2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

içmeye zorla canım ilaçlarını... sonra doğum için kan serumları kullanman gerekir ki o daha zor...

isteksizlik konusunda bende bir anormallik vardı herhalde... gayet istekliydim ama eşim çok pimpirik olduğu için bebeğe zarar veririm diye korktuğundan bırakma kararı almıştık son 20 gündür. zaten sonra da doğum oldu. Allah acıdı herhalde bize

geçmiş olsun cnm... mide ağrısı bu zamanlarınızda normal ama sen yine de doktoruna danış eğer çok şiddetliyse.. oğlun için zor bir durum bu ama zamanla alışacaktır. sabretmek gerek

canım geçenlerde üst kata biri taşınıyormuş hafta sonu saat 9 falandı. bir sıçramayla uyandım ki sorma... matkapla duvarı deliyor herif.. ama öyle bi ses yapıyor ki tarifi imkansız. insan aklını oynatacak gibi oluyor... şikayet etmek lazım aslında.. tüm gün aralıklarla o sesi çekmek zorunda kaldık.. ama ses çıkarmadık Allahtan ki ertesi güne kalmadı iş..

kontrolden dönünce bize yaz bakalım nasıl bebişin

bugün ben de kontrole gidiyorum, bakalım bebişim kaç kilo olmuş.. doğumum ne zamanmış öğreneyim

şaka bi yana kızlar duanızda unutmayın inşallah bebeğim geçen günkü sıkıntısını tamamen atabilmiştir..

kızlar napıyosunuz bakiyim yaa şansıma hava kötü yaa annemi dün eve bıraktık.bugün hava kötü diye kocama bıraktım günü arkadaşlarıyla buluşcak şimdi gitti ben kaldım tunayla :)) parti vericez oğlumla şimdi kızlar bi sıcaklıyorum bi üşüyorum.sizde de öylemi.

kızlar merhaba nasılsınız bakalı geçmişi bile okuyamadım ama inş herşey yolundadı izmire annem geldim sonunda sağsalim ulaştık ama uçağa binerken sıkıntıyaşadım nerdeyse bindirmiceklerdi bende 34 haftalığım siizn sitenizde 36 yazıyor ozman onu değiştirin ayrıca raporumda var deyince ses çıkaramadılar:) dün bebeğimin kontrolu vardı burdaki doktrorda herşey yolunda nst ye bağladılar busefer soluma yattım ve bi sorun olmadı bakalım nasıl olacak öndengittiği için doğum tarihide öne kayıyor pztesi bebeğin kıyafetlerini yıkıycaz ve ütülemey başılycaz annemle. bir deeson hazırlıkları ypıpsekerive cibinliğiiçin cıkıcaz geceliğe halakarra veremedimdünonada baktık.haftaya hepesini halledip çantamıda hazırlıycam kızlar nolur nolmaz artık hazırlıklı olmak lazım:) benden hbrler bukadar geçmişi okudukca yazarımyine:)

Kızlar, mesajlarınızın altındaki bebeğinize ait sayacı nereden, nasıl eklediniz? Ben de istiyorum :26::84:

evet insan çok rahatsız oluyor ama yeni taşınmışlar böyle şeyler bir günlüğüne kabul edilebilir ben her sabah aynı şeyleri yaşıyorum o daha kötü oluyo bir gün olsa razıyım valla....

biz de geldik hastaneden biraz önce bebeğim 33+6 haftalık olması gerekrken 33 haftalık çıktı, neyse önemli değilmiş bu tür şeyler söylediklerine göre. biraz minikmiş benim bebişim ondan sanırım 2050 gr çıktı bugün, öyle 4-5 kiloluk iri bir bebek olmaycak ortalama 3 kilo civarı ideal bir bebek olacak dedi doktorum. doğumdan sakın korkma etraftakilerin laflarını dinleme herşey güzel gidiyo inşallah doğmun da çok iyi olacak dedi. insanlar çok bilirler çok akıl verirler bu günlerde aman dedi onları hiiiç dinleme :)

tam biz son günlere yaklaştık 4 boyutlu renkli ultrason cihazı almışlar yaa bizim bi işimize yaramadı ki zaten bebiş iyice büyüdüğü için artık güzel pozlar alamıyoruz eskisi gibi.

