canım arkadaşlarım merhabaaaa..hepinizi çok özledim.inanın size o kadar alışmışımki 3 gündür yazamamk sizi takip edememek bana epey zor geldi..
çok yoğum bir 3 gündü.cuma günü annemleri almak için istanbula gittik.aldık gece 1 gibi geldiler hemen izmite döndük yattuk uyuduk sabah erkenden bursya gittik kuzenimin düğünü için.birax düğün evinde oturduk epey ağlaştık.çünkü dayımın tek çocuğuydu ve dayımı 2 yıl önce gencecik yaşında ameliyat sonrası kaybettik ve dayım çocuğunun mürüvvvetini göremediği için epey üzüldük..
sonra ablalarım ve kuzenlerimle kuaföre gittik süslendik püslendik düğüne gittik oynadık zıpladık .sonra döndük teyzemlere.eşimle gittik mudanyada otelde kaldık..kimsede kalmak istemedik bizede kaçamak oldu:)ama ben yorgunluktan uyuyamadığım gibi sabaha kadar inledim.bacaklarım o kadar çok şişdiki...sonra öğlen gibi ablam ben ve eşim izmite geldik dün akşam.hemen uyudum hem üst üste yol hem düğün hem misafir yordu beni.sabahta ablamla kahvaltımızı yapıp çarşıya çıktık ve sonra gebzeye gittik eşim aldı bizi yemek yedik gezdik ve ablamı havaalanına bıraktık bizde evimize geldik.gelir gelmez size yazmak istedim..geçmişi okudum.şimdi yazdım..
kızlar artık çok fazla şişiyor bacaklarım özelliklede bacaklarım..suyuda bol içiyorum ama neden anlamıyorum.ve ağırlaştı her hareketim.penguen gibi yürümeye başladım..zorlanıyorum artık..e 36.haftam bitmek üzere ama dayanamıyorum artık.bazen 2 hafta sonra sezeyan mı olsam diyorum o kadar yani..doğuranları görüncede özeniyorum valla..
pekii siz beni özledinizmiiii
mehtap nasıl gectı dugun ,yolculuk?annenler gıttı mi?
eeee mehtapçığım anlat bakalım nasıl geçti haftasonu???
canım hem çok güzeldi hem çok duygusaldı..ama kuzenimde gelinde harikaydı..çok oynadık..bu halimle halay bile çektim düşün yaniii..ama eskisi gibi değil.önceden oturmazdım ama şimdi ayaklarım ve bacaklarım izin vermedi..annemler bursada kaldı teyzemlerede kalacaklar 3 gün sonra bana gelecekler.ama ablamı akşam 8de gönderdik uçakla antebe..
Mehtap cım; hoşgeldin.Allah mutlu mesut etsin kuzeninini..
Bende face de yazdım yüksek tansiyondan dolayı dr um her an alabilirim diyor,çünkü 1 haftadır kilo almıyor bebişim.ben hep ilk oğlum gibi olucak zannettim.güle oynaya 38+2 de sezeryana gitmiştim.kısmet artk.Ciğer geliştirici iğne vuruldum.
Artık ayakların şişmesi normaldir canım,sen yine bol su içmeyi ihmal etme,çok tuzluda yeme..birde bu havalardada şişmesi normal..
2.doğumumuz da oldu kızlar..,Allah sağlıkla kucaklamımızı sağlasın inşallah..
nurtencim ikinci doğumu kim yaptı ?
Eki Görüntüle 202070 bakın benim mevlüt şekerlerimde böyle olucak inşallah
cok hosmus ..sımdıye kadar gorduklerımdende farklı..yaaaaa kızlar bırsey srucam hastaneye zıyarete gelenlere ne ıkram edılıyor?
