2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım nurtende yüksek tansiyon yüzünden bebği 1 haftadır kilo alamamış ve doktor tansiyonun böyle giderse erken doğum demişti.her gün hastaneye gidecek ve bebeğin kalp atışlarına bakılacaktı..
alerji değil canım ama fazlasıyla kuruluk yaşıyorum ben eşim korununca da kuruluktan dolayı iyice tahriş oluyorum..
off yağlanmaktan da bıktım ben yaa..nasıl kaşındırıyor şu yağlanma beni.artık yağlanmayacağım valla..sanki tekrar pis gibi oluyorum .duştan çıktım şimdi.duş alması da zor zaten.hele bizim küvete inip çıkmak düşmesem barii yaa..

bnde onun hayalini kuruyorum hep...

güle güle canım... valla yaklaşık iki aydır sofra kurmayı unuttum dyblrm... eşim geliyor lafları çok uzakta kaldı bana

doğru... bgn doktora gitti demek.. ondan haberim yok benim...
kuruluk çok kötü birşey,, en iyi tedavisi ilişki öncesi hazırlık sürecini biraz uzun tutmak diye biliyorum..

mehtapcım yağlanma artık ya.. çatlasaydın çatlardın zaten çoktan..çok iğrenç bir durum bu...şimdi havalar da sıcak ya, tiksinir insan

benim doktorumda daha yeni hamile kaldığımda 28.haftadan sonra cinselilişki yok demişti ama zaten biz bu 9 aydır hiç yapmadık gibi..
eee kızın da senin gibi aceleci davranmış demek ki :) maşallah canım erken anne olmanın da avantajları var ben 25 olucam bu ayın 23 ünde.

vay vay vayy..siz ne kadar da minkmişiniz yaaa...ayyy üzüldüm bak şimdi ben..resmiye küçük elif daha da küçük:)eliff 89lumusun sen yaaa..amanın 90 doğumlu yeğenim var benim düşünün..ben de gencim daha ama yaa sanki 40ımdayım demii..29 yaş nedir kii..

ne yaparsak yapalım çözümü olmadı bizde.başka şeyler kullandık o nedenle..
çatlamadım hiç canım..bir daha sürmeyim o zaman yaa..çok kaşındırıyor beni..

hayır ben yeğeninle yaşıtım 90 lıyım:) 21 olmama 20 gün kaldı :)

bende 32 haftalığım benim bebeğim dönmüş yani doğum pozisyonundaymış.döner senn ebeğinde 35 36 haftaya kadar yolu varmış doğum pozisyonu almasının.

kızlar stres yapmayın... ben mart,nisan,mayıs annelerini okuyorum..orda hep vardı 38.haftada bile dönen bebekler vardı

erken evlenmenin faydaları canım valla.ben 25 yaşında üniden mezun oldum düşün artık.yeğenim 90lı ablamın oğlu..olsun ortak noktalarımız yaş farkını kapatıyor..

evet haklısın cnm... ben bazen faceden yaşları okuyunca acaba kızlara abla mı desem falan diyorum:) temmuz annelerine de yazarken orda da en küçük bendim...

erken evlenmenin faydaları çok canım gerçekten de.. dezavantajları da var ama eğer eşin anlayışlıysa edzavantajların pek olmuyor. Allah kocişimden razı olsun..

banada gecen gıttıgımde dedı doktor canım daaha dogrusu ben sordum nasıl olur dıye oda olmasa ıyı olru bırlıktelık dedı bende neden dıye sormadım tabıkı : anam bıraz uyıyım dedım yıne bak ne cok yazmıssınız ya masallah sıze canlarımm bende 24 umde anne oluyorum ve dogum gunume cok var yaa eylul 18 ama kardeencık dogum gunu hedıyesı yapabılır kendınee ne guzell :)

bende onu hayal ediyordum belki biraz erken gelirse doğum günümde hediye olabilir bana diye:) çok erken bi doğum günü hediyesi oldu bana hafsa sultan:))

bende onu hayal ediyordum belki biraz erken gelirse doğum günümde hediye olabilir bana diye:) çok erken bi doğum günü hediyesi oldu bana hafsa sultan:))

:) olsun canım hayırlısıyla dogdu ya valla boyle doganlarınkını gorunce benımdkıde olsa dıye hayal edıyorum hayırlısıyla az kaldı ınsallah

ay kıslar ya kurbanda samsuna gıtmek ıcın bılet ayırtıcaktık ucakdan lakın bebegımızın tc sını ve dogum tarıhını soruyoo :) bızdede bu bılgıler olmadıgı ıcın dogumdan sonraya kaldı yaa

herkese merhaba güzel anne adayları;
kızlar bugünde hastaneye gittim.Yine nst ile kalp atışları ve tansiyon bakıldı.çok şükür ikiside iyi çıktı.yalnız nst ye girdiğinizde aç olduğunuzda bebek uyuyabiliyor ve dr um bişeyler yiyip tekrar bakmak istiyor,size tavsiyem meyvasuyu falan içip gidin,kıpır kıpır oluyor o zaman.
yarın yine çağırdı dr um idrar testi ve nst için bu haftayı atlatalım,her geçen gün kardır diyor,her an beklemedeyim. bu arada kızlar iştahım öyle açıkki hergün hastaneye gittiğimde merkezde olduğu için hastanem kontrol çıkışında sürekli deli gibi bişeyler yemek istiyorum., .bende toplamda 10 kg almışım.artık kiloyu geçtim son zamanlar nasıl olsa.... bugün doğum için güzel olayım diye saçımı da kestirdim.

bu arada Meliha;saçların çok güzel olmuş ama iyi cesaret gerçekten,neyse dr undan onay almışsın..

Mehtapcım; acil sezeryana alınırsam sana haber veririm mutlaka,inşallah seninde kontrolün iyi geçer,doğum şekline karar verirsiniz artık,kilosu fazlaysa bebeğin sezeryan der kesin dr un..
sevgiler hepinize..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…