2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

cihaz da değişmişti ya canı doktor yeterşnce hakim değildi yeni cihaza belki ondan da kaynaklanmış olabilir dedim artık ne bileyim. ben de 48 kilo bişeydim hamilelik öncesi bana çekerse minik bi kız olması normal zaten :) bugğn de 55 kilo çıktım yani hamileliğimin toplamında 7 kilo almış oluyorum bu duruma göre. önümüzdeki bir kaç hafta daha hızlı büyüyeceklermiş bakalım. ben de bir sonrak kontrole 23 haziranda gideceğim hem benim doğum günüm o gün hediye olarak miniğimi göreyim bari :)

ah bu kaynana ahhhh herkesin evi kendi zevkine göre yani ne kafasına göre değiştiriyo ki deli bu deliiiii.....

baktım cnaım ço0k sağol evet 35-36 haftalarda kilo alımı hızlanır azıyo ve bu haftadan sonra doğum kilosunun yarısından fazla kilo alır yazıyo eğer 3 kilo doğacaksa son 1.5 kiloyu 35. haftadan sonra alırlarmış bakalım öyle mi olacak. annem zaten hep diyo 33 kilo doğsun yeter kızım biz ona kilo aldırırız ama kilosu fazla olunca doğum çok zor oluyo diye... hayırlısı hepimiz için inş. sen hep ilk bebeğinle kıyaslarsın şimdi ama her çocuk bir olmuyor ki...

çok sağol canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. ay var ya iyiki varsınız nasıl çok alıştım ben sizlere biz bu foruma hep girelim bbeklerimiz büyüse bile... çok geçmiş olsun canım inşallah dğzelir tansiyonun da. ohhh evindim izne ayrılmana bundan sonra tadını çıkar daha çok gel topiğe de laflayalım bol bol.. çok iyi idare ettiniz zaten siz biz evdeyken şikayetlermiz hiç bitmedi... sen hem çalıştın hem evde minik bir çocuğun vardı maşallah ne diyeyim..

masallah canımsenın bebıs benım oglumun kılosunu da gecmıs tosunlar gelıyor deseneherseyın yolunda olması ne guzel masallah. 3 yıl nasıl ayrı kalacaksın canım ?

Canım teşekkür ederim. Hepimizinkilerin herşeyi hep yolunda gider inş. 3 yıl ayrı kalmayacağım. Antalya da Annemlerin yanında 2 ay kalıcam. Eşim 2 aydır Sofya da, şu an ayrıyız zaten. Kırkımız çıkınca bizde Sofya ya gideceğiz. Ama görev süremiz dolmadığı için 3 yıl sonra yine Mardin kızıltepedeyiz maalesef

kızlar napıyosunuz biz kahvaltımızı yaptık keyif çayı içiyoruz.ulen ne şansızım ya haftasonu havalar kötü hafta içi iyi oluyo.jokerden pike takımı sipariş ettim pazartesi gelicek PALETTE bence beşik çok güzel oluyo mevlütte fazla durmuyo çocuk beşikte ama ben sırf mevlüt için istiyorum.cibinlikle felan çok havalı duruyo. geceliğimde geldi kızlar M tam oldu.

ne renk alacagını bılmıyorum kardelencım sadece bu model alıcak bı onu bılıyorum :) rengı farketmez benım ıcın ben pek pembelı seyler almadım nedense banada dun 12de mısafır geldı dayımın kızı eşı ve 3 cocugu gecenın 12 sınde yanı 2 de gıttıler sonra allahdan kalmadılar bugunde hava kapalı ya esıyo bırazz sımdılık evdeyız galıbaa

Arkadaşlar ben ilk oğlumda bebek telsizi almamıştım. Sürekli yanımızda birileri olduğu için gerek duymadım. Ama şimdi lazım olacak almak istiyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir marka model var mı? Birde görüntülü olanları var gerek var mı ne kadar kullanışlı kararsız kaldım:97:

Canım solunum cihazından çıktımı Hafsa,kilosu nasıl oldu,inşallah yakında bol bol koklayacaksın...

