hıımm ben 140 200 boyutunu aldı canım.benimde 226liraya denk geldi.perdelerini iade edip yerine aldım ben çünkü.sildiririz artık ama yılda 1 kez de yıkamaya yollarız açılırsa açılsın ne yapalım..
ne güzel..Allah tamamına erdirsin sorunsuz bir şekilde.nasıl mutludurlar şimdi yaaa...
ay ne guzel sen boyle yazınca bızım ılk gunlerımız aklıma geldı kese gorundu kalp atısı 2 lı test gunlerı falan derken zaman nasıl gecıyor sen artık tecrubeerınle kardesıne yardımcı olursun 2 kardes hamıs hamıs ne guzel tıpkı bızım gıbı...
Eki Görüntüle 202491 Eki Görüntüle 202490 Eki Görüntüle 202492 süprizzz kıslarr bakınn dayanamadım bugun dokoruma sordumm boyatabılırmıyım dıyee bısey olmaz boyat dedıı bende cıkmısken boyattım guzel olmusmu ben cok begendımm :)
bugün nasıl canım oğlun umarım daha iyidir?
kardeşim aradı biraz önce doktora gitmiş bebeğin kalp atışlarını duymuşlar çok mutlu oldum yaaa 2 yıl bekleyişin ardından mutlu son çok güzel....
teşekkürle bugün daha iyi ilaçlar iyi geldi sanırım.
aaa gözünüz aydın allah tamamına erdirsin inşallah
derinlemesine banyo yıkamaya giriştim bugün çamaşır suyu ve cifi karıştırıp heryere döktüm biraz öylle beklesin diye kapıyı kapatıp çıktım. 80 li yıllarda yapılmış bir bina ve banyo düşünün hergün temizlesem yine içime sinmiyor nerden dedim burda kalalım diye yaa hemen özelleştirme olup bitecek sandım ama bir yıl dolmak üzere burada. bir daha lojman mı asla ama asla kalmayı kabul etmeyeceğim. bir yandan da kendi evimin tadilatı için araştıma yapıyorum eşime dedim tek birşey bile eskisi gibi kalmayacak herşey sıfırdan değişecek bıktım eski evden diye tamam canım sen kafana takma nasıl istersen öyle yaparız orası kendi evimiz diyo.
canım dikkat et ama çamaşır suyuna başka deterjan karıştırınca zehirlenmeye neden oluyor Allah korusun.ağzını bir yazmayla falan bağla da koku gitmesin içine..kolay gelsin.lojmanlar zordur haklısın.temizlik yaparsın belli etmez sinir bir durum.ben de dün temizlikten sonra evde hiç oturulmayınca dün yaptığım gibi tertemiz kalmış.işim yok yani.karnım çok aç.evde hiçbir şey yok.gidip hamburger mi yesem diye düşünüyorum yaaa:)çok canım çekiyor çookkkderinlemesine banyo yıkamaya giriştim bugün çamaşır suyu ve cifi karıştırıp heryere döktüm biraz öylle beklesin diye kapıyı kapatıp çıktım. 80 li yıllarda yapılmış bir bina ve banyo düşünün hergün temizlesem yine içime sinmiyor nerden dedim burda kalalım diye yaa hemen özelleştirme olup bitecek sandım ama bir yıl dolmak üzere burada. bir daha lojman mı asla ama asla kalmayı kabul etmeyeceğim. bir yandan da kendi evimin tadilatı için araştıma yapıyorum eşime dedim tek birşey bile eskisi gibi kalmayacak herşey sıfırdan değişecek bıktım eski evden diye tamam canım sen kafana takma nasıl istersen öyle yaparız orası kendi evimiz diyo.
bizim evde hazırlıklar başladı.dün annem salonu temizledi.perdeler vitrin vs.herşeyi halletti.bugün de kayınvalidemle mutfağı temizliyolar.hergün bi yeri yapcaklar.hafta sonu da doalbımız gelince bebişin odasını hazırlıcaz.
bizim evde hazırlıklar başladı.dün annem salonu temizledi.perdeler vitrin vs.herşeyi halletti.bugün de kayınvalidemle mutfağı temizliyolar.hergün bi yeri yapcaklar.hafta sonu da doalbımız gelince bebişin odasını hazırlıcaz.
canım dikkat et ama çamaşır suyuna başka deterjan karıştırınca zehirlenmeye neden oluyor Allah korusun.ağzını bir yazmayla falan bağla da koku gitmesin içine..kolay gelsin.lojmanlar zordur haklısın.temizlik yaparsın belli etmez sinir bir durum.ben de dün temizlikten sonra evde hiç oturulmayınca dün yaptığım gibi tertemiz kalmış.işim yok yani.karnım çok aç.evde hiçbir şey yok.gidip hamburger mi yesem diye düşünüyorum yaaa:)çok canım çekiyor çookkk
ne güzel anneleriniz kayınvalideleriniz var maşallah.her şeyimi tek başıma yaptım..ama bizimkiler uzaktalar ama yine de isterdim bana yardımcı olsunlar..kolay gelsin canım ohh..bebişe sadece dolap mı aldın yoksa bebek odası takımımı aldın canım..
