2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım bellı olmuyor kı bazı gunler cok ıı uyuyordum bazı gunler kotu belıme falan destek yapıyorum arada esımı uyandırıp yer degıstıryrm sen 2 hafta sonrasınıda dusunup ııce stres yapma oyle boyle atlatcaz bende yuzustu uyumayı cok ozledım ama sabredecegız Allah annelerımızı basımızdan eksık etmesın canım...

sana neden sezeryan diyolar

son kontrolumde bebk 3 150 cıktı doktor ırı bır bebek olacak gıbı dedı eger 4 kılo ve ustu olursa normal dogumla zorlamaya gerek yok dedı bende bebegı rıske atmak ıstemem aslında nrmal ıstıyordum ama bakalım bızım haftaya kontrole gıttıgımızde bellı olacak

senin kaç haftalıkken 3150 idi

kucuk oynamalar olabılır tabı ama asagı yukarı 4 e yakın dogarlar gıbı gelıyor senınkınınde masallah kılosu ıı bayag cunku daha zaman var ve son haftalarda bebekler daha cok kılo alıyorlarmıs gunde ort 30-40 gr tosuncuklarımız saglıkla gelsınler ıns aramızda 1 gun var senınle

seninkisi erkek mi??benimki kız inş adı da defne:)

Selam kızlar, başlıkta farklı isimleri görünce yazma konusunda cesaretleniyor insan

Ben de bugün 32.haftama girdim, 5 hafta daha çalışabilir raporumu da aldım, bakalım gidiş geliş yapmak ve sıcaklar zorlamaz inşallah :18:

Minik kızım, 1965 gr.mış, Doktorum ne eksik, ne fazla, iyi gidiyor dedi. İlk defa NST yapıldı, orada da herşey normal çıktı çok şükür :90:

Tek sorun, kızım dönmemiş, makat gelişli gözüküyor. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba, ilerleyen haftalarda döner mi sizce?

Uzun zaman benim içime erkek diye doğmuş, facebooktan ismine adres bile almıştık ama meleğim, kızmış

Oğlumuz olsaydı Batın Tuğra ismini düşünüyorduk biz. Kızımıza da hala daha karar veremedik ama Elif Nil olabilir. Rabbim, en güzel isimleri nasip etsin meleklerimize :87:

kulağımız kızarmış antibiyotik verdi nşallah hemen geçer bugün okula yollmadım okulda kusarsa diye

evet canım zaman yaklaşıyor ee senı daha fazla bekletmeyelım dımı elıf senın epıdural sezeryan mı oldu? kac gunde ayaga kalkabıldın? ve suandıkıslerın ne durumda?

evet evet bekletmeyin hadi:) epidural sezeryan oldum ben. zaten hemen ertesi gün tuvalete gidip geliyorsun. ben tek başıma gidip gelebiliyordum 1 gün sonra.. şuanda dikişlerim gayet iyi durumda, tabiki şiddetli bir öksürükte veya çok yorulduğumda,üşüttüğümde hafifçe ben burdayım diyor...3-4 gün içinde yataktan tek başıma kalkabiliyordum yattığım yerden..

geçmiş olsun canım benimde tansiyon yüzünden bebeğim geri geliyordu ve bu sebeple aldılar bebeğimi erken.. sana preeklampsiden bahsettimi hiç? ödem,şişlik var mı sende?

Elif cim; tansiyon için alfamet diye bir iaç verdi dr sabah akşam onu kullanıyorum şimdi.12-8 e falan düştü.işi enteresanı bende hiç şişlik ödem falan da yok çok şükür. bebeğin kilosuda 1 hafta geride yalnız.şu an her gün hastaneye gidiyorum nst ile bakılıp doppler de kan akışına bakılıyor,ona göre bir plan belirlicez diyor dr um. senin idrarda protein çıkmışmıydı? birde ciğer geliştirici vurulmuşmuydun?

süprizzz kıslarr bakınn dayanamadım bugun dokoruma sordumm boyatabılırmıyım dıyee bısey olmaz boyat dedıı bende cıkmısken boyattım guzel olmusmu ben cok begendımm :)

canım banada alfamet verdi ilk önce günde 2 ile başladık.. sonra günde 3e sonra da 4 e çıkardılar hastanede.. o da etki etmeyince norvasc verdler tansiyonum çok yükseldiği sıralarda... idrarımda protein çıkmıştı.. hatta son hastaneye yattığımda hat safhadaydı.. bendede hiç ödem olmadı. hatta doktorum çok şaşırdı. kızım bu değerlerle senin davul gibi olman lazım ama sen hamile gibi bile değilsin bırak ödemi dedi....

sende çıktımı idrarda protein?? ciğer geliştirici iğne de vuruldum son hastaneye yattığımda. ilk gün 1 tane ve ertesi gün 1 tane daha

kızlaaaaaaaaaaaaaar nerdesınız ?kımsecıkler yok esım uyuyor sız yoksunuz tv de bırsey yolk benım uykum yoooook offfff sıkıldım yatıp uyuyamayınca dahada sınır oluyorum hadı gelın yoksa dogurmaya mı gıttınız.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…