inşallah olur canım sözleşmeli memurların da tamamını kadoya alıcaz diye açıklama yapmış hem erdoğan... umarım ablana da yarar...
ama canım benim boyum da kısa 1.62 :) doktor da bu sefer bebeğin kemiklerini ölçerken benim boyumu sordu ben de bebeğin boyu da mı kısa mı olacak benim gibi dedim yok canım nerden çıkardın sordum sadce dedi ama tam ultrasonda ölçü alırken sorunca ben hemen işgillendim zaten. haklısın canım çektireyim benresimlerimi ben de düşünmüyorum ikinciyi çok zor bişeymiş bu hamilelik bana göre değil hiç. Allah bunlara uzun ömürler nasip etsin inşallah olamyanlara da nasip etsin. sen eskiden ikinci de lazım diodun canım ama değişmiş fikirlerin zorluğu görünce caydık zaten ama kısmet yaaa
kraftın 504 modeli güzel canım ben baby2go marka aldım modelini bilmyorum mağazada bakıp beğendim aldım. 160 liraydı benim aldığım model de fzla pahalı bişey almak istemedim yakında beşiğini alıcam zaten bunu kaldırıcam diye...
ıns canım secım oncesi yatırımlar ablamın ısıne yarar bu hukumetınsozne guvenılmez kı sozde bır daha sozlesmelı almayacagız dıyorlardı ama bak hala alıyorlar neyse alsınlar da ablamda sebeplensın zor bu ısler canım unıv arkadaslarımın cogu atanamadı ve resmen bunalımdalar
ayy sanki ben 1.70im.canım ben de 1.62yim valla.ama herkes beni uzun zanneder çünkü bacaklarım uzun..ama benim kızım biraz uzun gidiyor yaa..zaten ayakları resmen ağzımdan fırlayacak gibi veletin..yok canım yaa aslında 2.lazım ama yapacak takaat yok bende valla.tabii kısmet doğum yapar yapmaz dikkat etmek lazım Allah muhafaza sonra:)yengem doğum yapmıştı bebiş 5 aylıktı yine hamileyim dedi.ayy çok zorlandı yazık yaa..deneyimli arkadaşlara sorucam zaten artık.doğumdan sonra nasıl korunalım diyee.bakalım ne önerecekler.ben 3 yıl hap kullandım ama artık hap olmaz..
ıns canım secım oncesi yatırımlar ablamın ısıne yarar bu hukumetınsozne guvenılmez kı sozde bır daha sozlesmelı almayacagız dıyorlardı ama bak hala alıyorlar neyse alsınlar da ablamda sebeplensın zor bu ısler canım unıv arkadaslarımın cogu atanamadı ve resmen bunalımdalar
ayy sanki ben 1.70im.canım ben de 1.62yim valla.ama herkes beni uzun zanneder çünkü bacaklarım uzun..ama benim kızım biraz uzun gidiyor yaa..zaten ayakları resmen ağzımdan fırlayacak gibi veletin..yok canım yaa aslında 2.lazım ama yapacak takaat yok bende valla.tabii kısmet doğum yapar yapmaz dikkat etmek lazım Allah muhafaza sonra:)yengem doğum yapmıştı bebiş 5 aylıktı yine hamileyim dedi.ayy çok zorlandı yazık yaa..deneyimli arkadaşlara sorucam zaten artık.doğumdan sonra nasıl korunalım diyee.bakalım ne önerecekler.ben 3 yıl hap kullandım ama artık hap olmaz..
