aynen ya normalde pek sevmezdim zorla içerdim ama şimdi canım öyle çok istiyo ki aşim de çok seviyo eksik etmiyo evde ben de arada onun bardağından içiyorum dayanamayınca. ama cumartesi günü kalsiyum vardi bana doktor o da asitli ya buzgibi suya yapıyorum kola kadar sevk veriyo bu yaz sıcakları gelirken iyi oldu dedim beli biraz bencilce ama napalım artık hayatımızın tamamını değiştirdik zaten bebişlerimiz için o kadar hakkımız olmalı sanki dimi???
aynen ya normalde pek sevmezdim zorla içerdim ama şimdi canım öyle çok istiyo ki aşim de çok seviyo eksik etmiyo evde ben de arada onun bardağından içiyorum dayanamayınca. ama cumartesi günü kalsiyum vardi bana doktor o da asitli ya buzgibi suya yapıyorum kola kadar sevk veriyo bu yaz sıcakları gelirken iyi oldu dedim beli biraz bencilce ama napalım artık hayatımızın tamamını değiştirdik zaten bebişlerimiz için o kadar hakkımız olmalı sanki dimi???
aynen valla arada yemek lazım canımız çekince..bakalım Ayşe hanım yarın kontrolde kaç kilo çıkıcak.doktoruma epey soru sorucam doğumla ilgili..
ben de çok merak ediyorum Ayşe'yi. sor canım ve bizi de bilgilendir ben soracaklarımı hep unuturorum diye eşime söylüyorum bunları sorucaz unuttturma diye sağolsun o soruyo doktora ben unutunca :) erken gidiyosun zaten sen kontrole sabah ilk işim yazını okumak olucak geciktirme sakın
hoş ne kadar soru sorarsam sorayım cevap aynı.hamilesin olabilir tabii bunlar:)o kadar rahat ve sakin ki adam hayret edersin.her şeye yaklaşımı aynı tamam bi yandan iyi strese sokmuyor beni ama yinede isterdim biraz çoşkulu olsun..erken gitmemin tek sebebi eşim.eşim tam bir işkoliktir.sabah gidiyoruz ki rahatca o da gelsin diye..hemen yazarım canım mutlaka.insan nasıl merak ediyor demi birbirimizin bebişlerini..
resmiyecim bu arada baktım da seninle aramızda tam 2 hafta var.sen 34+0 sın bugün ben 36+0..bakalım doğumlar arasında ne kadar zaman farkı olacak..ben iyice sıkıldım bu hamilelikten.ne kıyafet giymek istiyor canım ne de başka bir şey.vaktinde gelsin inşallah ama son zamanlarda hiç geçmiyor yaa..bir an önce doğsa lohusalığım geçse istiyorum..aldıklarımı giyse bebişim.yatağında yatsa..gülsek eğlensen sevsek..babmız evden gidince işe hemen yatağıma alıp kokusunu çeke çeke uyusak birlikte..
afiyet olsun canım ben de mi yapsam öğlen yemeğimi yedim ama yine acıktım bu aralar açlığımı bi türlü bastıramıyorum sürekli açım gibi ömrümde yaşamadığım açlık duygusu ile tanıştım sonunda :)))
yap ye valla.halinden belli zaten çok zayıfsın.ben senin kadar zayıf değildim zaten.48 kiloda oldum ama bacaklarım falan öyle ince değildir.aynen bu aralar bende sürekli aç gibiyim yaa..bak epey yedim şimdi birazdan tekrar acıkırım eminim..
yap ye valla.halinden belli zaten çok zayıfsın.ben senin kadar zayıf değildim zaten.48 kiloda oldum ama bacaklarım falan öyle ince değildir.aynen bu aralar bende sürekli aç gibiyim yaa..bak epey yedim şimdi birazdan tekrar acıkırım eminim..
