2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

inşallah dediğin gibidir ama inadıma yapıyo sanki

konuşuyorum hep söylüyorum sıkıntılarımı ama nafile düşün yürüyüşe bile götürmekten aciz artık ne yapıcam ben ya adam iyice duyarsız oldu gel puset bakalım diyorum oto koltuğu falan umurunda değil doğsun sonra alırız diyo ben çıkamam diyorum bildiğini okuyor sanırım bir psikoloğa gitmesi lazım şu an ayrı odalardayız tv de bile ortak bişey izleyemiyoruz kafamız hiç uyuşmuyo artık sabır sabır

Son düzenleme:

canım ne kadarlık evlısınız ılk bebegınızmıı neden boyle acaba de ona sen boyle onunla bend ekotu oluyorum bıraz ılgılen benımle falan desen yıne bakmazmı acaba belkı sen hamılesın fazla duygusalsın dıye olabılırmı acaba canım o geldı aklıma ılgısız olması cok anlamsız bana goree heveslıı olması lazım can atması lazım aslında bızımde bazen ortak fılımlerımız olmuyo esım cok mac ızlıyo ama ben gıtmıyorum yanından oturup onunla mac ızlıyorum ayrı oturmuyorum ondan o zaman ıyıce sogukluk olur dıye aklıma gelıyoo

biz evleneli 8 yılı bitirmek üzereyiz bir oğlum daha var tabii oda 6 yaşını bitirdi eskidik yani ondandır artık yanında otursamda konuşmuyo benle düşündükçe içim acıyor bende çıkıyım artık oğlanı uyutmam lazım canım dua et bana canım iyi geceler

Son düzenleme:
canım o beşiklerden birini değil de gürgen ağacından cibinlikli şirin bi beşik sipariş verdirdik.. 1 haftaya kadar gelecek nasipse.. Resmini çekerim. Umarım beğenirim canlı canlı görünce de

ben sepet olanlarınıda beyendim ama benimkini kayınpederler almış benim beyendiklerimden bende geldiğinde resmini çekerim.güzel duruyo beşik ilk etapta mevlüttede. Bebeğini öpüyorum canm çok merak ediyorum onu.

ah be canım senin misafirirnin olmadığı bir gün mü var ki???

canım senin her haftasonunu zehiz ediyolar ama ya... evdeki eşyaları değiştirriken sahipleniyo evini ama temizlik konusunda gelinin evi oluyo işte kızına da etsin yardı ama senin şu günlerinde daha çok yardıma ihtiyacın var bence. sen evinin şeklini değiştime onun için ya biz böyle kullanıcaz evde biz oturuyoruz kime ne ki de !...

ailesine aşırı düşkün adamlardan ben de pek hoşlanmıyorum tamam sevsin saysın ama bu kadarı da çok fazla, işin doğrusu ailesi artık sizsiniz yaaaa... biraz seni ve bebeğini de düşünüp sizinle ilgilenmesi lazım. senin yazdıklarını okurken ayn annem ve bebem aklıma geldi babam da hiç bir sürece dahil olmaz hep annem kendisi ilgilensin yapsın diye bekler,kendisi hep yatar alışmş öyle, ama annem de çok sinirleniyo bu duruma. zaten çok korkuyorum bir kaç yıl içinde benim de eşim böyle olacak diye. erkek milleti değil mi yaa zamanla evin kralı sanıylar kendileri biz neciyiz unutuyolar.

çok doğru canım... ayy nasıl emziricez yaa ben ondan da biraz tereddütlüym garip geliyo bana ama alışırız zamanla... evet ama çok da uzak sayılmayız bebişler biraz büyüynce bence yine yapabilirz bu buluşmayı ortak bir yer belirleyip.

evlilik şans işte seneler çok şey değiştiriyor ilişkilerde ikinci çocukta heyacan kalmıyormuş meğer inşallah senin eşin böyle olmaz canım

bu arada doktor kontrolüm var bugün birazdan çıkıcam oğlumun okula gitmesini bekliyorum sanırm bugün nts ye bağlıycaklar her hafta geleceksin demişti.

