kızlar çok moralim buzuk yardımınıza ihtiyacım var bebeğiminsuyu yükselmemiş akciyerleri gelişsin diye iğne vuruldum pazartesi belli olacak iki doktorda aynı şeyi söyledi haftaya salı yada çarşame bebeği alıcaz dedi haftaya 37. haftaya giriyoruz kilosu 2800 o zamana kadar 3000 olur dedi kilosu sizce endişelenmeilimiyim bi sorun çıkar mı üfff çok üzülüorum((( yardımmmm
kızlar çok moralim buzuk yardımınıza ihtiyacım var bebeğiminsuyu yükselmemiş akciyerleri gelişsin diye iğne vuruldum pazartesi belli olacak iki doktorda aynı şeyi söyledi haftaya salı yada çarşame bebeği alıcaz dedi haftaya 37. haftaya giriyoruz kilosu 2800 o zamana kadar 3000 olur dedi kilosu sizce endişelenmeilimiyim bi sorun çıkar mı üfff çok üzülüorum((( yardımmmm
günaydın arkadaşlar..çok sıcak ve diş ağrılı bir geceden sonra güneşi görmek güzel.hoş güneş yok hava acayip nemli ve doğal olarak yağmurlu olsa da sabah olması harika.gece çok sıcaktı.benim evim aşırı sıcak oluyor.şimdiden başladı evimin sıcaklığı ki hamilelikte zaten aşırı sıcaklıyosun..evimizin hemen hemen her odasında klima var ama bakalım bebiş ne yapacak bu sıcakta.kendi evim olmasa hemen taşınırdım ama komşularım da o kadar iyilerkii bırakımıyorum onları şimdi.ama bebiş bi doğsun bakalım belki seneye yaza çıkarım kendi evimden.böyle yüksek kesimlerde bol rüzgarlı yerlerde oturmak istiyorum çünkü izmitin yaz sıcağı ve nemi çekilmiyor.zaten evim denize çok yakın 150metre kadar ama çekilmiyor..
sonra diş ağrısıyla uyumuşum sabah kahvaltımızı yaptık eşimle o gitti ben de size yazıp uyumaya gidicem bugün uykumu iyice alayım.kalkıncada evimi temizleyip banyo yapıp bir de araya kek yapmayı sıkıştırırsam tamamdır.malum gece annemler ve ablam geliyor yarında bursada düğün..off düğünde güzel olmayacağım için hiç de heyecanlı değilim ne yalan söyleyimgöbüşlü göbüşlüü ama saçlarımı ve makyajımı güzelce yaptırıcam ki ilgi göbeğimin üzerinden kalksın
işte öyle..
günaydın arkadaşlar..çok sıcak ve diş ağrılı bir geceden sonra güneşi görmek güzel.hoş güneş yok hava acayip nemli ve doğal olarak yağmurlu olsa da sabah olması harika.gece çok sıcaktı.benim evim aşırı sıcak oluyor.şimdiden başladı evimin sıcaklığı ki hamilelikte zaten aşırı sıcaklıyosun..evimizin hemen hemen her odasında klima var ama bakalım bebiş ne yapacak bu sıcakta.kendi evim olmasa hemen taşınırdım ama komşularım da o kadar iyilerkii bırakımıyorum onları şimdi.ama bebiş bi doğsun bakalım belki seneye yaza çıkarım kendi evimden.böyle yüksek kesimlerde bol rüzgarlı yerlerde oturmak istiyorum çünkü izmitin yaz sıcağı ve nemi çekilmiyor.zaten evim denize çok yakın 150metre kadar ama çekilmiyor..
Sonra diş ağrısıyla uyumuşum sabah kahvaltımızı yaptık eşimle o gitti ben de size yazıp uyumaya gidicem bugün uykumu iyice alayım.kalkıncada evimi temizleyip banyo yapıp bir de araya kek yapmayı sıkıştırırsam tamamdır.malum gece annemler ve ablam geliyor yarında bursada düğün..off düğünde güzel olmayacağım için hiç de heyecanlı değilim ne yalan söyleyimGöbüşlü göbüşlüü Ama saçlarımı ve makyajımı güzelce yaptırıcam ki ilgi göbeğimin üzerinden kalksın
Işte öyle..
gecmıs olsun canımm oh ne guzel evın sıcak oluyoo benım evım bıraz serın bana gore normal aslında dısarısı benım evımden daha sıcak oluyoo bazen :) ve ıstanbulda guneslı gıbı gorunup ruzgarlı bı hava var evde durasımda yok yaa kızımda bana cekerse dısardan eve gelmez artık naparız bılmıyorum :)
canım yazın aşırı sıcak evi napcaksın benim evim de cayır cayır yanıyo oturduğum yerde terliyorum inan hiç istemezdin...
