2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım o kadar heves etti ise alın tabi içinde kalmasın kadının. ben de 4 numara diyorum :) hadi hayırlı olsun hafsamızın beşiği...

canım o kadar heves etti ise alın tabi içinde kalmasın kadının. ben de 4 numara diyorum :) hadi hayırlı olsun hafsamızın beşiği...

ay tamam o zaman.. 4ü aldırayım madem. hadi hayırlı olsun gerçekten.

bi de annem diyo ki hafsa minicik koskoca beşiğe sokmak çok komik gelio bana :) kaybolur o çocuk o koca beşikte diyo:)) o nedenle. bir de süsü sever sağolsun. bunları görünce çok hoşuna gitti

Allah iyiliğini versin annenin, hafsa hemen büyüyüp utandıracak anneannesini gör bak... ama bambu beşikler gerçekten de süperler yaa süslü püslü görünce bayılıyo insan. ablam da almıştı bir yıl kadar kullandı yeter o kadar kullanmakta yeter aslında sonra odasında dursa bile oynar onunla kızın :)

ewt cnm.. aslında ben eğer doğum yapmasam o hafta istanbula gidip beşiği ve malzemeleri alıp süsletecektik beşiği... doğum olunca park beşik alalım dedim hemen.. dün sipariş verdirecekken internettn bunları gördük bi kez daha vurulduk.. 1 yaşına kadar kullanabilir dedi adam ama ayaklandıktan sonra cesaret edemem ona yatırmaya ben. çünkü derinliği 45 cm.. nolur nolmaz. en fazla 9-10 ay kullanabilir tahminim.. evcilik oynar ilerde hafsa bebeklerini sallar:)

aynen ortaköye gitme amcım kumpir zaten:)ayy bir sürü yaptım şimdi 32 tane börek sardım 8 yufkadan..öldüm valla..boş kaldıkça da yapayım diyorum ama ablam gelecek ya doğuma misafirlere o halleder..pek marifetlidir zaten.ama bende yapayım..
mehtapcım neden göremiyorsun acaba? ayy hadi kızlar yorumları bekliyorum bakalım hangisini diyceksiniz siz
off biemiyorum denemediğim şey kalmadı hala göremedim yaa
yaa bu kız benim karnımda takla mı atıyo nedir birden karnım yer değiştirio gibi oluyo. sizde de oluyo mu böyle şeyler???
ayy resmiyecim olmazmı.deniz dalgası gibi eşim kameraya çekti geçen nasıl gözüküyor kızıma izletirim inşallah..

canım benim izmitte alpay bebe mağazası var orda da çok güzel beşikler var sipariş vermediysen baksan ya orayada..annen heves attiyse alsın boşver.ablamda bana çok heves etti ama ben istemedim yaptırma yazık dedim çünkü herkes 4 ay kullanabiliyosun dedi.sonra nereye koyayım elifciğim evim 3+1 ama aman aman da büyük değil..bebişin odasına kendime ikinci bir gardırop yaptırmıştım o olmasaydı belki oraya bırakırdım sonra ama olmaz şimdi.boşver yaptırsın kadıncağız..

ayy kızlar öldüm yinee...kaş bıyık aldırmaya gittim markete uğradım.geldim hemen böreklerimi sardım buzluğa attım şimdi dolmamı yapıcam canım çekti.içini hazırladım doldurması kaldı ama ben de öldüm hanii yaaa..ayklarım zonkluyor..akşama ne yapsamkii başka bilemedim..

offff bu yemek derdını hıc sevmıyorum hergun acaba bugunne yapsam bırde ben kokusundan doyuyorum sanırım bırcok yemegı pısırıp yıyemıyorum ve bırcok yemekten sogudum bana sadece meyve olsun yeter

offff bu yemek derdını hıc sevmıyorum hergun acaba bugunne yapsam bırde ben kokusundan doyuyorum sanırım bırcok yemegı pısırıp yıyemıyorum ve bırcok yemekten sogudum bana sadece meyve olsun yeter

evet yemek yapması dert ama en büyül dert ne yapacağım derdi.önceden çoğunlukla dışarıda yerdik en az 4 kere.ama hamileliğimden beri hiç canım dışarıda yemek istemiyor..ne güzel hiç kilo almıyosundur işte yemeyince:)ama ye canım yaa beişlerin her şeye ihtiyacı var çünkü..

ay cok yoruldum kıslar ya bırsuru utum vardı aksam aksam utu yaptım bıttı allaha sukurr kucuk odam cok dagınıktı orayı topladım yorganlarımı yıkamıstım onları yerlestırdım annemın kızıma gonderdıgı kıyafetlerı utuledımm yerlestırdımm sımdı esımı beklıyorum dısarda gelse yuruyuse gıtcez oyle soz verdı bakalım :)

Kısmet işte canım herşey planlarımıza uymuyo napalım yeter ki o iyi olsun herşey halledilir gerisi kolay.

aferin valla canım ütüyü de bitirmişsin ağrıların ne durumda peki

kızlar çok moralim buzuk yardımınıza ihtiyacım var bebeğiminsuyu yükselmemiş akciyerleri gelişsin diye iğne vuruldum pazartesi belli olacak iki doktorda aynı şeyi söyledi haftaya salı yada çarşame bebeği alıcaz dedi haftaya 37. haftaya giriyoruz kilosu 2800 o zamana kadar 3000 olur dedi kilosu sizce endişelenmeilimiyim bi sorun çıkar mı üfff çok üzülüorum((( yardımmmm

Canım senin durumun çok çok iyi. Bebeğin prematüre olmayacak bir kere. 36. haftadan sonra doğum normal karşılanıyor.Kilosuda çok çok iyi. 40 haftasını doldurup o kilolarda doğanlar var. haziran annelerini de okumanı tavsiye ederim. Senin gibi doğum yapanlar var orada.
Bence endişelenme
Sevgiler...

günaydın arkadaşlar..çok sıcak ve diş ağrılı bir geceden sonra güneşi görmek güzel.hoş güneş yok hava acayip nemli ve doğal olarak yağmurlu olsa da sabah olması harika.gece çok sıcaktı.benim evim aşırı sıcak oluyor.şimdiden başladı evimin sıcaklığı ki hamilelikte zaten aşırı sıcaklıyosun..evimizin hemen hemen her odasında klima var ama bakalım bebiş ne yapacak bu sıcakta.kendi evim olmasa hemen taşınırdım ama komşularım da o kadar iyilerkii bırakımıyorum onları şimdi.ama bebiş bi doğsun bakalım belki seneye yaza çıkarım kendi evimden.böyle yüksek kesimlerde bol rüzgarlı yerlerde oturmak istiyorum çünkü izmitin yaz sıcağı ve nemi çekilmiyor.zaten evim denize çok yakın 150metre kadar ama çekilmiyor..
sonra diş ağrısıyla uyumuşum sabah kahvaltımızı yaptık eşimle o gitti ben de size yazıp uyumaya gidicem bugün uykumu iyice alayım.kalkıncada evimi temizleyip banyo yapıp bir de araya kek yapmayı sıkıştırırsam tamamdır.malum gece annemler ve ablam geliyor yarında bursada düğün..off düğünde güzel olmayacağım için hiç de heyecanlı değilim ne yalan söyleyim göbüşlü göbüşlüü ama saçlarımı ve makyajımı güzelce yaptırıcam ki ilgi göbeğimin üzerinden kalksın
işte öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…