el ve ayaklardaki uyuşma ve ağrıladan bahsedince kalsiyum yazdı. bir ay sonra olabilir doğum dedi ama yine kontrole 4 hafta sonra gel dedi haydaaa herkesin kontrolleri sıklaştı bizimki aynen devam diyo ne rahat bi adam...

ohh şükür cnm.. son haftalarda 2 hafta fark bile normal kbl ediliyormuş...artık yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. bebişler büyüyor maşallah.. gayet normal bence kilosu. 3 kilo da doğması çok ideal gerçekten de

Son düzenleme:

bazen oyle cıkıyo canım onların ölçumlerınden kaynaklanıyo bence ya kucuk degerlendırıyolar yada buyuk bazen degısıyo bende 33 haftalıkken 2.200 cıkmkıstı banada normal demıstı aman saglıklı olsunda kılo alıyolar ya zaten bı ay kadar bı zaman kaldı naısl o zaman cagırıyo çatılarına baktımı nasıl dogum yapacagını soyledım cnım benımkıde 3 hafta sonra cagırdı secımlerden sonraya denk gelıyo allahdan sonr ahaftada bı gelcen dedı artık kac hafta kalırsa gerıye :) masallah senın begede gayet guzel canımm

bende bugun kahvaltıdan sonra arkadasımla bebek gormeye gıttım ordan pazara gıttık sonra arkadasaıma gıttık oturdum sonra eve geldım yıne pazara gıttım markete gıttım alısverıs yaptım kafama goree sonra kaynanam gelmıs kapıya aradı nerdesın kapıdayım dıyo bende mecbur geldım eve evımde bı ıkı aksesuarın yerını degıstırdı gıttı az once pazara bakıyım dıye sonra gelıırm dedı bugunum guseldıı sız neler yaptınızz bakımm

bebeğin minik değil merak etme benimkide zayıf 34.haftada kilosu 2300 ne bileyim ilk oğlumu 3850 doğurmuştum bu biraz zayıf ne yapalım herşeyin hayırlısı zamanında doğsunlarda toparlanırlar canım

http://www.neyne.net/Anne-Karninda-Hafta-Hafta-Bebek-Gelisimi.aspx bu siteden bak bide istersen

Son düzenleme:

benim midem çok kötü sen nasıl oldun ilaçlar iyi gelmiştir inşallah

Kardelencim; maşallah bebişine,önemli olan kilosu değilki zaten sağlıklı olması,zaten bundan sonra 35-36.haftalarda yağ depolamaya başlıyor bebişler.Canım bugün bende gittim dr a benimkide 2.250 34 haftalık bizimkide biraz minyon gibi,yeterrki zamanında sağlıkla doğsun 3 civarı ,zaten doğduktan sonra çok güzel toparlanıyorlar.benimde braz tansiynum yüksek ilk gebeliğimde hiç böle bişey yaşamamıştım ama bunda çıktı,kan ve idrar tahillerim iyi çıktı,dr um tuzu azalt dedi,dikkatli olmam lazım artık..
bende doğum znine çıktım kızlar,artık evimde oğlumla dinlenerek bebeğimi beklemek istiyorum,çalışırken hamilelik helede evde bir bebek varsa çok zor..

merhaba kızlar neler yapıyorsunuz? bugun atesölçerimizide aldık weewell marka temassız olcuyor odanın suyun ve vucudunda sıcaklıgını olcuyor satıcı en ıısı bu dedı ama bn braun ile ıkısı arasında kararsız kaldı braun kulaktan olcuyor esım onda hata payı oluyor dıye boyle olmasını ıstedı ıns ıhtıyac duymayız ama sızce nasıl? sız neler yaptınız hangı marka aldınız?

bırde ılk oyuncagımızı aldık ana kucagı gıbı cok guzel ınsan bebısıne bırsey aldıkca nasıl mutlu oluyor esımle eve gelınce hemen kurduk ıns bebısımızde sever bakın oyuncağımıza

guzel bıseye benzıyo canım ben normal oyuncak sanmıstım degısıkmıs hem yata hem muzık dınler oh ne guzel

benım hastalıgım ıdare eder canım agrılarım oluyo gece yıne bıraz batmalar falan ıgrenıyorum ılacı ıcerken ya nasıl olcak bılmıyorum artık neerye kadar ıcebılcem

çok güzel bişeymiş ne kadar bu oyuncak

sağol canım benim inşallah hepimizin yavruları sağ salim kucağımızda olucak en kısa sürede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…