Bugün bende oğluşumu gördüm. 33. haftada 2900 kg, boyunu yine öğrenemedim. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Daha önce bu sıvının konusu olmamıştı hiç demekki bu haftalarda buna dikkat ediyorlar. 2 hafta önden gittiği için 35. haftada görünüyor. Buna göre doğum tarihi 25 Haziran görünüyor dedi.Sonra da ilk aylardaki ultrasonlara bakınca 11 Temmuz doğum tarihi dedi.Sezeryan 1 Temmuz gibi olabilirmiş. Bebeğin iri olacağını söyledi. Bende zaten ilk oğlumdan biliyorum oda böyle iri doğmuştu.Nst ye de girdim normal çıktı. Şimdi 2 Haziranda Antalya da ki doktoruma gidince ne diyecek ne zamana gün verecek merak ediyorum.
Ayrıca uçakla seyahatinde engel yoktur diye THY nin matbu formunu doldurtup imzalattım. Birde doğumdan önceki 4 haftasını doğumdan sonra kullanabilir raporumu aldım.
Şimdi sabırsızlıkla çarşambanın gelmesini bekliyorum ve 3 yıllığına Kızıltepe den kurtulacak olmanın sevincini yaşıyorum
kan ilacı genelde öyle oluyor canım..ama kullan lütfen önemli çünkü..maşallah bebişinede.sağlıklı olmasına sevindim..istek derken cinsel isteği kastediyorsan cinsellik neydi biz 3 aydır unuttuk valla:)kanki olduk eşimle.bende en başından beri vardı çok normal.ama eşim çok anşayışlı çok şükür..Merhaba kızlar, ben hala çalıştığım için işyerinde sıcaktan boğuluyorum.Doktora gittim,maşallah çok sağlıklı bebeğim.Ancak doktor kan ilacını günde iki kere içmem gerektiğini söylüyor.Ama ben içmekte çok zorlanıyorum.Nasıl yapıcam bilemiyorum. Gece kalkıp içiyorum ama sabah mide öğürmesinden mahvoldum.Bide bende aşırı isteksizlik var,öpemiyorum bile
maşallah canım epey tombiş olacak demekki.hoş bana da öyle diyolar ama seninki daha tombiş.benim doğumda ultrasona göre 24 haziran ama normalde 40.haftayı doldurması 29 haziran ama beklemez 15 inden sonra hazır ol diyor herkes.ama hala doktorum doğum hakkında konuşmadı.kontrolümüz 4 haziranda..bakalım bu defa bişey diyecekmi..Bugün bende oğluşumu gördüm. 33. haftada 2900 kg, boyunu yine öğrenemedim. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Daha önce bu sıvının konusu olmamıştı hiç demekki bu haftalarda buna dikkat ediyorlar. 2 hafta önden gittiği için 35. haftada görünüyor. Buna göre doğum tarihi 25 Haziran görünüyor dedi.Sonra da ilk aylardaki ultrasonlara bakınca 11 Temmuz doğum tarihi dedi.Sezeryan 1 Temmuz gibi olabilirmiş. Bebeğin iri olacağını söyledi. Bende zaten ilk oğlumdan biliyorum oda böyle iri doğmuştu.Nst ye de girdim normal çıktı. Şimdi 2 Haziranda Antalya da ki doktoruma gidince ne diyecek ne zamana gün verecek merak ediyorum.
Ayrıca uçakla seyahatinde engel yoktur diye THY nin matbu formunu doldurtup imzalattım. Birde doğumdan önceki 4 haftasını doğumdan sonra kullanabilir raporumu aldım.
Şimdi sabırsızlıkla çarşambanın gelmesini bekliyorum ve 3 yıllığına Kızıltepe den kurtulacak olmanın sevincini yaşıyorum
ayy çok yoruldum.evimi temizledim annemlerin yataklarını ayarladım.böreğimi pişirdim kekimi yaptım..banyomu yaptım ve birazdan da hazırlanıp kocamın yanına gebzeye gidicem.ordan da istanbula geçicez annemler uçakktan inene kadar dolaşıcaz.hava çok bulutlu ve baskın bir sıcak var..bunaldım resmen..siz neler yaptınız..
Bugün bende oğluşumu gördüm. 33. haftada 2900 kg, boyunu yine öğrenemedim. Amniyon sıvısı yeterli dedi. Daha önce bu sıvının konusu olmamıştı hiç demekki bu haftalarda buna dikkat ediyorlar. 2 hafta önden gittiği için 35. haftada görünüyor. Buna göre doğum tarihi 25 Haziran görünüyor dedi.Sonra da ilk aylardaki ultrasonlara bakınca 11 Temmuz doğum tarihi dedi.Sezeryan 1 Temmuz gibi olabilirmiş. Bebeğin iri olacağını söyledi. Bende zaten ilk oğlumdan biliyorum oda böyle iri doğmuştu.Nst ye de girdim normal çıktı. Şimdi 2 Haziranda Antalya da ki doktoruma gidince ne diyecek ne zamana gün verecek merak ediyorum.
günaydın kızlar uykusuz bir gece geçti benim için midem çok ağrıdı sırtıma kadar ağrı hissettim çok kötüydü anlatamam. oğlumunda piskolojisi bozulmaya başladı daha kardeşi doğmadan bana çok çektiriyor ne yapıcam bilmiyorum alltan alıyorum ama genede eski halleri yok bir yere gidince yaramazlık yapıyor sabır sabır :44::44::44::44::44:
Bu arada resmiyecim iyi haberlerini bekliyoruz bakalım bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?