2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

napıyosunuz bakayım kızlar denizkızı saçlar süper kaynana çatlıycak yaa ben hep mutfakta durmak istiyorum.duş aldım mis gibi oldum ohhhhhh

Günaydın herkese..geçmişi okudum da dün epey kaynatmışınız kızlar maşallah.dün giremedim ben fazla.öğleden sonra temizlik yaptım sonra sağolsun üst komşum yoruldun acıktın çay koydum hadi gel dedi.oraya çıktım sonrada eşim geldi eve çıkmadan beni aldı sakaryaya dayısıgile gittik.gecede 1e geliyordu döndüğümüzde evimize.çok yoruldum tabii yine.yorulunca iyi uyuyorum geceleri ama artık dayanamıyorum hamileliğe.yaşadığınız sorunların hepsi bende de var resmiyecim deryacımsağdan sola dönmek eziyet.belim kasıklarım çok ağrıyor ve ara ara adet sancısına benzeyen ince bir sancım oluyor.bakalım yarın kontrolüm var ne diyecek doktor.nstye girmeyen bi ben kaldım sanırım.bakalım girdirecekmi..
kızlar doğum şekli konusunda stres yapmamak lazım.bebiş için ve sonra bizim için ne hayırlısıysa öyle olsun.geçen kanallar arasında gezinirken bir prof aynen şu cümleyi kurdu.kadınlar için en sağlıklı doğurma yöntemi sezeryandır dedi.normal doğumda kadınlar idrarını ve dışkısını tutamama hastalıına yakalanır rahim sarkar cinsel hayatta düşüşler olur dedi ama tabii ne kadar haklı bilemem..kesinlikle normal istiyorum lakin doktor gel sezeryan yapalım derse eğ başını yapıp tamam diyeceğim..valla yarın alalım dese hemen tamam diyecek kadar sıkıldım ben hamilelikten
şu son 2-3 gündür hiç dermanım yok.oflayan puflayan bir kadın aldım.eşim sabahları ben uyurken bazen dakikalarca sana bakıyorum sağdan sola dönerken nasıl bir ağrı çekiyosan yüzün o kadar çok belli ediyor ki hakkını helal et diyor banazor ama bebişim içeride kıpır kıpır gezinince nasıl seviniyorum.yarın sabah 8,5ta yine kontrolüm.bakalım kaç kilo olmuş bebiş 2 haftada en son 2678grdı..belki 3kiloya yaklaşmıştır.
Nurtenciğim inşallah Allah korktuğuna uğratmaz canım.erken de gelse epey haftan ileride.bak Hafsa bebişe o bile nasıl tutundu hayata çok şükür ki..ki sen Elif e göre daha şanslısın haftan epey ileride.tansiyonun da düzene girmeye başlamış inşallah daha da iyi olur.hem dur daha göbüşleri tokuşturucaz seninle.ama canım olur ya ani doğuma falan alınırsın en azından bana mesaj at olurmu..
star kodlu arkadaşım sen de sık sık gir topiğe..bakalım sen mi önce yapacaksın özgür deryamı.aranızda 1 gün var.belkide ben yaparım:)
benim de annemle babam bursada teyzemdeler şuan düğünden sonra birkaç gün kalalım dediler.ya bugün ya yarın gelirler bize ama çok kalmayacaklar.annemde dönecek babamla.sonra gelecek.doğumda büyük ablam geleceği için annem rahat o konuda.ben de ablamı istiyorum zaten en çok.aslında annem doğuma kadar yanımda kalmak istiyor ama babam ve abim başında olunca o kadar uzun kalamam kızım diyor.abim eşinden boşandı önceden gelinimiz hiç olmazsa çamaşırdır arada yemektir bakıyordu babama ama şimdi o da yok(aman iyiki de yok)o nedenle annemde dönecek..
benim temizlik hazırlıklar bitti kızlar ufak tefek şeyler kaldı..onlarıda yavaş yavaş halledicem.perdelerimiz ayın 9unda gelecek.kızımın yatağınıda o tarihlerde açıp hazırlayacağım..annemin ördürdüğü tüm yün işlerinide hurç içine koyup dolabına kaldıracağım.şimdiden onları yıkamaya gerek yok çünkü çoğu epey büyük.yaş gruplarına ayırıp hurçlayacağım..temizlik yapanlara ve yapacaklara kolay gelsin benim o işim bitti şükürler olsun ki.ama haziranın 2. haftası gibi halıları yıkamaya yollayacağım yine kadın gelir siler süpürür camları tekrar derinlemesine elden geçirir halıları da açar ohhh..diğer türlü tüm ağır işlerimi ypmıştım zaten..
melihacım saçların güzel olmuş ama keşke yaptırmasaydın canım.valla ben cesaret edemem doktor ne derse desin.doktorun verdiği mantar ilacını bile kullanamadım ya geçenlerdene bileyim bekleseydin keşke ama madem yaptırdın valla güzel olmuş yaa özenmedim de değil hanii
kızlar bu arada gönül girmez oldu dün taşınacaktı sanırım.bi haber verseydi iyi olacaktı aklım hep onda .zaten bir duaya başlıyorum Hafsa bebişimiz öncelikli olmak üzere tek tek isminizi sayıyorum kızlar..sizlerde ismen dualarınızda beni zikrederseniz çok sevinirim.özellikle sorun yaşayan arkadaşlarım inanın hep dualarımdasınız.eşimede diyorum isimlerinizi namazlarından sonra o da ediyor inşallah..
facede olmayan arkadaşlar tekrar tekrar hatırlatayım.doğumdan sonrada topiğimizde devam ederiz inşallah ama facede de grupta olmanız iyi olur.isimlerinizi yazın facede bulayım sizi ve ekleyeyim..
epey uzun yazdım..unuttuğum bişey varsa tekrar yazarım kızlar

