2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

sen gezerken biz kaynattık aramızda şekerim. kaynananın böyle olumlu güzel yaklaşımına sevindim :) İnşallah hayırlısı ile ablanlara da nasip olur canım.

bende sasırdım canım esım gıtmeden once dedı o olumsuz yanıt verır sen sakın uzme kendını kesın begenmez dedı ıyı gunune denk geldım belkıde :)

kız kaç yaşındasın ki?? bak merak ettim şimdi:)

pff.. dün akşam onu düşündüm ee maalum 10 gün sonra kırklancam:) bende hep hapla korundum.. hem korundum hem tedavi oldum. bende pko var da... şimdi hapla olmaz mecbur eşime kaldı iş. akşam da diyorum ki ne de olsa ben normal yolla hamile kalamam korunmasak mı??hem sütüm de korur... şeytan nasıl kandırıyor diğil mi?

şu 3 kilo bile nasıl fark ediyor bir bilsen... ben hiç bu kiloya çıkmamıştım... ama kararlıyım vericem hatta daha da fazla vericem.benim bacaklarım dolgun,kiloyu da ordan alırım hep,kalça ve bacaklar.. allahtan orantılıyım da belli olmuyor fazla kilolar..

Kızlar, mesajlarınızın altındaki bebeğinize ait sayacı nereden, nasıl eklediniz? Ben de istiyorum :26::84:

Kendi kendime yazıp durmuşum, herşey için sağolun kızlar.
Hoşçakalın...

Hoşçakalın...

kırılmana üzüldüm keşke böyle şeyler yaşanmasa ama ben şahsen kendi adıma cevap vermek isterim sorduğun ve anlattığın konularda bilgim yoksa yazmıyorum ve çok nadir topiğe gelip bir laf söyleyip kimsenin derdine sıkıntısına cevap yazmayan biri ise okuyup geçiyorum. belki forumda daha aktif olmalısın burada daha mutlu olmanın yolu bu benim düşücem. umarım bir daha böyle bir durum yaşamaayız inan yazdıkların hakkında bilgim olsa ben mutlaka cevap yazardım kimseyi es geçmemeye elimden geldiğince dikkat ediyorum çünkü.

uf yaa unutma beni dizisini izliyordum tam en heyecanlı sahnelerde gök gürlemeye başladı ve yapmurla birlikte ekranda kocaman bir sinyal yok yazısı tüh yaa neler oldu acaba izleyen var mı kızlar son on dakikayı
ben izledim canım.önemli bişey olmadı..asu en son kocasıyla gerdeğe girmek üzere bitti..:)
kız kaç yaşındasın ki?? bak merak ettim şimdi:)
82 doğumluyum yani 29 yaşımdayım canım...hepinizden büyüğüm demiii
aman aman aman süte güvenme sen yinede..valla ben de zaten ne istek kaldı ne bişey.doğumdan sonrada öyle oluyomuş.ne yapcam bilmem.eşimin korunmasını istemiyorum çünkü sevmiyorum ve zararı oluyor bana..

dert etme canım verirsin sen o kadarcık kiloyu. biz hala kocaman göbeklerle yaşıyoruz her hareket sıkıntı gün geçtikçe de artıyor bu sıkıntılar... senin bebişin zaten çıkar yakında hastaneden o zaman sen onunla koştururken kilo milo kalmaz

Hoşçakalın...

aynen bende kardelen gibi düşünüyorum.bilgim olan konularda cevap veriyorum..kırılmana gerek yokki canım.tecrübeli anne adaylarımız bu aralar işlerinden dolayı giremiyor.yoksa cevap verebilirlerdi.tickere gelince inan nasıl yapıldığını hatırlamıyorum bile..

aman iyi çok şey kaçırmadım o halde yarın takip ederim artık bir aksilik olmazsa.

aman be canım yaşın daha genç sen de yaniiiii sanki 40 yaında gibi konuştun.

doktorlar mutlaka bir doğum kontrol yöntemi önereceklerdir onları dinleriz artık duruma göre.

bu forumda herkes benden büyüktür muhtemelen...:) 2. bebişe hamile olanlar var bence onlardan büyük olmama ihtimalin var... yaşında uygun bence 2i çocuğa... 35e kadar yolu var dimi:)

ben de uzuuun bir süre hapla korunduğum için eşimin korunması hakkında düşüncelerim ne olacak bilemiyorum... ne zararı var cnm sana? alerji falan mı var

sen kaç yaşındasın bakalım erkenci annemiz....

hafta hafta gebelik bilgilerini her hafta okuyup takip ediyorum ve bir şey dikkatimi çekti orada cinsel hayatın herhangi bir zararı olmadığı pozisyona dikkat edilmesi gerktiği yazıyor ama benim doktorum 30 haftadan beri adamı kendinden uzak tut diyo bebeğin döndüğü gün bu acaba bebeğin pozisyonuyla alakalı bir sıkıntıdan ötürü mü yasaklıyo benim doktorum. sizin doktorlarınız da bu uyarıda bulundular mı??

ben prof a gittiğimde 28.haftaya kadar devam,sonra yok demişti.. riskli bir durum olsada olmasada yapmayın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…