Son düzenleme:
bu konuda hıc bır bılgım yok canım dıger forumlarda bır arattır ıstersen

canım o beşiklerden birini değil de gürgen ağacından cibinlikli şirin bi beşik sipariş verdirdik.. 1 haftaya kadar gelecek nasipse.. resmini çekerim. umarım beğenirim canlı canlı görünce de
gule gule kullanın ıns saglıkla ıı gunlerde....

eskıdınız dıye boyle mı olması lazım emınım hamılelıkten dolayı daha cok etkılenıyorsundur pekı sen nasılsın esının aılesıyle? sonucta sız de bır aılesınız esıne bunu anlatmaya calıssan aılenle ılgılenmen cok guzel ama bızde varız senın hayaında gıbı baban sıze oyle davransa nasıl hıssederdın gıbısınden bızımde sana ıht var dıye oturup konussan emınım bunları denemıssındr ama nacizane benım fıkırlerım umarım en kısa zamanda cozume ulasırsınız canım pekı ılk bebekte nasıldı? hanı bazı erkekler bu tarz seylere pek ozenmez ya belkı huyu oyledır dıye sordum sen canını sıkma bebısın olunca daha farklı olur hersey

aram iyidir sorun yok şu anda ailesiyel kendisi çok abartıyor onunla defalarca konuşuyorum ama nafile dengesizdir benim eşim şu an denge yapamıyor doktora başlarda geliyordu artık ilgilenmiyor bile sadece soruyor yabancı gibi

Son düzenleme:
AAAAAAAAAAA ÖZGUR DERYA HERAN DOGURABILIR DIKKAT DIKKAT :) masallah canım hayırlısı ınsallah ben artık dusuncelere daldım ya nasıl dogurcam gece sancım gelırse ne yapıcam gunduz gelırse kımı arıycam naısl gıtcem anam bak yıne geldı aklımaa bende bırazdan dısarı cıkıcam kocısımın dogum gunu persembe gunu ona hedıyeler alıyım bıraz adam sevınsın :) gercı hıc bısey alma dedı ama olsun bugunde bızım buraya tayyıp gelıyoo onuda gorurum belkıı ben tayyıpcıyımdee :) severımm keratayıı

kaynanamın dunyaptıkalrını anneme anlattım cok sınırlendı dıyo gelıyım agzının payını verırım dıyo ama annemde sessız ben gıbı ya zanetmıyorum karsılık veremez oda kolay kolay :) kıslar bendede sorun var neden dıyceksenız ben karsılık veemıyorum tartısma olur iş buyur dıye oyle olunca elım ayagım tıtrıyoo konusamıyorum sonra aglıyorum kavgaya bagırtıya falan alısık degılım ben bı laf desem o on tane sayıyo artık susyorum yeter dıye kendı kendımee yapıcak bıseyım yokk yada varda ben beceremıyorumm

sen canını sıkma canım inşallah bebeğin doğmasıyla herşey düzelir. hadi bakalım güzel güzel haberlerinizi bekliyoruz bebeğinle ikinizin... nts nasıl bişey ben de ertık merak ediyorum ama doktorum gerekli görmüyo ne bileyim bakalım bize ne zaman gelicek sıra

canım çok kalabalık olur miting girme sen öyle kalabalıklara herşey olabilir mazallah. ben izelin konserine bile gitmedim geçen akşam buraya gelmişti kalabalıktan korktum

canım çok kalabalık olur miting girme sen öyle kalabalıklara herşey olabilir mazallah. ben izelin konserine bile gitmedim geçen akşam buraya gelmişti kalabalıktan korktum

anam gercekten kalabalıktı canımm ama ınsanlar ben hamıleyım dıye yol verdıler sagolsunlarr kocısımle hedıyeler aldımm pasta sparısını verdımm ustune resmımızı yapıcaklarr yenı dogum yapan arkadasımı davet ettım sadece eşıyle mınık bebegıyle 4 kısı olcaz kalabalıga gerekk yok artıkk zaten hazırlık yapamam gordumm tayyıbımıı vıdeoya cektımm adamı gelırkenn aksamada ne yemek yapıcam bılmıyorum yaaaa bıd eo var dahaa

kolay gelsın canım sana ıslerın cogunu halletmıssın zaten kolay bır yemek yapıver Allah senı hem mıtınge katılıp bırde vıdeoyaya mı cektın bu halınleesınede guzel bır suprız olacak ama 4 kısıyız dıye fazla sevınme bence heran kayınvalıden baskın yapabılır

valla canım dogru soyledın gecen senekınde aramıstım kaynanamı davet etmek ıcın ne dese begenırsın aramasanda gelcektık zaten dedı :) ınsallah bu seferde oyle yapmaz kızına gıtcek bu aralar sözde gelmesınler ınsallah ya gorumcem demezse kaynanamın aklına gelmez bence dıye dusunuyorumm kocişimee 4 tane tişort bı pantolon aldımm :) bıde persembe gunu sacımı boyatma planım varr kuafordee oda suprızz olcak hem agda yaptırcamm

ama hamılelıkte sac boyatılmaz canım benım doktorum uyarmıstı ıcınde kımyasallar oldugu ıcın bebege zararlı bence bu planını sonraya aktar ohhhhhh sen bırsuru sey almıssın gule gule gıysın esın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…