nurtencim naslsın doktor ne dedi sorun yoktur inşallah
erken evlenmenin faydaları canım valla.ben 25 yaşında üniden mezun oldum düşün artık.yeğenim 90lı ablamın oğlu..olsun ortak noktalarımız yaş farkını kapatıyor..
evet haklısın cnm... ben bazen faceden yaşları okuyunca acaba kızlara abla mı desem falan diyorum:) temmuz annelerine de yazarken orda da en küçük bendim...
erken evlenmenin faydaları çok canım gerçekten de.. dezavantajları da var ama eğer eşin anlayışlıysa edzavantajların pek olmuyor. Allah kocişimden razı olsun..
banada gecen gıttıgımde dedı doktor canım daaha dogrusu ben sordum nasıl olur dıye oda olmasa ıyı olru bırlıktelık dedı bende neden dıye sormadım tabıkı : anam bıraz uyıyım dedım yıne bak ne cok yazmıssınız ya masallah sıze canlarımm bende 24 umde anne oluyorum ve dogum gunume cok var yaa eylul 18 ama kardeencık dogum gunu hedıyesı yapabılır kendınee ne guzell :)
herkese merhaba güzel anne adayları;
kızlar bugünde hastaneye gittim.Yine nst ile kalp atışları ve tansiyon bakıldı.çok şükür ikiside iyi çıktı.yalnız nst ye girdiğinizde aç olduğunuzda bebek uyuyabiliyor ve dr um bişeyler yiyip tekrar bakmak istiyor,size tavsiyem meyvasuyu falan içip gidin,kıpır kıpır oluyor o zaman.
yarın yine çağırdı dr um idrar testi ve nst için bu haftayı atlatalım,her geçen gün kardır diyor,her an beklemedeyim. bu arada kızlar iştahım öyle açıkki hergün hastaneye gittiğimde merkezde olduğu için hastanem kontrol çıkışında sürekli deli gibi bişeyler yemek istiyorum., .bende toplamda 10 kg almışım.artık kiloyu geçtim son zamanlar nasıl olsa.... bugün doğum için güzel olayım diye saçımı da kestirdim.
bu arada Meliha;saçların çok güzel olmuş ama iyi cesaret gerçekten,neyse dr undan onay almışsın..
Mehtapcım; acil sezeryana alınırsam sana haber veririm mutlaka,inşallah seninde kontrolün iyi geçer,doğum şekline karar verirsiniz artık,kilosu fazlaysa bebeğin sezeryan der kesin dr un..
sevgiler hepinize..........
evett kontrolden geldim..bebiş yine haftasından azıcık önde maşallah36+1 günlük ama ultrason verilerine göre 4 gün daha ileride..3060 gr olmuş 49cm.her şeyi normal ama kızım yine poz vermedi resimsiz döndük eve..doğum pozisyonunu almıştı zaten..kafası aşağıda yani..
doğum şeklini konuştuk..normal olsun isterim demeden doktorum bikere tartışmasız normal doğum dedi.her şey normal seyrindeyken neden sezeryan olasın ki dedi.bu doğal bir süreç ve her kadın yapabilir lakin bebeğin son zamanlardaki durumuna göre değerlendiririz ama normal doğum diyor doktorumuz.haftaya tekrar gidiyorum.artık her hafta kontroller.haftaya gittiğimde çatı muayenesi yapacak yaaa:18:öff herkes zor diyor çatı muayenesine..işte öylee arkadaşlar..
