ay benim daha 34 haftalıkken böyleyse bir iki afta sonra ne yapıcam bilmiyorum canım. şu an sen benden iki hafta öndesin ama tıpa tıp aynı şeyleri yaşıyoruz. benim haftamdayken de böyle miydi peki? bebişler olunca en azından nları uyutunca rahat bir pozisyonda yatma şansımız var uyuyamamaktan beter bel ve sırt ağrıları çünkü... ay eşine çok güldüm hatırlamadı demek :))
dün ben de annmele telefonda konuştum halıları ne zaman vericeksin yıkamaya dedi ben de bu ay içinde vericem dedim tamam verince ben geleyim de güzel içimize sinen bi temizlik yapalım dedi sağolsunlar yaa valla annelerimiz olmasa bizi kim düşünecek ki kaynanalar anck bilmiş bilmiş akıl versinler :2:
sana neden sezeryan diyolar
son kontrolumde bebk 3 150 cıktı doktor ırı bır bebek olacak gıbı dedı eger 4 kılo ve ustu olursa normal dogumla zorlamaya gerek yok dedı bende bebegı rıske atmak ıstemem aslında nrmal ıstıyordum ama bakalım bızım haftaya kontrole gıttıgımızde bellı olacak
senin kaç haftalıkken 3150 idi
35 haftalıkken canım
benim de geçen hafta başka bi makineyle ölçmüştü 3200 falan demişti.dün başka makineyle ölçtü.3250 falan dedi.makineden makineye farkediyo sanırım.bana da iri ebek diyo doktor.bakalım doğduğunda ne kadar olacak doğrumu ölçülüyo acaba
kucuk oynamalar olabılır tabı ama asagı yukarı 4 e yakın dogarlar gıbı gelıyor senınkınınde masallah kılosu ıı bayag cunku daha zaman var ve son haftalarda bebekler daha cok kılo alıyorlarmıs gunde ort 30-40 gr tosuncuklarımız saglıkla gelsınler ıns aramızda 1 gun var senınle
seninkisi erkek mi??benimki kız inş adı da defne:)
evet benım erkek .defne cok guzel bır ısım bızımde kızımız olsaydı ısmı defne olacaktı hazırdı ama ogluma hala tam ıcıme sınen bır ısım bulamadım babamız yağız dıyor ya bakalım
çok geçmiş olsun canım oğluşuna. ne dedi peki doktor neden olmuş böyle? zaten çocuklar ufacık bi rahatsızlıkta hemen yemeği kesiyolar iştahları kapanıyo en çok da o yoruyo anneleri, Allah kolaylık versin sana. haklısın erkeklerin iyi ki bir işleri var onun dışında hiç bir iş onların üstüne vazife değildir zaten. biz de şimdiden anneliğin gereklerinden olan uykusuzluğa hazırlanıyoruz
evet canım zaman yaklaşıyor ee senı daha fazla bekletmeyelım dımı elıf senın epıdural sezeryan mı oldu? kac gunde ayaga kalkabıldın? ve suandıkıslerın ne durumda?
geçmiş olsun canım benimde tansiyon yüzünden bebeğim geri geliyordu ve bu sebeple aldılar bebeğimi erken.. sana preeklampsiden bahsettimi hiç? ödem,şişlik var mı sende?
Eki Görüntüle 202491 Eki Görüntüle 202490 Eki Görüntüle 202492 süprizzz kıslarr bakınn dayanamadım bugun dokoruma sordumm boyatabılırmıyım dıyee bısey olmaz boyat dedıı bende cıkmısken boyattım guzel olmusmu ben cok begendımm :)
çok güzel olmuş canım güle güle kullan bende istiyorum napsam bilmiyorum boyatma diyolar kafam karıştı iyice
Elif cim; tansiyon için alfamet diye bir iaç verdi dr sabah akşam onu kullanıyorum şimdi.12-8 e falan düştü.işi enteresanı bende hiç şişlik ödem falan da yok çok şükür. bebeğin kilosuda 1 hafta geride yalnız.şu an her gün hastaneye gidiyorum nst ile bakılıp doppler de kan akışına bakılıyor,ona göre bir plan belirlicez diyor dr um. senin idrarda protein çıkmışmıydı? birde ciğer geliştirici vurulmuşmuydun?
Eki Görüntüle 202491 Eki Görüntüle 202490 Eki Görüntüle 202492 süprizzz kıslarr bakınn dayanamadım bugun dokoruma sordumm boyatabılırmıyım dıyee bısey olmaz boyat dedıı bende cıkmısken boyattım guzel olmusmu ben cok begendımm :)
sende çıktımı idrarda protein?? ciğer geliştirici iğne de vuruldum son hastaneye yattığımda. ilk gün 1 tane ve ertesi gün 1 tane dahaElif cim; tansiyon için alfamet diye bir iaç verdi dr sabah akşam onu kullanıyorum şimdi.12-8 e falan düştü.işi enteresanı bende hiç şişlik ödem falan da yok çok şükür. bebeğin kilosuda 1 hafta geride yalnız.şu an her gün hastaneye gidiyorum nst ile bakılıp doppler de kan akışına bakılıyor,ona göre bir plan belirlicez diyor dr um. senin idrarda protein çıkmışmıydı? birde ciğer geliştirici vurulmuşmuydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?