canım anneme anlatamadım onun çok hoşuna gitti... illa şimdilik bunu alalım dedi heves etti. birkaç ay sonra beşiğini alacakmış. bana fiyatı da pahalı geldi. kadın maddi açıdan özgür olunca pek tınlamadı valla.. illede alalım dedi:)
canım o kadar heves etti ise alın tabi içinde kalmasın kadının. ben de 4 numara diyorum :) hadi hayırlı olsun hafsamızın beşiği...
ay tamam o zaman.. 4ü aldırayım madem.hadi hayırlı olsun gerçekten.
bi de annem diyo ki hafsa minicik koskoca beşiğe sokmak çok komik gelio bana :) kaybolur o çocuk o koca beşikte diyo:)) o nedenle. bir de süsü sever sağolsun. bunları görünce çok hoşuna gitti
Allah iyiliğini versin annenin, hafsa hemen büyüyüp utandıracak anneannesini gör bak... ama bambu beşikler gerçekten de süperler yaa süslü püslü görünce bayılıyo insan. ablam da almıştı bir yıl kadar kullandı yeter o kadar kullanmakta yeter aslında sonra odasında dursa bile oynar onunla kızın :)
aynen ortaköye gitme amcım kumpir zaten:)ayy bir sürü yaptım şimdi 32 tane börek sardım 8 yufkadan..öldüm valla..boş kaldıkça da yapayım diyorum ama ablam gelecek ya doğuma misafirlere o halleder..pek marifetlidir zaten.ama bende yapayım..canım benim içinde ortaköyde kumpir ye..bende doğurmadan istanbula gidip güzelce gezmek istiyorum..
haftaya doğum iznine çıkınca börek falan yapıp deepfreze atıcam bende soınradan elimizin altında bulunsun diye..birde vienetta,carte dor pasralarından alıp bol bol buzluğa atıcam,gelenlere sıcak yaz günü ikram etmek iyi olur diye...
off biemiyorum denemediğim şey kalmadı hala göremedim yaamehtapcım neden göremiyorsun acaba? ayy hadi kızlar yorumları bekliyorum bakalım hangisini diyceksiniz siz
ayy resmiyecim olmazmı.deniz dalgası gibi eşim kameraya çekti geçen nasıl gözüküyor kızıma izletirim inşallah..yaa bu kız benim karnımda takla mı atıyo nedir birden karnım yer değiştirio gibi oluyo. sizde de oluyo mu böyle şeyler???
canım anneme anlatamadım onun çok hoşuna gitti... illa şimdilik bunu alalım dedi heves etti. birkaç ay sonra beşiğini alacakmış. bana fiyatı da pahalı geldi. kadın maddi açıdan özgür olunca pek tınlamadı valla.. illede alalım dedi:)
ayy kızlar öldüm yinee...kaş bıyık aldırmaya gittim markete uğradım.geldim hemen böreklerimi sardım buzluğa attım şimdi dolmamı yapıcam canım çekti.içini hazırladım doldurması kaldı ama ben de öldüm hanii yaaa..ayklarım zonkluyor..akşama ne yapsamkii başka bilemedim..
offff bu yemek derdını hıc sevmıyorum hergun acaba bugunne yapsam bırde ben kokusundan doyuyorum sanırım bırcok yemegı pısırıp yıyemıyorum ve bırcok yemekten sogudum bana sadece meyve olsun yeter
ewt cnm.. aslında ben eğer doğum yapmasam o hafta istanbula gidip beşiği ve malzemeleri alıp süsletecektik beşiği... doğum olunca park beşik alalım dedim hemen.. dün sipariş verdirecekken internettn bunları gördük bi kez daha vurulduk.. 1 yaşına kadar kullanabilir dedi adam ama ayaklandıktan sonra cesaret edemem ona yatırmaya ben. çünkü derinliği 45 cm.. nolur nolmaz. en fazla 9-10 ay kullanabilir tahminim.. evcilik oynar ilerde hafsa bebeklerini sallar:)
ayy resmiyecim olmazmı.deniz dalgası gibi eşim kameraya çekti geçen nasıl gözüküyor kızıma izletirim inşallah..
ay cok yoruldum kıslar ya bırsuru utum vardı aksam aksam utu yaptım bıttı allaha sukurr kucuk odam cok dagınıktı orayı topladım yorganlarımı yıkamıstım onları yerlestırdım annemın kızıma gonderdıgı kıyafetlerı utuledımm yerlestırdımm sımdı esımı beklıyorum dısarda gelse yuruyuse gıtcez oyle soz verdı bakalım :)
aferin valla canım ütüyü de bitirmişsin ağrıların ne durumda peki
merhaba kızlar.. nasılsınız bakalım? ben kızımın kıyafetlerini ütülüyorum.. ara verdim, süt sağmam lazım,2 saatim doldu
bakın size kızımın "MINI MUSLIM" yazılı cicişlerini göstereyim... çok orjinal dimi ben bayıldım:86:
Eki Görüntüle 199756 Eki Görüntüle 199755 Eki Görüntüle 199757
diğeri de prematüre zıbın seti... minicik yaaa
kızlar çok moralim buzuk yardımınıza ihtiyacım var bebeğiminsuyu yükselmemiş akciyerleri gelişsin diye iğne vuruldum pazartesi belli olacak iki doktorda aynı şeyi söyledi haftaya salı yada çarşame bebeği alıcaz dedi haftaya 37. haftaya giriyoruz kilosu 2800 o zamana kadar 3000 olur dedi kilosu sizce endişelenmeilimiyim bi sorun çıkar mı üfff çok üzülüorum((( yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?