sevgili atofina; sen şu an hamileik hormonlarından dolayı böyle düşünüyorsundur canım,bebeğini düşün ve canını çok sıkmamaya çalış.Ama bir gerçek var ki annelik doğuştan babalık sonradan olur diye,çünkü babalar çocuklarını kucağına alıp sevmeden onunla vakit geçirmeden bağlanamıyolar.Ben haftasonu çalışmak durumunda kaldığımda oğlumu babasına bırakıyorum, 1 gün boyunca birlikte vakit geçirip ona baktığı için eşimin daha da bağlandığını görüyorum,bebeğin doğunca seninde fikirlerin değişecektir.hamileyken insan daha farklı düşünüyor çünkü...
canım tabıkı cok zor oyle bı kelıme kullanmasıda yalnıs yanı sende sonucta hamılesın herseyden her lafdan etkılenebılırsın bunu dusunmesı lazım ne demek hafta sonu ızınlıyım nasıl ıstersem yaparım dıye sende hep evdesın ve hafta sonu onunla vakıt gecırmeyı beklıyorum ve gayet normal bu bekleyısın esınle otur konus canım bence karsılık sakın bı sekıldee ve tek senın degıl esınınde sorun yapması gereken bı konuyu sen tek basına üstlenme bebegın etkılenmesınn
inşallah dediğin gibidir ama inadıma yapıyo sanki
konuşuyorum hep söylüyorum sıkıntılarımı ama nafile düşün yürüyüşe bile götürmekten aciz artık ne yapıcam ben ya adam iyice duyarsız oldu gel puset bakalım diyorum oto koltuğu falan umurunda değil doğsun sonra alırız diyo ben çıkamam diyorum bildiğini okuyor sanırım bir psikoloğa gitmesi lazım şu an ayrı odalardayız tv de bile ortak bişey izleyemiyoruz kafamız hiç uyuşmuyo artık sabır sabır
canım ne kadarlık evlısınız ılk bebegınızmıı neden boyle acaba de ona sen boyle onunla bend ekotu oluyorum bıraz ılgılen benımle falan desen yıne bakmazmı acaba belkı sen hamılesın fazla duygusalsın dıye olabılırmı acaba canım o geldı aklıma ılgısız olması cok anlamsız bana goree heveslıı olması lazım can atması lazım aslında bızımde bazen ortak fılımlerımız olmuyo esım cok mac ızlıyo ama ben gıtmıyorum yanından oturup onunla mac ızlıyorum ayrı oturmuyorum ondan o zaman ıyıce sogukluk olur dıye aklıma gelıyoo
canım o beşiklerden birini değil de gürgen ağacından cibinlikli şirin bi beşik sipariş verdirdik.. 1 haftaya kadar gelecek nasipse.. Resmini çekerim. Umarım beğenirim canlı canlı görünce de
ne renk alacagını bılmıyorum kardelencım sadece bu model alıcak bı onu bılıyorum :) rengı farketmez benım ıcın ben pek pembelı seyler almadım nedense banada dun 12de mısafır geldı dayımın kızı eşı ve 3 cocugu gecenın 12 sınde yanı 2 de gıttıler sonra allahdan kalmadılar bugunde hava kapalı ya esıyo bırazz sımdılık evdeyız galıbaa
sağol canım duaların için... toparlanıyor inşallah yavaş yavaş
ay kıslar ya ne guzel aksam kocişimle uskudara sahıle gıtcektık sagolsun kaynanam 4 de bı geldı hala gıtmedı ya oturuyo kocasıda yok evde kızına gıttı bu kadın benım evımdekı esyaları degıstırmekten hıc vazgecmıycek ya artık duymamazlıktan gelıyorum bı tane fazla halım var dıyo onu kestırelım suraya koyalım dıyorum olmaz genıs cok olsun vıtrının altına koyarız dıyo ılla cevap vercek yok yatak odanın seklını degıstır boyle guzel degıl yok dıyorum boyle guzel besık sıgmaz baska turlu dıyorum koyma ne olcakkı dıyo bebegı dogunca nerde tutucaksam artık resım vardı dugunde resımcı vermıstı vıtrının ustune koydum ben oraları karıstırırken vıtrını oynattı resım dustu arkaya kırıldı camı cercevesı ya ses cıkartamadımda aldım çope attım bende hepsını sınırden gelse sınırlenme ıste ya ban ademez temızlık yapalımmı dıye kzıına dıyo az once temızlıge gelıyım yarın sana oda gel dıyo nasıl iş anlamadım artık
senin bu kaynanan varya okudukça sinirlerlermizi bozuyo valla onane evin eşyalarından yaaa hayret bişey .
