2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar bugün hep dışardaydım valla eve zor soktular sabahtan parka gittik komşumla ordan marmara büfe hayvan gibi yedim yaa sonrada eşim geldi onunla avize felan baktık.ordan alışverişe kasada bana ne desin ben ona hani eskiden ağızda patlayan şekerler olurdu dedim ben o kadar eski değilim dedi .vay bee

evett kontrolden geldim..bebiş yine haftasından azıcık önde maşallah36+1 günlük ama ultrason verilerine göre 4 gün daha ileride..3060 gr olmuş 49cm.her şeyi normal ama kızım yine poz vermedi resimsiz döndük eve..doğum pozisyonunu almıştı zaten..kafası aşağıda yani..
doğum şeklini konuştuk..normal olsun isterim demeden doktorum bikere tartışmasız normal doğum dedi.her şey normal seyrindeyken neden sezeryan olasın ki dedi.bu doğal bir süreç ve her kadın yapabilir lakin bebeğin son zamanlardaki durumuna göre değerlendiririz ama normal doğum diyor doktorumuz.haftaya tekrar gidiyorum.artık her hafta kontroller.haftaya gittiğimde çatı muayenesi yapacak yaaa:18:öff herkes zor diyor çatı muayenesine..işte öylee arkadaşlar..

Nurtenciğim inşallah bebiş bekleyebildiği kadar sağlıkla bekler canım.yorma kendini dinlenmene bak..her gün de bilgilendir bizi.ben seni merak ediyorum çünkü.dün akşam elektriklerimiz yoktu apartmanın kabloları yandı gece 1 e kadar gelmedi dolayısyla nete giremedim resmen çatladım hep aklım sendeydi inan.tanışmıyoruz belki ama inanın herkesi merak ediyorum hele de problem yaşayan arkadaşlarımı dAha çok..

hadi kızlar uyanınnnn..benim işim var bugün annem ve babam gelecekler sanırım bugün.yemek falan yapıcam..evim tertemiz zaten..öyle iştee...

erken evlenmenin faydaları canım valla.ben 25 yaşında üniden mezun oldum düşün artık.yeğenim 90lı ablamın oğlu..olsun ortak noktalarımız yaş farkını kapatıyor..

daha çok gençsin canım öyle kendini şartlandırma yaşım büyük diye... senin ünviersite biraz geç bitmiş ben tam 21 yaşında bitirdim sonra da iş güç derken evlendim sonra işte...

evet canım benim ablam da 19 yaşında evlendi aceleci davranıverdi :) ama dediğin gibi eşler nlayışlı olunca sorun olmuyo yoksa çocuk gibi düşünebiliyoruz daha o yşlarda evliliği kaldırmak biraz daha güç.

hmm demek ki genel bişey bu 28 haftadan sonra yasak olayı ama internette baktığım sitelerde problem yok devam edilebilir yazıyo ama ben doktorum ne derse onu dinliyorum tabi... sen hep sohbetleri kaçırıyosun zaten şekerim :) doğum gününmde kontrole gidicem tam da 37 bitmiş oluyo o gün sezaryen mi istesem dermişim hahahaaaa....

Son düzenleme:

inşallah herşey yolunda gider canım bir kaç hafta daha dayansın bebeğin sonradoğsa da atık sorun yok dualarım sizlerle..

maşallah Ayşe'ye.... boyu kilosu çok güzel doktorun da gayet güzel konuşmuş çok sevindim. çatı muayenesi olayından ben de tırsıyorum ama yapacak bişey yok artık yapılacak zamanı geldiğinde...

bu önden gitme arkadan gelme olayı biraz kafamı karıştırıyo benim yaaa... benim sat normalde 27 eylül ve ona göre 35+4 olması gerekiyor ama10 gün geriden geliyoruz 34+1 oluyo ona göre de.... bebekler biraz iri olunca önde çıkıyo benim kızım birz minik ondan mı geriden görünüyor acaba ben hangisini referans alıcam haftamı hesaplarkenultrasonu mu sat ı mı bileiyorum... ben şu an ultrasonu referans aldım ama hayırlısı bakalım.

canım herseyın yolunda gıtmesıne sevındım bızı habersız bırakma .doktor haklı bebıs bıraz daha beklesın,beklesınde buyusun .bu sıralar benımde ıstahım arttı bıraz dişimizi sıkalımda son zamanlarda almayalım kiloları

ohhh gez canım tadını ckar bundan sonra yazın genelını evde gecırcez cunku...ooo esın ıı laf soylemıs....:)

ohhh canım cok sevındım herseyın yolunda olmasına doktor normal dedıyse normal olsun ne guzel sen zaten oyle ıstyrdn acaba benım tosuncuk kac kılo oldu?ben haftaya gıdecegım kontrole ya doktor catı muayenesi yaparsa dıye korkuyorum bırde kızlar ben agdamı sımdı degıl netleşsın sezeryan derse ona gore yaptırmak ıstyrm ama bu gıdısımde bu sekılde catı muayenesı yaparsa da ıı olmaz cok yok ama tertemızde degıl sızler bu ıslerınızı nasıl halledıyorsunuz?

