kızlar hafsama gittim durumu aynı... bugün yine dokundum. çok güzel yaaa
bazen oyle cıkıyo canım onların ölçumlerınden kaynaklanıyo bence ya kucuk degerlendırıyolar yada buyuk bazen degısıyo bende 33 haftalıkken 2.200 cıkmkıstı banada normal demıstı aman saglıklı olsunda kılo alıyolar ya zaten bı ay kadar bı zaman kaldı naısl o zaman cagırıyo çatılarına baktımı nasıl dogum yapacagını soyledım cnım benımkıde 3 hafta sonra cagırdı secımlerden sonraya denk gelıyo allahdan sonr ahaftada bı gelcen dedı artık kac hafta kalırsa gerıye :) masallah senın begede gayet guzel canımm
bende bugun kahvaltıdan sonra arkadasımla bebek gormeye gıttım ordan pazara gıttık sonra arkadasaıma gıttık oturdum sonra eve geldım yıne pazara gıttım markete gıttım alısverıs yaptım kafama goree sonra kaynanam gelmıs kapıya aradı nerdesın kapıdayım dıyo bende mecbur geldım eve evımde bı ıkı aksesuarın yerını degıstırdı gıttı az once pazara bakıyım dıye sonra gelıırm dedı bugunum guseldıı sız neler yaptınızz bakımm
bebeğin minik değil merak etme benimkide zayıf 34.haftada kilosu 2300 ne bileyim ilk oğlumu 3850 doğurmuştum bu biraz zayıf ne yapalım herşeyin hayırlısı zamanında doğsunlarda toparlanırlar canım
Neyne.net - Anne Karnında Hafta Hafta Bebek Gelişimi bu siteden bak bide istersen
Kardelencim; maşallah bebişine,önemli olan kilosu değilki zaten sağlıklı olması,zaten bundan sonra 35-36.haftalarda yağ depolamaya başlıyor bebişler.Canım bugün bende gittim dr a benimkide 2.250 34 haftalık bizimkide biraz minyon gibi,yeterrki zamanında sağlıkla doğsun 3 civarı ,zaten doğduktan sonra çok güzel toparlanıyorlar.benimde braz tansiynum yüksek ilk gebeliğimde hiç böle bişey yaşamamıştım ama bunda çıktı,kan ve idrar tahillerim iyi çıktı,dr um tuzu azalt dedi,dikkatli olmam lazım artık..
bende doğum znine çıktım kızlar,artık evimde oğlumla dinlenerek bebeğimi beklemek istiyorum,çalışırken hamilelik helede evde bir bebek varsa çok zor..
Eki Görüntüle 201077 kıslarr bakn bunu en yakın arkadasım alcakmıs bugun soyledıı yenı dogum yapan arkadasımm
çok güzel bişeymiş ne kadar bu oyuncak
masallah canımsenın bebıs benım oglumun kılosunu da gecmıs tosunlar gelıyor deseneherseyın yolunda olması ne guzel masallah. 3 yıl nasıl ayrı kalacaksın canım ?
Canım teşekkür ederim. Hepimizinkilerin herşeyi hep yolunda gider inş. 3 yıl ayrı kalmayacağım. Antalya da Annemlerin yanında 2 ay kalıcam. Eşim 2 aydır Sofya da, şu an ayrıyız zaten. Kırkımız çıkınca bizde Sofya ya gideceğiz. Ama görev süremiz dolmadığı için 3 yıl sonra yine Mardin kızıltepedeyiz maalesefoh en guzel canım tertemız ev yorma kendını cok ya bende dus aldım bıraz uyumusum ıstanbulda sıkıcı bı hava var canım haklısın bıraz esıyo burasıı
diamond07 masallah senın tosunaa hem onden gıdıyoo hem kılolu yanıı allah nazarlardan saklasınn annesını ve senıı canım ne guzel 3 yıl nerde olcaksın pekıı
Canım solunum cihazından çıktımı Hafsa,kilosu nasıl oldu,inşallah yakında bol bol koklayacaksın...
minik hafsa dualarımızda devamlı ne kadar olmuş canım boyu kilosu hakkında bilgi veriyolar mı?
kızlar napıyosunuz biz kahvaltımızı yaptık keyif çayı içiyoruz.ulen ne şansızım ya haftasonu havalar kötü hafta içi iyi oluyo.jokerden pike takımı sipariş ettim pazartesi gelicek PALETTE bence beşik çok güzel oluyo mevlütte fazla durmuyo çocuk beşikte ama ben sırf mevlüt için istiyorum.cibinlikle felan çok havalı duruyo. geceliğimde geldi kızlar M tam oldu.
