sen gezerken biz kaynattık aramızda şekerim. kaynananın böyle olumlu güzel yaklaşımına sevindim :) İnşallah hayırlısı ile ablanlara da nasip olur canım.
bende sasırdım canım esım gıtmeden once dedı o olumsuz yanıt verır sen sakın uzme kendını kesın begenmez dedı ıyı gunune denk geldım belkıde :)
ha haa haa 55 kiloyla neren kocaysa görelim bakalım canım.çektir bol bol.belki bir daha yaşamayacağız hamileliği..şahsen ben istemiyorum ama eşim epey istekli 2.bebişde..ayy yook çok zor yaaa..yaşımda müsait değil zaten..
deryacım ne oldu atamaya bakabildinizmii..
ayy sanki ben 1.70im.canım ben de 1.62yim valla.ama herkes beni uzun zanneder çünkü bacaklarım uzun..ama benim kızım biraz uzun gidiyor yaa..zaten ayakları resmen ağzımdan fırlayacak gibi veletin..yok canım yaa aslında 2.lazım ama yapacak takaat yok bende valla.tabii kısmet doğum yapar yapmaz dikkat etmek lazım Allah muhafaza sonra:)yengem doğum yapmıştı bebiş 5 aylıktı yine hamileyim dedi.ayy çok zorlandı yazık yaa..deneyimli arkadaşlara sorucam zaten artık.doğumdan sonra nasıl korunalım diyee.bakalım ne önerecekler.ben 3 yıl hap kullandım ama artık hap olmaz..
oh e guzel canım butun kıloları vermıssın erkenen valla en guzel ınsallah bızde oyle oluruz bugun vıtrınlere bakıyorum en guzel kaprıler falan var ay dıyorum eskı halıme gelsem hemen alcam :) bende 10 kılo almıstım bakalım ayın 13 unde falan gıtcem tekrar kac kılo oldum acabaa
Uzun zaman benim içime erkek diye doğmuş, facebooktan ismine adres bile almıştık ama meleğim, kızmış
Oğlumuz olsaydı Batın Tuğra ismini düşünüyorduk biz. Kızımıza da hala daha karar veremedik ama Elif Nil olabilir. Rabbim, en güzel isimleri nasip etsin meleklerimize :87:
Selam kızlar, başlıkta farklı isimleri görünce yazma konusunda cesaretleniyor insan
Ben de bugün 32.haftama girdim, 5 hafta daha çalışabilir raporumu da aldım, bakalım gidiş geliş yapmak ve sıcaklar zorlamaz inşallah :18:
Minik kızım, 1965 gr.mış, Doktorum ne eksik, ne fazla, iyi gidiyor dedi. İlk defa NST yapıldı, orada da herşey normal çıktı çok şükür :90:
Tek sorun, kızım dönmemiş, makat gelişli gözüküyor. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba, ilerleyen haftalarda döner mi sizce?
Kızlar, mesajlarınızın altındaki bebeğinize ait sayacı nereden, nasıl eklediniz? Ben de istiyorum :26::84:
Kendi kendime yazıp durmuşum, herşey için sağolun kızlar.
Hoşçakalın...
ben izledim canım.önemli bişey olmadı..asu en son kocasıyla gerdeğe girmek üzere bitti..:)uf yaa unutma beni dizisini izliyordum tam en heyecanlı sahnelerde gök gürlemeye başladı ve yapmurla birlikte ekranda kocaman bir sinyal yok yazısı tüh yaa neler oldu acaba izleyen var mı kızlar son on dakikayı
82 doğumluyum yani 29 yaşımdayım canım...hepinizden büyüğüm demiiikız kaç yaşındasın ki?? bak merak ettim şimdi:)
aman aman aman süte güvenme sen yinede..valla ben de zaten ne istek kaldı ne bişey.doğumdan sonrada öyle oluyomuş.ne yapcam bilmem.eşimin korunmasını istemiyorum çünkü sevmiyorum ve zararı oluyor bana..pff.. dün akşam onu düşündüm ee maalum 10 gün sonra kırklancam:) bende hep hapla korundum.. hem korundum hem tedavi oldum. bende pko var da... şimdi hapla olmaz mecbur eşime kaldı iş. akşam da diyorum ki ne de olsa ben normal yolla hamile kalamam korunmasak mı??hem sütüm de korur... şeytan nasıl kandırıyor diğil mi?
şu 3 kilo bile nasıl fark ediyor bir bilsen... ben hiç bu kiloya çıkmamıştım... ama kararlıyım vericem hatta daha da fazla vericem.benim bacaklarım dolgun,kiloyu da ordan alırım hep,kalça ve bacaklar.. allahtan orantılıyım da belli olmuyor fazla kilolar..
Kendi kendime yazıp durmuşum, herşey için sağolun kızlar.
Hoşçakalın...
ben izledim canım.önemli bişey olmadı..asu en son kocasıyla gerdeğe girmek üzere bitti..:)
82 doğumluyum yani 29 yaşımdayım canım...hepinizden büyüğüm demiii
aman aman aman süte güvenme sen yinede..valla ben de zaten ne istek kaldı ne bişey.doğumdan sonrada öyle oluyomuş.ne yapcam bilmem.eşimin korunmasını istemiyorum çünkü sevmiyorum ve zararı oluyor bana..
ben izledim canım.önemli bişey olmadı..asu en son kocasıyla gerdeğe girmek üzere bitti..:)
82 doğumluyum yani 29 yaşımdayım canım...hepinizden büyüğüm demiii
aman aman aman süte güvenme sen yinede..valla ben de zaten ne istek kaldı ne bişey.doğumdan sonrada öyle oluyomuş.ne yapcam bilmem.eşimin korunmasını istemiyorum çünkü sevmiyorum ve zararı oluyor bana..
bu arada nurtenden hala ses soluk çıkmadı korkmaya başladım kızlar..akşamda girmezse arayacağım..
bu arada nurtenden hala ses soluk çıkmadı korkmaya başladım kızlar..akşamda girmezse arayacağım..
bu forumda herkes benden büyüktür muhtemelen...:) 2. bebişe hamile olanlar var bence onlardan büyük olmama ihtimalin var... yaşında uygun bence 2i çocuğa... 35e kadar yolu var dimi:)
ben de uzuuun bir süre hapla korunduğum için eşimin korunması hakkında düşüncelerim ne olacak bilemiyorum... ne zararı var cnm sana? alerji falan mı var
sen kaç yaşındasın bakalım erkenci annemiz....
21imde taze,çıtır bir anneyim..hafif göbişli:))
hafta hafta gebelik bilgilerini her hafta okuyup takip ediyorum ve bir şey dikkatimi çekti orada cinsel hayatın herhangi bir zararı olmadığı pozisyona dikkat edilmesi gerktiği yazıyor ama benim doktorum 30 haftadan beri adamı kendinden uzak tut diyo bebeğin döndüğü gün bu acaba bebeğin pozisyonuyla alakalı bir sıkıntıdan ötürü mü yasaklıyo benim doktorum. sizin doktorlarınız da bu uyarıda bulundular mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?