2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

öle artık napalım ama yıkanmamasının sebeplerinden biri de kaymaması o da önemli çocuk için.zaten antibakteriyelmiş.adam su görürse kesin açılır dedi ama.yani bu konuda net konuştu.

ne güzel..Allah tamamına erdirsin sorunsuz bir şekilde.nasıl mutludurlar şimdi yaaa...

sağolun kızlar ya evet çok mutlular şu an deli gibi sevinçliyim diyo telefonda Allahım bozmasın tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini... ben de o anlattıkça ilk günlerime dönüyorum vay bee diyorum zaman ne çabuk geçmiş daha dün gibi herşey aklımda. deryacım görsen ilk silik çizgiden beri neredeyse hergün arıyor beni ben de elimden geldiğince bildiklerimi aktarıyorum rahatlatmaya çalışıyorum çünkü çok evhamlı yaaa daha 8 haftalıkmış bügün ama 5 kere doktora gitti 15 tane test yaptım evde kendim diyo beni de strese sokuyo bekle zaten zamanı gelmeden kesin sonucu göremeyeceğiz diyorum ama nafile dayanamıyorum napiim diyo :) biz yine iyiydik ona nazaran. eee zor elde edilen şeyin kıymeti de bir o kadar artıyor işte.

çok yakışmış güzel olmuş canım

bugün nasıl canım oğlun umarım daha iyidir?

teşekkürle bugün daha iyi ilaçlar iyi geldi sanırım.

kardeşim aradı biraz önce doktora gitmiş bebeğin kalp atışlarını duymuşlar çok mutlu oldum yaaa 2 yıl bekleyişin ardından mutlu son çok güzel....

aaa gözünüz aydın allah tamamına erdirsin inşallah

derinlemesine banyo yıkamaya giriştim bugün çamaşır suyu ve cifi karıştırıp heryere döktüm biraz öylle beklesin diye kapıyı kapatıp çıktım. 80 li yıllarda yapılmış bir bina ve banyo düşünün hergün temizlesem yine içime sinmiyor nerden dedim burda kalalım diye yaa hemen özelleştirme olup bitecek sandım ama bir yıl dolmak üzere burada. bir daha lojman mı asla ama asla kalmayı kabul etmeyeceğim. bir yandan da kendi evimin tadilatı için araştıma yapıyorum eşime dedim tek birşey bile eskisi gibi kalmayacak herşey sıfırdan değişecek bıktım eski evden diye tamam canım sen kafana takma nasıl istersen öyle yaparız orası kendi evimiz diyo.

bizim evde hazırlıklar başladı.dün annem salonu temizledi.perdeler vitrin vs.herşeyi halletti.bugün de kayınvalidemle mutfağı temizliyolar.hergün bi yeri yapcaklar.hafta sonu da doalbımız gelince bebişin odasını hazırlıcaz.

ooooffff offf o işler bendede var camasır suyu tehlıkelı canım dıkkat et esım bunu duyunca kendısı temızlıyor bır erkek ne kadar yapabılırse ıste ..annem gelınce yapar ama aslında onada kıyamıyorum bır sekılde halledcez artık ..temızlıgı gostermeyen ev oldu mu zor oluyor canım ne kadar temızlesene ıcıne sınmıyor insanın ama artık kendı evınde tadını cıkarırsın bunların

canım dikkat et ama çamaşır suyuna başka deterjan karıştırınca zehirlenmeye neden oluyor Allah korusun.ağzını bir yazmayla falan bağla da koku gitmesin içine..kolay gelsin.lojmanlar zordur haklısın.temizlik yaparsın belli etmez sinir bir durum.ben de dün temizlikten sonra evde hiç oturulmayınca dün yaptığım gibi tertemiz kalmış.işim yok yani.karnım çok aç.evde hiçbir şey yok.gidip hamburger mi yesem diye düşünüyorum yaaa:)çok canım çekiyor çookkk

ne güzel anneleriniz kayınvalideleriniz var maşallah.her şeyimi tek başıma yaptım..ama bizimkiler uzaktalar ama yine de isterdim bana yardımcı olsunlar..kolay gelsin canım ohh..bebişe sadece dolap mı aldın yoksa bebek odası takımımı aldın canım..