Benimde eşimle aram iyi değil çok düşkün ailesine dün ve bugün hep onlara geçirdik . Hafta sonu benim günlerim nasıl istersem geçiririm diyor ne yapıcam bilmiyorum hep ağlıyorum psikolojim bozuldu hayattan tat alamıyorum artık bu işten nasıl çıkacağımıda bilmiyorum ben onun umurunda bile değilim baba olacak ama hiç heyecanlı değil varsa yoksa annem babam ablam kardedeşim derdinde iyice anlayışsız oldu bana bir akıl verin yoksa kafayı iyicem ben
canım benim dediğin gibi insanın ortak paydası olan diğer insanlarla fikir alışverişi yapması çok güzel bişey gerçekten..hem ne demişler,hekimden değil çekenden sor diye..inşallah şunun şurasında birkaç hafta sonrada bebeklerimizin emmesi,uyuması,gazı gibi konuları konuşucaz..topiği ve face i boş bırakmayaım.Keşke yakınlarda otursaydık ta bebeklerimizi kaynaştırıp oyun grubu kurardık.Ben oğlumla öyle bir grup kurmuştum,çocukların akranlarıyla olması çok eğitici oluyor çünkü..
sevgilerimi gönderiyorum hepinize...
ailesine aşırı düşkün adamlardan ben de pek hoşlanmıyorum tamam sevsin saysın ama bu kadarı da çok fazla, işin doğrusu ailesi artık sizsiniz yaaaa... biraz seni ve bebeğini de düşünüp sizinle ilgilenmesi lazım. senin yazdıklarını okurken ayn annem ve bebem aklıma geldi babam da hiç bir sürece dahil olmaz hep annem kendisi ilgilensin yapsın diye bekler,kendisi hep yatar alışmş öyle, ama annem de çok sinirleniyo bu duruma. zaten çok korkuyorum bir kaç yıl içinde benim de eşim böyle olacak diye. erkek milleti değil mi yaa zamanla evin kralı sanıylar kendileri biz neciyiz unutuyolar.
bu konuda hıc bır bılgım yok canım dıger forumlarda bır arattır ıstersenArkadaşlar ben ilk oğlumda bebek telsizi almamıştım. Sürekli yanımızda birileri olduğu için gerek duymadım. Ama şimdi lazım olacak almak istiyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir marka model var mı? Birde görüntülü olanları var gerek var mı ne kadar kullanışlı kararsız kaldım:97:
gule gule kullanın ıns saglıkla ıı gunlerde....canım o beşiklerden birini değil de gürgen ağacından cibinlikli şirin bi beşik sipariş verdirdik.. 1 haftaya kadar gelecek nasipse.. resmini çekerim. umarım beğenirim canlı canlı görünce de
biz evleneli 8 yılı bitirmek üzereyiz bir oğlum daha var tabii oda 6 yaşını bitirdi eskidik yani ondandır artık yanında otursamda konuşmuyo benle düşündükçe içim acıyor bende çıkıyım artık oğlanı uyutmam lazım canım dua et bana canım iyi geceler
eskıdınız dıye boyle mı olması lazım emınım hamılelıkten dolayı daha cok etkılenıyorsundur pekı sen nasılsın esının aılesıyle? sonucta sız de bır aılesınız esıne bunu anlatmaya calıssan aılenle ılgılenmen cok guzel ama bızde varız senın hayaında gıbı baban sıze oyle davransa nasıl hıssederdın gıbısınden bızımde sana ıht var dıye oturup konussan emınım bunları denemıssındr ama nacizane benım fıkırlerım umarım en kısa zamanda cozume ulasırsınız canım pekı ılk bebekte nasıldı? hanı bazı erkekler bu tarz seylere pek ozenmez ya belkı huyu oyledır dıye sordum sen canını sıkma bebısın olunca daha farklı olur hersey
evlilik şans işte seneler çok şey değiştiriyor ilişkilerde ikinci çocukta heyacan kalmıyormuş meğer inşallah senin eşin böyle olmaz canım
bu arada doktor kontrolüm var bugün birazdan çıkıcam oğlumun okula gitmesini bekliyorum sanırm bugün nts ye bağlıycaklar her hafta geleceksin demişti.