ay kıslar ya ne guzel aksam kocişimle uskudara sahıle gıtcektık sagolsun kaynanam 4 de bı geldı hala gıtmedı ya oturuyo kocasıda yok evde kızına gıttı bu kadın benım evımdekı esyaları degıstırmekten hıc vazgecmıycek ya artık duymamazlıktan gelıyorum bı tane fazla halım var dıyo onu kestırelım suraya koyalım dıyorum olmaz genıs cok olsun vıtrının altına koyarız dıyo ılla cevap vercek yok yatak odanın seklını degıstır boyle guzel degıl yok dıyorum boyle guzel besık sıgmaz baska turlu dıyorum koyma ne olcakkı dıyo bebegı dogunca nerde tutucaksam artık resım vardı dugunde resımcı vermıstı vıtrının ustune koydum ben oraları karıstırırken vıtrını oynattı resım dustu arkaya kırıldı camı cercevesı ya ses cıkartamadımda aldım çope attım bende hepsını sınırden gelse sınırlenme ıste ya ban ademez temızlık yapalımmı dıye kzıına dıyo az once temızlıge gelıyım yarın sana oda gel dıyo nasıl iş anlamadım artık
ay kıslar ya ne guzel aksam kocişimle uskudara sahıle gıtcektık sagolsun kaynanam 4 de bı geldı hala gıtmedı ya oturuyo kocasıda yok evde kızına gıttı bu kadın benım evımdekı esyaları degıstırmekten hıc vazgecmıycek ya artık duymamazlıktan gelıyorum bı tane fazla halım var dıyo onu kestırelım suraya koyalım dıyorum olmaz genıs cok olsun vıtrının altına koyarız dıyo ılla cevap vercek yok yatak odanın seklını degıstır boyle guzel degıl yok dıyorum boyle guzel besık sıgmaz baska turlu dıyorum koyma ne olcakkı dıyo bebegı dogunca nerde tutucaksam artık resım vardı dugunde resımcı vermıstı vıtrının ustune koydum ben oraları karıstırırken vıtrını oynattı resım dustu arkaya kırıldı camı cercevesı ya ses cıkartamadımda aldım çope attım bende hepsını sınırden gelse sınırlenme ıste ya ban ademez temızlık yapalımmı dıye kzıına dıyo az once temızlıge gelıyım yarın sana oda gel dıyo nasıl iş anlamadım artık
çok sağol canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. ay var ya iyiki varsınız nasıl çok alıştım ben sizlere biz bu foruma hep girelim bbeklerimiz büyüse bile... çok geçmiş olsun canım inşallah dğzelir tansiyonun da. ohhh evindim izne ayrılmana bundan sonra tadını çıkar daha çok gel topiğe de laflayalım bol bol.. çok iyi idare ettiniz zaten siz biz evdeyken şikayetlermiz hiç bitmedi... sen hem çalıştın hem evde minik bir çocuğun vardımaşallah ne diyeyim..
senin bu kaynanan varya okudukça sinirlerlermizi bozuyo valla onane evin eşyalarından yaaa hayret bişey .
Benimde eşimle aram iyi değil çok düşkün ailesine dün ve bugün hep onlara geçirdik . Hafta sonu benim günlerim nasıl istersem geçiririm diyor ne yapıcam bilmiyorum hep ağlıyorum psikolojim bozuldu hayattan tat alamıyorum artık bu işten nasıl çıkacağımıda bilmiyorum ben onun umurunda bile değilim baba olacak ama hiç heyecanlı değil varsa yoksa annem babam ablam kardedeşim derdinde iyice anlayışsız oldu bana bir akıl verin yoksa kafayı iyicem ben
senin bu kaynanan varya okudukça sinirlerlermizi bozuyo valla onane evin eşyalarından yaaa hayret bişey .
Benimde eşimle aram iyi değil çok düşkün ailesine dün ve bugün hep onlara geçirdik . Hafta sonu benim günlerim nasıl istersem geçiririm diyor ne yapıcam bilmiyorum hep ağlıyorum psikolojim bozuldu hayattan tat alamıyorum artık bu işten nasıl çıkacağımıda bilmiyorum ben onun umurunda bile değilim baba olacak ama hiç heyecanlı değil varsa yoksa annem babam ablam kardedeşim derdinde iyice anlayışsız oldu bana bir akıl verin yoksa kafayı iyicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?