ama hamılelıkte sac boyatılmaz canım benım doktorum uyarmıstı ıcınde kımyasallar oldugu ıcın bebege zararlı bence bu planını sonraya aktar ohhhhhh sen bırsuru sey almıssın gule gule gıysın esın.....
ben bı kere kendım boyamıstım canım hamıleler ıcın boya var onlardan bızım bı akrabada boyatmıstı hemde 6 cı ayında ama bı sormak lazım doktora tabıkıı yınede ne olur ne olmazz canım haklsıın
offff bugun bende yemek yapmadım ve zor gelıyor carsıya da gıtmek ıstemıyorum tembelım ben tembelım
ayyyy sonunda eve gelebildim ya insan 5 saat özel hastanede beklermi anlamadım valla nst ye bağlandım ilkinde sırt üstü yatınca doktorum hiç beyenmedi aç girmememek gerekiyormuş yemek yedim tekrar bağlandım bu sefer sola dönük çektiler ama herbiri 20 şer dk toplamda 40 dk öyle geçti doktora gösterdim sonuçlarımı yaramazlık başlamış dedi kızlar sancılanmam varmış çok dikkat et dedi magnezyumu sabah akşam iç dedi artık son zamanlarımız her an her şey olabilirmiş
Eki Görüntüle 202008 Eki Görüntüle 202007 kıslar bakınn sacımın eskıı rengınee bı ara sarı yapmıstımm bırı eskı halım bırısı yenıı hangısı guzelll
bence gözlerine sarı saçlar daha güzel yakışmış ama sen bilirsin
rahimide kasılmalar normalmiş nst de öyle çıktı erken alacaklar benimkini zaten ikinci bebek ve sezaryen olduğu için 25 haziran diyo ayyyyyyy az kaldı valla
Eki Görüntüle 202008 Eki Görüntüle 202007 kıslar bakınn sacımın eskıı rengınee bı ara sarı yapmıstımm bırı eskı halım bırısı yenıı hangısı guzelll
canım birçok erkek böyle inan.hepimizin kocaları aynı ama herkes daha farklı yaşıyor tabii.sıkma canını aldırma üstüne gittikçe daha beter olur..bebeğine odaklan..senin bu kaynanan varya okudukça sinirlerlermizi bozuyo valla onane evin eşyalarından yaaa hayret bişey .
Benimde eşimle aram iyi değil çok düşkün ailesine dün ve bugün hep onlara geçirdik . Hafta sonu benim günlerim nasıl istersem geçiririm diyor ne yapıcam bilmiyorum hep ağlıyorum psikolojim bozuldu hayattan tat alamıyorum artık bu işten nasıl çıkacağımıda bilmiyorum ben onun umurunda bile değilim baba olacak ama hiç heyecanlı değil varsa yoksa annem babam ablam kardedeşim derdinde iyice anlayışsız oldu bana bir akıl verin yoksa kafayı iyicem ben
kızlaaaaaaaaaaaar 37. haftama gırdım ....fınale az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?