2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

hiç üzülme canım yeterince gelişiini tamamlamış zaten bebeğin için rahat olsun 36 dan sonra doan bebeklerde genelde bi sıkıntı olmuyor benim bildiğim.

herkese gunayduın kızlar bende yıne sacma sacma ruyaların ardından yenı bır gune basladım safak az kaldı artık gunler gecıyor ee neler yapıyorsunuz bakalım ? ben bugun doktora gıdecektım gecen kontrolumde bazen nefesımın cok daraldıgını ve tansıyonumun dusuk oldugunu soylemıstım o da kan sayımı yapalım dedı bugun onun ıcın gdecektım o kadar zor geldı uyanmak hazırlanmak bende gıtmedım zaten o gunden berıde oyle bır sıkıntım olmadı eger olursa saglık ocagında yaptırırım artık

geçmiş olsun ama bencede endişe etme doğsada sorun olmaz sanırım benim eltim 36. haftada doğurdu 2500 kiloydu bebeği şu anda gayet iyi merak etme hayırlısı neyse o olsun canım.

canım bencede artık endıselenmene gerek yok kılosuda gayet normal yanı benım gorumcem 37 haftalık 2.250 dogurmus kızını senıkı gayet ıyı yanı ınsallah bı sorun olmaz pazartesı ıyı sonuclar alırsın gecmıs olsun cnaım

gecmıs olsun canımm oh ne guzel evın sıcak oluyoo benım evım bıraz serın bana gore normal aslında dısarısı benım evımden daha sıcak oluyoo bazen :) ve ıstanbulda guneslı gıbı gorunup ruzgarlı bı hava var evde durasımda yok yaa kızımda bana cekerse dısardan eve gelmez artık naparız bılmıyorum :)

canım bende diş ağrısı çektim çok kötü oluyor.geçmiş olsun ...düğün içinde kendini özel hissetmen lazım hamilesin çünkü çok kafaya takma

canım yazın aşırı sıcak evi napcaksın benim evim de cayır cayır yanıyo oturduğum yerde terliyorum inan hiç istemezdin...

Merhaba kızlar, ben hala çalıştığım için işyerinde sıcaktan boğuluyorum.Doktora gittim,maşallah çok sağlıklı bebeğim.Ancak doktor kan ilacını günde iki kere içmem gerektiğini söylüyor.Ama ben içmekte çok zorlanıyorum.Nasıl yapıcam bilemiyorum. Gece kalkıp içiyorum ama sabah mide öğürmesinden mahvoldum.Bide bende aşırı isteksizlik var,öpemiyorum bile

canım yazın aşırı sıcak evi napcaksın benim evim de cayır cayır yanıyo oturduğum yerde terliyorum inan hiç istemezdin...

benım evımde serın canım yazın sıcakta nasıl olur bılmıyorum sımdılık guzel rahat rahat oturabılıyorum arkadasıma gıdınce patlıyorum sıcaktann belkıde haklısınızz

Bugün bende oğluşumu gördüm. 33. haftada 2900 kg, boyunu yine öğrenemedim. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Daha önce bu sıvının konusu olmamıştı hiç demekki bu haftalarda buna dikkat ediyorlar. 2 hafta önden gittiği için 35. haftada görünüyor. Buna göre doğum tarihi 25 Haziran görünüyor dedi.Sonra da ilk aylardaki ultrasonlara bakınca 11 Temmuz doğum tarihi dedi.Sezeryan 1 Temmuz gibi olabilirmiş. Bebeğin iri olacağını söyledi. Bende zaten ilk oğlumdan biliyorum oda böyle iri doğmuştu.Nst ye de girdim normal çıktı. Şimdi 2 Haziranda Antalya da ki doktoruma gidince ne diyecek ne zamana gün verecek merak ediyorum.
Ayrıca uçakla seyahatinde engel yoktur diye THY nin matbu formunu doldurtup imzalattım. Birde doğumdan önceki 4 haftasını doğumdan sonra kullanabilir raporumu aldım.
Şimdi sabırsızlıkla çarşambanın gelmesini bekliyorum ve 3 yıllığına Kızıltepe den kurtulacak olmanın sevincini yaşıyorum

masallah canımsenın bebıs benım oglumun kılosunu da gecmıs tosunlar gelıyor deseneherseyın yolunda olması ne guzel masallah. 3 yıl nasıl ayrı kalacaksın canım ?

