2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

"hadi film etkilemedi peki bu gelen pembemsi kan (allah'tan yok 2 gündür) ne? hadi kan kesildi ya filmden dolayı bişi olursa?" diye diye kafayı yemek üzereyim. hakikaten hamilelik çok kuruntulu bi süreç. çok teşekkür ederim bu arada. içimi ferahlatan kim olursa olsun sarılıp öpesim geliyor valla. öptüm sayın sizi de :)

canım yerleşme kanaması vs bir sürü etken oluyo ilk zamanlarda kanaması olan çok kişi var. hiiiç dert edilecek bişey yok olsa kesin doktor uyarırdı merak etme sen hamileliğinin tadını çıkart güzelim snra kendi haline güleceksin ne kuruntuluymuşum yaa diye.. ben de öpüyorum seni kim olursan ol hamilelik bağı bizi bağladı bile :)

ayy öyle sevindim ki sizi almıycaz bebeği getircez yanınıza diyince... acaba sıkıntısı tamamen geçtimi dedim... hala devam ediyormuş ama olsun.. az kaldı inşallah yaa.. sabırla bekliyorum.

inşallah canım... bekliyoruz işte..

canım benim öncelikle hayırlı uğurlu olsun..tatlım kanama olabilir ki kuzenimde aynı tarz kanamayı yaşamıştı.mr ,ilaçlar ve röntgene gelince de hiç tasalanma.tıp bu konuda aynen şunu söylüyor annenin gebelikten haberi olmadan çnce yapılan her her türlü işlem kullanılan her türlü ilaç bebeğe zarar vermiyor.Rabbim öyle bir kodlamışki beynimizi beyin zarar veremezsin diyor resmen.ama haberin olduktan sonra da her türlü şeye dikkat etmeye çalışacaksın.bak kendimden sana örnek vereyim.ben hamileliğimin ilk aylarında özellikle 8.haftada 20.haftama kadar çok ağır mide bulantıları ve kusmalar yaşadım.normal mide bulantısını engelleyen emadur metpamit gibi ilaçlar bana kar etmeyince hamilelikte zararı olabilecek aslında gebelerin kullanmaması gerekn kanser hastalarında kullanılan zofer ve zofran gibi ağır mide bulantısı kesici ilaçlar kullandım ve bebeğe ne olacağını bilmeden.mecburduk ya bebişi aldıracaktım ya da ilaçla kendimi ayakta tutmaya çalışacaktım.ve kullandım.çok şükür doğuma az kaldı bak gördünmü.bilerek kullandığım halde Rabbim bize sağlık sıhhat verdi verir inşallah..
moralini bozma.bebeğine odaklan ve bu defa vuslata ereceğini eğer hayırlıysa Rabbinden dile.
çok fazla doktora gidip de sorma bunları.doktoruna güven.zaten bir şey varsa bebiş kendiliğinden sana veda edecektir.Allah korusun tabii..dualarım seninle..her konuda bize yaz.ee ne de olsa biz deneyimliyiz:)

canım öncelikle hayırlı olsun... benim arkadaşım vardı. kayınpederini çok seviyordu kayınpederi kanserden hastanede tedavi olmak zorunda kaldı.. o da yeni hamileymiş. onun yanında kalmıştı hastanede.. kapıda da hamileler giremez yazıyormuş orda. röntgen , mr fln.. çok tehlikeli biryermiş. o hep kayınpederini götürmüş röntgen odalarına,yanında o durmuş hep. hamile olduğunu da kimseye dememiş.(ne cesaret) şimdi 3 yaşında bebeği... çok sağlıklı.tosun gibi. birşey olmaz inşallah merak etme

kızlar nasılsınız? ben gece çok geç yattım canım sıkıldı... aklıma da doğum hikayelerimizi ve ilerde çocuklarımızın gelişimini anlatabileceğimiz bi konu açmak geldi.. gece 2buçuğa kadar yazdım.. sizlerin de yazacağınız hikayeleri sabırsızlıkla bekliyorum.

ben şimdi annemle beraber çarşıya inicem. ayakkabı alıcaz bana,biraz da gezicez.. sizler ne yapıyorsunuz,yapacaksınız?

günaydın kızlar bugun nedense aglamaklı bır modda uyandım offfffff hergun yalnız uyanmak zor oluyor yarından sonra annem gelıyor gelsın temızlık var alışveriş var sonrada gelsin bebiş

günaydın kızlar bugun nedense aglamaklı bır modda uyandım offfffff hergun yalnız uyanmak zor oluyor yarından sonra annem gelıyor gelsın temızlık var alışveriş var sonrada gelsin bebiş

ohh anneler bile geliyor artık... demekki doğumlar ciddi ciddi yaklaştı.. ayy ççooook heyecanlı yaa..:)

huhu kıslarr öncelıkle hamıle olan arkadasım ınsallh allh kucagına almyı nasıp eder bnde evı topladım kahvltı ypyorumm bugun arkadasımla belkı carsıya cıkıcaz ınsalah gercı hava kapalıı o scını boyatıcak fıyat ogrencez bı ıkı kuaforden sonrası ısımız yok yemegımde hazır te dunden yapmıstım bugunun yemegını :) bend ehastaneye gelenelre cıkolata almak ıstıyorum ama erken daha eger ben almazsam esımde unutur kesın sonra ne olur bılmıyorumm

kıslar ıkı gecedır uyuyamıyorum ya bu gece saga sola donmekten ve ruyamda dogurdum dogurcam yanı oyle seyler goruyodum hep ve nerdeyse 5 dk da bı saga sola döndum artık uyuyamıyorum sacma sacma seyler dusunuyorum dogum yaklastıkcaa afakanlar basıyoo :)

içimi rahatlatan herkese, herşeye ayrı ayrı teşekkür ederim. km. uzaktan bile olsa birilerinin bana duacı olması bu hayatı yaşanır kılan güzelliklerden.

