eee kızın da senin gibi aceleci davranmış demek ki :) maşallah canım erken anne olmanın da avantajları var ben 25 olucam bu ayın 23 ünde.
benim doğum günüm de 21i:) bnm kızım da erkenci evet doğru dedn:)
bu forumda herkes benden büyüktür muhtemelen...:) 2. bebişe hamile olanlar var bence onlardan büyük olmama ihtimalin var... yaşında uygun bence 2i çocuğa... 35e kadar yolu var dimi:)
ben de uzuuun bir süre hapla korunduğum için eşimin korunması hakkında düşüncelerim ne olacak bilemiyorum... ne zararı var cnm sana? alerji falan mı var
canım nurtende yüksek tansiyon yüzünden bebği 1 haftadır kilo alamamış ve doktor tansiyonun böyle giderse erken doğum demişti.her gün hastaneye gidecek ve bebeğin kalp atışlarına bakılacaktı..
alerji değil canım ama fazlasıyla kuruluk yaşıyorum ben eşim korununca da kuruluktan dolayı iyice tahriş oluyorum..
off yağlanmaktan da bıktım ben yaa..nasıl kaşındırıyor şu yağlanma beni.artık yağlanmayacağım valla..sanki tekrar pis gibi oluyorum .duştan çıktım şimdi.duş alması da zor zaten.hele bizim küvete inip çıkmak düşmesem barii yaa..
benim doktorumda daha yeni hamile kaldığımda 28.haftadan sonra cinselilişki yok demişti ama zaten biz bu 9 aydır hiç yapmadık gibi..hafta hafta gebelik bilgilerini her hafta okuyup takip ediyorum ve bir şey dikkatimi çekti orada cinsel hayatın herhangi bir zararı olmadığı pozisyona dikkat edilmesi gerktiği yazıyor ama benim doktorum 30 haftadan beri adamı kendinden uzak tut diyo bebeğin döndüğü gün bu acaba bebeğin pozisyonuyla alakalı bir sıkıntıdan ötürü mü yasaklıyo benim doktorum. sizin doktorlarınız da bu uyarıda bulundular mı??
eee kızın da senin gibi aceleci davranmış demek ki :) maşallah canım erken anne olmanın da avantajları var ben 25 olucam bu ayın 23 ünde.
doğru... bgn doktora gitti demek.. ondan haberim yok benim...
kuruluk çok kötü birşey,, en iyi tedavisi ilişki öncesi hazırlık sürecini biraz uzun tutmak diye biliyorum..
mehtapcım yağlanma artık ya.. çatlasaydın çatlardın zaten çoktan..çok iğrenç bir durum bu...şimdi havalar da sıcak ya, tiksinir insan
benim doktorumda daha yeni hamile kaldığımda 28.haftadan sonra cinselilişki yok demişti ama zaten biz bu 9 aydır hiç yapmadık gibi..
vay vay vayy..siz ne kadar da minkmişiniz yaaa...ayyy üzüldüm bak şimdi ben..resmiye küçük elif daha da küçük:)eliff 89lumusun sen yaaa..amanın 90 doğumlu yeğenim var benim düşünün..ben de gencim daha ama yaa sanki 40ımdayım demii..29 yaş nedir kii..
Kendi kendime yazıp durmuşum, herşey için sağolun kızlar.
Hoşçakalın...
hayır ben yeğeninle yaşıtım 90 lıyım:) 21 olmama 20 gün kaldı :)
bende 32 haftalığım benim bebeğim dönmüş yani doğum pozisyonundaymış.döner senn ebeğinde 35 36 haftaya kadar yolu varmış doğum pozisyonu almasının.
erken evlenmenin faydaları canım valla.ben 25 yaşında üniden mezun oldum düşün artık.yeğenim 90lı ablamın oğlu..olsun ortak noktalarımız yaş farkını kapatıyor..
hafta hafta gebelik bilgilerini her hafta okuyup takip ediyorum ve bir şey dikkatimi çekti orada cinsel hayatın herhangi bir zararı olmadığı pozisyona dikkat edilmesi gerktiği yazıyor ama benim doktorum 30 haftadan beri adamı kendinden uzak tut diyo bebeğin döndüğü gün bu acaba bebeğin pozisyonuyla alakalı bir sıkıntıdan ötürü mü yasaklıyo benim doktorum. sizin doktorlarınız da bu uyarıda bulundular mı??
banada gecen gıttıgımde dedı doktor canım daaha dogrusu ben sordum nasıl olur dıye oda olmasa ıyı olru bırlıktelık dedı bende neden dıye sormadım tabıkı : anam bıraz uyıyım dedım yıne bak ne cok yazmıssınız ya masallah sıze canlarımm bende 24 umde anne oluyorum ve dogum gunume cok var yaa eylul 18 ama kardeencık dogum gunu hedıyesı yapabılır kendınee ne guzell :)
bende onu hayal ediyordum belki biraz erken gelirse doğum günümde hediye olabilir bana diye:) çok erken bi doğum günü hediyesi oldu bana hafsa sultan:))
hayır ben yeğeninle yaşıtım 90 lıyım:) 21 olmama 20 gün kaldı :)
çok yaşlısın mehtap.. bi ayağın çukurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?