Nurtenciğim inşallah bebiş bekleyebildiği kadar sağlıkla bekler canım.yorma kendini dinlenmene bak..her gün de bilgilendir bizi.ben seni merak ediyorum çünkü.dün akşam elektriklerimiz yoktu apartmanın kabloları yandı gece 1 e kadar gelmedi dolayısyla nete giremedim resmen çatladım hep aklım sendeydi inan.tanışmıyoruz belki ama inanın herkesi merak ediyorum hele de problem yaşayan arkadaşlarımı dAha çok..
hadi kızlar uyanınnnn..benim işim var bugün annem ve babam gelecekler sanırım bugün.yemek falan yapıcam..evim tertemiz zaten..öyle iştee...
herkese merhaba güzel anne adayları;
kızlar bugünde hastaneye gittim.Yine nst ile kalp atışları ve tansiyon bakıldı.çok şükür ikiside iyi çıktı.yalnız nst ye girdiğinizde aç olduğunuzda bebek uyuyabiliyor ve dr um bişeyler yiyip tekrar bakmak istiyor,size tavsiyem meyvasuyu falan içip gidin,kıpır kıpır oluyor o zaman.
yarın yine çağırdı dr um idrar testi ve nst için bu haftayı atlatalım,her geçen gün kardır diyor,her an beklemedeyim. bu arada kızlar iştahım öyle açıkki hergün hastaneye gittiğimde merkezde olduğu için hastanem kontrol çıkışında sürekli deli gibi bişeyler yemek istiyorum., .bende toplamda 10 kg almışım.artık kiloyu geçtim son zamanlar nasıl olsa.... bugün doğum için güzel olayım diye saçımı da kestirdim.
bu arada Meliha;saçların çok güzel olmuş ama iyi cesaret gerçekten,neyse dr undan onay almışsın..
Mehtapcım; acil sezeryana alınırsam sana haber veririm mutlaka,inşallah seninde kontrolün iyi geçer,doğum şekline karar verirsiniz artık,kilosu fazlaysa bebeğin sezeryan der kesin dr un..
sevgiler hepinize..........
kızlar bugün hep dışardaydım valla eve zor soktular sabahtan parka gittik komşumla ordan marmara büfe hayvan gibi yedim yaa sonrada eşim geldi onunla avize felan baktık.ordan alışverişe kasada bana ne desin ben ona hani eskiden ağızda patlayan şekerler olurdu dedim ben o kadar eski değilim dedi .vay bee
evett kontrolden geldim..bebiş yine haftasından azıcık önde maşallah36+1 günlük ama ultrason verilerine göre 4 gün daha ileride..3060 gr olmuş 49cm.her şeyi normal ama kızım yine poz vermedi resimsiz döndük eve..doğum pozisyonunu almıştı zaten..kafası aşağıda yani..
doğum şeklini konuştuk..normal olsun isterim demeden doktorum bikere tartışmasız normal doğum dedi.her şey normal seyrindeyken neden sezeryan olasın ki dedi.bu doğal bir süreç ve her kadın yapabilir lakin bebeğin son zamanlardaki durumuna göre değerlendiririz ama normal doğum diyor doktorumuz.haftaya tekrar gidiyorum.artık her hafta kontroller.haftaya gittiğimde çatı muayenesi yapacak yaaa:18:öff herkes zor diyor çatı muayenesine..işte öylee arkadaşlar..
Nurtenciğim inşallah bebiş bekleyebildiği kadar sağlıkla bekler canım.yorma kendini dinlenmene bak..her gün de bilgilendir bizi.ben seni merak ediyorum çünkü.dün akşam elektriklerimiz yoktu apartmanın kabloları yandı gece 1 e kadar gelmedi dolayısyla nete giremedim resmen çatladım hep aklım sendeydi inan.tanışmıyoruz belki ama inanın herkesi merak ediyorum hele de problem yaşayan arkadaşlarımı dAha çok..
hadi kızlar uyanınnnn..benim işim var bugün annem ve babam gelecekler sanırım bugün.yemek falan yapıcam..evim tertemiz zaten..öyle iştee...
