Merhaba kızlar, ben hala çalıştığım için işyerinde sıcaktan boğuluyorum.Doktora gittim,maşallah çok sağlıklı bebeğim.Ancak doktor kan ilacını günde iki kere içmem gerektiğini söylüyor.Ama ben içmekte çok zorlanıyorum.Nasıl yapıcam bilemiyorum. Gece kalkıp içiyorum ama sabah mide öğürmesinden mahvoldum.Bide bende aşırı isteksizlik var,öpemiyorum bile
günaydın kızlar uykusuz bir gece geçti benim için midem çok ağrıdı sırtıma kadar ağrı hissettim çok kötüydü anlatamam. oğlumunda piskolojisi bozulmaya başladı daha kardeşi doğmadan bana çok çektiriyor ne yapıcam bilmiyorum alltan alıyorum ama genede eski halleri yok bir yere gidince yaramazlık yapıyor sabır sabır :44::44::44::44::44:
Bu arada resmiyecim iyi haberlerini bekliyoruz bakalım bebiş nasıl
kızlar bugün öğlenden sonra 1.30 da doktor kontrolümüz var. aslında daha uyuyacaktım hatta eşim hala uyuyor ama beni bu çimenleri kesen adamların gürültüsü uyandrdı yaz olunca ne haftasonu biliyolar ne erken saat yaaa sanki asfalt kesiyo gibi ses çıkıyo makinelerinden de eski sistemlerden. bebeği de uyutmıycak bunlar napcam ben yaaaa....
canım geçenlerde üst kata biri taşınıyormuş hafta sonu saat 9 falandı. bir sıçramayla uyandım ki sorma... matkapla duvarı deliyor herif.. ama öyle bi ses yapıyor ki tarifi imkansız. insan aklını oynatacak gibi oluyor... şikayet etmek lazım aslında.. tüm gün aralıklarla o sesi çekmek zorunda kaldık.. ama ses çıkarmadık Allahtan ki ertesi güne kalmadı iş..
kontrolden dönünce bize yaz bakalım nasıl bebişin
bugün ben de kontrole gidiyorum, bakalım bebişim kaç kilo olmuş.. doğumum ne zamanmış öğreneyim
şaka bi yana kızlar duanızda unutmayın inşallah bebeğim geçen günkü sıkıntısını tamamen atabilmiştir..
evet insan çok rahatsız oluyor ama yeni taşınmışlar böyle şeyler bir günlüğüne kabul edilebilir ben her sabah aynı şeyleri yaşıyorum o daha kötü oluyo bir gün olsa razıyım valla....
biz de geldik hastaneden biraz önce bebeğim 33+6 haftalık olması gerekrken 33 haftalık çıktı, neyse önemli değilmiş bu tür şeyler söylediklerine göre. biraz minikmiş benim bebişim ondan sanırım 2050 gr çıktı bugün, öyle 4-5 kiloluk iri bir bebek olmaycak ortalama 3 kilo civarı ideal bir bebek olacak dedi doktorum. doğumdan sakın korkma etraftakilerin laflarını dinleme herşey güzel gidiyo inşallah doğmun da çok iyi olacak dedi. insanlar çok bilirler çok akıl verirler bu günlerde aman dedi onları hiiiç dinleme :)
tam biz son günlere yaklaştık 4 boyutlu renkli ultrason cihazı almışlar yaa bizim bi işimize yaramadı ki zaten bebiş iyice büyüdüğü için artık güzel pozlar alamıyoruz eskisi gibi.
el ve ayaklardaki uyuşma ve ağrıladan bahsedince kalsiyum yazdı. bir ay sonra olabilir doğum dedi ama yine kontrole 4 hafta sonra gel dedi haydaaa herkesin kontrolleri sıklaştı bizimki aynen devam diyo ne rahat bi adam...
evet insan çok rahatsız oluyor ama yeni taşınmışlar böyle şeyler bir günlüğüne kabul edilebilir ben her sabah aynı şeyleri yaşıyorum o daha kötü oluyo bir gün olsa razıyım valla....
biz de geldik hastaneden biraz önce bebeğim 33+6 haftalık olması gerekrken 33 haftalık çıktı, neyse önemli değilmiş bu tür şeyler söylediklerine göre. biraz minikmiş benim bebişim ondan sanırım 2050 gr çıktı bugün, öyle 4-5 kiloluk iri bir bebek olmaycak ortalama 3 kilo civarı ideal bir bebek olacak dedi doktorum. doğumdan sakın korkma etraftakilerin laflarını dinleme herşey güzel gidiyo inşallah doğmun da çok iyi olacak dedi. insanlar çok bilirler çok akıl verirler bu günlerde aman dedi onları hiiiç dinleme :)
tam biz son günlere yaklaştık 4 boyutlu renkli ultrason cihazı almışlar yaa bizim bi işimize yaramadı ki zaten bebiş iyice büyüdüğü için artık güzel pozlar alamıyoruz eskisi gibi.
el ve ayaklardaki uyuşma ve ağrıladan bahsedince kalsiyum yazdı. bir ay sonra olabilir doğum dedi ama yine kontrole 4 hafta sonra gel dedi haydaaa herkesin kontrolleri sıklaştı bizimki aynen devam diyo ne rahat bi adam...
bende bugun kahvaltıdan sonra arkadasımla bebek gormeye gıttım ordan pazara gıttık sonra arkadasaıma gıttık oturdum sonra eve geldım yıne pazara gıttım markete gıttım alısverıs yaptım kafama goree sonra kaynanam gelmıs kapıya aradı nerdesın kapıdayım dıyo bende mecbur geldım eve evımde bı ıkı aksesuarın yerını degıstırdı gıttı az once pazara bakıyım dıye sonra gelıırm dedı bugunum guseldıı sız neler yaptınızz bakımm
kızlar hafsama gittim durumu aynı... bugün yine dokundum. çok güzel yaaa
merhaba kızlar neler yapıyorsunuz? bugun atesölçerimizide aldık weewell marka temassız olcuyor odanın suyun ve vucudunda sıcaklıgını olcuyor satıcı en ıısı bu dedı ama bn braun ile ıkısı arasında kararsız kaldı braun kulaktan olcuyor esım onda hata payı oluyor dıye boyle olmasını ıstedı ıns ıhtıyac duymayız ama sızce nasıl? sız neler yaptınız hangı marka aldınız?
bırde ılk oyuncagımızı aldık ana kucagı gıbı cok guzel ınsan bebısıne bırsey aldıkca nasıl mutlu oluyor esımle eve gelınce hemen kurduk ıns bebısımızde sever bakın oyuncağımızaEki Görüntüle 201062
merhaba kızlar neler yapıyorsunuz? bugun atesölçerimizide aldık weewell marka temassız olcuyor odanın suyun ve vucudunda sıcaklıgını olcuyor satıcı en ıısı bu dedı ama bn braun ile ıkısı arasında kararsız kaldı braun kulaktan olcuyor esım onda hata payı oluyor dıye boyle olmasını ıstedı ıns ıhtıyac duymayız ama sızce nasıl? sız neler yaptınız hangı marka aldınız?
bırde ılk oyuncagımızı aldık ana kucagı gıbı cok guzel ınsan bebısıne bırsey aldıkca nasıl mutlu oluyor esımle eve gelınce hemen kurduk ıns bebısımızde sever bakın oyuncağımızaEki Görüntüle 201062
ohh şükür cnm.. son haftalarda 2 hafta fark bile normal kbl ediliyormuş...artık yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. bebişler büyüyor maşallah.. gayet normal bence kilosu. 3 kilo da doğması çok ideal gerçekten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?