2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ben bı kere kendım boyamıstım canım hamıleler ıcın boya var onlardan bızım bı akrabada boyatmıstı hemde 6 cı ayında ama bı sormak lazım doktora tabıkıı yınede ne olur ne olmazz canım haklsıın

sen bılırsın tabı ben hamıleler ıcın ayrı oldugunu bılmıyordum ama hıc rıske atmaya gerek yok bence bende dogumdan sonra sacımı falan kestırp degısıklık yapmak ıstyrm

offff bugun bende yemek yapmadım ve zor gelıyor carsıya da gıtmek ıstemıyorum tembelım ben tembelım

bendekı akla bak canım bugun aksam yemegı yapmadım daha yarın ıcın yemek hazırlıyorum ımambayıldı yapıp koycam dolaba yarın pişircem bugun ne yapıcam bılmıyorum yarım saat sonra gelıyoo eşımm :)

aman melihacım sen hiç rahat durmayacak mısın kuzenim hamileyken saçını boyatmıştı ve bebek doğduğu zaman simsiyah saçları vardı ve banyo yaparken o siyahlık aktı açık kahverengine döndü. bilmem annesinin yaptıdığı boyanın bir etkisi var mıydı bu duruma ama daha yeni doğmuş bebeğin saçını kurularken havlular simsiyah oluyodu bu durum iki ay kadar sürdü.

az kaldı zaten canım bence de biraz bekle derim doğumdan sonra ben de yaptırcam hem kesim hem boya... ne kadar organik de deseler bu boya işi mantıklı değil sonuçta saçın rengini değiştirene kadar epey bi aşamadan geçiyo saç. bence de senin kaynana çat kapı gelebilir hem sen bebişleri niye saymıyosun 4 kişi değil 6 kişi olacaksınız bi kere bebişlerle

ayyyy sonunda eve gelebildim ya insan 5 saat özel hastanede beklermi anlamadım valla nst ye bağlandım ilkinde sırt üstü yatınca doktorum hiç beyenmedi aç girmememek gerekiyormuş yemek yedim tekrar bağlandım bu sefer sola dönük çektiler ama herbiri 20 şer dk toplamda 40 dk öyle geçti doktora gösterdim sonuçlarımı yaramazlık başlamış dedi kızlar sancılanmam varmış çok dikkat et dedi magnezyumu sabah akşam iç dedi artık son zamanlarımız her an her şey olabilirmiş

tamam yogun ıstek uzerıne boyatmıyorumm kıslar sonra bakarım o zaman gelelım kocısımın dogum gunu suprızı berbat oldu daha ılk gunden ya kayınpeder aradı persembe aksam kandıl bız sıze gelcez dedı eşıme bende gelmesınler mısafır gelcek dedım oda dedı benım dogum gunum mısafr gelcek dedı nasıl kandıllesıcez dıye cengıze soruyo adam esımde bakarız dedı sonra :) mecbur soyledım bende arkadasları cagırdım dıyee neyse esım yıllık ızın gunlerını ayarlamıs kurban bayramında samsuna annemlerın yanına gıtcez ınsallah 3 haftalıgına ucak bıletı fıyatlarına baktık uygun geldıı otobusle gıtmekten ıyıdır dedık ama daha ayırtmadık :) ama tabıkı her zamankı gıbı ılk 2 gunu burda gecırıcezz oyle dıyo esım babası kurban kesıcekmıs dedım bızene benıkılerde kesıyoo onların yanınd aolalım dedım ben olmadan yapamaz dıyoo babası kurbanıı sinir ya

daha erken degılmı sancılara canım ekren dogum falan dedım doktor oyle bsıeyden bahsettımı

kıslar bakınn sacımın eskıı rengınee bı ara sarı yapmıstımm bırı eskı halım bırısı yenıı hangısı guzelll

Son düzenleme:
Son düzenleme:
bende saçımı boyatmak istiyorum da bişey olur diye bebişe korkuyorum o yuzden dogumdan sonra boyatcam dip boyam geldi benimde saçı sarıydı ama siyah sarı oldu :):)

canım birçok erkek böyle inan.hepimizin kocaları aynı ama herkes daha farklı yaşıyor tabii.sıkma canını aldırma üstüne gittikçe daha beter olur..bebeğine odaklan..
kızlaaaaaaaaaaaar 37. haftama gırdım ....fınale az kaldı

arkandan geliyorum canım..

Meliha bence sarı, gözlerinle çok güzel olmuş ben de doğumdan sonra sarı yapıcam... sıkıldım çok saçlarımdan

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım merhabaaaa..hepinizi çok özledim.inanın size o kadar alışmışımki 3 gündür yazamamk sizi takip edememek bana epey zor geldi..
çok yoğum bir 3 gündü.cuma günü annemleri almak için istanbula gittik.aldık gece 1 gibi geldiler hemen izmite döndük yattuk uyuduk sabah erkenden bursya gittik kuzenimin düğünü için.birax düğün evinde oturduk epey ağlaştık.çünkü dayımın tek çocuğuydu ve dayımı 2 yıl önce gencecik yaşında ameliyat sonrası kaybettik ve dayım çocuğunun mürüvvvetini göremediği için epey üzüldük..
sonra ablalarım ve kuzenlerimle kuaföre gittik süslendik püslendik düğüne gittik oynadık zıpladık .sonra döndük teyzemlere.eşimle gittik mudanyada otelde kaldık..kimsede kalmak istemedik bizede kaçamak oldu:)ama ben yorgunluktan uyuyamadığım gibi sabaha kadar inledim.bacaklarım o kadar çok şişdiki...sonra öğlen gibi ablam ben ve eşim izmite geldik dün akşam.hemen uyudum hem üst üste yol hem düğün hem misafir yordu beni.sabahta ablamla kahvaltımızı yapıp çarşıya çıktık ve sonra gebzeye gittik eşim aldı bizi yemek yedik gezdik ve ablamı havaalanına bıraktık bizde evimize geldik.gelir gelmez size yazmak istedim..geçmişi okudum.şimdi yazdım..
kızlar artık çok fazla şişiyor bacaklarım özelliklede bacaklarım..suyuda bol içiyorum ama neden anlamıyorum.ve ağırlaştı her hareketim.penguen gibi yürümeye başladım..zorlanıyorum artık..e 36.haftam bitmek üzere ama dayanamıyorum artık.bazen 2 hafta sonra sezeyan mı olsam diyorum o kadar yani..doğuranları görüncede özeniyorum valla..
pekii siz beni özledinizmiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…