ben de halıyı çilekten aldım.çiçekli çiçekli bi modeli var ya ondan.büyük boyunu aldım.sanırım sen diğer boyunu almışın.sana da dediler mi canım yıkanmıyor bu halılar diye.çileğin halıları yıkanmıyormuş ama ne yapayım odasının takım olmasını istedim.yıkanmıyor deseler de ben veririm kirlendikçe yıkamaya..sen hangi modelini aldın canım..

haklısın canım dün gece mesela çok güzel uyumuşum br kaç gün üst üste uykusuz kaldığım için sanırım baygın gibi uyudum. ama uyandıımda heryerim ağrıyodu. annelerimiz de zamanında bizim için çektiler bu sıkıntıların hepsini haklarını asla ödeyemeyiz onların hep derlerdi anne olunca anlarsın diye ama bu kadarını tahmin ermezdim. elleri öpülesi güzel annelerimiz....

canım epidural sezaryende uyanık oluyosun ya doktorların konuşmalarını falan da duyuyosun nasıl ya zr olmuyo mu ben korkarım uyanıkken ameliyat olmaktan düşünüyorum şimdi doktor neşter dyo eyhav o an kalpten giderim sanırım.

amaaaan ne cesaret sendeki vala kimsede yoktur başka :) çok yakışmış çok güzl olmuş güle güle kullan ama benim doktorum kesinlikle önermiyorum demişti seninki bişey olmaz demiş doktorlar da birbirininin zıttı şeyler söylüyolar.