AAAAAAAAAAA ÖZGUR DERYA HERAN DOGURABILIR DIKKAT DIKKAT :) masallah canım hayırlısı ınsallah ben artık dusuncelere daldım ya nasıl dogurcam gece sancım gelırse ne yapıcam gunduz gelırse kımı arıycam naısl gıtcem anam bak yıne geldı aklımaa bende bırazdan dısarı cıkıcam kocısımın dogum gunu persembe gunu ona hedıyeler alıyım bıraz adam sevınsın :) gercı hıc bısey alma dedı ama olsun bugunde bızım buraya tayyıp gelıyoo onuda gorurum belkıı ben tayyıpcıyımdee :) severımm keratayıı
kaynanamın dunyaptıkalrını anneme anlattım cok sınırlendı dıyo gelıyım agzının payını verırım dıyo ama annemde sessız ben gıbı ya zanetmıyorum karsılık veremez oda kolay kolay :) kıslar bendede sorun var neden dıyceksenız ben karsılık veemıyorum tartısma olur iş buyur dıye oyle olunca elım ayagım tıtrıyoo konusamıyorum sonra aglıyorum kavgaya bagırtıya falan alısık degılım ben bı laf desem o on tane sayıyo artık susyorum yeter dıye kendı kendımee yapıcak bıseyım yokk yada varda ben beceremıyorumm
Mehtap cım; hoşgeldin.Allah mutlu mesut etsin kuzeninini..
Bende face de yazdım yüksek tansiyondan dolayı dr um her an alabilirim diyor,çünkü 1 haftadır kilo almıyor bebişim.ben hep ilk oğlum gibi olucak zannettim.güle oynaya 38+2 de sezeryana gitmiştim.kısmet artk.Ciğer geliştirici iğne vuruldum.
Artık ayakların şişmesi normaldir canım,sen yine bol su içmeyi ihmal etme,çok tuzluda yeme..birde bu havalardada şişmesi normal..
masallah mehtapcım bu ne enerjıı yanıı halay falan ıyı oynamıssın guzel gecmıs sevındım senın adına degısıklık omus ne guzel
nurtencım neden kılo alamıyo acaba sorun mu var
bende dusunuyorum hangı renk yapsam dıye ama hala karar veremedımm artık dogumdan sonraya kaldıı :)
cok hosmus ..sımdıye kadar gorduklerımdende farklı..yaaaaa kızlar bırsey srucam hastaneye zıyarete gelenlere ne ıkram edılıyor?
valla çektim canım ama sonrada ayak bacak ağrısı ve şişliğini çektim.olsun dinlendim geçti.ama aşırı yüksek topuk giymiştim..hoşgeldin canım inanmıyorum bu halinle halaymı çektin alemsin valla amannnn iyi yaptın
canım sağol inşallah mutlu olurlar..moralini bozma.ciğer geliştiriciyide vurmuşlar.nerden baksan 35 haftanıda tamamlamana az kaldı.çok çalıştın tatlım yaa.keşke azıcık önce ayrılsaydın.uzat ayaklarını dinlen sürekli diyeceğim ama bebiş var evde bitane daha.sizlerin daha zor..benimde tansiyonum hep düşük..bu da çok iyi değilmiş.ama takmıyorum kafama..tuzu kesme demişti doktor daha önce çünkü vücudumda çok eksik çıkıyor ama artık kesicem.zaten perşembe kontrolüm var.ama şişliğimi bi görsen öyle böyle değil.ayak bileklerim resmen 5 katına çıkıyor.evet 2.doğum da oldu bakalım 3.kim.inşallah vakti en yakın olan olur.çünkü kimsenin erken doğurmasını istemem..Mehtap cım; hoşgeldin.Allah mutlu mesut etsin kuzeninini..
