakırsa
mide yanması kötüdür bilirim.mideden çok çeken birisi olarak anlıyorum ama iyiki gebelik öncesindeki 1 yıl önce midemdem tedavi olmuştum 8 ay kadar sürdü tedavim tam geçmemişti ama olsun şuan faydasını görüyorum kesinlikle2 kere endoskopi oldum.doktora ilk gittiğimde eşim zorla götürmüştü doktorun tetkiklerden sonra ilk söylediği söz kanserle yüzyüzesin miden bitmiş artık dedi.tabii ben dumur oldum..epey aşamalardan ve ağır antibiyotik ilaçlardan sonra düzeldi çok şükür.o yüzden ihmal etmeyin arkadaşlar..bugün hiçbi işim yok.yarın annemler gelecek ablam da gelecek.ama cumartesi dğüne gidiyoruz bursaya.yoğun bi haftasonu olacak..pazarda izmitte düğün var..pazartesi ablam dönecek.sonra annemler bursadan tekrAR bana geçerler...
he ksılar bıde sorayım sıze 36 cı haftadan sonra dogum olursa cok sorun olmaz dıyolar varmı boyle bısey acaba benım fingirdek hep hareketlı yaa bu arada pleenta ne demekk bılen varmıı
selamm kıslarr bende mevresım takımımı degıstırdım makınaya attım evı topladım geldım ama kucuk oda harabeye dondu yaa utulencek bırsuru sey var nasıl utulıycem hıc bılmıyorum gozumde kesmıyo utu yapmayı ya bunlarda kurusun belkı yarın yaparım eger ilham gelırse agrım bıraz gectı ama sabah ıkı defa yıne batma oldu sag tarafımda ılaclarımı ıcıyorum ıgrenc bı tadı var ıkısınınde ya sız neler yapıyosunuz bugun bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?