he ksılar bıde sorayım sıze 36 cı haftadan sonra dogum olursa cok sorun olmaz dıyolar varmı boyle bısey acaba benım fingirdek hep hareketlı yaa bu arada pleenta ne demekk bılen varmıı
merhaba kızlar.. nasılsınız bakalım? ben kızımın kıyafetlerini ütülüyorum.. ara verdim, süt sağmam lazım,2 saatim doldu
bakın size kızımın "MINI MUSLIM" yazılı cicişlerini göstereyim... çok orjinal dimi ben bayıldım:86:
Eki Görüntüle 199756 Eki Görüntüle 199755 Eki Görüntüle 199757
diğeri de prematüre zıbın seti... minicik yaaa
çok güzeller.sağlıkla giyer inşallah..nerden buldunuz bu mini müslimi yaa bayılddıımm..kıyafetleride hazır bıcırığın..yakında giyecek de zaten inşallah.canım gece de kalk sağ sütünü.belki gece sağmadığın için oluyodur beze.aman dikkat et sonra kitleleşmesin bide onunla uğraşma.sonra hafsa gelir sen uğraşırsın.konakta görün hemen bi doktora..
ütü işi artık beni de çık sıkmaya başladı canım hele ben yazlıkları çıkarttım kışlıkları kaldırdım yazlıkların hepsini yıkadım ve iki sepet ütüm vardı dün hepsini bir seferde ütüledim, sırtım yarılıyo ama şu an... sen ilaçlarını ihmal etme canım demir ilacını da aynı şekilde asla ihmal etme diyor benim doktorum.
sagol KARDELENCIM ALLAH RAZI OLSUN bende ümit edıyorum hemen gecsn dıye
palettecım mınıgın kıyafetlerı ne şekerr dıgerlerı dah aguzeldır emınımkı ben uzun zamandır bebek kıyafetlerıne bakmıyorum ya işlerden olsa gerek dısarda bıle ıkı dk bakıp cıkıyorum bu arada bebek arabasını pembe almıstım ya esım kırmızı olsun dedı aldıgım yere sordum kırmızı gelınce degıstırcekler pusetıyle beraber oda ay basında gelır dedı adam
bana çok oluyor canım.hele bu aralar aşırı fazlalaştı.birden eğilmek zorunda kalıyorum bacaklarımı birleştirme ve oturma isteği duyuyorum..doğuma hazırlık kasılmaları diyolar ama gerçekten çok canım acıyor.slm kızlar nasılsınız bakalım hasta olanlara allahtan şifalar diliyorum benimde bugun pek keyfim yok bebiş oynadıkca karnımın altında oramada sancı giriyor birden ayakta daha çok oluyor sizede böle şeyler oluyomu yaa
kızlar annemle internetten bakarken iki tane beşik beğendik.. ama kararsız kaldık... sizde bi baksanıza fikir verin..
URFA BEŞİKÇİSİNE HOŞ GELDİNİZ - SEPET BEŞİKLER
aşağıya doğru inin beyazlı pembeli birde krem bi bambu beşik var... ürün kodu 4 ve ürün kodu 5...
ben aslında 5i daha ağır buldum ama 4 de çok cici ve daha değişik geldi. annemde aynı düşünüyo. sanki 4 daha farklı 5 heryerde olan bişey gibi. . . ama ikisi de şık... sipariş verdircez ama çok kararsızım hala..:26:
ütüden nefert ederim.en sevmediğim ev işi.temizlik yapayım orayı burayı sileyim ama üttüüüü offf...eşiminde çok gömleği oluyor.haftada en az 6 tane ve benim kocam yaz kış uzun kollu gömlek giyer.e bir de yazın tşörtler eklenince ohh.ama sağolsun eşim geçen yıldan beri ütüye götürüyor kuru temizlemeye.geçen yıl deli gibi kpsssye hazırlandığım ve dersaneye gittiğim için yapmıyordum bu yılda ilk 5 ay kusmakla geçti şimdide ayakta durmamam için götürüyor.seneye Allah Kerim:)zaten pantolon ütüleyemem beceremiyorum ne yapayım ama gömlekleri güzel yaparım..dün bi ton gömlek ütülendi geldi iyi olduu.
az önce kalktım ortalığı üstten toparladım.kaş bıyık aldırmaya gidicem ama arabamın anahtarı yok nasıl gidicem bilmiyorum.patates koydum haşlamaya kavurup börek yapıp buzluğa atıcam bugün.bir de kek yapayım.yarın annemler gece 1 de gelecekler ya belki yerler aparatif yemek yenmez çünkü o saatte..yarın bende akşama doğru otobüsle gebzeye gidicem eşim ordan alacak istanbula gidicez ıkea ora bura derken gezeriz.gecede 12ye kadar dolaşırız arabayala sonra havaalanından annemleri alır geliriz eve..benim de son istanbul gezim olur ki karşıya geçmeyiz büyük ihtimalle ama gece 10dan sonra geçipi ortaköye gidebiliriz aslında:)
mehtapcım neden göremiyorsun acaba? ayy hadi kızlar yorumları bekliyorum bakalım hangisini diyceksiniz siz
kızlar annemle internetten bakarken iki tane beşik beğendik.. ama kararsız kaldık... sizde bi baksanıza fikir verin..
URFA BEŞİKÇİSİNE HOŞ GELDİNİZ - SEPET BEŞİKLER
aşağıya doğru inin beyazlı pembeli birde krem bi bambu beşik var... ürün kodu 4 ve ürün kodu 5...
ben aslında 5i daha ağır buldum ama 4 de çok cici ve daha değişik geldi. annemde aynı düşünüyo. sanki 4 daha farklı 5 heryerde olan bişey gibi. . . ama ikisi de şık... sipariş verdircez ama çok kararsızım hala..:26:
slm kızlar nasılsınız bakalım hasta olanlara allahtan şifalar diliyorum benimde bugun pek keyfim yok bebiş oynadıkca karnımın altında oramada sancı giriyor birden ayakta daha çok oluyor sizede böle şeyler oluyomu yaa
yaa bu kız benim karnımda takla mı atıyo nedir birden karnım yer değiştirio gibi oluyo. sizde de oluyo mu böyle şeyler???
evet evet evet banada oyle oluyoo karnım sankı ıcınde bişey dönuyoo gıbı oluyoo garıp bısey sankıı dımıı
canım güzeller tabi, ben de çok hoş bambu beşikler bakmıştım daha önce ama çok kısa süre kullanılabiliyo hemen küçük kalıyo demişti herkes ve vazgeçip oyun parkı yataklardan aldım.
canm dantellılerde cok guzeller ama sen 4 ve 5 arasında bı tercıh ıstersen bence 4 daha guzel şeker bısey rengıde guzel bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?