bu önden gitme arkadan gelme olayı biraz kafamı karıştırıyo benim yaaa... benim sat normalde 27 eylül ve ona göre 35+4 olması gerekiyor ama10 gün geriden geliyoruz 34+1 oluyo ona göre de.... bebekler biraz iri olunca önde çıkıyo benim kızım birz minik ondan mı geriden görünüyor acaba ben hangisini referans alıcam haftamı hesaplarkenultrasonu mu sat ı mı bileiyorum... ben şu an ultrasonu referans aldım ama hayırlısı bakalım.
buarada kızlar anneciğim geldı o içeride uyuyor gece geldı coook mutluyum bugun bıraz dınlensın carsı pazar yapalım dımı ama hep yalnız yalnız nereye kadar?sonra ver elini temizlik
selam kızlar;
Mehtap cım ne çabuk gidip gelmişsin dr a .maşallah kızına,dr unun normal doğumu teşvik etmesine çok sevindim.kızlar biraz daha aceleci oluyorlar yalnız,her an süpriz yapabilir sana..bende aynı senin gibiyim,burada kader birliği yaptığı arkadaşlarımı çok merak edyorum,görüşsek herhalde birbirimizi uzun zamandır tanıyor gibi olacağız.
Deryacım; aslında bebek haftası sata göre baz alınmalı,senin o yüzden bebeğin iri çıkıyordur,demek 12 sinde 40 hafta doluyor,çok az kaldı ya,bence ağdanı ihmal etme,ben bu aralar çok temkinliyim,her an herşey olabilir diye,hazırlıklı geziyorum..gözünaydın ne güzel annenle beraber evinin tadını çıkar..
bugün 3 te yine randevum var,nst bakılacak ve idrar tahlili,gelince haber veririm size..
bu arada hepinizin Regaip Kandili Mubarek olsun..Allah sağlıkla,mutlulukla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin..
canım aynı durum bendede var hemde dahada karısık benım sat 5 eylüldü ama o olması gereken haftada bebek gorunmedı kese ufaktı falan dr satı 19 eylül belirledi 2 3 ay ki kontrollerımde ultrason hep buna paralel gıdıyordu sonraları bebek ırı oldugu ıcın hep 1 hafta ılerı 2 hafta ılerı derken en son kontrolde sankı sat 5 eylul gıbı ona uygun cıktı doktora sordum bız ultrasonu degıl normal tarıhımızı gozonune alcaz dedı zaten ulltrasonu alsa benım haftaya ayın 12 sinde 40.haftam doluyor gozukuyor
bılıyorsun benım bebek kılolu bence ondan onde cıkıyor senınkıde annesı gıbı mınıktır formunu koruyordr bence sende satı referans al
aaaaa kımsenın aklınaa KANDIL GELMEMISSSS :) KANDILINIZ MUBAREK OLSUN CANLARIMM bend ebugun erken uyandım malum hıc uyuyamıyorumda yıne bu saat oluyoo oncelıklee hastaneye gıdenler masallah ıkınızın bebegınede nurtenkerem ve aysozg son zamanlar geldı artıkk
kardelencım gerıden gelme olayı bendede var bı kac gun ama en son gıttıgımde doplerde kadın dedı o gerıden gelme olayını kapatmıs acık yok dedı ne kadar dogru artık bılmıyorum bende dun annemle konustum ne zaman gelcen dedım 15 ınde falan dedı ınsallah o zaman gelır he bıde kıslar ya dun esımle aksam evkura gıttım kamera gordum mınıkguzel şirin bısey sonyin 500 mılyon dedı alsammı acaba bebegımın resımlerını vıdeolarını falan cekerımm cok guzeldı aklım kaldı onda yaa sızde ne yapıyımm
ben dopplere hiç girmedim yaa merak da ediyoru ama doktor hiç gerekli görüp yollamadı beni. sağol canım senin de kandilin mübarek olsun ve eşinin doğum günü kutlu olsun :) canım bence fotoraf makinası şart bebeğin her anını kaydetmek gerekli hızlı büyüyolar çünkü. eğer imkanın varsa mutlaka al derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?