oh kızlar bayag bır kaynatmıssınız ..ogle arası bırkac arkadas geldı onlarla oturduk onlar gerı dondu okula ..bana sordular oda falan yaptın mı dıye bende hayır daha besıgını bıle almadım deyınce aaa ne kadar rahatsın bırsey kalmamıs doguma dedıler bıraz canım sıkıldı aslında rahat degılım yatınca soyle yaparım boyle yaparım dıye sureklı kafamda kuruyorum annem gelınce evı temızledıkten sonra park yatağı uyku setını falan alıp temız eve getırmek ıstıyorm hepsını sectım zaten ama yınede stres yapıyorum resmıye sen ne yaptın aldın mı besıgını falan buarada sende face fotografını koysana senın hamıs halınıde merak edıyorum
ohh afiyet olsun..8 aylık hamileyim ve 55 kiloyum yesem de bişey olmaz diyorum ve yiyorum ama inşallah abartıp birden şişmem... makarnalara bakarken gözüme kuskus çarptı pilav gibi yağda hafif kavurup az su ile pişirip süzmeden pilav gibi dinlendirince çok hoşuma gidiyo onu yapıyorum şimdi...
evet yaa ben de merak ediyorum resmiyecim seni.bak bize deryayla boy boy koyduk dimi:)canım stres yapma ama artı yavaş yavş hallet alacakları.bugün gebelik org da okudum da 38.haftadan itibaren hamilelerin çoğu doğum yapıyomuş..zaten annen yarın geliyor artık halledersiniz.oh kızlar bayag bır kaynatmıssınız ..ogle arası bırkac arkadas geldı onlarla oturduk onlar gerı dondu okula ..bana sordular oda falan yaptın mı dıye bende hayır daha besıgını bıle almadım deyınce aaa ne kadar rahatsın bırsey kalmamıs doguma dedıler bıraz canım sıkıldı aslında rahat degılım yatınca soyle yaparım boyle yaparım dıye sureklı kafamda kuruyorum annem gelınce evı temızledıkten sonra park yatağı uyku setını falan alıp temız eve getırmek ıstıyorm hepsını sectım zaten ama yınede stres yapıyorum resmıye sen ne yaptın aldın mı besıgını falan buarada sende face fotografını koysana senın hamıs halınıde merak edıyorum
ohh afiyet olsun..
evet yaa ben de merak ediyorum resmiyecim seni.bak bize deryayla boy boy koyduk dimi:)canım stres yapma ama artı yavaş yavş hallet alacakları.bugün gebelik org da okudum da 38.haftadan itibaren hamilelerin çoğu doğum yapıyomuş..zaten annen yarın geliyor artık halledersiniz.
kızlar söz veriyorum bu haftasonu koyucam hamile resimlerimi görün siz de koca göbüşümü :)
ha haa haa 55 kiloyla neren kocaysa görelim bakalım canım.çektir bol bol.belki bir daha yaşamayacağız hamileliği..şahsen ben istemiyorum ama eşim epey istekli 2.bebişde..ayy yook çok zor yaaa..yaşımda müsait değil zaten..
deryacım ne oldu atamaya bakabildinizmii..
ha haa haa 55 kiloyla neren kocaysa görelim bakalım canım.çektir bol bol.belki bir daha yaşamayacağız hamileliği..şahsen ben istemiyorum ama eşim epey istekli 2.bebişde..ayy yook çok zor yaaa..yaşımda müsait değil zaten..
deryacım ne oldu atamaya bakabildinizmii..
baktım canım da olmamıs bakalım bundan sonra sozlesmelı alım olacakmıs ben ondan umutluyum aslında ablam artık benım bundan sonra olmaz dıye umıdı kesmıstı hatta 2. bebısı o yuzden yaptılr ama sımdı tekrar umutlandılar bakalım hayırlısı belkı bebıs annesıne sans getırır
evet bıran once halledecegım anacuğumu temızlık alsverıs derken yoracagım resmıye parkyatağını ne model aldın ben kraft ın 504 modelini begendım ama satıcı babylife dıye bır marka var
aynı kalite aynı model onu tavsıye ederı sırf mmarkatya 100 tl fark vermeyın dedı annemede gosterıp ıkısınden bırını sececegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?