yiğenimden kalan park yatak vardı chichonun onu kullancam başlangıçta o yüzden yatak almadım.büyük bir dolap yaptırıyorum sürgülü.bi tarafını kendim kullancam.evim de dolap eksiği var malesef böle bir yol buldum.artık kendi dolabıma sığamıyorum.en azından kışlıklarımı oraya koyarım.montlar vs.perdem vardı zaten ona uygun halıyı bulunca da hemen aldım.
ohh mıs gıbı oluyor evın...temızlık oldukca ınsan nasıl rahatlıyor ama keske hep oyle temız kalsa dımı hemen yıne kırlenıyor
ooooffff offf o işler bendede var camasır suyu tehlıkelı canım dıkkat et esım bunu duyunca kendısı temızlıyor bır erkek ne kadar yapabılırse ıste ..annem gelınce yapar ama aslında onada kıyamıyorum bır sekılde halledcez artık ..temızlıgı gostermeyen ev oldu mu zor oluyor canım ne kadar temızlesene ıcıne sınmıyor insanın ama artık kendı evınde tadını cıkarırsın bunların
canım dikkat et ama çamaşır suyuna başka deterjan karıştırınca zehirlenmeye neden oluyor Allah korusun.ağzını bir yazmayla falan bağla da koku gitmesin içine..kolay gelsin.lojmanlar zordur haklısın.temizlik yaparsın belli etmez sinir bir durum.ben de dün temizlikten sonra evde hiç oturulmayınca dün yaptığım gibi tertemiz kalmış.işim yok yani.karnım çok aç.evde hiçbir şey yok.gidip hamburger mi yesem diye düşünüyorum yaaa:)çok canım çekiyor çookkk
ne güzel anneleriniz kayınvalideleriniz var maşallah.her şeyimi tek başıma yaptım..ama bizimkiler uzaktalar ama yine de isterdim bana yardımcı olsunlar..kolay gelsin canım ohh..bebişe sadece dolap mı aldın yoksa bebek odası takımımı aldın canım..
ohh mıs gıbı oluyor evın...temızlık oldukca ınsan nasıl rahatlıyor ama keske hep oyle temız kalsa dımı hemen yıne kırlenıyor
aynen bende kendi evime taşınınca çocuk odasının bir duvarına güzel büyükçe bir gardırop yaptırmıştım.ama yinede bebişe aldım dolap.çünkü yaptırdığım dolabın bir kısmını yatak dolabı olarak dizayn ettirdim bir kısmınıda kendi yazlıklarıma ayırdım.kolay gelsin size canım..yiğenimden kalan park yatak vardı chichonun onu kullancam başlangıçta o yüzden yatak almadım.büyük bir dolap yaptırıyorum sürgülü.bi tarafını kendim kullancam.evim de dolap eksiği var malesef böle bir yol buldum.artık kendi dolabıma sığamıyorum.en azından kışlıklarımı oraya koyarım.montlar vs.perdem vardı zaten ona uygun halıyı bulunca da hemen aldım.
aaa ben çamaşır suyunun zararlı olduğunu bilmiyodum ama domestosun dağ esintisi pek öyle kötü kokusu yok ve cifle karıştırınca o koku da kırılıyo ama bir daha yapmam madem zararlı Allah korusun. eşime kalsa oooo yalap şalap yapar zaten içime kendim yapınca bile sinmiyo başkası yapsa hiç yapılmış gibi hissetmem daha yeni bitti düşün onca saat uğraşıyorum. sağol canm inşallah kendi evimde herşey güzel olacak :)
sağol canım dikkat ederim evet başka deterjan karıştırınca sehirleme olayını duymuştum ama cifte olmuyomuş sözde ne bileyim. bir daha da yapmam korktum valla :18: oh sen bari bugün dinlen yine tutturma balkn yıkıycam diye bırak aman sanki her dakika balkoda mısın. üç günde bir yıkıyorum ben.
hamburger ben de yedim cumartesi doktordan çıkınca :) çok canım çekmişti dayanılmıyo ki yaaa... ama kola içmedim tabi ayranla ne kadar iyi olabilir kii...
aynen bende kendi evime taşınınca çocuk odasının bir duvarına güzel büyükçe bir gardırop yaptırmıştım.ama yinede bebişe aldım dolap.çünkü yaptırdığım dolabın bir kısmını yatak dolabı olarak dizayn ettirdim bir kısmınıda kendi yazlıklarıma ayırdım.kolay gelsin size canım..
resmiyecim kendi evine geçince anlayacaksın ne büyük mutluluk olduğunu.tez zamanda geçerssin ve istediğin gibi her şeyini yaptırırsın canım..
valla normalde koladan nefret eden ben hamilelik dönemim boyunca en çok canımın çektiği şey oldu.nasıl canım istiyor kolayı bi bilsen canım ama arada 2 yudum falan alıyorum..gitmedim spagetti yaptım şimdi onu yedim.kıyamadım bebişime yaaa..
valla normalde koladan nefret eden ben hamilelik dönemim boyunca en çok canımın çektiği şey oldu.nasıl canım istiyor kolayı bi bilsen canım ama arada 2 yudum falan alıyorum..gitmedim spagetti yaptım şimdi onu yedim.kıyamadım bebişime yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?