AAAAAAAAAAA ÖZGUR DERYA HERAN DOGURABILIR DIKKAT DIKKAT :) masallah canım hayırlısı ınsallah ben artık dusuncelere daldım ya nasıl dogurcam gece sancım gelırse ne yapıcam gunduz gelırse kımı arıycam naısl gıtcem anam bak yıne geldı aklımaa bende bırazdan dısarı cıkıcam kocısımın dogum gunu persembe gunu ona hedıyeler alıyım bıraz adam sevınsın :) gercı hıc bısey alma dedı ama olsun bugunde bızım buraya tayyıp gelıyoo onuda gorurum belkıı ben tayyıpcıyımdee :) severımm keratayıı
kaynanamın dunyaptıkalrını anneme anlattım cok sınırlendı dıyo gelıyım agzının payını verırım dıyo ama annemde sessız ben gıbı ya zanetmıyorum karsılık veremez oda kolay kolay :) kıslar bendede sorun var neden dıyceksenız ben karsılık veemıyorum tartısma olur iş buyur dıye oyle olunca elım ayagım tıtrıyoo konusamıyorum sonra aglıyorum kavgaya bagırtıya falan alısık degılım ben bı laf desem o on tane sayıyo artık susyorum yeter dıye kendı kendımee yapıcak bıseyım yokk yada varda ben beceremıyorumm
canım çok kalabalık olur miting girme sen öyle kalabalıklara herşey olabilir mazallah. ben izelin konserine bile gitmedim geçen akşam buraya gelmişti kalabalıktan korktum
anam gercekten kalabalıktı canımm ama ınsanlar ben hamıleyım dıye yol verdıler sagolsunlarr kocısımle hedıyeler aldımm pasta sparısını verdımm ustune resmımızı yapıcaklarr yenı dogum yapan arkadasımı davet ettım sadece eşıyle mınık bebegıyle 4 kısı olcaz kalabalıga gerekk yok artıkk zaten hazırlık yapamam gordumm tayyıbımıı vıdeoya cektımm adamı gelırkenn aksamada ne yemek yapıcam bılmıyorum yaaaa bıd eo var dahaa
kolay gelsın canım sana ıslerın cogunu halletmıssın zaten kolay bır yemek yapıver Allah senı hem mıtınge katılıp bırde vıdeoyaya mı cektın bu halınleesınede guzel bır suprız olacak ama 4 kısıyız dıye fazla sevınme bence heran kayınvalıden baskın yapabılır
valla canım dogru soyledın gecen senekınde aramıstım kaynanamı davet etmek ıcın ne dese begenırsın aramasanda gelcektık zaten dedı :) ınsallah bu seferde oyle yapmaz kızına gıtcek bu aralar sözde gelmesınler ınsallah ya gorumcem demezse kaynanamın aklına gelmez bence dıye dusunuyorumm kocişimee 4 tane tişort bı pantolon aldımm :) bıde persembe gunu sacımı boyatma planım varr kuafordee oda suprızz olcak hem agda yaptırcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?