canım aynı durum bendede var hemde dahada karısık benım sat 5 eylüldü ama o olması gereken haftada bebek gorunmedı kese ufaktı falan dr satı 19 eylül belirledi 2 3 ay ki kontrollerımde ultrason hep buna paralel gıdıyordu sonraları bebek ırı oldugu ıcın hep 1 hafta ılerı 2 hafta ılerı derken en son kontrolde sankı sat 5 eylul gıbı ona uygun cıktı doktora sordum bız ultrasonu degıl normal tarıhımızı gozonune alcaz dedı zaten ulltrasonu alsa benım haftaya ayın 12 sinde 40.haftam doluyor gozukuyor
bılıyorsun benım bebek kılolu bence ondan onde cıkıyor senınkıde annesı gıbı mınıktır formunu koruyordr bence sende satı referans al

buarada kızlar anneciğim geldı o içeride uyuyor gece geldı coook mutluyum bugun bıraz dınlensın carsı pazar yapalım dımı ama hep yalnız yalnız nereye kadar?sonra ver elini temizlik

selam kızlar;
Mehtap cım ne çabuk gidip gelmişsin dr a .maşallah kızına,dr unun normal doğumu teşvik etmesine çok sevindim.kızlar biraz daha aceleci oluyorlar yalnız,her an süpriz yapabilir sana..bende aynı senin gibiyim,burada kader birliği yaptığı arkadaşlarımı çok merak edyorum,görüşsek herhalde birbirimizi uzun zamandır tanıyor gibi olacağız.

Deryacım; aslında bebek haftası sata göre baz alınmalı,senin o yüzden bebeğin iri çıkıyordur,demek 12 sinde 40 hafta doluyor,çok az kaldı ya,bence ağdanı ihmal etme,ben bu aralar çok temkinliyim,her an herşey olabilir diye,hazırlıklı geziyorum..gözünaydın ne güzel annenle beraber evinin tadını çıkar..

bugün 3 te yine randevum var,nst bakılacak ve idrar tahlili,gelince haber veririm size..

bu arada hepinizin Regaip Kandili Mubarek olsun..Allah sağlıkla,mutlulukla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin..

Son düzenleme:
buarada kızlar anneciğim geldı o içeride uyuyor gece geldı coook mutluyum bugun bıraz dınlensın carsı pazar yapalım dımı ama hep yalnız yalnız nereye kadar?sonra ver elini temizlik

gözün aydın canım yaaa çok sevindim evin içinde olduğunu hissetmen bile yeter sana... epilasyonu sormuşsun canım ben 10-15 günde bir yaptırıyorum ama çatı muayenesi yapılacaksa eğer yaptırmanda da fayda var bence...

ben de çok merak ediyorum herkesi. umarım bir gün toplaşıp buluşuruz bebişlerimizle birlikte mesela önümüdeki yaz güzel olmaz mı???

doğum zamanı hemen gelse istiyorum artık duş alırken bile o kadar efor sarfediyoru ki nefes nefese çıkıyorum banyodan yaaa.... habersiz bırakm a canım mutlaka gir yaz sonra merak ediyoruz. ay evet ya bugün kandil akşam aklımdaydı ama bugün aklıma gelmemişti. Herkesin kandili mübarek olsun.

aaaaa kımsenın aklınaa KANDIL GELMEMISSSS :) KANDILINIZ MUBAREK OLSUN CANLARIMM bend ebugun erken uyandım malum hıc uyuyamıyorumda yıne bu saat oluyoo oncelıklee hastaneye gıdenler masallah ıkınızın bebegınede nurtenkerem ve aysozg son zamanlar geldı artıkk

kardelencım gerıden gelme olayı bendede var bı kac gun ama en son gıttıgımde doplerde kadın dedı o gerıden gelme olayını kapatmıs acık yok dedı ne kadar dogru artık bılmıyorum bende dun annemle konustum ne zaman gelcen dedım 15 ınde falan dedı ınsallah o zaman gelır he bıde kıslar ya dun esımle aksam evkura gıttım kamera gordum mınıkguzel şirin bısey sonyin 500 mılyon dedı alsammı acaba bebegımın resımlerını vıdeolarını falan cekerımm cok guzeldı aklım kaldı onda yaa sızde ne yapıyımm

demek ki bir tek benim başımda yok bu dert. bakalım bi doğsunlar da artık hafta hesabı beni sıkıyo. doğumdan sonra bebklerimizin kaç aylık olduğunu hesaplarız ayyy ne güzel yaaaa.....

ozgurderyacım ne guzel gelmıs annen ne kadar kalcakk yalnıs degılsın artık ay bızımkılerde bı gelse yaa gelecegı gunu dusundukce daha cok ozluyorum galıbaa

ben dopplere hiç girmedim yaa merak da ediyoru ama doktor hiç gerekli görüp yollamadı beni. sağol canım senin de kandilin mübarek olsun ve eşinin doğum günü kutlu olsun :) canım bence fotoraf makinası şart bebeğin her anını kaydetmek gerekli hızlı büyüyolar çünkü. eğer imkanın varsa mutlaka al derim.

sgaol canımm sabah sabah kutladımm esımın dogum gununu bakalım aksam neler olcak ınsallah kımse gelmez yaa kaynanamlar falann dun bana sorup duruyo yarınmı dogum gunu dıyee bende mecbur evet dedım :) alcam galıba bugun canım am aınsallah bugun teslım ederler gercı hesabım var orda ınsallah ederler aksam cekerım bol bol hem kamera hem resımde cekıyomus hafıza kartlıymıs adam cok met ettı bugun ıyıce ıncelerım artıkk

gene benim için kabus gibi bir geceydi insan hiç uyumazmı ya uyku nedir unuttum ağrılar sızıllar sormayın valla .

Resmiyecim takma kafana bebeğin nasılsa bişekilde büyüyor boşver ha bir hafta sonra ha önde sağlıklı olur inşllah satta aramızda 1 gün var bende 28 eylül doğumumuda 25 haziran gibi diyor ama sanki daha önce olacakmışım gibi hissediyorum

nurtencim haberler iyi inşllah sorunsuz devam eder diğer arkadaşlarda sizede selamlar.

bu arada herkesin kandili mübarek olsun bebeklerimiz üçaylarda doğucak inşaallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…