şu an kaç kilosun canım doğum öncesi kilona döndün mü merak işte çünkü sen zaten fazla kilo almamıştın

günaydın resmıye nasılsın canım?bende yenı uyandım ogrt atama sonucları acıklanmıs ablam ıcın ona bakıyorum gozumu acar acmaz bılg basına gectım? sen ne yapıyorsun?

oooo epey yazmışsın canım ama okurken çok gelmiyo tabi. artık yorma bence de kendini bırak kadın halletsin bundan sonrasını zaten sen yeterince yaptın. senin doktorun sezaryene alalım hemen demez sanmıyorum belki 38 bittikten sonra diyebilir ki o da kilosu 4 ü aşarsa der. Gönülü ben de çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır taşınma telaşı bitsin de bakalım yazar inşallah herşey younda diye. erken doğumdan ben de hem korkuyorum hem de zaman zaman daha mı iyi olur diye düşnmeden edemiyorum. ben de sürekli herkes için dua ediyorum canım sağol sen de duaların için.

günaydın resmıye nasılsın canım?bende yenı uyandım ogrt atama sonucları acıklanmıs ablam ıcın ona bakıyorum gozumu acar acmaz bılg basına gectım? sen ne yapıyorsun?

Günaydın canım ben de iyiyim bugün dün gece güzel uyumuşum ama belim sırtım epey ağrımış şekilde uyandım. belli olmu mu peki canım atamalar ???

günaydın canım sen boyle temızlık yaptıkca ben gerılıyorum daha bırsey yapmadım dıye neyse gec olsun guc olmasın demek sakaryaya geldınız banada ugrasaydınız ya gezerdık cark caddesınde baska bıryer yok zaten:)

dogum seklı konusunda bende sna katılıyorum canım doktorum ne derse oyle yapacagım zaten benım bebıs hala yan duruyor gıbı gelıyor bana 2 dogum seklının avantajlarıda desavantajıda var bakalım hayırlısı

dualarımız hep bırbırımız ıcın canım hepımız en guzel haberlerımızı burda paylasırız ıns ben gecenlerde sızlerı ruyamda gordum forumdakı bırcok arkadas toplanıyoruz hepımız gobeklı gobeklı cok komıktı bır muhabbet edıyoruz knudan konuya atlıyoruz cok guzeldı sızlerı tanımak gercekten cok guzel

gonul tasınma telasından yazamıyordur belkı yenı evınde baglantı falan daha olmamıstr hayırlı haberlerle gelır ıns

neyse ben cıkayım kahvaltı yapayım bugun son yalnız kahvaltı yapısım yarın annemle yapacagız ıns sonra gorumcem gelecek kayınvalıdem gelecek bebek gelecek kalabalıklasacagız

kardeşim aradı biraz önce doktora gitmiş bebeğin kalp atışlarını duymuşlar çok mutlu oldum yaaa 2 yıl bekleyişin ardından mutlu son çok güzel....

kardeşim aradı biraz önce doktora gitmiş bebeğin kalp atışlarını duymuşlar çok mutlu oldum yaaa 2 yıl bekleyişin ardından mutlu son çok güzel....

ay ne guzel sen boyle yazınca bızım ılk gunlerımız aklıma geldı kese gorundu kalp atısı 2 lı test gunlerı falan derken zaman nasıl gecıyor sen artık tecrubeerınle kardesıne yardımcı olursun 2 kardes hamıs hamıs ne guzel tıpkı bızım gıbı...

orda tek boy vardı ben de senin aldığın modelden aldım.120 *180 sanırım 240 dan 187 ye inmiş kampanyadan dolayı.evet yıkanmıyormuş.çok su görürse açılma olurmuş.sabunlu suyla silcekmişsin.

merhaba kızlar. her geçen gün hamilelik fikrine daha da alışıyorum daha da yüreğimi serin tutmaya çalışıyorum.

tecrübelisiniz diye soruyorum ilk haftalarda mide yanması normal mi? su içsem midem alev alev yanıyor.

orda tek boy vardı ben de senin aldığın modelden aldım.120 *180 sanırım 240 dan 187 ye inmiş kampanyadan dolayı.evet yıkanmıyormuş.çok su görürse açılma olurmuş.sabunlu suyla silcekmişsin.

hıımm ben 140 200 boyutunu aldı canım.benimde 226liraya denk geldi.perdelerini iade edip yerine aldım ben çünkü.sildiririz artık ama yılda 1 kez de yıkamaya yollarız açılırsa açılsın ne yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…