ohh mıs gıbı oluyor evın...temızlık oldukca ınsan nasıl rahatlıyor ama keske hep oyle temız kalsa dımı hemen yıne kırlenıyor

yiğenimden kalan park yatak vardı chichonun onu kullancam başlangıçta o yüzden yatak almadım.büyük bir dolap yaptırıyorum sürgülü.bi tarafını kendim kullancam.evim de dolap eksiği var malesef böle bir yol buldum.artık kendi dolabıma sığamıyorum.en azından kışlıklarımı oraya koyarım.montlar vs.perdem vardı zaten ona uygun halıyı bulunca da hemen aldım.

benim annnem de şehir dışında ama doğum yaklaştığı için bir süre yanımda kalcak.kayınvalidem karşı apartmanda oturuyor.sağolsun her zaman yardımcı oluyor.evet böle zamanlarda insan yakınında birini arıyor.

ohh mıs gıbı oluyor evın...temızlık oldukca ınsan nasıl rahatlıyor ama keske hep oyle temız kalsa dımı hemen yıne kırlenıyor

evet canım keşke böle kalsa.ama şimdi eskisinden de zor olacak düzenli ve temiz kalması bebişler olunca.napalım canları sağolsun anneleri temizler artık:)

aaa ben çamaşır suyunun zararlı olduğunu bilmiyodum ama domestosun dağ esintisi pek öyle kötü kokusu yok ve cifle karıştırınca o koku da kırılıyo ama bir daha yapmam madem zararlı Allah korusun. eşime kalsa oooo yalap şalap yapar zaten içime kendim yapınca bile sinmiyo başkası yapsa hiç yapılmış gibi hissetmem daha yeni bitti düşün onca saat uğraşıyorum. sağol canm inşallah kendi evimde herşey güzel olacak :)

sağol canım dikkat ederim evet başka deterjan karıştırınca sehirleme olayını duymuştum ama cifte olmuyomuş sözde ne bileyim. bir daha da yapmam korktum valla :18: oh sen bari bugün dinlen yine tutturma balkn yıkıycam diye bırak aman sanki her dakika balkoda mısın. üç günde bir yıkıyorum ben.

hamburger ben de yedim cumartesi doktordan çıkınca :) çok canım çekmişti dayanılmıyo ki yaaa... ama kola içmedim tabi ayranla ne kadar iyi olabilir kii...

valla ya bi temizleyince şöyle en azından 10 gün temiz kalsa bari ama nerde hele ki yaz geldi attık hergün temizlesek de tozlar gelip yapışıyo anında. siliyorum arkama bakıyorum toz konmuş yine deli oluyorum zaman mobilyayı asla koyu ton almamalıymış...

aynen bende kendi evime taşınınca çocuk odasının bir duvarına güzel büyükçe bir gardırop yaptırmıştım.ama yinede bebişe aldım dolap.çünkü yaptırdığım dolabın bir kısmını yatak dolabı olarak dizayn ettirdim bir kısmınıda kendi yazlıklarıma ayırdım.kolay gelsin size canım..

resmiyecim kendi evine geçince anlayacaksın ne büyük mutluluk olduğunu.tez zamanda geçerssin ve istediğin gibi her şeyini yaptırırsın canım..

valla normalde koladan nefret eden ben hamilelik dönemim boyunca en çok canımın çektiği şey oldu.nasıl canım istiyor kolayı bi bilsen canım ama arada 2 yudum falan alıyorum..gitmedim spagetti yaptım şimdi onu yedim.kıyamadım bebişime yaaa..

ay inşallah o günleri bi görsek :)

aynen ya normalde pek sevmezdim zorla içerdim ama şimdi canım öyle çok istiyo ki aşim de çok seviyo eksik etmiyo evde ben de arada onun bardağından içiyorum dayanamayınca. ama cumartesi günü kalsiyum vardi bana doktor o da asitli ya buzgibi suya yapıyorum kola kadar sevk veriyo bu yaz sıcakları gelirken iyi oldu dedim beli biraz bencilce ama napalım artık hayatımızın tamamını değiştirdik zaten bebişlerimiz için o kadar hakkımız olmalı sanki dimi???

afiyet olsun canım ben de mi yapsam öğlen yemeğimi yedim ama yine acıktım bu aralar açlığımı bi türlü bastıramıyorum sürekli açım gibi ömrümde yaşamadığım açlık duygusu ile tanıştım sonunda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…