boyun da uzunmuş ama kilonu sıkıntı etme azcıkbalık etlisin tahmin ettiğim kadarıyla
geç döllenme olmuş demekki sende yani geç yumurtlamışsın bence sorun etme boyutu da o yüzden normal kesenin 3,6mm miş yani kesen. ben cumartesi gittim doktora 6,5 mm kese gördü karnımdan bakıncabayram bitiminde gel dedi kalp atışını duymak için
işte geç yumurtlama nasıl oldu onu anlamıyorum çünkü benim bebek 16 ekimde aşılama ile oldu
hepsi iyi hoşta süt gaz yapıyormuş..çok içmemek gerekiyormuş..öyle duydum...
jakobi ticker istiyormusun tatlım?hg sende topice...
internetten nasıl hesapladın canım?anlatırmısın lütfen...bende hesaplayım...
bende sıkıntı yok şimdilik.çok içme sende 1 bardakta yeterli.aslında burda önemli olan hamilelik boyunca kalsiyum almak.özellikle bebek anne karnında büyüdükçe.eğer kalsiyum eksikliği olursa bebek anne kemiğinden kalsiyum ihtiyacını alıyormuş.bu seferde anneye kalmıyo ve dişlerde falan doğumdan sonra sıkıntı yaşanıyor.o yüzden bir çok yiyecektede kalsiyum ihtiyacını karşılayabilirsin.bu arada jakobi ticker ne canım anlamadım.
işte geç yumurtlama nasıl oldu onu anlamıyorum çünkü benim bebek 16 ekimde aşılama ile oldu
hepsi iyi hoşta süt gaz yapıyormuş..çok içmemek gerekiyormuş..öyle duydum...
jakobi ticker istiyormusun tatlım?hg sende topice...
Bende cizelge yaptim:)
Arkadaslar herkes gebelik cizelgesini yaparsa kimin kac haftalik oldugu belli olmus olur ve birbirimizi takip etmek daha kolay olur dusuncesindeyim.
Bende cizelge yaptim:)
Arkadaslar herkes gebelik cizelgesini yaparsa kimin kac haftalik oldugu belli olmus olur ve birbirimizi takip etmek daha kolay olur dusuncesindeyim.
senin alttaki ticker ın ovulasyon tickerı yani 11. Gün gibi görünüyor:26: Adet olmadın sen değil mi hamile olduğunu idrar testinden mi tespit ettin
aşılamayı 16 ekimde yapmışlar 17 ekimde yumurtan çatlasa rahime ulaşması da 10 gün sürse ulaştıktan sonra gebelik hormonları artmaya başlıyorya o yüzden normalden 1 hafta geç gelişim olabilir geç döllenmeden dolayı yani doktor benimki için de 3 gün küçük görünüyor dedi yumurtlamamı tam tespit ettiğim halde
evet oranın ismi değişmiş ben de o yüzden hiç bakmadım oraya:44: bakalım ben şimdilik kavaklıdere bayındıra gidiyorum ama belki fikrim değişirse medicana yı deneyebilirim Türkan hanım varmış ona gidebilirim. şimdilik bayındırda meral hanımdan memnunum
bende sıkıntı yok şimdilik.çok içme sende 1 bardakta yeterli.aslında burda önemli olan hamilelik boyunca kalsiyum almak.özellikle bebek anne karnında büyüdükçe.eğer kalsiyum eksikliği olursa bebek anne kemiğinden kalsiyum ihtiyacını alıyormuş.bu seferde anneye kalmıyo ve dişlerde falan doğumdan sonra sıkıntı yaşanıyor.o yüzden bir çok yiyecektede kalsiyum ihtiyacını karşılayabilirsin.bu arada jakobi ticker ne canım anlamadım.
doktor benden 3 tup kan alip gebelik kan testinin yaninda benim vitamin degerlerime ve hastalik olup olmadiginada bakmisti. benim d vitaminim cok dusukmus. ve internette arastirdim ve d vitaminin bu kadar onemli oldugunu bilmezdim. normalde 20 - 40 arasi olmasi gereken deger bende 8,9 cikti.yogun d vitamini verdi doktor.ben yurtdisinda yasiyorum ve burda gunesli gun sayisi az.
kisaca ozetlersem d vitamini olmadan aldigimiz kalsiyumun sadece %30 undan faydalanabiliyormusuz. d vitamini kalsiyumun bagirsaklarda emilinimi sagliyormus. gunluk 15 dk gunes isigina cikmamiz gerekmis.ozellikle gunduzleri kapali alanda calisanlar bence d vitamini degerlerini olctursun.
tafcım medicanayı bende duydum.çok ii old söylediler.yeni bi hastane sanırım.sen ne duydun o hast hakkında.paylaşırsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?