off off ben de atanamayanlardanım.dershanede de çalışmak istemedim.bugün üniden sınıf arkadaşım atanmış nasıl sevindim.eşimin kuzeni sözleşmeliydi kadroya geçmiş.insan çok özeniyor ama ben artık kpss falan düşünmüyorum.3 yıl sonra eşim istediğim bir iş kuracak.epey süre bankalara başvurmuştum.çok sınavlarına girdim.en son finansbankın sınavını mülakatını kazandım eski iş arkadaşlarımı müdürümü aradılar referans oldular.uzun süre haber gelmemişti.1 ay önce aradılar ve mehtap hanım kabul edildiniz şube görüşmesini yapalım şubenizi belirleyelim dediler ben de içimden küfrettim tabiiartık istemediğimi hamile olduğumu söyledim ama uzunca bir saat ağladım..ama olsun bebişim için değer valla..ablanın branşı ne canım.bu rada sen devlettemiydin..senin branşın nee
gule gule kullansın bebısın baby2go da guzel mınıklarımız ıcını doldurunca dahada guzelleseceler
off off ben de atanamayanlardanım.dershanede de çalışmak istemedim.bugün üniden sınıf arkadaşım atanmış nasıl sevindim.eşimin kuzeni sözleşmeliydi kadroya geçmiş.insan çok özeniyor ama ben artık kpss falan düşünmüyorum.3 yıl sonra eşim istediğim bir iş kuracak.epey süre bankalara başvurmuştum.çok sınavlarına girdim.en son finansbankın sınavını mülakatını kazandım eski iş arkadaşlarımı müdürümü aradılar referans oldular.uzun süre haber gelmemişti.1 ay önce aradılar ve mehtap hanım kabul edildiniz şube görüşmesini yapalım şubenizi belirleyelim dediler ben de içimden küfrettim tabiiartık istemediğimi hamile olduğumu söyledim ama uzunca bir saat ağladım..ama olsun bebişim için değer valla..ablanın branşı ne canım.bu rada sen devlettemiydin..senin branşın nee
aaaaaaaaaaaaa ne cok yazmıssınız cnm ya masallh daha yenı gırdm bnde evde doltık arkadasımla esıme ayakkbı aldım bı tanede oncelıklee sacımı begendıgınız ıcın tesekkur ederımm cnlarımm bi anda estiler yptrdım oyle
kardelencım oncelıkle kardesıne cok sevındım allah kucagına almayı nasıp eder ınsallah keske benım ablamında olsa 10 sen eoldu evlenelı hala olmadıı allah hayurlısını versın
adangokce arkadasım bendede ılk baslarda cok yanma olmustuu öluyodum yanıı ama sımdı yok allaha sukur olabılır yanıı bu arada sabah benı kahvaltıya kaynanam cagırdı bend egıttım süslendım makyajımı yaptımm begendı saclarımıı dedı cok yakısmıss ben sarıyı cok severım dedıı oda görmus olduu olumsuz bısey demedıı allahdan bend euykusuzluk hala devam edıyoo uyuyamıyorum hıc zırt bırt uyanıyorum cok yurudum galıbaa ayaklarım cok agrıdı sızlıyoo resmen
yarında kocişimin dogum gunuu arkadasımla esı yemege gelcek hazırlıkları yarın yapıcam bende bıdee ben mınık fındıgım nedense ben uyuyacagım zaman kıpırdanıyo yaa sızdede varmı oylee
canım epidural sezaryende uyanık oluyosun ya doktorların konuşmalarını falan da duyuyosun nasıl ya zr olmuyo mu ben korkarım uyanıkken ameliyat olmaktan düşünüyorum şimdi doktor neşter dyo eyhav o an kalpten giderim sanırım.
şu an kaç kilosun canım doğum öncesi kilona döndün mü merak işteçünkü sen zaten fazla kilo almamıştın
canım doğuma 2 hafta kalana kadar 8 kilo almıştım...sonra hastaneye yattım ya.. hastanede yediğim serumlar yüzünden 4 kilo birden aldım 1 hafta içinde... toplam 12 kiloydu, doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 9 kilo vermişim doğumda.. 3 kilo fazlam kaldı yanii inşallah veririm
cnm öyle bir şok halindeydim ki... korkacak halim bile yoktu diyebilirim.. bian önce olsun da bitsin artık şu çile diyordum sadece
canım doğuma 2 hafta kalana kadar 8 kilo almıştım...sonra hastaneye yattım ya.. hastanede yediğim serumlar yüzünden 4 kilo birden aldım 1 hafta içinde... toplam 12 kiloydu, doğumdan 1 hafta sonra tartıldım 9 kilo vermişim doğumda.. 3 kilo fazlam kaldı yanii inşallah veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?