çıktı canım solunum cihazından.. kilo almaya da devam ediyor maşallah... o solunum sıkıntısı sırasında tekrar kilo vermişti. ama artık atlattı o sıkıntıyı toparlanmaya başladı hamdolsun

canım o beşiklerden birini değil de gürgen ağacından cibinlikli şirin bi beşik sipariş verdirdik.. 1 haftaya kadar gelecek nasipse.. resmini çekerim. umarım beğenirim canlı canlı görünce de

ay kıslar ya ne guzel aksam kocişimle uskudara sahıle gıtcektık sagolsun kaynanam 4 de bı geldı hala gıtmedı ya oturuyo kocasıda yok evde kızına gıttı bu kadın benım evımdekı esyaları degıstırmekten hıc vazgecmıycek ya artık duymamazlıktan gelıyorum bı tane fazla halım var dıyo onu kestırelım suraya koyalım dıyorum olmaz genıs cok olsun vıtrının altına koyarız dıyo ılla cevap vercek yok yatak odanın seklını degıstır boyle guzel degıl yok dıyorum boyle guzel besık sıgmaz baska turlu dıyorum koyma ne olcakkı dıyo bebegı dogunca nerde tutucaksam artık resım vardı dugunde resımcı vermıstı vıtrının ustune koydum ben oraları karıstırırken vıtrını oynattı resım dustu arkaya kırıldı camı cercevesı ya ses cıkartamadımda aldım çope attım bende hepsını sınırden gelse sınırlenme ıste ya ban ademez temızlık yapalımmı dıye kzıına dıyo az once temızlıge gelıyım yarın sana oda gel dıyo nasıl iş anlamadım artık

Canım teselli vereyim diyorum ama zor. Ben de burda okudukça sinir oluyorum. Allah sabır versin canım. Düşünmeden ilgini başka yöne kaydır. Bebişinde etkilenmesin...

senin bu kaynanan varya okudukça sinirlerlermizi bozuyo valla onane evin eşyalarından yaaa hayret bişey .

Benimde eşimle aram iyi değil çok düşkün ailesine dün ve bugün hep onlara geçirdik . Hafta sonu benim günlerim nasıl istersem geçiririm diyor ne yapıcam bilmiyorum hep ağlıyorum psikolojim bozuldu hayattan tat alamıyorum artık bu işten nasıl çıkacağımıda bilmiyorum ben onun umurunda bile değilim baba olacak ama hiç heyecanlı değil varsa yoksa annem babam ablam kardedeşim derdinde iyice anlayışsız oldu bana bir akıl verin yoksa kafayı iyicem ben

Son düzenleme:

canım benim dediğin gibi insanın ortak paydası olan diğer insanlarla fikir alışverişi yapması çok güzel bişey gerçekten..hem ne demişler,hekimden değil çekenden sor diye..inşallah şunun şurasında birkaç hafta sonrada bebeklerimizin emmesi,uyuması,gazı gibi konuları konuşucaz..topiği ve face i boş bırakmayaım.Keşke yakınlarda otursaydık ta bebeklerimizi kaynaştırıp oyun grubu kurardık.Ben oğlumla öyle bir grup kurmuştum,çocukların akranlarıyla olması çok eğitici oluyor çünkü..
sevgilerimi gönderiyorum hepinize...

sevgili atofina; sen şu an hamileik hormonlarından dolayı böyle düşünüyorsundur canım,bebeğini düşün ve canını çok sıkmamaya çalış.Ama bir gerçek var ki annelik doğuştan babalık sonradan olur diye,çünkü babalar çocuklarını kucağına alıp sevmeden onunla vakit geçirmeden bağlanamıyolar.Ben haftasonu çalışmak durumunda kaldığımda oğlumu babasına bırakıyorum, 1 gün boyunca birlikte vakit geçirip ona baktığı için eşimin daha da bağlandığını görüyorum,bebeğin doğunca seninde fikirlerin değişecektir.hamileyken insan daha farklı düşünüyor çünkü...

canım tabıkı cok zor oyle bı kelıme kullanmasıda yalnıs yanı sende sonucta hamılesın herseyden her lafdan etkılenebılırsın bunu dusunmesı lazım ne demek hafta sonu ızınlıyım nasıl ıstersem yaparım dıye sende hep evdesın ve hafta sonu onunla vakıt gecırmeyı beklıyorum ve gayet normal bu bekleyısın esınle otur konus canım bence karsılık sakın bı sekıldee ve tek senın degıl esınınde sorun yapması gereken bı konuyu sen tek basına üstlenme bebegın etkılenmesınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…