2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlarrr ( kalp atışı normalden çok düşükmüş bebeğimin ,doktor kanaman olursa gel dedi( çok mutsuzum ,dayanamadım okuldan izin aldım gelim ,yatıyorum şimdi(

sıkma canını iyi düşünmeye çalış başka doktora da git bir de o baksın kalp atışına Allah yavrularımızı bize bağışlar inşallah sağlıkla...

kızlarrrr bende hamileyim galiba günüm geçti üç gün üst üste test yaptım silik çıktı eczanedeki kız zaten öteki çizgi gibi çıkmasını bekleme hamilesin dedi int heaspladım 5 haftalık die çıkıo

Aynen Taf cım benim de öyle, kız ya da erkek farketmez. İçimden de bir şey geçmiyor, hissedemiyorum birşey. Ama sadece sağlıkla gelsin istiyorum.

evet bendede şimdilik göğüslerde dolgunluk bazende batmalar oluyor.yaşımızda aynıymış bende 27 yaşındayım.ve 5 yıllık evliyim.boyumda 1,76 ama kilomu yazmaya utanıyorum.herkes benden zayıf burda.şöyle bi baktımda 45 kilo olanlar var.bu kişi doğursun etsin benim şu anki kilom etmiyor.of moralim bozuldu.olsun yinede yazıyorum.kilomda 74.

internetten nasıl hesapladın canım?anlatırmısın lütfen...bende hesaplayım...

geçmişi okudum geldim bende özetliyim kendimi..

Bendede akşamları baş ağrısı var ama en çokda uykum var hep..sabahları eşim yataktan çeke çeke kaldırıyo..devamlı susuyorum ve karnımda sanki pıt pıt diye atan bişey var çarpıntı gibi. Ha birde dün karnım çok acıdı.. Belirtimi bilmiyorum belkide ben kendimi dinliyorumdur

Ben daha doktora gitmedim ama son adetim 3 ekimdi. Benim bebişde o zaman baya bir büyümüş.

Benimde içimden hep erkek bebek geçiyo. Erkekler daha çok hoşuma gidiyo minik adam Hayırlısı olsun ilk bebeğim zaten..ne olursa olsun sağlıklı olsunda.
Bu arada benim dedem ikizdi.ailede ikiz hiç yok şu ana kadar.ailedeki tek kızda benim.belki ikiz olur ohh ne güzel

hayırlı olsun canım.son adet tarihinin ilk gününden hesaplıyorsun.ona göre anlayabilirsin kaç haftalık olduğunu.

senin alttaki ticker ın ovulasyon tickerı yani 11. gün gibi görünüyor:26: adet olmadın sen değil mi hamile olduğunu idrar testinden mi tespit ettin

merhaba
evet ben kavaklıdere bayındıra gidiyorum. Sen de artık bir karar ver canım beğenmezsen değiştirirsin sonra

ankaralı hanmlar.mesa hastanesinide öneririm.söğütözünde.armadanın orda.gerçi hastanenin adı değişmiş.çok güzel ,özel vede tuzlu tabi.

boyun da uzunmuş ama kilonu sıkıntı etme azcıkbalık etlisin tahmin ettiğim kadarıyla

ankaralı hanmlar.mesa hastanesinide öneririm.söğütözünde.armadanın orda.gerçi hastanenin adı değişmiş.çok güzel ,özel vede tuzlu tabi.

evet oranın ismi değişmiş ben de o yüzden hiç bakmadım oraya:44: bakalım ben şimdilik kavaklıdere bayındıra gidiyorum ama belki fikrim değişirse medicana yı deneyebilirim Türkan hanım varmış ona gidebilirim. şimdilik bayındırda meral hanımdan memnunum

SAT larımız aynıymışkeseyi gördün mü sen :26:

bu sabah dr a gittim üstten göremedi alttan baktı gördü 0,36 cm tabi içinde ne var görünmüyo henüz:)). olması gerekenden daha küçük gibi dedi. 1 hafta geriden geliyo sanki dedi bende moralim bozulmasın diye sormadım küçük olunca bişey olur mu diye internetten baktım bu tarihlerde bu boyut normal diyo artık bayramdan sonrayı beklicem sabırla kalp atışı için canım, peki sen gördün mü keseyi

geç döllenme olmuş demekki sende yani geç yumurtlamışsın bence sorun etme boyutu da o yüzden normal kesenin 3,6mm miş yani kesen. ben cumartesi gittim doktora 6,5 mm kese gördü karnımdan bakınca bayram bitiminde gel dedi kalp atışını duymak için

hepsi iyi hoşta süt gaz yapıyormuş..çok içmemek gerekiyormuş..öyle duydum...
jakobi ticker istiyormusun tatlım?hg sende topice...

canım laktozsuz süt içmek lazım.sütte gaz yapan laktoz çünkü...bu arada ben de ticker istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.sat 23 eylül...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…