içim nedense düne nazaran bugün daha rahat. onca bu konuyla ilgili makale okudum, doktorlara danıştım belki de ondandır.

tek şikayetim daha henüz yeni olmasına rağmen beni ejderha kıvamına getiren mide yanmam bu kadar erken olur mu ya?

kızlar sanırım bugünlerde hepimizde bir uyku problemi var. ben de iki gecedir doğru düzgün uyuyamıyourm sürekli aklıma bişeyler geliyo kuruntu ediyorum büyüttükçe büyütüyorum kafamın içinde herşeyi. zar zor uykuya dalıyoum onda da bir rüya görüyorum uyanıyorum tuvalete gtmem gerekiyo susuyorum yani uyku haram oldu artık bize. doktorum da sırt üstü yatmamı yasakladı sürekli yan yatınca da belim çok ağrıyo yaa en rahat pozisyon sort üstü yatmaktı benim için ama artık o da yok zaten yüzükoyun yatmayı unuttuk ne zamandır. sona geldik amaşikayetler gittikçe artmaya başladı doğuranlara özeniyorum vallahi...

merhaba arkadaşlar,cuma günü annem izmirden geldi.doğuma kadar ve sonrası yanımda olacak.dün doktor konbtrolüm vardı.bebişim 36 hafta 3 günlük oldu.kilosu 3250 falan dedi doktor.ama kafası hala 3 hafta önden gidiyor.bugün annem temizliğe başladı.salondan başladı işe.halıları da verdik yıkamaya.hafta sonu dolabımız gelcek inş.onun içini yerleştircez bebişin kıyafetlerini yıkayıp.dün halı aldım kızımın odasına çilek mobilyadan.indirim varmış ii denk geldi.180 tl ya aldık.düm avize işini de hallettik.bi temizlik ve yerleştirme işleri kaldı.annem ve kayınvalidem yavaş yavaş yapacaklar.

kalbini ferah tut bende iki düşük yaptım allah ol derse herşey oluyor canım bende stresteyim halen endişler var hepimizde ve doğuma kadarda böyle sürer heralde hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

aynen kura kura bir hal oldum bende bide benim büyük oğlan dün beni uyutmadı sabaha kadar kustu kulağı ağrıyormuş doktora götürdüm sabah bu halimde ve tek başıma ooooffff erkekler hep işim var der dururlar anne olmak zor iş gram uyumadım bu gece bide yemekte yemiyor bugün işim iş valla

çok geçmiş olsun canım oğluşuna. ne dedi peki doktor neden olmuş böyle? zaten çocuklar ufacık bi rahatsızlıkta hemen yemeği kesiyolar iştahları kapanıyo en çok da o yoruyo anneleri, Allah kolaylık versin sana. haklısın erkeklerin iyi ki bir işleri var onun dışında hiç bir iş onların üstüne vazife değildir zaten. biz de şimdiden anneliğin gereklerinden olan uykusuzluğa hazırlanıyoruz

alın bendende o kadar kabus gıbı uykusuz geceler ..dun done done bır hal oldum .resmıye senın dedıgın gıbı aklıma bırsey gelıyor oyle mı olur böyle mı derken don dn uyku yok.hıcbırsey dusunme dıyorum kendı kendıme ama sureklı bırseye takılıyorum 3- 3.5 gıbı dalmısım sonra susuyorum tuvalet derken ne kadar uyuyabılırsem? bebısler olunca nasıl olacak bakalım esımde cok komık benım donmemden uyandı bırara noldu haytım dıyor bende uyuyamıyorum deyınce hıııııı cok buyuk bır sorun nasıl cozsek dıyo sacma sacma cumle kuruyo sabah soyluyorum hatırlamıor bıle ...

ohh ne guzel benım annemde persembe gelecek bızde hemen temızlık yapacagız halılar verılecek maratonlar hep aynı ohhh bebıs buyumus bızde haftaya gıdecegız bakalım kac kılo oldu bebıs senın normal dgum mu olacak halınızı da gule gule kullanın

ay benim daha 34 haftalıkken böyleyse bir iki afta sonra ne yapıcam bilmiyorum canım. şu an sen benden iki hafta öndesin ama tıpa tıp aynı şeyleri yaşıyoruz. benim haftamdayken de böyle miydi peki? bebişler olunca en azından nları uyutunca rahat bir pozisyonda yatma şansımız var uyuyamamaktan beter bel ve sırt ağrıları çünkü... ay eşine çok güldüm hatırlamadı demek :))

dün ben de annmele telefonda konuştum halıları ne zaman vericeksin yıkamaya dedi ben de bu ay içinde vericem dedim tamam verince ben geleyim de güzel içimize sinen bi temizlik yapalım dedi sağolsunlar yaa valla annelerimiz olmasa bizi kim düşünecek ki kaynanalar anck bilmiş bilmiş akıl versinler :2:

evet canım herkes de aynı telaş.benim sezeryan olcak seçimden sonraki hafta büyük ihtimalle doğum yapmış olucam.doktor sezeryan ddi çünkü bebeğin kafası çok büyük çok zorlanırsın dedi.ben de riske atmak istemiyorum.bebeğim sağ salim doğsun yeter.

eger benımde sezeryan kesınlesırse secımden sonrakı hafta olacak aynı zamanlarda yanı kısmetse ..televızyonda sureklı secıme gun sayıyorlar ya nlar yazdıkca bende kendı gunumu takıp edıyorum ayyyyyyy cok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…