kan ilacı genelde öyle oluyor canım..ama kullan lütfen önemli çünkü..maşallah bebişinede.sağlıklı olmasına sevindim..istek derken cinsel isteği kastediyorsan cinsellik neydi biz 3 aydır unuttuk valla:)kanki olduk eşimle.bende en başından beri vardı çok normal.ama eşim çok anşayışlı çok şükür..
maşallah canım epey tombiş olacak demekki.hoş bana da öyle diyolar ama seninki daha tombiş.benim doğumda ultrasona göre 24 haziran ama normalde 40.haftayı doldurması 29 haziran ama beklemez 15 inden sonra hazır ol diyor herkes.ama hala doktorum doğum hakkında konuşmadı.kontrolümüz 4 haziranda..bakalım bu defa bişey diyecekmi..

ayy çok yoruldum.evimi temizledim annemlerin yataklarını ayarladım.böreğimi pişirdim kekimi yaptım..banyomu yaptım ve birazdan da hazırlanıp kocamın yanına gebzeye gidicem.ordan da istanbula geçicez annemler uçakktan inene kadar dolaşıcaz.hava çok bulutlu ve baskın bir sıcak var..bunaldım resmen..siz neler yaptınız..

oh en guzel canım tertemız ev yorma kendını cok ya bende dus aldım bıraz uyumusum ıstanbulda sıkıcı bı hava var canım haklısın bıraz esıyo burasıı

diamond07 masallah senın tosunaa hem onden gıdıyoo hem kılolu yanıı allah nazarlardan saklasınn annesını ve senıı canım ne guzel 3 yıl nerde olcaksın pekıı

oooo aşallah tombiş bir bebek doğuracaksın sanırım bakması çok kolay olacak sana ele avuca gelecek :) hadi gözün aydın o halde antalyaya gitmek için sevindiğine göre...

kızlar bugün öğlenden sonra 1.30 da doktor kontrolümüz var. aslında daha uyuyacaktım hatta eşim hala uyuyor ama beni bu çimenleri kesen adamların gürültüsü uyandrdı yaz olunca ne haftasonu biliyolar ne erken saat yaaa sanki asfalt kesiyo gibi ses çıkıyo makinelerinden de eski sistemlerden. bebeği de uyutmıycak bunlar napcam ben yaaaa....

günaydın kızlar uykusuz bir gece geçti benim için midem çok ağrıdı sırtıma kadar ağrı hissettim çok kötüydü anlatamam. oğlumunda piskolojisi bozulmaya başladı daha kardeşi doğmadan bana çok çektiriyor ne yapıcam bilmiyorum alltan alıyorum ama genede eski halleri yok bir yere gidince yaramazlık yapıyor sabır sabır :44::44::44::44::44:

Bu arada resmiyecim iyi haberlerini bekliyoruz bakalım bebiş nasıl

Son düzenleme:

canım yaa çok geçmiş olsun oğlunun da işi kolay değil kardeşi kabullenmek hiç de o kadar kolay değil napsın yavrucak o da küçük daha kardeşini gördükçe kabullenecek o da.

sağol cnaı m bakalım ben de saatleri sayıyorum hastaneye gitmek için. umarım herşey yolundadır.

cnm hiç sıkıntı yapma 37. haftanda doğuruyorsun.. daha ne istiyosun. gayet normal bir hafta. kuvöze bile koymazlar. yetrki sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…