valla enerji fuull.çünkü güzel bir gündü ama aslında artık enerjim hiç kalmadı inan..saçlara gelince.bebek sarısı röfle yaptır ama ne şimdi ne de doğurur doğurmaz..canım bebiş doğduktan sonrada özellikle anne sütünü aktif verdiğin ilk 1 yıl da boyatmamanı öneriyorum.çünkü gerçekten sakıncalı.saçının rengini değiştiren o kimyasal bebeğine zarar vereceği kesin.benim saçlarımı bi görsen o kadar iğrençki belki 5 renk var şuan.bakımsız ama bebeğim için razıyım..ilk 1 yıl boyatmam..masallah mehtapcım bu ne enerjıı yanıı halay falan ıyı oynamıssın guzel gecmıs sevındım senın adına degısıklık omus ne guzel
nurtencım neden kılo alamıyo acaba sorun mu var
bende dusunuyorum hangı renk yapsam dıye ama hala karar veremedımm artık dogumdan sonraya kaldıı :)
çok güzel canım..Eki Görüntüle 202070 bakın benim mevlüt şekerlerimde böyle olucak inşallah
bebekli çikolatalar var ya ben onlardan yaptırıcam canım..cok hosmus ..sımdıye kadar gorduklerımdende farklı..yaaaaa kızlar bırsey srucam hastaneye zıyarete gelenlere ne ıkram edılıyor?
ooo kıyamam size..ohh maşallah.annesinin kucağına da geldi ki daha da çabuk ayaklanacak bebişimiz inşallah..kızlar iyi geceler...
bu akşam da hafsama gittim.. bu sefer kuvözden çıkarım yanımıza getirdiler. ama kucağıma alamadım. ellerim steril olmadığı için dokunmak da istemedim.. sadece avcunu öptüm.maşallah çok şekerdi,
sağlıkla çıksada artık kucağıma alıp öpüp koklasam yaa... çok güzel bir duygu, Allah sizlere de yaşatsın
kızlar iyi geceler...
bu akşam da hafsama gittim.. bu sefer kuvözden çıkarım yanımıza getirdiler. ama kucağıma alamadım. ellerim steril olmadığı için dokunmak da istemedim.. sadece avcunu öptüm.maşallah çok şekerdi,
sağlıkla çıksada artık kucağıma alıp öpüp koklasam yaa... çok güzel bir duygu, Allah sizlere de yaşatsın
merhaba kızlar doğumlar başlamış bile :) Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı yaşatır inşallah.
ben yine hamileyimdaha doğrusu öyleymişim. buna 10 gün önce inanılmaz sevinecekken şimdi nedense bir türlü sevinemiyorum. biliyorsunuz bende sizinle aynı dönemde hamile kaldım ama aralık ayında bebeğimin kalbi durmuştu. yeni bi bebek düşünmeye başladık. 1 aydır korunmuyoruz. geçen hafta çarşamba günü 20'lik dişimden film çektirdim. sırt ağrılarım yüzünden de mr'a girdim. 3 gün ilaç kullandım. film çektirmeden önce evde kendim test yaptım ne olur olmaz diye. sonuç negatıf çıktı diye içim rahat yaptırdım bunları. meğer hamileymişim ama cumartesi günü adet olmam gerekiyordu cuma günü işteyken tuvalette kürtaj sonrası gelen pembemsi, parlak kan gibi bi kan geldi benden. dedım ki adet oldum (bi yandan da bu nasıl adet kanı ya boyle açık renk kan mı olur dıye düşündüm) sonra kesildi bu kan. 1-2 damla belki geldi belki gelmedi. dün ortalığı ayağa kaldırdım hemen doktora gittik kan tahlili yaptırdık ve doktor "müjde" dedi. surat ifademi de görünce "istemiyor muydunuz "diye kekeledi. artık nasıl bi ifade oluştuysa suratımda ... herşeyi anlattım doktora. pembemsi kandan, kullandığım ilaçlardan, mr'dan filmden.. hiç korkmamam gerektiğini, hele hele mr'ın hiç bi etkisinin olmadığını söyledi. hala sevinemiyorum bu habere, hala gülmüyor yüzüm. var mı etrafınızda benim durumumu yaşayıp bebeğini sağlıklı kucağına alan? ne zor işlermiş bunlar ya. çok şanslısınız kızlar kıymetini bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?